We Are The Plan

sjaal-Q

Dit is geen fantasie. Ze laten ons dénken dat het fantasie is. ALARM! Alles is één grote leugen. We stonden op het punt de afvoerput in te gaan en werden op wonderbaarlijke wijze gered, terwijl we ons concentreerden op alles BEHALVE de meest transformatieve gebeurtenis in onze geschiedenis.

De vertaling van de ondertiteling van de video vind je hieronder. Deze zal later worden toegevoegd aan de video.

Nu we de waarheid kennen moeten we hen helpen om het einddoel sneller te bereiken. We moeten ontwaken. Hoe meer mensen ontwaken, des te sneller en makkelijker zullen we de wereld bereiken die deze geweldige ‘Vrijheidssoldaten’ voor ons aan het voorbereiden zijn. STA OP! Wees Het Plan! Ken je VIJAND, want het is zeker niet WIJ, HET VOLK! Where we go one, we go all. Waar er een gaat, gaan we allemaal!

Met dank aan Joe M.


VERTALING:

Er is iets gaande.

Sommige van ons zien het.

Sommige van ons voelen het.

Het is tijd om verder te denken.

Je zal alles, wat je dacht te weten over de wereld, moeten herzien.

Over de mensen die je vertrouwt.

Over de geschiedenis.

Over jezelf.

Laat me je een verhaal vertellen.

Voor lange tijd is onze wereld beïnvloed door een enorme generatie-op-generatie criminele maffia die in staat was de hoogste niveaus van macht te bereiken.

We wisten dit niet want ze praatten en gedroegen zich net als jij en ik.

We dachten dat we echte criminelen konden herkennen aan hun woorden en daden, maar we werden bedrogen door hun doordachte toespraken, rijkdom, opleiding, schoonheid en macht.

Door een systeem van bedreigingen, chantage en omkoping, bekleedden de hoogste posities in overheden, grote bedrijven en educatie.

Misschien ken je ze als de Deep State of de Cabal.

Het gevaarlijkste is dat ze totale invloed hebben op bijna alle media –

het primaire doel om het hardwerkende volk -dat in veel gevallen maar net rondkomt- te beïnvloeden.

Ze gebruikten deze macht om ons langzaam te overtuigen dat WIJ het probleem zijn, dat we een bedreiging zijn voor elkaar.

Ze gebruikten ras, gender en religie om ons van elkaar te scheiden, en herschreven de geschiedenis om deze onwaarheden te bevestigen.

Ze financierden beide kanten van oorlogen om zo de kansen op weldaad en successen als liefdevolle en creatieve krachten voor het welzijn van de wereld de kop in te drukken.

Nu, met een forse greep op de media, hebben we hun vermaak en leugens tot ons genomen toen zij hun laatste fase ingingen – de totale afbraak van Amerika.

We waren het laatste baken van vrijheid en de laatste hoop van de mensheid.

Ze wisten dat als ze Amerika konden neerhalen, de rest van de wereld zou volgen.

Ze sloten overeenkomsten die leidden tot overname van het geldsysteem door een private centrale bank, de Federale Reserve.

Dit maakte het mogelijk Washington D.C. te beïnvloeden, en vanaf dat moment werden de meeste van onze presidenten, op een of andere manier, beïnvloed door de criminelen.

Het ging echt mis toen zij veel macht overgaven aan de vele civiele inlichtingendiensten verspreid over de hele wereld.

Ze zeiden dat ze er waren om ons te beschermen.

In plaats daarvan werden deze diensten catastrofaal bewapend om kartels voor drugshandel en mensenhandel te stimuleren, politieke tegenstanders neer te halen, het leger te ondermijnen, en staatsvormen van buitenlandse overheden te wijzigen die niet dit gecentraliseerde geldsysteem wilden aannemen.

Je zou kunnen denken dat ze er gewoon voor zouden kiezen om in de schaduw te blijven, hun criminele activiteiten uitvoeren terwijl wij doorgingen met onze levens – maar zolang er vrijheid voor het volk was om te gedijen, was er altijd het risico voor de Cabal om ontdekt en uitgeschakeld te worden.

Er was geen manier om door te gaan zónder een plan om alle bedreigingen voor hun bestaan weg te nemen, zelfs als dit betekende dat er één enkele wereldregering onder hun gezag werd opgericht – zodat geen nationale identiteit, politiemacht of leger hen zou kunnen stoppen.

Ze noemden het Globalisme.

Onze emoties, instinctieve mededogen uitbuitend, hebben ze een manier gevonden om culturen, grenzen en nationale identiteiten te vervagen onder het mom van sociale gerechtigheid.

Vervalste verhalen van racisme, kolonialisme en kapitalisme creërend om te destabiliseren en uiteindelijk gemeenschappen te laten imploderen zodat deze niet langer sterk genoeg waren om dit lugubere plan voor de wereld af te wenden.

Waar geen geschiedenis was van ontwrichting, zouden ze oorlogen gebruiken om een ​​catastrofale massamigratie van volkeren over de grenzen heen te forceren om de culturele identiteit te destabiliseren en te verzwakken.

Toen wij dit niet accepteerden noemden zij ons intolerant en legden ons het zwijgen op.

In 2008 was Amerika in verre staat van afbraak, met desastreuze handelsovereenkomsten, leidend tot het enorme verlies van banen en een allesverwoestende economische crisis.

De Cabal had nu een ander uitgebreid crimineel imperium geabsorbeerd dat was afgestemd op een verwrongen en radicale vorm van de islam.

Zich realiserend dat de concurrentie hun doelen zou kunnen bedreigen, besloten ze samen te werken en akkoord te gaan met wederzijdse voorwaarden.

Nu kon een vijandige buitenlandse entiteit een ondergeschikte invoegen in het politieke systeem van de Verenigde Staten, die de president zou worden.

Saudische prins Alwaleed Bin Talal financierde Obama’s Harvard-opleiding en nam de macht bij volmacht, koos het gehele kabinet terwijl hij de controle over de meeste grote mediabedrijven opkocht.

De Westerse factie van de Cabal was anders.

Het was alles bij elkaar gewoonweg ziekmakend.

Een donkere en diep sinistere doodscultus met een sterke afhankelijkheid van symboliek en numerologie met niveaus van ondenkbare wreedheid voor goeddenkende mensen.

Het bereik en de schaal die dit geheime genootschap had bereikt, zou destabiliserende schokgolven over de hele wereld hebben gezonden waar het ooit publiekelijk zou worden blootgesteld.

Ze waren zeer bedreven in het nét onder de oppervlakte leven terwijl ze zich binnen werkten in het presidentschap van de Verenigde Staten.

Met beide facties van de wereldwijde maffia nu in controle, ben je klaar om te horen wat ze hadden gepland?

Ga voor alle zekerheid even zitten.

Ze installeerden malafide spelers in de overheid.

Ze openden achterdeurtjes om topgeheime militaire intel en topgeheime speciale toegangsprogramma’s (SAP’s) te lekken.

Ze sneden militaire financiering en verzwakte het bevel van generaals met irrationele nieuwe regels voor diverse processen.

Ze werkten aan de ontmanteling van NASA en beëindiging van onze heerschappij in de ruimte.

Ze infiltreerden en legden defensieve militaire inlichtingenprogramma’s bloot die ons vermogen om buitenlandse en binnenlandse dreigingen te detecteren verminderden.

Ze gebruikten onze vertrouwde instellingen om politieke tegenstanders te verzwakken.

Ze verzwakten onze grenzen en lieten miljoenen illegalen en geweldadige bendes binnen.

Ze verplaatsten geld om globaal terrorisme te financieren, met als gevolg dat groepen als de Islamitische Staat (IS) grote gebieden konden bezetten.

In 2016 hoopte de Cabal de macht te behouden.

Als de rillingen nog niet over je rug lopen bij het beeld dat zich vormt van hun bedoelingen voor ons allen, laat me je vertellen wat zou volgen.

Met behulp van internationaal klimaatverandering bedrog,

zouden ze triljoenen van de resterende welvaart hebben weggesluist, de laatste goede spelers in de overheden hebben geëlimineerd, en het gehele budget van het Amerikaanse leger hebben ingetrokken, en de verantwoordelijkheid van onze bescherming in handen hebben gegeven van de Verenigde Naties.

Ze zouden de grondwet herzien om onze mogelijkheid tot terugvechten te verzwakken, de wapenverkoop verbannen om de mogelijkheid tot zelfverdediging te stoppen, hun mensen in het Hooggerechtshof plaatsen, het verkiezingssysteem verwijderen om onze stemmen weg te nemen en alternatieve media totaal elimineren om hen te beschermen tegen blootstelling.

Ze maakten een geheime overeenkomst om grote hoeveelheden uranium te verplaatsen naar hun in beslag genomen staten als Noord-Korea en Iran om een nucleair arsenaal op te bouwen dat de wereld kon bedreigen.

Hiervoor gaven ze de schuld aan Rusland, een groeiende kracht tegen hun ambities van globale controle.

Door Putin neer te zetten als vijand en hem te beschuldigen voor deze illegale uranium-deal, hadden ze een allesvernietigende nucleaire oorlog gepland tussen Amerika en Rusland die de krachten van laatste twee resterende pilaren van wereldvrijheid zou uitputten, het verschrikkelijke onontkoombare eindspel versnellend.

Deze Cabal verloor de macht op miraculeuze wijze toen in 2016 een moedige operatie, geleid door een militaire alliantie en hun globale partners, in staat gesteld werden de macht op legale wijze terug te geven aan het Licht.

Ze hadden hun eigen plan, tientallen jaren voorbereid.

Met Donald Trump geselecteerd voor de rol van president, werden de mensen in Amerika langzaam wakker gemaakt voor de realiteit van de wereld waarin ze leven.

Met zo veel verborgenheid en gelogen in de mediakanalen die we vertrouwden voor ons nieuws en entertainment, zette deze goede alliantie een verfijnde strategie van ontmanteling van het enorme netwerk van corruptie in beweging een netwerk van corruptie dat bijna elk niveau van regering, industrie en rechtssysteem omvatte.

Ze wisten dat ze de wetten van het land moesten volgen zoals ze oorspronkelijk bedoeld waren anders zouden ze zelf illegale acties uitvoeren, zelfs al ging het hen om onze bevrijding van de stille wurggreep van tirannie die we als normaal hadden geaccepteerd.

De paniekerige Deep State gebruikte alle resterende macht die ze hadden om zichzelf te redden.

Elke dag in de afgelopen twee jaar was een zorgvuldig geplande evenwichtsoefening tussen publieke perceptie en de taak die moest worden volbracht.

Te snel handelen zou het slapende publiek, dat nog steeds leefde in de valse realiteit die voor hun was gecreëerd, shockeren en bang maken.

Maar, na dit alles, lijkt het er niet alleen op dat we aan het winnen zijn, maar dat we hebben GEWONNEN!

Het pad van deze grote storm is nu kristalhelder.

Nu kijken we vooruit naar een nieuwe toekomst, dankzij de moedige patriotten die alles riskeerden om onze wereld te redden – deze keer VOOR ALTIJD.

Er is geen mens op aarde die ooit heeft ervaren hoe de wereld eruit ziet zonder deze duisternis.

Een wereld waar gratis energievoor ons verborgen werd gehouden om onze geforceerde afhankelijkheid van hun monopolie op fossiele brandstof te garanderen.

Afschaffing van inkomstenbelasting die illegaal werd opgelegd om rente te betalen over leningen die zijn aangegaan vanuit het Cabal banksysteem.

Het vrijgeven van geneesmiddelen/-wijzen voor bijna alle dodelijke aandoeningen.

Ontketende ruimtetechnologieën om grenzen te openen waarvan we nooit hadden durven dromen.

Nieuwe technologieën die miljoenen banen creëren en een wereldwijde menselijke wedergeboorte voortbrengen die we nog nooit hebben gezien.

Mede-Amerikanen en wereldburgers, nu is het onze beurt om te schitteren.

Waar we ook zijn, wij zullen het PLAN worden als we besluiten GLOBALISME te weigeren.

We herkennen de woorden die ze gebruikten om ons naar hun hand te zetten, en we zeggen: NIET LANGER!

Het is tijd om de media uit te zetten, je instinct te volgen, jezelf te vertrouwen, en HET PLAN TE ZIJN!

Moge God Amerika en de wereld zegenen.