President Trump, JSOC, QAnon & Het Plan om de Wereld te Redden

Door Robert Patrick Lewis – Bron: Heroes Media Group, 31-10-2019. Geschreven vanuit Amerikaans oogpunt.

trump-mb-sa-pak-2

Deel 1: Inleiding

Saoedi-Arabië, de Moslimbroederschap en Pakistan

Laten we het even hebben over de harde realiteit.

Als iemand je vijf jaar geleden had verteld dat er een elite-netwerk van rijke pedofielen bestond, die elkaar naar afgelegen eilanden vlogen voor orgiën met minderjarige kinderen, zou je ze voor gek hebben verklaard. Maar genoeg mensen hebben het je verteld (zie Conspiracy of Silence Documentaire hieronder), en de zaak Jeffrey Epstein bewees dat het waar was.

Aangezien de rapportage van Epstein snel uit de media was verdwenen, zullen wij hier enkele bijzonderheden doornemen. Zullen we?

  • Epstein was eerder gearresteerd voor seks met minderjarige meisjes, en hoewel hij in de gevangenis hoorde te zitten, werd hij in plaats daarvan dagelijks vrijgelaten door de politie van Palm Beach
  • Helpers met enorm diepe zakken startten snel een gerechtelijke actie om de dossiers van de zaak te verzegelen en te verhinderen dat het publiek zou ontdekken welke rijke en machtige vrienden met hem meededen aan deze verachtelijke misdaden
  • Google heeft alle foto’s van Bill Clinton met Epstein gewist binnen enkele uren na zijn arrestatie – maar gelukkig waren velen slim genoeg om offline op te slaan en te archiveren voordat Google zich begon te gedragen als het Ministry of Truth uit Orwell’s 1984
  • Toen het er eindelijk op leek dat gerechtigheid zou geschieden, faalde elke voorzorgsmaatregel in een lange lijst van voorzorgsmaatregelen, en stierf hij in een van de best bewaakte gevangeniscellen in de natie – zonder videobewijs of directe getuigenis om uit te leggen hoe het gebeurde, wat statistisch gezien bijna onmogelijk moet zijn om spontaan te gebeuren
  • Dit alles is al volledig uit de nieuwscyclus verdwenen, met nauwelijks een verklaring voor enig aspect ervan. Ghislaine Maxwell, die bevriend is met de vrouw van CNN-baas Jeff Zucker en naar verluidt degene is geweest die minderjarige meisjes voor Epstein heeft gekocht, loopt nog steeds vrij rond en de media vinden het niet belangrijk om haar hierover te vragen of naar antwoorden te graven
  • In zijn drie jaar in functie op het moment dat dit artikel werd geschreven, heeft president Trump meer sekshandelaren en grote online pedofielennetwerken significant aangepakt, afgebroken en gevangen gezet dan welke voorgaande regering dan ook. De media kiezen ervoor om het niet te vermelden, maar dat vertelt ons dat er veel meer van deze rotzakken zijn dan wie ook zich voorheen realiseerde. Daarover later meer.

Hoewel dit artikel niet direct over Epstein gaat, gaat het over een groep die ons waarschuwde om hem een aantal jaren nauwlettend in de gaten te houden voordat de media ervoor kozen iets over hem te vermelden. Deze zelfde groep onthulde veel meer over zijn weerzinwekkende acties dan de media ooit deed, en via deze zal Epstein een van de vele elementen van dit verhaal zijn die we zullen behandelen.

Dus laten we doorgaan.

Als iemand je vijf jaar geleden had verteld dat Amerikaanse politici ook bij pedofilie betrokken waren geweest, zou je ze hetzelfde label ‘samenzweringstheoreticus’ hebben opgeplakt, dat vaak wordt gebruikt om gedachtengangen in diskrediet te brengen die buiten de discussiepunten van de ‘geloofwaardige media’ vallen.

Maar we moeten niet vergeten dat voormalig Voorzitter van het Huis Dennis Hastert is gevangen gezet en door de rechter werd aangeduid als een “seriële pedofiel” voor zijn walgelijke acties (wederom, zie Conspiracy of Silence Documentary), congreslid Barney Frank werd betrapt op het runnen van een minderjarige mannelijke prostitutie ring in DC, Senator Menendez werd betrapt in de Dominicaanse Republiek met minderjarige mannelijke prostituees, het NXVIM-proces toonde ons hun vele banden met de DNC en politici, waaronder voormalig 2020 presidentskandidaat Kristen Gillibrand’s vader die een NXIVM lid en voormalig lobbyist was evenals Huma Abedin, Hillary Clinton (HRC) en Chuck Schumer’s betrokkenheid bij de lugubere groep van seksuele devianten en politieke machtsblokken.

Als iemand je had verteld dat de mainstream media (MSM) de misdaden van collusie en verkiezingsinmenging gepleegd door een grote politieke partij (de Democraten) zouden projecteren tegen hun politieke rivalen, tesamen met meerdere andere beschuldigingen, met nul bewijs, en dat zij die claims zouden leggen tegen een President van de Verenigde Staten van Amerika en deze samen te knutselen in een tweejarig onderzoek van $40 miljoen dat absoluut niets opleverde, terwijl de media hun uiterste best deden om te doen alsof het iets betekende, en nooit een mea culpa hebben uitgesproken, maar in plaats daarvan ervoor kozen om te hoppen van de ene snel ontmaskerde hoax naar de andere, je zou ze voor gek hebben verklaard.

Maar dat is precies wat er gebeurd is sinds president Trump werd gekozen in 2016.

Als iemand je had verteld dat het Clarence Thomas-fiasco opnieuw zou gebeuren de eerstvolgende keer dat een conservatieve rechter werd benoemd in het Hooggerechtshof, opnieuw met niet-bevestigde claims (met de claims van Dr. Ford deze keer feitelijk tenietgedaan door meerdere ooggetuigen en mensen die haar kenden), terwijl mensen die leefden tijdens de Thomas-hoorzittingen zich nog steeds de pijn herinnerden die het veroorzaakte in het land, met linkse groeperingen met duister geld zoals Arabella, beroemde nuttige idioten zoals Alysa Milano, medeplichtige media en politici die zich voorbereiden op de presidentsverkiezingen, die allemaal de vlammen aanwakkeren en elke geloofwaardigheid vernietigen die nog in onze instellingen is achtergebleven, dan zou je ze voor gek verklaren.

Maar we keken allemaal toe hoe het gebeurde met Justice Kavanaugh.

Als iemand je had verteld dat de aan Enron gekoppelde vervolging van Arthur Anderson een complete oplichterij was, en dat hun tienduizenden werknemers en aandeelhouders in de steek zouden worden gelaten voor niets meer dan een overijverige federale officier van justitie die zijn boekje zwaar te buitenging, en dat dan diezelfde officier van justitie, in plaats van te worden geschrapt, precies hetzelfde zou doen met een gepensioneerde driesterren generaal en oorlogsheld, en met leden van een overgangsteam van een nieuwe President, zou je ze gek noemen.

Maar dat is precies wat Andrew Weissman deed in de Arthur Anderson, generaal Flynn, Paul Manafort, Concord Management (veronderstelde Russische trollenkwekerijen waarvan Mueller niet kon aantonen dat ze de DNC hadden gehackt of connecties hadden met de Russische regering, waarbij de rechter uitsprak dat de Mueller-claims “ongebonden aan de realiteit” waren) en George Papadopolous-zaken. De Arthur Anderson-zaak werd zelfs unaniem vernietigd door het Hooggerechtshof en Sydney Powell schreef er een bestsellerboek over, maar er werd niets – geen enkele straf – aan Weissman gegeven.

Als iemand je had verteld dat het leiderschap van de Amerikaanse inlichtingendiensten zou samenspannen met FVEY buitenlandse spionagediensten om een kandidaat en aankomende President van de Verenigde Staten te bespioneren, proberen in de val te lokken en te framen met leugens gemaakt uit lapjes stof, dan zou je ze voor gek verklaren.

Maar het is precies wat we de afgelopen jaren hebben gezien, ondanks het gebrek aan wil bij de “geloofwaardige media” om de schandelijke acties van die daders van SpyGate te onderzoeken of erover te rapporteren.

Dus, als al deze dingen gebeuren in onze huidige wereld die een paar jaar geleden volledig ongeloofwaardig zouden zijn geweest en als “samenzweringstheorieën” zouden zijn weggezet, denk je dat er dan een kans bestaat dat er nog iets anders aan de hand is dat je misschien niet weet?

Misschien zelfs iets waar de media hun uiterste best voor doen om uw aandacht van af te leiden?

 

Wat Deze Serie Zal Zijn

Als je het eerste artikel in deze serie “What if #Q, #Qanon and #TheGreatAwakening Are Real?” nog niet hebt gelezen, dan vraag ik je om dit alsjeblieft te doen voordat je dit leest. Er is ook een videoversie:

Als dat artikel kan worden beschouwd als een “Qanon 101” introductie, dan zou de volgende serie meer een scriptie op afstudeerniveau zijn. We zullen ons diep in het onkruid begeven en zonder het fundamentele begrip van waar we het over hebben, zul je misschien niet volledig waarderen of begrijpen wat hier zal worden besproken.

Wat Deze Serie Zal Behandelen

Deze serie is bedoeld om ons op de hoogte te stellen van alle Q-posts en hun verbanden met wereldgebeurtenissen sinds het laatste artikel werd gepubliceerd in 2017, om Future Proves Past-bewijzen te behandelen die sindsdien zijn ontdekt of verklaard, om de communicatiemethoden te behandelen die het Q-team heeft gebruikt naast 8chan en om dieper in te gaan op enkele meer complexe aspecten van Q en wat precies “Het Plan” inhoudt, welke militaire eenheid erachter zit en wat het gewenste eindresultaat is.

In dit artikel zullen we bespreken wie het Q-team is, van welke militaire eenheid ze deel uitmaken, de onbetwistbare connectie met President Trump, waarom hij “de chans” (4chan & 8chan) uitkoos voor deze operatie, de missies in Saoedi-Arabië en hun verbanden met Huma Abedin/Hillary Clinton, evenals Pakistan & de Awan-broers.

In de toekomstige artikelen in deze serie zullen we ons verder naar het oosten verplaatsen naar Azië en vervolgens naar de EU, en zullen we ook aandacht besteden aan “The Great Awakening” die wereldwijd optreedt, de ontmanteling van kinderhandel- en pedofielennetwerken waarover Q ons heeft verteld, en zullen we een heel artikel besteden aan de Q-bewijzen, want er zijn er op dit moment honderden van, en ze hebben een heel artikel nodig van dezelfde lengte als dit.

Voor Wie Deze Serie Bestemd Is

Als je Q vanaf het begin volgt, is deze serie niet specifiek op jou gericht. Het punt van de Q-operatie, die ik in meer detail zal beschrijven, is om de Amerikaanse- en wereldbevolking zachtjes te laten inzien hoe snood en corrupt onze elite en politieke klasse is, en de vreselijke dingen die ze hebben gedaan, onder onze neuzen en met onze belastingcenten, al tientallen jaren lang.

Deze serie is bedoeld voor degenen die misschien tegen het hek staan, of die misschien genoeg hebben gezien om bereid te zijn om te zien dat er veel dingen zijn die de media lange tijd voor ons verborgen hebben gehouden.

Als zodanig is deze serie opgebouwd om dat proces te helpen, opdat zij kunnen begrijpen wat Q ons heeft verteld, om de bewijzen te tonen via gelinkte mainstream media-artikelen, die weliswaar slechts een deel van het verhaal vertellen, maar die ofwel de connecties ofwel de tijdlijnen bewijzen, en om het grotere plaatje te schetsen van wat er gaat komen voor onze natie.

Dus als u iemand kent die net begint te ontwaken en net begrijpt wat er aan de hand is, of op zijn minst begrijpt dat onze media ons op een dwaalspoor hebben gebracht, deel dan alstublieft dit artikel met hen, als hulpmiddel bij hun “roodpillen”.

Dat gezegd, laten we beginnen.

De Weigering van de Media om de “Q-Vraag” te Stellen

Als je naar de MSM luistert, is Q niets meer dan een ongegronde, ontkrachte complottheorie. Het moet worden opgemerkt dat dit dezelfde media zijn die hebben gelogen of nagelaten je te vertellen over elk van de hierboven genoemde travestieën, dus mijn vertrouwen in alles wat ze zeggen is extreem laag, net als dat van de meeste Amerikanen op dit punt.

Een andere interessante observatie, waar we vaak op worden gewezen door Q, is de enorme hoeveelheid tijd en middelen die de MSM heeft besteed aan het schrijven van artikelen over Q, Q-volgers en de anons die onderzoek doen naar de “kruimels” in de berichten van Q.

Hoewel er honderden artikelen zijn geschreven in vele verschillende mainstream mediapublicaties die geprobeerd hebben Q te ontkrachten, is er geen enkele onderzoeksjournalist of -verslaggever geweest die een paar seconden de tijd heeft genomen om president Trump te vragen of Q echt is of niet.

Waarom?

De hoofdtaak van een onderzoeksjournalist is om te onderzoeken en om mensen de waarheid te verschaffen aan de hand van hun rapportage, zoals John Solomon en Sara Carter zo ijverig hebben gedaan om licht te werpen op de RussiaGate & SpyGate-samenzweerders en hun operatie.

Maar als je in deze serie leest over de meerdere onbetwistbare connecties tussen President Trump, Q en het leger, moet deze vraag in je achterhoofd weerklinken: hoe een verslaggever die de mensen de waarheid wil brengen, ooit kan denken dat ze hebben ontdekt waar het allemaal om draait, zonder de ene man te vragen die het duidelijkst verbonden is met deze hele operatie.

In plaats daarvan schrijven ze artikelen die niets meer bewijzen dan hun gebrek aan begrip & kennis van de drops, vol met vermoedens zonder geciteerde bronnen, en geen echte vragen worden gesteld.

Zoals Q vaak vraagt, “alles voor een LARP?” of “alles voor een ongegronde samenzweringstheorie?”

Wie of wat is Q?

In deze serie zal ik enkele van de meest voorkomende claims doornemen die de MSM heeft gebruikt om te zeggen dat Q is ontkracht, maar laten we ons eerst concentreren op het Q-team zelf…

Om naar Q te verwijzen als een persoon is onjuist om mee te beginnen. Voor degenen onder ons die aandacht hebben besteed aan de drops, we wisten vanaf de eerste paar dat dit een groep was in plaats van een enkel persoon. Bijvoorbeeld, Drop #4 van 29 oktober 2017 begint met:

Sommigen van ons zijn hier om kruimels te droppen, alleen kruimels.”

Dit was de eerste aanwijzing aan hen die het vanaf de begindagen volgden, of degenen onder ons die terug zijn gegaan om alle drops na te lezen (velen van ons hebben ze al meerdere keren gelezen), dat dit een soort van operatie was, in plaats van een enkele persoon.

Maar afgezien van de verificatie dat er meerdere mensen bij betrokken waren, zijn er tal van aanwijzingen dat dit een militaire operatie is, hoogstwaarschijnlijk een militaire inlichtingendienst PSYOP en informatie-operatie die is ontworpen voor een enkel doel, dat ik hieronder in meer detail zal toelichten.

Er zijn nogal wat mensen die hebben geprobeerd uit te leggen wat Q precies is, maar ik denk dat de uitleg die ik kreeg van Red Pill Dealer (Twitter-naam) het best samenvat:

President Trump en het leger ontwierpen een communicatiestrategie om de media te omzeilen en rechtstreeks naar de mensen te gaan.”

Waarom zou President Trump een communicatiemethode nodig hebben om de MSM te omzeilen? Welke boodschap kan zo urgent zijn dat een Amerikaanse president Twitter en de chans (4chan, later 8chan en nu 8kun, naar verluidt aangedreven door een militaire satelliet) zou gebruiken boven de voorheen vertrouwde media?

Dat is precies waar we in dit artikel op ingaan.

Als u dit artikel leest omdat u niets weet over Q en op zoek bent naar een manier om beter te begrijpen waar het allemaal om draait, is de kans groot dat u niet weet over de connectie tussen Q en President Trump.

Er zijn honderden synchronisaties tussen Q-berichten en de tweets van President Trump, woorden die anons aan Q hebben gevraagd om te verwerken in President Trump’s toespraken of tweets, die (snel) zijn geleverd, en zelfs een verschijning van President Trump op 4chan (die allemaal worden gedocumenteerd in deze serie).

Gebaseerd op de verschillende codewoorden, informatie, operaties en missies waarover Q ons heeft verteld via de drops, meen ik te weten uit welke militaire eenheid Q komt, omdat het de enige in het Amerikaanse leger is die zowel mannelijke als vrouwelijke soldaten rechtstreeks in frontline-operaties plaatst en de mogelijkheid heeft om missies aan te sturen die zijn gericht op SIGINT, OSINT en HUMINT samen met kinetische operaties, en tevens de hoogste beveiligingsmachtigingen van het DoD heeft, aangezien het een ‘Tier 1’ eenheid is waarvan de operators vaak zijn ingebed bij veel verschillende overheidsinstanties voor dekking, het verzamelen van inlichtingen, dan wel operaties.

Deze specifieke eenheid maakt deel uit van Joint Special Operations Command (JSOC), wiens operatoren en analisten vaak worden verbonden met andere eenheden om hun missies te vergemakkelijken, waaronder:

  • De jacht op de Amerikaanse generaal, gekidnapt door communistische studenten en hun professor in Italië in 1981, waar deze eenheid pionierde in de mogelijkheid om handheld radiosignalen op te sporen en te geolocaliseren, zelfs wanneer ze onderweg waren
  • De jacht op Pablo Escobar, waar deze eenheid pionierde met het gebruik van SIGINT-opnameapparatuur die in privévliegtuigen werd geplaatst om over een stad te vliegen en de communicatie te volgen
  • De jacht op Saddam Hussein, die werd opgespoord d.m.v. zowel SIGINT als HUMINT
  • De jacht op Bin Laden (nee, Zero Dark Thirty vertelde je niet het complete (of accurate) verhaal van die operatie)
  • Jihadisten in Irak opsporen met één Gmail-account, concepten schrijven en de map checken in internetcafés in plaats van e-mails te versturen om zo te ontsnappen aan detectie door de NSA (een tactiek die volgens Q ook werd gebruikt door Clinton, Obama, Holder, Comey en de hele verraderlijke bende)

Je hebt waarschijnlijk nog nooit van deze eenheid gehoord, omdat ze zo geheim zijn dat ze vaak van naam veranderen. Toen ik bij Special Forces was, kenden we ze als “The Army of Northern Virginia“, sommigen kennen ze bij hun vroegere naam “The Intelligence Support Activity“, soms kortweg “The Activity” genoemd, en ze zijn gewoon bekend in JSOC door hun kleurgecodeerde aanduiding “Orange” of “Task Force Orange“.

Als je meer wilt weten over deze eenheid, Killer Elite doet uitstekend werk bij het traceren van hun geschiedenis, missies, verschillende methoden voor het verzamelen van inlichtingen die ze hebben ontwikkeld en het soort mannen en vrouwen dat deel uitmaakt van hun gelederen.

Volledige openheid, ik ben naar een wervingsbriefing voor deze eenheid gegaan toen ik in de Special Forces zat, maar het leven had een ander pad voor mij dan naar hun selectie gaan. Ik heb vrienden gehad bij de eenheid, waarvan er één in Afrika stierf. De eenheid is zo geheim dat er een afdekverhaal werd bedacht voor de dood van mijn vriend, zoals in het boek hierboven staat opgetekend.

Misschien heb je onlangs gehoord over de vrouwelijke marine-cryptoloog die in een hinderlaag in Syrië is vermoord?

Heb je je ooit afgevraagd waarom een vrouw aan het front was? De ISA erkent normaliter niet de dood van een van hun operators noch hun identiteit, maar Coffee or Die Magazine (eigendom van Black Rifle Coffee Companyhad toestemming om dit verslag te doen over haar leven en dood.

Dat is een nogal vreemde zet voor een zeer geheime organisatie (vaak het meest geheim in JSOC genoemd), dus het is een interessant punt om toe te voegen aan dit artikel. Het lijkt erop dat ze slechts een klein beetje informatie over deze eenheid toestaan om openbaar te maken, wat hand in hand gaat met de rest van wat je hieronder leest.

Als je aandacht hebt besteed aan de Q-drops, zul je heel wat overeenkomsten vinden tussen deze eenheid en de soorten methoden voor het verzamelen van inlichtingen die door het Q-team worden gebruikt.

Zoals ik eerder al zei, vertelde Q ons over de Gmail-concepten die zijn geschreven maar nooit zijn verzonden door de hogere echelon SpyGate-coupplotters met de gedachte dat ze aan NSA-detectie zouden ontsnappen.

Geen van deze mensen zou “read-on” zijn geweest voor de specifieke operaties van de ISA in Irak (het was generaal Flynn die een firewall tussen de CIA en JSOC/Military Intelligence-collectie plaatste), dus ze zouden waarschijnlijk niet eens van de HUMINT + SIGINT-methoden geweten hebben die de eenheid speciaal heeft gebouwd om mensen die precies dat doen te volgen, te targeten en te elimineren.

Toen ik de drops van Q aanvankelijk las, wist ik dat er een verband was met militaire inlichtingen, maar dacht dat het voornamelijk werd gerund door analisten die de HUMINT en kinetische operaties zou uitbesteden aan andere eenheden. Maar met een missie die zo geheim is en zoveel compartimentering vereist, en gericht is op Amerikaanse burgers en politici, lijkt dat niet waarschijnlijk.

Hoewel Q vaak de Wizards & Warlocks noemt, twee marine-eenheden die zich richten op het verzamelen van inlichtingen en SIGINT-onderschepping via airframes, was er een interessante drop van Q inclusief foto’s van operators die helikopters bestegen om een​​operatie uit te voeren, mogelijk in Syrië. Dat was de eerste aanwijzing voor mij dat dit Task Force Orange was.

Opgemerkt moet worden dat deze eenheid in alle opzichten letterlijk het beste heeft dat het leger te bieden heeft.

Hun selectiecursus is zwaarder dan Delta, BUD’s, SFAS of iets anders waar je ooit van hebt gehoord – ze zijn erg stilletjes over wat het inhoudt, maar als je lang genoeg in de Special Forces-gemeenschap bent geweest, ‘hoor je dingen’.

Ik vermeld dit alleen omdat Q vaak aanhaalt dat als “Het Plan” faalt, ze bereid zijn het ondenkbare te doen om Amerika te redden op alle mogelijke manieren. Als u iets weet over de operators die deel uitmaken van deze eenheid, zou dat u absoluut angst aanjagen als u aan het ontvangende einde van hun toorn zat.

Als je een doelwit voor deze eenheid wordt, ongeacht welke middelen je hebt, zul je dood of in gevangen genomen worden, vastgebonden en met een zwarte zak over je hoofd.

Als je hieraan twijfelt, ga dan terug naar de lijst met missies waarnaar ik aan het begin van dit deel heb verwezen – het uitschakelen van dictators, wereldleiders en kartelkoningen is gewoon another day at the office voor hen.

Wetende wat ik weet over deze eenheid, als ik een van de corrupte politici in functie was, en nu alles wat ik kon naar president Trump gooide om te voorkomen dat hij me rechtmatig kon arresteren, zou ik het opgeven en vreedzaam meegaan. Omdat de andere optie, waarvan Q ons heeft verteld dat ze bereid zijn te doen, voor hen niet goed zal eindigen.

Ze missen niet, ze falen niet, en ze zijn de hardste, slimste en meest stiekeme SOB’s die de Department of Defense in zijn arsenaal heeft.

En dat geeft me hoop, wetende dat onze failsafe vrijwel gegarandeerd is.

Wat Vertelt Q Ons?

De drops van Q (https://qanon.pub/) bevatten een gigantische hoeveelheid informatie over verraderlijke samenzweringen, snode karakters, plannen om de wereld over te nemen en een geschiedenis van onze eigen politici die het Amerikaanse volk verkopen.

Dit komt allemaal vrij dicht bij mij thuis, want nadat ik klaar was met het schrijven van mijn eerste boek, Love Me When I’m Gone, een non-fictieboek over mijn tijd in Special Forces in Irak, Afghanistan en Afrika, zette ik mijn zinnen op het schrijven van fictie gebaseerd op de realiteit.

Toen ik het leger verliet, zag ik een aantal griezelige dingen gaande in de wereld: Amerikaanse spionnen die werden ontmaskerd als dubbelagenten, China die hele bataljons van hackers opdroeg onze comm’s en stroomnetten te hacken, onze eigen politici die meer om onze vijanden dan om onze eigen natie leken te geven, een poreuze grens waar velen over gesproken hebben, maar die niemand ooit heeft willen repareren, een verzwakking van het leger onder Obama (hier een twitter-thread waarin ik schreef hoe slecht dat was), voortdurende pogingen om het Amerikaanse volk te ontwapenen, en velen van onze grootste vijanden die heel hecht met elkaar worden door militaire oefeningen, handel, of energieovereenkomsten.

Een groep van mijn voormalige mede-Groene Baretten en ik kwamen op een avond bij elkaar en begonnen erover te praten, onder een aanzienlijke hoeveelheid drankjes voor meerderjarigen, en kwamen tot de conclusie dat het slechts kon leiden tot één eventuele werkelijkheid: een invasie van de VS, geholpen door onze eigen politici die smeergeld aannamen van onze vijanden (waarschijnlijk China, Rusland en Iran).

Ik publiceerde het eerste boek in The Pact-trilogie in 2014, een fictief verslag van dat uiteindelijke traject, en mijn afspraak met mijn Broeders over wat we zouden doen als de VS zou worden binnengevallen (terugvechten natuurlijk).

Toen ik begon met het lezen van de eerste Q-drops in 2017, kwam ik tot de angstaanjagende realisatie: als wat Q ons vertelde waar was, dan was alles wat ik had beschreven en voorspeld in dit fictieve verslag van een Amerikaanse invasie, geen verzinsel van mijn verbeelding, maar absolute realiteit.

Of, zoals een oude Navy Intelligence-veteraan me vertelde toen ik hem sprak na zijn panel op CPAC dit jaar: “Als Hillary had gewonnen, zou het licht uit zijn gegaan voor Amerika.”

Of het nu Hillary Clinton was die toegang verkocht tot haar zelfgebouwde server met speciale toegangsprogramma’s (SAP – het hoogst geclassificeerde type informatie in de Amerikaanse vrijgaveniveaus), Obama die ons leger verzwakte, onze eigen inlichtingendiensten die een zittende President probeerden te framen omdat ze wisten dat hij hen in de gevangenis zou stoppen wegens hun misdaden, politici die ervoor kozen om onze eigen grens open te houden om zo onze veiligheid te verzwakken, of netwerken van ongebreidelde pedofilie aangestuurd door veel elites over de hele wereld, inclusief onze eigen politici, de drops van Q lijken allemaal te zinspelen op hetzelfde uitgangspunt.

Onze natie en haar instellingen werden lang geleden gekaapt door snode individuen, bereid om alles te doen om tegemoet te komen aan hun verlangens, om alles te verkopen aan de hoogste bieder, en bereid om onze natie te vernietigen om hun eigen hebzucht en megalomane (en kwaadaardige) doelen te bereiken.

We Nemen Dit Niet Licht Op

Ik wil graag een moment de tijd nemen om te vermelden dat veel van de Q-onderzoekers en ik deze claims en het onderzoek dat we gedaan hebben niet zomaar even doorschuiven. Het geheel van de Q- en “anon”-beweging is gebaseerd op Q die ons in een richting wijst en op onze uren, dagen en maanden aan diepduikend onderzoek doen.

Velen van ons nemen geen enkele claim klakkeloos aan, wat waarschijnlijk de reden is waarom het Q-team mensen als wij uitkoos om de boodschap als eerste aan te geven.

Dus laat me volkomen duidelijk zijn: ik heb gevochten voor mijn land, met de vlag op mijn schouder. Ik zong de ‘The Star Spangled Banner‘ voor mezelf als motivatie om in vorm te komen voor bootcamp en de Special Forces Qualification Course. Ik ben meerdere keren ingezet om te vechten in naam van mijn land, en heb nog steeds metaal in mijn lichaam van een vuurgevecht in Afghanistan. Ik ben meer dan een dozijn vrienden kwijtgeraakt door diezelfde oorlogen en heb dingen gezien die ik nooit volledig uit mijn herinneringen kan wissen.

Ik zeg dit alleen omdat het belangrijk voor je is om te begrijpen: ik ben waarschijnlijk de laatste persoon ter wereld die wilde geloven dat dit waar was – die wilde geloven dat politici, die waren verkozen om de natie te vertegenwoordigen waarvoor mijn Broeders en ik vochten, bloedden en stierven, onze natie aan onze vijanden uitverkochten.

Maar zoals je zult zien als je verder leest, komt mijn begrip van wat er aan de hand is niet alleen door het lezen van Q-drops, en ik zou je willen vragen om daarnaast ook je eigen onderzoek te doen.

Er zijn veel links in dit artikel, zodat je zelf kunt kijken om de dingen die ik je vertel te bevestigen. Te lang heeft onze natie op de MSM vertrouwd om ons te vertellen wat er gaande was in de wereld, en het bleek dat ze enerzijds behoorlijk veel weglieten en anderzijds logen over veel van de dingen die ze wél uitkozen om ons te vertellen.

We kunnen niet toestaan dat dit doorgaat. Vrijheid van meningsuiting en vrijheid van gedachten zijn twee van de grootste rechten en mogelijkheden die we als Amerikanen hebben… het is tijd om ze terug te nemen.

Waarom Is Dit Noodzakelijk?

Een van de grootste bewijzen dat deze operatie meer is dan alleen maar één persoon die achter een computerterminal in de kelder van zijn ouders zit en de grootste list bedenkt die onze natie ooit heeft gezien (zoals velen in de MSM willen dat je gelooft), is de pure hoeveelheid logistiek en planning die nodig is om deze operatie draaiende te houden zonder inkomstenstroom om ervoor te betalen.

De hoeveelheid planning die nodig is om ervoor te zorgen dat Q-drops tot op de minuut perfect in lijn zijn met grote, wereldveranderende gebeurtenissen, is astronomisch – en de Q-drop-correlatie met de tweets van President Trump is statistisch gezien onmogelijk om willekeurig te zijn, wat ik zal aantonen in het artikel “Q-bewijzen” van deze serie.

Er zijn veel anons in de Q-beweging die meedogenloos deze “Q-bewijzen” traceren die ik zal linken in deze serie, en het zal je helpen om de pure omvang van deze operatie te begrijpen, de inlichtingen, de lagen die nieuwe links onthullen die eerder ongezien bleven en, zoals Q vaak opmerkt, de “Future Proves Past”-bevestigingen van eerdere drops en accurate inlichtingen van toekomstige gebeurtenissen.

Er zijn veel verschillende theorieën over waarom Q deze drops doet en al deze inlichtingen openbaar maakt voor mensen om te vinden en te delen, in plaats van te beginnen met missies achter de schermen om alle slechte acteurs gevangen te zetten.

Een van de beste, die ik herhaaldelijk heb gehoord van vele anons en verschillende niet-Q burgerjournalisten, is het idee dat, ongeacht hoezeer de gerechtigheid dient te geschieden en hoe luchtdicht de zaken tegen deze snode acteurs mogen zijn, het publiek kent niet de diepten tot welke de vijanden binnen onze eigen regering zijn gegaan.

Hoewel veel aanhangers van President Trump en anderen in het politieke centrum de misdaden van bijvoorbeeld Hillary Clinton begrijpen, zijn er nog steeds grote aantallen Amerikanen die de verdoezelingen en regelrechte leugens van de media geloven, die proberen van haar een persoon te maken die onschuldig is aan al haar misdaden, maar die slechts wordt geframed in een politieke hitjob.

Q vertelt ons vaak dat de meeste van deze operaties geheim zullen moeten blijven, met slechts 20% daarvan dat ooit openbaar zal worden gemaakt ter bescherming van onze samenleving. Als Amerikanen ooit zouden weten hoeveel van onze politici ons hebben uitverkocht aan onze vijanden, hebben samengewerkt met anderen in een poging een staatsgreep te organiseren of ronduit tegen onze beste belangen hebben gewerkt, is er een kans dat onze samenleving helemaal zou instorten, en geen kans dat iemand ooit meer vertrouwen heeft in een overheidsinstelling.

We hebben allemaal de plunderingen, vernielingen en het geweld gezien die een stad kunnen beheersen na een natuurramp – stel je voor dat alle politici van Los Angeles, San Francisco, Chicago, Detroit, Baltimore en/of New York in de gevangenis werden gegooid voor omkoping, corruptie, verraad en opruiing.

Maar zelfs als ze niet openbaar worden gemaakt, het is duidelijk voor iedereen die acht heeft geslagen op de berichten van Q om de verzegelde aanklachten bij te houden (klik hier om een spreadsheet van alle verzegelde aanklachten te bekijken), ontslagen van CEO’s en ontslagen van politici schijnbaar uit het niets, naast anderen zoals Paul Ryan die ervoor hebben gekozen om zich niet herkiesbaar te stellen lang voordat ze dat normaal gesproken zouden doen, dat er iets heel vreemds aan de hand is achter de schermen in ons land.

Zoals Q vaak vraagt: “Is dit normaal?”

Met dit alles wat gaande is, is het voor velen van ons die Q volgen vrij duidelijk geworden wat het “punt” van de operatie is: om de bevolking langzaamaan te laten begrijpen wat er aan de hand is, wie de slechte spelers zijn en welke typen misdaden we moeten verwachten waar zij van zullen worden beschuldigd wanneer ze in de zeer nabije toekomst voor een militair tribunaal staan.

Als u zich afvraagt waarom ik het militaire tribunaal zeg in plaats van het Amerikaanse gerechtshof, bekijk dan onderstaande clip van de ogenschijnlijk ongewone vragen van senator Graham voor (nu) Justice Kavanaugh tijdens zijn hoorzitting.

In wezen koos president Trump ervoor om ons langzaam te laten wennen aan de ijskoude poel, in plaats van er hals over kop in te springen en een onherstelbare traumatische schok voor de natie te riskeren – zelfs bij het nastreven van gerechtigheid tegen verraders, zet President Trump onze natie op de eerste plaats.

 Waarom 4chan, 8chan, 8kun en Twitter?

Een van de belangrijkste problemen met dit type informatieoperatie uitgevoerd op deze platforms is de distributie: het grootste deel van het publiek heeft geen idee wat 4chan of 8chan zijn, en hoewel Twitter misschien populairder is, bereikt het nog steeds geen meerderheid van de bevolking.

We weten niet hoe lang president Trump heeft gelurkt op ‘de chans’, maar we weten wel dat hij er lang genoeg is geweest om een goed begrip te hebben van waarom de chans en hun gebruikers zo’n sterk wapen zouden zijn om te gebruiken in dit gevecht.

Voor degenen onder u die misschien twijfels hebben dat President Trump op enigerlei wijze verbonden is met de Q-operatie of zelfs met 4chan en 8chan, beloof ik dat die twijfels weggenomen zullen zijn tegen de tijd dat we deze serie afmaken.

Laten we om te beginnen enkele van de bewijzen doornemen dat President Trump verbonden is met ‘de chans’, ontleend aan “The Book of Q Proofs” (klik hier om het boek zelf te downloaden – het is een eye-opener).

De eerste is een tweet van Donald Trump op 13 oktober 2015, waarin hij een plaatje van zichzelf tweette achter een presidentieel podium als Pepe the Frog.

Er is een enorme hoeveelheid desinformatie verspreid over Pepe, dus laten we de SJW-claims liggen en begrijpen dat, hoe je ook over Pepe denkt, hij bij velen bekend staat als een symbool van 4chan en 8chan – en ‘de chans’ op hun beurt, staan bekend als een symbool van vrije meningsuiting (dat is precies waarom ze Links zo bang maken).

Screenshot20191021at4.17.56PM

Toen Donald Trump de GOP-nominatie op de Republikeinse Nationale Conventie op 21 juli 2016 accepteerde, herkende u misschien de houding die hij aannam voor de camera’s:

Screenshot20191021at4.27.48PM

Laten we de afbeeldingen naast elkaar bekijken:

Screenshot20191021at4.29.21PM

Negen dagen later, op 30 juli 2016, heeft President Trump @patrioticpepe geretweet, een pro-Trump Pepe-account dat sindsdien is opgeschort door Twitter (zoals veel pro-Trump-accounts):

Screenshot20191021at4.35.37PM

Diezelfde dag merkten mensen op 4chan dit op en creëerden een thread om erover te praten – en presidentskandidaat Trump plaatste zijn enige bericht daar om te verifiëren dat hij naar hen luisterde (zie het laatste bericht in de thread):

Screenshot20191021at4.37.47PM

Maar hoewel dat misschien zijn enige directe post was om te bewijzen dat hij luisterde, was het verre van zijn enige verificatie. Een andere poster deed een zeer specifiek verzoek aan hem om, in het echte leven buiten 4chan, te bewijzen dat hij werkelijk was wie hij zei dat hij was:

Screenshot20191021at4.43.34PM

En ongeveer vijf uur later leverde Kandidaat Trump:

Screenshot20191021at4.44.38PM

Als je moeite hebt om het woord ‘amazing‘ als bewijs te zien, blijf dan lezen.

Er zijn nog tientallen voorbeelden sinds Q aan boord van de anons kwam en vroeg om een direct, atypisch woord om dit te verwerken in een toespraak van President Trump, hetgeen hij leverde als meer ‘bewijs’ dat hij in feite deel uitmaakt van de Q-operatie (nu vaak aangeduid als Q+, wat interessant genoeg de call-sign was voor Air Force 1 op meerdere vluchten, wat we zullen laten zien in het artikel “Q Proofs“).

Maar een foto zegt meer dan duizend woorden en President Trump heeft meer Pepe-pose bewijzen geleverd vanuit de NAVO-top in Brussel op 27 mei 2017:

Screenshot20191021at6.48.11PM
Klik op de afbeelding om te vergroten.
Screenshot20191021at6.48.20PM.png
Screenshot20191021at6.48.52PM.png

Maar zelfs nu we de connectie hebben gemaakt met President Trump op 4chan en 8chan, verklaart dat nog steeds niet het waarom – waarom gebruikte een presidentskandidaat en vervolgens President van de Verenigde Staten van Amerika een anoniem imageboard in de donkerste uithoeken van het Internet om een ​​informatie- en PSYOP-operatie te lanceren?

 

Digitale Oorlogsvoering

Als je deze korte clip van Generaal Flynn niet hebt gezien, waarin hij spreekt voor de Young America’s Foundation over onze behoefte aan “Digitale Soldaten” en burgerjournalisten om het nepnieuws en de informatieoorlog gevoerd door de Obama-regering en Deep State te bestrijden, het zeker de minuut van het kijken waard.

Generaal Flynn is een veteraan van militaire inlichtingen voor meer dan 30 jaar, en een Amerikaanse held, die niet alleen een revolutie teweegbracht in de manier waarop inlichtingen van het slagveld worden gehaald en bij operaties wordt gebruikt (zoals goed werd gedocumenteerd in het boek Relentless Strike: the Secret History of JSOC), maar velen geloven dat hij een belangrijke rol speelt achter de schermen bij de Q-operatie.

Omdat hij een goed begrip had van waar hij het tegen op moest nemen, en bovendien raad kreeg van enkele van de grootste geesten in de vergaring van inlichtingen van onze tijd in Generaal Flynn en Admiraal Rogers, wist presidentskandidaat Trump dat hij in deze operatie een leger van digitale soldaten moest opbouwen om hem te helpen bij het verspreiden van het nieuws dat komen ging, wilde hij ook maar enige kans hebben om gerechtigheid uit te oefenen voor tientallen jaren van verraderlijke activiteiten en toch onze samenleving intact te houden met minimale schade aan de bevolking.

Om dat leger te vinden, had hij een platform nodig met verschillende belangrijke kenmerken:

  • Anonimiteit, zodat degene die de drops publiceerde, dit kon doen zonder zijn locatie of identiteit prijs te geven aan de Deep State voordat zij voldoende verzwakt waren om hun mogelijkheid tot represailles te vernietigen
  • Een publiek dat al veel van de verhalen in twijfel trok die ze van de MSM hoorden, en geloofde dat er iets aan de hand was waarover hen niets werd verteld
  • Een publiek dat goed thuis was in de digitale en sociale media-omgeving, dat in staat was om stukjes informatie van 4chan of 8chan te nemen en te verspreiden naar andere platforms zoals Reddit, Twitter, Facebook, Voat en andere, waar ze een groter publiek konden bereiken
  • Gebruikers met een specifieke skill-set voor diepgravend onderzoek, nu ‘bewapend autisme’ genoemd vanwege het vermogen van de anon om een bepaald onderwerp ‘op te graven’ en te onderzoeken totdat ze elke connectie en speler vinden, ongeacht hoe schaars verbonden of hoe diep de informatie is verborgen
  • Gebruikers met een gevoel voor humor en de digitale kunde om “meme warfare” uit te voeren, het bewapenen van belangrijke informatie in een humoristisch formaat, of het nu afbeeldingen, memes of video’s zijn, die breed kunnen worden gedeeld in elk digitaal medium voor miljoenen mensen (interessant dat Brad Parscale deze tactiek ook in de presidentiële campagne voor 2020 heeft gebruikt, nietwaar?)

Aangezien de MSM zelf heeft bewezen volledig onwillig te zijn om de waarheid te vertellen over de diepten van verraad gepleegd tegen onze natie door onze eigen politici, lobbyisten, speciale belangen en bedrijven voor tientallen jaren lang, was het aan president Trump, Q-team, Generaal Flynn, Admiraal Rogers, Jeff Sessions en hun Digitale Soldaten om hun eigen vorm van tegenaanval tegen de Deep State in te zetten.

Er zijn velen die nog steeds geloven dat Jeff Sessions niets heeft gedaan en niet in de bovenstaande lijst moet worden opgenomen.

Laat me je eraan herinneren dat, ten eerste, elke Department of Justice-zaak die we nu tot stand zien komen met betrekking tot SpyGate is gestart door “Stealth Jeff“.

Ten tweede heeft Steve Bannon in veel interviews gesproken over de eerste dagen van de Trump-campagne, hoe het was toen hij, Trump en Sessions elkaar ontmoetten op het Breitbart-hoofdkwartier in DC om het hele ‘plan’ op te stellen.

Ik ben er van overtuigd dat we spoedig weer een optreden zullen zien van hem, alsook de touwtjes van “Het Plan” die allemaal terugleiden tot Jeff Sessions.

 

Ze Hadden Nooit Gedacht Dat Ze Zou Verliezen

Er is altijd één aspect van deze hele operatie geweest dat me altijd heeft verbaasd: hoe openlijk, ongevoelig en onvoorzichtig de Obama-regering en Deep State zijn geweest in hun corruptie, verraad en misdaden tegen de mensheid.

Zoals Q ons heeft verteld in veel van zijn drops:

Ze hadden nooit gedacht dat ze zou verliezen.

Vanwege dit niveau van arrogantie en zelfverzekerdheid dat Hillary Clinton de presidentsverkiezingen van 2016 zou winnen en al hun corruptie en misdaden onder de tafel zou vegen, is veel van de door anons ontdekte informatie open source en publiek beschikbaar.

Als je hebt geprobeerd de Q-drops te lezen, maar in de war bent geraakt en ze niet kunt begrijpen omdat ze niet in een langere vorm zijn geschreven zoals in een artikel waarvan je misschien gewend bent om je nieuws uit te halen, dat is met opzet.

Omdat de uiteindelijke onthullingen waar Q ons toe probeert te leiden, of het bewijs dat ze ons proberen te laten ontdekken, als geheim geclassificeerd kan zijn ofwel deel kan uitmaken van een lopend onderzoek, zij het via militaire inlichtingen, het Ministerie van Justitie of een ‘Grand Jury‘, kunnen ze ons niet de inlichtingen ronduit geven.

In plaats daarvan nemen de drops de vorm aan van een Socratische ondervraging, waardoor anons in een bepaalde richting gaan kijken, een bepaald onderwerp gaan onderzoeken of verbanden vinden tussen een bepaalde persoon of groep en de snode plots, of andere spelers met wie ze hebben samengewerkt.

Ik geef toe dat het eerst overweldigend lijkt met die enorme hoeveelheid connecties, plots en betrokken spelers – maar dankzij het leger van digitale soldaten is er een “Hive Mind” tot stand gekomen en hebben honderdduizenden onderzoekers elk hun eigen deel van de puzzel toegevoegd, waardoor ieder van ons een veel beter begrip kan krijgen van wat Q ons precies heeft verteld – of liever gezegd, ons heeft verteld dat we zelf moesten ontdekken.

Zoals Praying Medic aanstipt als antwoord op degenen die Q-volgers een cult noemen:

“Q wordt vaak een online cult genoemd. Als dat zo is, dan is het de eerste cult in de geschiedenis waar niemand de leider heeft ontmoet en waar de leider eist dat we voor onszelf nadenken.”

Nu je begrijpt wat deze digitale oorlogsvoering inhoudt, wat de Q-operatie is, en mogelijk wie ze zijn, is het tijd om uit te diepen wanneer dit allemaal begon – wanneer werden de eerste schoten gelost in deze campagne voor digitale informatie-oorlogsvoering?

 

Lancering van de Openlijke Fase van de Q-Operatie

Deze video is er een die vaak door Q is voorgesteld dat we die bekijken, en velen zijn gaan geloven dat het de eerste keer was dat Donald Trump naar buiten kwam en het Amerikaanse volk vertelde wat er aan de hand was, wat hij eraan ging doen, en wat ze konden verwachten van de verkiezingen van 2016.

Nogmaals, ontleend aan de tijdlijn die is vastgelegd in het Book of Q Proofs, de beste tijdlijn die ik tot nu toe heb gezien, lijkt dit “het schot gehoord over de hele wereld” te zijn geweest, of de eerste keer dat Donald Trump het publiek openlijk een idee gaf over waar hij op dat moment al geruime tijd mee bezig was (Q vertelt ons dat er drie jaar planning in deze operatie zat voordat deze begon – hetgeen het begin van de planning zou plaatsen rond 2013, wat verderop in het artikel significant wordt).

Deze toespraak werd gehouden op 13 oktober 2016 in het South Florida Fair Expo Center in West Palm Beach, Florida – niet ver van de nu beruchte Jeffrey Epstein – en is een sleutelelement om te begrijpen wat “Het Plan om de Wereld te Redden” precies is, waarnaar het Q-team zo vaak verwijst.

Op 8 november 2016 won President Trump de presidentiële verkiezing en werd hij de 45e President van de Verenigde Staten (vanaf dit punt POTUS genoemd) tegen alle verwachtingen in.

Er zijn veel bewijzen die aangeven dat hij is gevraagd door een groep patriotten binnen ons leger en de regering, die wisten wat er aan de hand was, en dat er iemand nodig was om het “16-jarig plan om Amerika te vernietigen” van Obama & Hillary Clinton tegen te gaan:

16yr_plan_to_destroy_america

Je denkt misschien dat dit overdreven en te ver gedacht is, maar kijk goed naar de punten in de bovenstaande afbeelding – hoeveel van deze hebben we tot nu toe geïmplementeerd of geprobeerd te implementeren?

Begrijp, vanuit een macro-oogpunt, wat elk van deze beleidsmaatregelen, indien vastgesteld, zou doen met de Verenigde Staten van Amerika, en vraag welke reden iemand zou hebben om ze te implementeren, anders dan de vernietiging van onze samenleving?

Doordat ze de medeplichtige media vrijwel geheel onder controle hadden, die het toelieten om de ware bedoelingen van elk van deze plannen te verdoezelen, samen met een “langzame uitrol” over 16 jaar om deze stapsgewijs te implementeren, probeerden ze ons, als Amerikanen, te veranderen in ware “kikkers in een pan met water”, waarbij elk van deze rampzalige beleidsmaatregelen de hitte slechts een paar graden hoger zou zetten.

Maar als Hillary had gewonnen en was geslaagd in haar laatste fasen van dit plan, dan zou het water ons levend hebben gekookt voordat we ons zelfs realiseerden dat het vuur brandde.

De Inhuldiging

De volgende aanwijzing dat er meer aan de hand was dan we begrepen, kwam op 20 januari 2017 tijdens de presidentiële inhuldiging van Donald J. Trump. Velen misten het, zoals ik destijds, maar terugkijkend lijkt het alsof we nog een bewijs kregen dat de Q-operatie eraan kwam:

Heb je het opgepikt?

Een ding dat anons al geruime tijd weten is dat President Trump een meester is in het gebruiken van symboliek, codewoorden, hoofdletters waar het niet thuishoort en andere kleine, subtiele hints om onze aandacht te vestigen op iets belangrijks of om ons te vertellen dat er iets aan de hand is met een bepaald onderwerp.

Bij deze gelegenheid, de inhuldiging van zijn presidentschap, gaf hij ons een hint van de dingen die komen gingen.

Het begon onschuldig genoeg:

“Opperrechter Roberts, president Carter, president Clinton, president Bush, president Obama, mede-Amerikanen en mensen van de wereld: Bedankt. Wij, de burgers van Amerika, zijn nu aangesloten bij een grote nationale inspanning om ons land weer op te bouwen en zijn belofte voor al onze mensen te herstellen. Samen zullen wij de koers van Amerika en de wereld bepalen voor de komende jaren. We zullen uitdagingen aangaan. We zullen ontberingen het hoofd bieden. Maar we zullen de klus klaren. Om de vier jaar verzamelen wij ons op deze treden om de ordelijke en vreedzame machtsoverdracht uit te voeren, en we zijn president Obama en First Lady Michelle Obama dankbaar voor hun sierlijke hulp tijdens deze overgang. Ze zijn prachtig geweest.”

Maar op dit punt in zijn toespraak kwamen er achter hem leden van elke geüniformeerde dienst van het Amerikaanse leger de treden aflopen om in formatie te staan, en hij ging verder:

“De ceremonie van vandaag heeft echter een heel speciale betekenis. Omdat we vandaag niet alleen de macht overdragen van de ene regering naar de andere, of van de ene partij naar de andere – maar we dragen de macht over van Washington D.C. en geven die terug aan u, het Amerikaanse volk. Te lang heeft een kleine groep in de hoofdstad van ons land de vruchten van het regeren geplukt, terwijl de mensen de kosten hebben gedragen.”

Hij merkte hen niet op, vestigde de aandacht niet op hen of zei er iets over. Ze stonden alleen achter hem, stil en in formatie, terwijl president Trump sprak over de “overdracht van macht van DC terug naar de mensen.”

Na 45 seconden (DJT is de 45e POTUS) keerden ze zich om zonder een woord en keerden terug naar waar ze vandaan kwamen – en het is een lopende theorie dat hij ons daarmee vertelde dat hij het Amerikaanse leger zou gebruiken om de Deep State te helpen vernietigen en de macht van Amerika terug te brengen naar het volk.

POTUS Eerste Trip naar Saoedi-Arabië

In mei 2017 maakte President Trump zijn eerste officiële reis, waarbij hij Saoedi-Arabië en het Midden-Oosten als bestemming uitkoos, tot grote ergernis van vele journalisten die de gelegenheid aangrepen om dit te bestempelen als een belediging voor nauwere bondgenoten, zoals Anne Applebaum in haar artikel voor de Washington Post.

Maar er zat meer achter deze reis dan de meesten van ons begrepen (of werden verteld door de media), zoals duidelijk bleek uit de manier waarop hij werd begroet. Als dit het eerste bezoek was aan Saoedi-Arabië door een Amerikaanse president of diplomaat dat je hebt gezien, heb je misschien niets bijzonders opgemerkt.

Q heeft ons de aanwijzing gegeven om aandacht te schenken aan de manier waarop hij werd begroet en dat te vergelijken met de manier waarop Obama en Hillary Clinton werden begroet en behandeld tijdens hun bezoeken aan het koninkrijk (SA).

Dit artikel in het bijzonder behandelt een zeer belangrijke gebeurtenis die zich tijdens zijn bezoek heeft voorgedaan.

President Trump, Rex Tillerson (toen Minister van Buitenlandse Zaken) en Minister van Handel Wilbur Ross sloten zich aan bij de koning en kroonprins in een ceremoniële Ardah dans, bedoeld om krijgers te eren voor een belangrijke strijd. President Trump kreeg ook de hoogste civiele onderscheiding, de Kraag van Abdulaziz Al-Saud Medaille.

Waarom werd President Trump begroet met een helden-welkom bij zijn eerste officiële bezoek aan Saoedi-Arabië, en nam hij deel aan een ceremonie bedoeld om strijders aan te duiden die ten strijde trekken, terwijl er geen officiële oorlog gaande was met Saoedi-Arabië en de VS?

En waarom werd dezelfde eer nooit aan Obama en Hillary Clinton geschonken, maar werden zij eerder behandeld als onderdanige vazallen toen ze het koninkrijk bezochten tijdens de ambtstermijn van Obama?

Als je aandacht besteedt aan de tijdlijn van gebeurtenissen, Q’s drops en de rest van dit artikel, zul je het begrijpen.

Het Bloedbad in Las Vegas

Wat betreft het begrijpen van een tijdlijn is er een gebeurtenis die samenvalt met het begin van de Q-drops die helaas in de herinneringen van de meeste Amerikanen is ingebakken: het bloedbad in Las Vegas.

Op 1 oktober 2017, zo is ons verteld, opende Stephen Paddock het vuur op een grote groep concertgangers vanaf de top van het Mandalay Bay Casino Hotel. Tot op heden heeft geen enkele wetshandhavingsinstantie een motief genoemd, opnames vrijgegeven van Paddock die voorbereidingen maakt (hoewel de omvang van zijn arsenaal meerdere trips door een casino zou vereisen, een van de zwaarst gemonitorde stukken onroerend goed ter wereld) of eventuele mede-samenzweerders genoemd.

Dit is uiterst vreemd, gegeven het feit dat veel mensen hebben verklaard meerdere schutters te hebben gehoord, sommigen gaven interviews waarin ze zeiden dat ze schutters in helikopters boven de menigte hadden gezien, en er was zelfs een bewaker (Jesus Campos) die tussenbeide kwam en na het incident een interview gaf.

Terwijl Campos na het interview verdween uit het openbare leven (is het niet interessant dat zijn enige interview was met Ellen Degeneres, die Tiffany Fitzhenry heeft onderzocht en ontmaskerd als informante van het Ministerie van Buitenlandse Zaken), de andere overlevenden van het bloedbad die interviews gaven of op sociale media beweerden dat ze meerdere gewapende mannen hadden gehoord of gezien, zijn allemaal verongelukt bij tragische (en twijfelachtige) auto-ongelukken.

Vreemd dat de Rolling Stone-verslaggever die Generaal McChrystal ontmaskerde en illegale CIA-drone-aanvallen begon te onderzoeken, ook werd gedood bij een auto-ongeluk toen zijn voertuig plotseling snel accellereerde en hij alle controle verloor, nietwaar?

Hoe vreemd dat het hacken van voertuigen een hulpmiddel is dat via FOIA-verzoeken is ontmaskerd als een CIA-vaardigheid – hier is een artikel van de Washington Examiner waarin deze bizarre methode van de CIA om niet-detecteerbare moorden uit te voeren wordt uitgelegd.

Toeval?

De timing van deze gebeurtenis correleert niet alleen met het begin van Q’s drops, maar heeft ook verschillende andere interessante connecties die we via hen hebben gekregen.

In mijn vorige Q-artikel heb ik je voorgesteld aan Prins Al Waleed Bin Talal, de duistere Saoedische Prins die een meerderheidsbelang had in Citibank (die het grootste deel van Obama’s oorspronkelijke kabinet benoemde), Twitter (dat massaal conservatieve accounts heeft ‘geschaduwbanned’, gecensureerd en gewist), Facebook, CNN en een aantal andere telecomnetwerken in de VS.

Ik besprak bin Talal’s achtergrond, zijn holdings en zijn diepe anti-Trump vooroordelen, maar er is een verband tussen hem en de schietpartij in Mandalay Bay dat ik niet heb behandeld: bin Talal bezat de bovenste verdiepingen van het hotel, de kamers van waaruit Paddock zijn operatie had opgezet, de ramen had geopend en zijn hel had losgelaten op de concertgangers.

Hier is een artikel van The Telegraph in 2007 over bin Talal en Bill Gates die Four Seasons kochten, die eigenaar is van de vier bovenste verdiepingen in Mandalay Bay casino.

Welke reden zou een extreme anti-Trump Saoedische prins moeten hebben om toe te staan dat een gek geworden schutter zijn kamers gebruikt om een van de grootste schietpartijen in de geschiedenis van ons land te organiseren?

Zoals Q ons vertelt, was President Trump die avond in Las Vegas voor een vergadering, wat wordt bevestigd in een interview dat hij in januari 2019 gaf, en waarin hij zijn teleurstelling uitte dat het eindrapport van de FBI geen motief gaf voor de schietpartij.

Is het niet vreemd dat President Trump in een interview heeft toegegeven dat hij daar was om de overlevenden te ontmoeten, en er deze foto van Air Force One die Las Vegas verlaat is, maar dat geen enkele van de postings van de Air Force One-vluchten een reis naar Las Vegas in die tijd bevat?

Hoewel ik nog geen rapport heb gezien dat specifiek melding maakte van zijn aanwezigheid in Las Vegas ten tijde van de schietpartij, bevestigen zijn opmerkingen aan het einde van dit artikel zijn aanwezigheid:

“Ik was aan het kijken net als iedereen,” zei Trump. “Ik vond het verschrikkelijk. Ik ging naar het ziekenhuis, ik zag veel van de slachtoffers en direct na de gebeurtenis was het verschrikkelijk. Het was onvoorstelbaar. Maar hij was een erg ziek persoon en niemand kon het geweten hebben. Niemand had enig idee.”

Q-drop 92 van 4 november 2017 wijst ons op de hierboven genoemde onderwerpen, evenals een indicatie dat Paddock mogelijk een “geheim agent” zou kunnen zijn.

De Stilte Voor de Storm

Op een datum en gebeurtenis die onvergetelijk zal zijn voor iedereen die Q, President Trump & “Het Plan om de Wereld te Redden” volgt, riep President Trump verslaggevers van het Witte Huis bijeen om foto’s te maken na een ontmoeting die hij had gehouden met een groep militaire generaals op 5 oktober 2017 (slechts vier dagen na het bloedbad in Las Vegas).

In mijn vorige artikel heb ik uiteengezet waarom President Trump zich heeft omringd met militaire generaals, en in het bijzonder voornamelijk met generaals van het Korps Mariniers. Maar in dit artikel wil ik de aandacht vestigen op één specifieke gebeurtenis, waarvan velen geloven dat het de dag was waarop de Q-operatie eindelijk zijn volle openlijke en op het publiek gerichte fase bereikte.

In drop 2546 op 3 december 2018 bevestigde Q dat het deze vergadering en datum waren die deze fase van de operatie in gang zette:

De President van de Verenigde Staten heeft het bevel geïnitieerd en bevestigd toen hij verklaarde “The Calm Before the Storm.”

Wanneer is die verklaring afgelegd?

Wanneer is “Q” actief geworden?

Let op het nieuws.

Let op de FBI.

Let op de DOJ.

Q

Sinds we het over tijdlijnen hebben, is er nog een belangrijk moment in de Q-tijdlijn dat zich voordoet tussen The Calm Before the Storm verklaring en Q’s eerste post op 28 oktober 2017.

Hoewel geen van de artikelen die over de reis zijn geschreven de datum vermeldde waarop hij ging, heb ik in mijn vorige artikel besproken dat Jared Kushner een verrassingsbezoek bracht aan Saoedi-Arabië om persoonlijk een ontmoeting te hebben met Prins Mohammad bin Salman, waarvan hij terugkeerde op zaterdag 28 oktober – de dag dat Q aan zijn eerste drops begon.

Maar wat hebben Kushner en bin Salman besproken tijdens die vergadering?

Het was duidelijk dat die ontmoeting ongeveer zo gesloten was als maar kon, en zo geheim was dat hij zelfs de reis niet van tevoren had aangekondigd, en wat ze bespraken vereiste een persoonlijke ontmoeting in plaats van een telefonische bespreking (waar ze moeten hebben geweten dat de inlichtingendiensten zouden meeluisteren, die nu in de problemen zijn omdat ze presidentskandidaat/President Trump hebben bespioneerd).

We kunnen echter kijken naar zowel de geschiedenis van de SA/US-relaties vóór het bezoek, als wat er daarna gebeurde.

Bedenk dat OPEC tot voor kort de macht en het geld had om naties en leiders te beheersen via de controle van de olievoorziening en, als gevolg, de olieprijs.

In de vroege jaren 2000 was er een oorlog gaande tussen Saoedi-Arabië/OPEC en een revolutionaire nieuwe manier om olie te verkrijgen – het fracken van schalieolie.

De Saoedi’s wisten dat dit hun potentieel echt kon schaden, omdat hun hele economie afhankelijk was van olieproductie en het grootste deel van de macht van het koninklijk gezin voortkomt uit de betalingen die ze aan elke Saoedische burger doen als gevolg van de olie-inkomsten.

Ze weten echter dat als die betalingen ooit zouden stoppen omdat de olie is opgedroogd of de wereld zijn afhankelijkheid van Saoedische olie verliest, ze in grote problemen zouden komen en waarschijnlijk een revolutie in handen zouden hebben.

Om de dreiging van fracking weg te nemen, begonnen de Saoedi’s olie op te pompen in een nooit eerder gezien tempo, om de markt te ‘vervuilen’ en de olieprijs omlaag te drijven, waardoor fracking zo duur zou worden dat de bedrijven die het deden ofwel kapot gingen ofwel hun activiteiten moesten stilleggen totdat de olieprijs weer zou stijgen – iets wat de Saoedi’s van plan waren te verhinderen voor minstens een decennium.

Wat ze niet hadden verwacht, was het snelle tempo van technologische vooruitgang in de industrie en de snel dalende kosten van fracking als gevolg.

In een mix van macro-economie en geopolitiek dreven de Saoedi’s de olieprijs omlaag, waardoor hun eigen aanbod uitputte en dus hun eigen olie-inkomsten en kansen voor een mooie economische toekomst verminderden, terwijl fracking goedkoop genoeg werd voor de bedrijven om hun activiteiten weer op te starten en te ontdekken dat de VS genoeg schalieolie hadden om ten minste 50 jaar volledig zelfvoorzienend te zijn (we hebben nu ontdekt dat we eigenlijk meer olie uit schalie hebben dan Saudi-Arabië uit hun velden).

De Saoedische koning wist dat de olieoorlog onhoudbaar was, en om aan de macht te blijven moesten ze hun economie moderniseren om af te stappen van alleen olie – en moesten ze een geheel nieuwe economische infrastructuur opbouwen vanaf het begin.

Om dat te doen, hadden ze hulp nodig – en wie kan beter helpen met het opbouwen van een economie dan een miljardair-zakenman die de leiding heeft over de grootste economie die de wereld ooit heeft gekend?

Dit kan worden aangetoond in een tweet die op 4 november 2017 door President Trump is verzonden:

Screenshot20191029at12.48.09PM

Heeft president Trump aangeboden de Saoedi’s te helpen een moderne economie op te bouwen door Saudi Aramco aan de NYSE te noteren? Wat zou hij in ruil daarvoor hebben gevraagd?

Zou het kunnen dat Kushner tijdens zijn bezoek een deal heeft gesloten met bin Salman (volgens de berichten waren de twee heel close) voor de VS om de economie van SA te helpen als zij de corrupte prinsen zouden wegdoen, hun schenkingen zouden stoppen aan de Democraten die samenwerken met de Moslimbroederschap (meer hieronder) en tegen de Verenigde Staten, en hen te vragen om President Trump te assisteren bij het neerhalen van een wereldwijd netwerk van corruptie, mensenhandel en criminelen?

Kort na de terugkeer van Kushner naar de VS arresteerde Prins Mohammad ongeveer 200 zakenlieden en verschillende prinsen (waaronder bin Talal) en sloot ze op in het Riyadh Ritz Carlton, waarbij ze werden ondervraagd en gemarteld met de hulp van Blackwater-contractanten.

Als een ander Q-bewijs, vertelde Q ons in zijn eerste drops dat Eric Prince en zijn contractanten een aandeel hadden in deze ondervragingen, maar het was pas in november van hetzelfde jaar dat de MSM hun rol in de operatie openbaar maakten.

Opdat we de tijdlijn helder hebben tot dit punt:

  • 17 januari 2017: inhuldiging met militairen die verschenen toen President Trump sprak over de overdracht van macht van DC terug naar het volk
  • mei 2017: POTUS’ eerste reis naar het buitenland, waarbij hij Saoedi-Arabië (waar hij deelnam aan de Ardah-ceremonie), Israël en Europa verkoos boven nauwere bondgenoten zoals Mexico of Canada.
    • Een raket werd neergeschoten vanuit Jemen naar Riyadh op de dag dat POTUS arriveerde – hoewel onderschept, was dit niet de enige dolende raket die op Air Force One werd afgevuurd tijdens zijn vlucht in de afgelopen drie jaar
  • 1 oktober 2017: Las Vegas Bloedbad
  • 5 oktober 2017: President Trump ontmoet militaire generaals en doet de uitspraak “The Calm Before the Storm
  • 28 oktober 2017: Kushner keert terug uit Saoedi-Arabië en het Q-team post hun eerste drop
  • 4 november 2017: POTUS-tweet waarin hij de Saoedi’s aanbiedt om Aramco op NYSE te zetten (was dit een signaal, zoals Q heeft aangegeven?)
  • 4 november 2017: Prins Mohammad arresteert corrupte prinsen en saoedische zakenlieden voor ondervraging met hulp van Eric Prince en Blackwater
  • 5 november 2017: 4chan (waar Q’s drops begonnen) werd aangevallen en kort offline gehaald. Waarom zou dit platform worden getarget de dag na de POTUS-tweet & Saoedi-Arabië roundup?

 

Hillary Clinton in Wonderland / Saudi-Arabië het Bloedige Wonderland

Wat betreft cryptische berichten en meerlagige drops, was Saoedi-Arabië een van de meest complexe die Q tot nu toe heeft laten vallen.

Ten eerste hebben we de Wikileaks-e-mails die naar Hillary Clinton verwijzen als “Alice”, die zijn verzonden door iemand die naar zichzelf verwijst als “The Mad Hatter” (Marty Torrey).

Er is een boek te koop op Amazon getiteld “Hillary Clinton in Wonderland” waar Q ons via meerdere drops op heeft gewezen, en een drop van Q die aangeeft hoe het allemaal samenvalt (drop 83 van 4 november 2017):

Vereenvoudigd.

Alice & Wonderland.

Hillary & Saoedi-Arabië.

Referenties:

Hillary Clinton in Wonderland door Lewis Carroll.

Saoedi-Arabië – het Bloedige Wonderland.

Q

Wat betekent dit allemaal?

Q heeft ons al vaak verteld dat Saoedi-Arabië het belangrijkste doelwit was voor hun operatie om het eerst uit te schakelen, en we zullen ingaan op de vele redenen die zijn uiteengezet waarom het zo belangrijk was. Om bij te houden, de lijst met doelen die door Q zijn geschetst stond altijd in deze volgorde:

SA (Saoedi-Arabië) > VS (Verenigde Staten) > Azië (China, Japan, Noord-Korea, Filipijnen) > EU (Oekraïne, Italië, Duitsland, Frankrijk) > Israël (Q heeft verklaard dat ze Israël voor het laatst bewaren vanwege een specifiek doel)

Als een Amerikaanse militaire inlichtingenoperatie zou worden gestart om slechte acteurs en verraders in de Verenigde Staten uit te schakelen, waarom zou Saoedi-Arabië dan zo belangrijk voor die operatie zijn, dat het eerder het doelwit was dan de Verenigde Staten zelf?

Het was zelfs zo belangrijk dat de eerste post van Q, die velen hebben aangegrepen als middel om Q te ontkrachten door te zeggen dat het iets was dat nooit is gebeurd, bedoeld was als een “spiegel” om te beschrijven wat er in Saoedi-Arabië stond te gebeuren in plaats van de Verenigde Staten:

In de eerste drop op 28 oktober 2017 beschreef Q dat de Nationale Garde werd geactiveerd om de staat van beleg uit te vaardigen om rellen te voorkomen in het geval dat Hillary Clinton werd gearresteerd, en maakte melding van een “uitlevering” met haar paspoort gemarkeerd om ontsnapping te voorkomen.

Maar levert de Verenigde Staten iemand uit die al in de Verenigde Staten is? Nee, dat doen ze niet.

Q verduidelijkte die eerste drop van 4 november in drop 70, terwijl de slechte acteurs in Saoedi-Arabië werden opgepakt voor ondervraging, werd de Saoedische Nationale Garde gemobiliseerd en de staat van beleg afgekondigd in het Koninkrijk.

Waarom reisde JK (Jared Kushner) onlangs naar SA (Saoedi-Arabië)?

Waar staat SA om bekend?

Waar komen de grootste donaties vandaan?

Waarom is dit relevant?

Wat is nog meer relevant w / SA?

Veilige haven?

Transfer haven?

Waarom was er een recente lastercampagne tegen JK en POTUS?

Waarom is de timing zo belangrijk?

_________________________

Staat van Beleg afgekondigd in SA.

Waarom is dit relevant?

Hoeveel geld is geschonken aan CF (Clinton Foundation) door SA?

Hoeveel geld is geschonken aan het John M (McCain) Instituut door SA?

Hoeveel geld is geschonken aan de Pelosi Foundation?

Hoeveel geld is geschonken aan CS (Chuck Schumer) door SA?

Welke andere slechte acteurs zijn betaald door SA (omgekocht)(niet alleen Ds)?

Waarom kwam de familie Bush onlangs naar buiten tegen POTUS?

Wie is goed?

Wat zijn de wetten in SA v US (aangeklaagde criminelen)

Welke informatie kan men uit deze gedetineerden krijgen?

Waarom is dit belangrijk?

SA ? US

Welke kracht is actief ingezet in SA?

NG?

Heb vertrouwen.

Deze kruimels zullen op hun tijd gelijk staan aan de grootste drops die ooit zijn bekendgemaakt in onze geschiedenis.

Vergeet niet dat desinformatie echt is.

God zegene.

Alice & Wonderland.

The Great Awakening.

Q

Touwtjes Doorgesneden

In het vorige artikel heb ik de talrijke donaties van corrupte Saoedische prinsen aan verschillende Amerikaanse politici geschetst – die allemaal de meest vocale anti-Trump en linkse politici zijn die anti-Amerikaans beleid promoten.

Imam Tawhidi (Imam of Peace op Twitter) heeft onlangs Ilhan Omar en Rashida Tlaib ontmaskerd als zijnde eigendom van Qatar, hetgeen veel verklaart van hun anti-Amerikaanse capriolen en acties. Maar op dit moment richten we ons alleen op Amerikaanse politici die (voorheen) eigendom waren van Saoedi-Arabië.

Waarom ontvingen McCain (“We Zeggen Zijn Naam Niet“ of “No Name” in Q-drops), Pelosi, Waters, en de hele bende, allemaal massale donaties vanuit Saoedi-Arabië via hun stichtingen?

En waarom stichtingen?

Zoals uiteengezet in mijn vorige artikel, komt dit omdat deze andere rapportage- en gebruiksbeperkingen hebben dan directe campagnebijdragen, waardoor ze die fondsen voor andere doelen kunnen gebruiken dan rechtstreeks naar politieke campagnes.

En natuurlijk is het met de medeplichtige media minder waarschijnlijk dat iemand zal “struikelen” over donaties aan de stichting van een politicus. Tenzij, natuurlijk, iemand ons ertoe brengt om er specifiek naar te graven, zoals Q vaak heeft gedaan.

Hoe konden deze politici allemaal tientallen miljoenen verdienen terwijl ze een ambtenarensalaris hadden? Dat is een vrij goede vraag die de media nooit relevant hebben gevonden om te stellen.

De reden dat Saoedi-Arabië het eerste deel van de operatie moest zijn om verraders in de VS te bestrijden, was dat een groot deel van hun bescherming, geboden via massale donaties, slush-fondsen en bescherming via de media & sociale mediaplatforms (meerderheid in handen van Kingdom Holdings, die werd bestuurd door bin Talal zoals uiteengezet in mijn vorige artikel) werden geleverd door corrupte Saoedische prinsen in het koninkrijk die onze natie probeerden te beheersen via haar meest corrupte politici.

Door de krachten te bundelen met koning Salman, konden president Trump en het Q-team de touwtjes doorsnijden van de marionetten die ze zochten, en daarmee hun band te verbreken met de voormalige marionettenspelers van figuren als Barack Obama en Hillary Clinton.

Er moet ook worden opgemerkt dat John Brennan (een geregistreerde communist en bekeerling tot de islam) de CIA Station Chief van Saoedi-Arabië was ten tijde van 9/11 en dat hij een besluit om reisvisa te weigeren aan de Saoedische mannen die de kapers van de vliegtuigen bleken te zijn op die noodlottige dag, heeft overtroefd.

We zullen daar later op ingaan, weet alleen dat Brennan specifiek de 9/11 kapers in onze natie heeft toegelaten tegen het oordeel van andere CIA-analisten in.

Interessant, nietwaar?

Je zou denken dat MSNBC dat als een belangrijke factor zou beschouwen alvorens hem in te huren als “betaalde commentator”, toch? Nogmaals, zie het gedeelte Operation Mockingbird in mijn vorige artikel.

Of bekijk direct de bevindingen uit het Senaatsonderzoek naar het gebruik door de CIA van Amerikaanse geestelijken en journalisten bij inlichtingenoperaties.

De Driehoek (TRI)

Om te begrijpen hoe de financiële touwtjes die in Saoedi-Arabië zijn doorgesneden passen in het grotere plan, moeten we even de tijd nemen om in te gaan op wat Q de TRI noemt, hetgeen kan worden beschouwd als ‘de driehoek’.

De TRI is op twee verschillende manieren aangeduid in Q’s drops:

/_\ (de drie zijden van de driehoek, waarvan Q ons vertelt dat ze gedeeltelijk zijn ontmanteld)

Of

+ ++ +++

Wat gelijk is aan:

Huis van Saud (6+++) $4 biljoen

Rothschild (6++) $2 biljoen

Soros (6+) $1 biljoen

Q relateert deze marionettenspelers zelfs aan Jeffrey Epstein in drop 133 van 11 november 2017, in dezelfde drop waarin hij deze marionettenspelers noemt en de hoeveelheid geld die ze beheren (slechts een deel van de drop hier vanwege lengte):

Bestaat Satan?

Bestaat het “idee” van Satan?

Wie aanbidt Satan?

Wat is een cultus?

Epstein Island.

Wat is een tempel?

Wat gebeurt er in een tempel?

Aanbidding?

Waarom staat de tempel bovenop een berg?

Hoeveel niveaus kunnen eronder bestaan?

Wat is de betekenis van de kleuren, ontwerp en symbool boven de koepel?

Waarom is dit relevant?

Wie zijn de marionettenspelers?

Zijn de marionettenspelers naar dit eiland gereisd?

Wanneer? Hoe vaak? Waarom?

“Vladmir Poetin: De Nieuwe Wereldorde Aanbidt Satan

Q

Opnieuw moet worden opgemerkt dat deze drop van november 2017 was, een volle twee jaar voordat iemand in de MSM de aandacht van het publiek op Epstein Island vestigde. Maar zij die Q volgden, waren hen ver vooruit.

Zoals Q ons vaak vertelt:

“Jullie zijn nu het nieuws.”

en

“Anons wisten het” (een opmerking over de vele stukjes belangrijk wereldnieuws waar wij al weet van hadden maanden voor de media – elk later uiteengezet).

Sommigen geloven dat dit gebruik van een driehoek verwijst naar De Trilaterale Commissie aangezien er overlapping lijkt te zijn tussen de thuislanden en het lidmaatschap van beide, maar Q heeft daar geen verband tussen gelegd.

(Als je bent geïnteresseerd in duistere personages die lid zijn van schaduworganisaties over de hele wereld, is Dr.Quigley op Twitter een van de beste onderzoekers die ik over dit onderwerp heb gevonden)

Zoals bij elke driehoek, zijn er drie zijden aan de driehoek waarnaar Q verwijst, en elke zijde van deze duistere driehoek bestuurt een ander deel van de totale organisatie die velen misschien beter kennen als de Nieuwe Wereldorde (NWO):

Rothschilds: Controle over de banksector wereldwijd, banken & financiële instellingen

Saoedi-Arabië (Huis van Saud of SA): Controle over gekozen functionarissen, olie, technologie (sociale media), mensenhandel/sekshandel/kinderen

George Soros (GS): Controleert organisaties van mensen (om tweespalt te zaaien), is de manager en exploitant van vele slush-fondsen

Laten we nu even nadenken over iets en de opening van dit artikel opnieuw bekijken…

Als je deze namen en de term “NWO” ziet, denk je misschien onmiddellijk, zoals ons is aangeleerd, dat deze namen dezelfden zijn die we in bijna elke samenzweringstheorie zien, dus dit moet gewoon weer een van die “aluhoedjes” verhalen zijn.

Maar zoals in de opening werd vermeld, was Jeffrey Epstein een feitelijke pedofiel die de elite bediende.

We hebben ontdekt dat George Soros het feitelijke hoofd was van een spinnenweb van door het Ministerie van Buitenlandse Zaken gefinancierde organisaties die uitsluitend waren gericht op tactieken voor het zaaien van tweespalt en verdeeldheid in landen over de hele wereld.

De Federal Reserve, gecreëerd uit een leugen (lees The Creature from Jekyll Island om te leren hoe een kleine groep Amerikaanse bankiers de bankrun begon die leidde tot de Grote Depressie, en de Federal Reserve vormde als een privébank) is een feitelijke schijnvertoning ontworpen om mensen voor de gek te houden door ze te laten denken dat het een officiële overheidsorganisatie is.

En we hebben de enorme financiële donaties gezien (zie mijn vorige artikel) vanuit Saoedi-Arabië aan Pelosi, Waters, Schumer, McCain en vele anderen (donaties van dezelfde Saoedische prinsen die kort na Jared Kushner’s onaangekondigde bezoek aan het koninkrijk zijn opgepakt, ondervraagd en gearresteerd).

Dus nogmaals, zoals ik in het begin vroeg – denk je dat er misschien toch iets zit in wat mensen al tientallen jaren over deze groepen hebben gezegd?

Wist je dat de New York Times in 1976 via een FOIA-verzoek het bewijs in handen heeft gekregen dat de CIA het label ‘Samenzweringstheorie’ heeft bewapend om onderzoekers in diskrediet te brengen die de aandacht van het publiek vestigden op dingen die ze niet openbaar wilden maken?

Uit dit artikel van Corey’s Digs (een geweldige onderzoeker die je moet volgen):

Dit document was een C.I.A. Dispatch met het label “psych” voor “psychologische operaties” dat in 1967 werd verspreid, en dat aangeeft dat ze de uitdrukking “complottheorie” en “complottheoretici” hebben bedacht om iedereen aan te vallen die het officiële verhaal van de Warren Commission heeft aangevochten. Er staat ook een CS op, wat staat voor “clandestiene diensten” eenheid.

Dus nu we dat uit de weg hebben, laten we verdergaan.

Hoe bouwen deze drie mensen, families en organisaties een piramide of driehoek op die de wereld zou kunnen beheersen? Drop 275 van 5 december 2017 legt het voor ons uit:

+FLY+

Banken beheersen regeringen

Regeringen beheersen mensen

SA (Saoedi-Arabië) beheerst gekozen mensen.

SOROS beheerst organisaties van mensen.

Klaar om te spelen?

Q

Als je de afgelopen drie jaar hebt opgelet, heb je misschien elementen van deze operatie zien gebeuren in het volle zicht, maar kon je de verklaringen en doelen van POTUS niet zien of verbinden omdat niemand in de media het aandurfde om buiten de lijn te stappen en de puntjes voor je te verbinden.

Maar wat gezien is, kan niet ongezien worden, en misschien kun je nu terugkijken op de mensen en organisaties die in het openbaar ter verantwoording zijn geroepen en zie je dat dit zich allemaal recht voor je heeft ontvouwd.

President Trump valt de Federal Reserve aan en benoemt een hoofd dat vindt dat we terug moeten gaan naar de Gold Standard? Dit slaat alleen ergens op als u weet dat de Fed niet werkelijk een overheidsentiteit is, maar juist een privébank, eigendom van de Rothschilds, Morgans en andere private bankiersfamilies.

President Trump tekent belangrijke handelsovereenkomsten en wordt erg vriendelijk met Saoedi-Arabië? Dit was een stap om de touwtjes door te snijden van de bescherming en financiering van onze meest corrupte politici die bereid waren hun land te verkopen voor donaties aan hun stichtingen.

President Trump graaft in Oekraïne? Dit is veel meer dan alleen een server en een zaak tegen een nep-klokkenluider, want het onderzoek naar Oekraïne gaat ook achter de vele organisaties aan die worden gerund en gefinancierd door George Soros, en die werden betaald om vuiligheid over President Trump op te graven of te fabriceren en deze strategisch te lekken aan de Amerikaanse media, FBI en DOJ (al die tijd menig corrupt politicus verrijkend via hun kinderen) – alles gefinancierd door het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

 

Het Web van de Jihad – Saudi-Arabië, Huma, Hillary, een Manchurian President, de Moslimbroederschap, Pakistan en de Awan-broers

Heeft Saoedi-Arabië meer gefinancierd dan alleen corrupte Amerikaanse politici en technologiebedrijven die onwelgevallige opvattingen censureerden?

Als wat Q ons vertelt waar is, hebben ze misschien ook de infiltratie van de Amerikaanse regering door de Moslimbroederschap gefinancierd, samen met een Manchurian President.

Deze drops zijn enkele van de vele voorbeelden waarbij het uiterst belangrijk is om aandacht te besteden aan details, vooral aan de hoofdletters.

(Om drops te vinden die specifiek gaan over Huma, HUMA, Saudi-Arabië (SA) of iets anders, is er een zoekbalk bovenaan Qmap.pub en Qanon.pub)

Huma = Huma Abedin, stafchef van Hillary Clinton (en velen in de inlichtingengemeenschap of voormalige Witte Huis-staf & geheime dienst zeggen, haar minnaar – ik heb verhalen gehoord uit meerdere bronnen dat Witte Huis-staf de twee heeft betrapt op meerdere gelegenheden)

HUMA = Harvard University Muslim Alumni

Hoewel er een groot verschil is tussen elk van de bovenstaande punten wanneer ze voorkomen in de Q-drops, zijn de overlappingen tussen de twee ronduit griezelig.

Laten we beginnen met de brief van Michelle Bachman in antwoord op Keith Ellison (beroemd door huiselijk geweld zonder repercussies) op 13 juli 2012, met daarin de bewering dat de Moslimbroederschap bezig was de Amerikaanse regering te infiltreren.

Deze brief bevat verschillende belangrijke vragen die, in plaats van ze te beantwoorden of zelfs proberen te beantwoorden, de Obama-regering besloot te verdoezelen via hun acolieten en al hun inspanningen te richten op het wegjagen van Michelle Bachman uit de stad (ze zijn erin geslaagd).

Opgemerkt moet worden dat de enige tactiek die Media Matters gebruikte om Bachman te belasteren, was door te wijzen op een ‘feitencontrole’ door Snopes, die een commentaar van een enkele politicus als bron had – John McCain.

Ja, dezelfde John McCain die Q “No Name” noemt of “We Don’t Say His Name” omdat hij als zo een verrader wordt beschouwd.

Ja, dezelfde John McCain wiens stichting miljoenen dollars kreeg van Al Waleed bin Talal, de Open Society Foundation van George Soros en vele andere corrupte organisaties.

Ja, dezelfde John McCain die Al Qaeda en ISIS-oprichters in Syrië ontmoette en hen “mijn helden” noemde (inclusief de onlangs gedode ISIS-oprichter Al Baghdadi).

Ja, dezelfde John McCain die, nadat hij zelf het oorspronkelijke doelwit was geweest van het “Russian Collusion”-verhaal gecreëerd door Glen Simpson (Fusion GPS) in 2007, die krankzinnige linkshoofdigen hielp bij het opnieuw bewerken van exact dezelfde claims die tegen hem waren opgetuigd tijdens zijn run voor het presidentschap, en ze te richten op Donald Trump, waarbij hij zelfs een van zijn stafleden het Steele-dossier liet witwassen, zodat gezegd kon worden dat het afkomstig was van een “tweepartijdige bron”.

Begint u te begrijpen waarom we hem zien als een verrader wiens nagedachtenis als zodanig moet worden weerspiegeld?

Laten we beginnen met de laaghangende vrucht in deze brief: Bachman’s vraag hoe Huma Abedin een veiligheidsmachtiging kon krijgen met drie directe familieleden (haar vader, moeder en broer) die allemaal waren verbonden aan de Moslimbroederschap via directe links of bewezen frontgroepen.

Dit is een link naar de Office of Personnel Management (OPM) vragenlijst voor nationale veiligheidsposities, en sectie 18 gaat specifiek in op familieleden. Ik heb een soortgelijk onderzoek moeten invullen en doorlopen voor mijn TS-SCI-goedkeuring terwijl ik in het leger zat, en ik kan je vertellen dat het geen grap is.

Ik ben ook aan de andere kant geweest, genoemd als een referentie voor andere vrienden die het proces doorliepen – ze zijn uiterst grondig, gaan niet alleen naar de referenties die je opgeeft, maar vragen elk van die referenties om tertiaire relaties op te noemen met mensen die mogelijk niet close genoeg zijn om te worden “gecoacht” over wat te zeggen wanneer de interviewer vragen stelt.

Toch slaagde Huma er op de een of andere manier in om dit proces te doorlopen en een Nationale Veiligheidsmachtiging te verkrijgen met drie directe familieleden verbonden aan de Moslimbroederschap, een organisatie met bekende banden met terrorisme, terrorismefinanciering en die de wereldwijde jihad en onderwerping van het Westen opsomt in hun publiekelijk gestelde doelen?

Maar dat doet het zelfs geen recht – ze waren niet slechts “gekoppeld” aan de Moslimbroederschap, ze lagen in bed met de leiding – en Huma zelf diende als redacteur voor een van hun publicaties en heeft een tangentiële link naar Anwar al Awlaki, de Amerikaanse islamitische geestelijke die getarget en gedood werd in Jemen via een drone-aanval en die ook predikte voor verschillende 9/11 kapers en “The Underwear Bomber”.

Zoals overgenomen uit dit artikel over “Ontdek de Netwerken” met betrekking tot Huma Abedin:

Huma Abedin werd geboren in Michigan, maar op tweejarige leeftijd verhuisde haar vader het gezin naar Jeddah, Saoedi-Arabië om te werken voor Abdullah Omar Naseef, een belangrijke figuur binnen de Moslimbroederschap die diende als vice-president van Abdulaziz University (AU).

Naseef zou later nauwe banden ontwikkelen met Osama Bin Laden en tijd doorbrengen (beginnend in de vroege jaren 1980) als Secretaris-Generaal van de Muslim World League, die, zoals journalist Andrew C. McCarthy opmerkt, “al lang het belangrijkste vehikel van de Moslimbroederschap is geweest voor de internationale verspreiding van de islamitische supremacistische ideologie.”

IMMA’s nauwe banden met de Muslim World League worden verder bewezen door het feit dat IMMA’s interne publicatie, het Journal of Muslim Minority Affairs (JMMA – waarvoor Huma assistent-redacteur was van 1996-2008), al lange tijd haar officiële adres vermeldt als 46 Goodge Street in Londen – precies hetzelfde adres als dat van het Londense kantoor van de Muslim World League.

In een opmerkelijk artikel geschreven door de moeder van Abedin, gaf de JMMA Amerika de schuld dat het de 9/11 aanvallen over zichzelf had afgeroepen. Een ander JMMA-stuk uit 1999 beweerde dat Joodse Amerikanen die pro-Israël waren, in staat waren om het [politieke] systeem in de Verenigde Staten in hun eigen voordeel te “bewerken” en “enorm geholpen waren door de Amerikaanse herinnering aan de Holocaust”.

Het is van vitaal belang om op te merken dat IMMA’s “Moslim Minderhedenzaken”-agenda tot op de dag van vandaag een uitgekiend buitenlands beleid was van het Saoedische ministerie van Religieuze Zaken, ontworpen,  zoals Andrew C. McCarthy uitlegt, “om een ​​niet-geassimileerde, agressieve populatie van islamitische supremisten te laten groeien die het karakter van het Westen geleidelijk maar dramatisch zullen veranderen.”

Lijkt u dat normaal?

We moeten ons afvragen – als Huma opgroeide in Jeddah en diende als assistent-redacteur voor een publicatie die een front is voor de Moslimbroederschap, die het buitenlands beleid van het Saoedische Ministerie van Religieuze Zaken propageert – wat denk je dan dat de kans is dat zij een band had met Al Waleed bin Talal?

Als je haar pad en koers volgt, lijkt het uiterst waarschijnlijk.

We moeten ook denken aan de ophef die werd gemaakt door de MSM toen President Trump vroeg om veiligheidsmachtigingen te verlenen aan Jared Kushner en Ivanka Trump – die geen van beiden rechtstreeks door bloed zijn verbonden aan frontgroepen voor moslimterroristen die vastbesloten zijn de sharia-wetgeving in te voeren en de Verenigde Staten omver te werpen van binnenuit.

Lijkt die laatste zin je een beetje sterk? Ik neem aan dat je de brief van Bachman niet hebt gelezen, dus laten we daar nu op ingaan.

De rest van de brief richt zich vooral op bewijsmateriaal dat is gepresenteerd in het proces van de Holy Land Foundation, de grootste terrorismefinancieringszaak die ooit in de Verenigde Staten is vervolgd.

Bachman gebruikt deze zaak als basis omdat de Amerikaanse regering in het proces zonder enige twijfel bewees dat de Moslimbroederschap en veel van haar frontgroepen – waar Abedin’s familieleden deel van uitmaken – terroristische organisaties waren, door de Amerikaanse overheid aangeduid waren als terroristische organisaties, gericht op zowel terrorisme als ‘wereldwijde jihad’, gericht op de wereldwijde implementatie van de sharia-wetgeving, op de non-assimilatie van moslims die in niet-islamitische meerderheidsnaties wonen, en op het vernietigen van de Westerse samenlevingen van binnenuit.

Een deel van dit plan moest worden ingesteld middels een “Tienjarig Actieprogramma”, dat islamitische spraaknormen formeel erkende als bindend voor de hele wereld, en een plan formuleerde om alle spraak ondergeschikt te maken aan islamitische normen door “te bewerkstelligen dat de Verenigde Naties een internationale resolutie aannemen om islamofobie tegen te gaan en alle staten op te roepen om wetten aan te nemen die dat tegengaan, inclusief afschrikwekkende straffen.”

Nog interessanter is dat Minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton zich ertoe verbond om dit programma goed te keuren en uit te voeren, waarbij ze de Secretaris-Generaal van de Organisatie voor Islamitische Samenwerking (OIC) vertelde dat ze “ouderwetse technieken van groepspressie en schaamte zou gebruiken tegen degenen die ervoor kozen zich niet te onderwerpen aan de nieuwe spraakvereisten.”

Als je Clinton Cash hebt gelezen, dan ben je bekend met Hillary Clinton’s bereidheid om onze natie uit te verkopen aan Afrikaanse krijgsheren, Russische oligarchen en moslimjihadisten zonder enige aarzeling, dus dit zou geen verrassing moeten zijn.

Maar als je kijkt naar hoe close zij en Huma Abedin waren, en je afvraagt hoe Huma precies haar veiligheidsmachtiging kreeg met haar familieconnecties, het “verzekeringsdossier” op haar manlief Anthony Weiner’s laptop en de Abedin & Clinton-verbindingen met NXIVM, roept het de vraag op: wat was het doel van Abedin om zo dicht bij Hillary te zijn?

Huma’s Pad naar de Politiek

Op 18-jarige leeftijd keerde Huma terug naar de VS, waar ze haar studie begon aan de George Washington University in Washington DC.

Ze begon te werken als stagiaire in het Witte Huis in 1996 – hetzelfde kader van stagiaires als Monica Lewinsky – waar ze werd toegewezen aan de toenmalige First Lady Hillary Clinton. Huma werd aangenomen als assistent van Hillary en volgde haar op de voet, totdat de laptop van haar man werd gevonden met de beruchte map ‘verzekeringsdossier’.

Tijdens haar werkzaamheden in het Witte Huis was Huma van 1997-1999 lid van de Raad van Bestuur van de George Washington University Muslim Student’s Association. Het is heel interessant dat de organisatie van 2001-2002, kort nadat Huma haar bestuurszetel verliet, Anwar al Awlaki koos als hun “spirituele gids”.

Awlaki was ook een Al Qaeda-agent en de “spirituele gids” voor verschillende van de 9/11 kapers (die uit Saoedi-Arabië kwamen).

Een andere aalmoezenier bij dezelfde organisatie van 1999-2002 was Mohamed Omeish, die de aan Al Qaeda gelieerde International Islamic Relief Organization leidde.

Omeish’s broer Esam gaf leiding aan de Muslim American Society, de quasi-officiële tak van de Moslimbroederschap in de Verenigde Staten. Beide Omeish-broers waren nauw verbonden met Abdurahman Alamoudi, die later zou worden veroordeeld en opgesloten wegens terroristische aanklachten.

Van 1996-2008 was Abedin in dienst van de IMMA als assistent-redacteur van de eerder genoemde publicatie, de Journal of Muslim Minority Affairs (JMMA). Ten minste de eerste zeven van die jaren overlapten met de actieve aanwezigheid van Al Qaeda-gelieerde Abdullah Omar Naseef bij IMMA. Abedin’s laatste zes jaar bij het Instituut (2002-2008) werden doorgebracht als lid van de JMMA-redactieraad; gedurende een van die jaren, 2003, werkten Naseef en Abedin samen in die raad.

Gedurende haar jaren bij IMMA bleef Abedin een nauwe assistent voor Hillary Clinton. Tijdens de primaire campagne van mevrouw Clinton in 2008 beschreef een New York Observer-profiel van Abedin haar als “een vertrouwde adviseur van mevrouw Clinton, met name over kwesties met betrekking tot het Midden-Oosten, aldus een aantal Clinton-medewerkers.”

“Tijdens vergaderingen over deze regio,” vervolgde het profiel, “… wordt altijd het perspectief van juffrouw Abedin gezocht.”

Toen mevrouw Clinton in 2009 werd benoemd tot Minister van Buitenlandse Zaken van President Barack Obama, werd Abedin haar plaatsvervangend stafchef. Op ongeveer hetzelfde tijdstip werd de naam van Abedin verwijderd uit het titelblok van de Journal of Muslim Minority Affairs.

Dus, afgezien van directe familiebanden, hebben we een overvloed aan verbindingen tussen Huma en Al Qaeda-agenten, Moslimbroederschap-agenten en mogelijk een schimmige Saoedische prins die politici financierde en heel hard leek te werken om dezelfde doelen als de Moslimbroederschap te bereiken voor de wereldwijde jihad en de vernietiging van de Verenigde Staten van binnenuit.

Was ze in werkelijkheid een agente die namens de Moslimbroederschap werkte om een ​​brug te slaan tussen corrupte Saoedische prinsen, jihadisten die Amerika van binnenuit wilden vernietigen en Hillary (HRC)?

Als je nog nooit hebt geluisterd naar het Eric Prince-interview met betrekking tot het “verzekeringsdossier” op de Weiner-laptop, is hier een link naar zowel het artikel als een kort interview. Het is de moeite van het luisteren waard en ik denk dat we het einde van die zaak nog niet hebben gezien.

Om ervoor te zorgen dat we niet zomaar een bron hebben voor deze aantijgingen van de banden van Huma Abedin met de Moslimbroederschap, is hier het artikel in The Hill over Huma’s banden met de Moslimbroederschap .

Dit artikel geeft me een beetje hoop dat Huma een mea culpa heeft uitgesproken en ‘zong als een kanarie’, zoals Q vaak suggereert dat veel van de verschillende corrupte samenzweerders van de Obama-regering/HRC hebben gedaan.

Huma, HUMA en de Manchurian President

Hoe zijn Huma Abedin, de Saoedische prins Al Waleed bin Talal en Obama allemaal samen verbonden?

In 2005 gaf bin Talal $20 miljoen aan Harvard om de Harvard University Muslim Alumni Association (HUMA) te financieren, een andere universitaire vereniging voor moslimaangelegenheden die Q ons vaak heeft verteld om goed te bekijken.

En als je het nog niet wist, hielp bin Talal Obama ook om op Harvard te komen

Als dit de eerste keer is dat je hebt gehoord dat Bin Talal de toegang van Barack Obama tot de Harvard Law School heeft geholpen en gefinancierd, kan het een boel zijn om in te nemen. Vooral als je jezelf afvraagt, zoals Q ons heeft opgedragen, “waarom zou een Saoedische prins Obama’s onderwijs financieren in zijn pre-politieke dagen?”

Hoe kenden ze elkaar, en wat zou een kind als Obama een corrupte Saoedische prins kunnen bieden, die verbeten is op de wereldwijde jihad en de vernietiging van het Westen?

Belangrijke vragen waarover de MSM zich niet lijkt te verwonderen.

We weten ook dat bin Talal een aanzienlijk bedrag heeft gegeven aan de George Washington University en zelfs heeft betaald om daar groepen te vormen die agenten van de Council of American Islamic Relations (CAIR), Hezbollah en Hamas naar de school brachten.

Als u niet weet over de enorme financiering die van de Golfstaten (Saoedi-Arabië, Verenigde Arabische Emiraten, Qatar) naar Amerikaanse universiteiten en onderwijsinstellingen is gegaan, moet u eens op deze site surfen en enkele van de artikelen doorlezen.

Ze zijn vooral interessant wanneer je de Golf-financiering in verband brengt met de tijdlijn waarop onze universiteiten revisionistische geschiedenis begonnen te onderwijzen en veel van onze jongeren hersenspoelden, waardoor communistische/socialistische idealen en organisaties zoals ANTIFA ontstonden.

Het lijkt allemaal een patroon, of beter gezegd, een web van jihad te vormen.

Een rijke multi-miljardair doneert aan universiteiten om het curriculum te veranderen en organisaties te creëren die jihadisten toelaten om hun onderwijs te infiltreren, financiert corrupte politici die onze wetten zullen veranderen en zijn wil zullen uitvoeren, financiert ook wat kan worden gezien als slapende agenten, gestuurd naar elite politieke wetenschappelijke universiteiten en geïnjecteerd in de Amerikaanse politieke machine om, zoals de Moslimbroederschap zich ten doel stelt, “het Westen van binnenuit te vernietigen”.

En de MSM hebben u er nooit iets over verteld.

Banden met Pakistan

Als veteraan in de oorlog tegen Irak en Afghanistan ben ik zeer geïnteresseerd geraakt in het onderzoeken van vele facetten van die oorlogen waarover de media ons niet wilden vertellen: de tradecraft, statecraft, en financiering die er bij betrokken zijn.

Als je zelf enkele van deze onderwerpen wilt uitdiepen, zijn twee van de beste boeken die ik heb gevonden (afgezien van de Killer Elite en JSOC-boeken die ik hierboven heb gelinkt) Ghost Wars en Directorate S, die deze oorlogen benaderen vanuit het oogpunt van inlichtingen (tradecraft) en overheid (statecraft), samen met een ongezonde hoeveelheid corruptie (financiering).

Iedereen die onze betrokkenheid in Afghanistan diepgaand heeft onderzocht, is tot dezelfde basisconclusies gekomen: de Afghaanse en Pakistaanse regeringen zijn net zo krom als elk ander in de geschiedenis van de mensheid, en meer dan waarschijnlijk heeft de Pakistaanse ISI de Taliban gecreëerd, gefinancierd en aangestuurd als hun eigen bezit om hun dodelijke vijand, India, te destabiliseren.

Hoe past dit hier?

Als je de naam ‘Moslimbroederschap’ hoort, vind je misschien dat het klinkt als een soort kleine groepering van terroristische cellen – maar het is enorm.

Zie het zo – ze hebben hele parlementsverkiezingen gewonnen (in Egypte, vreemd genoeg slechts een paar dagen nadat Obama een interview gaf dat onze inlichtingengemeenschap hen niet als een meerderheid in het land zag), en hebben tientallen front-organisaties en miljoenen leden.

Ze zitten in vrijwel elke moslimmeerderheid natie, en hoewel James Clapper in voorbereide verklaringen voor het Congres voorlas dat ze een grotendeels seculiere organisatie waren (waarnaar wordt verwezen in de brief van Bachman hierboven, wat zo’n travestie was dat Clapper het terug moest nemen), zoals hierboven besproken, zijn enkele van hun gestelde doelen om wereldwijd de sharia-wetgeving in te stellen en een omgeving te creëren waarin moslims die in niet-moslimlanden wonen niet verplicht zijn om andere wetten dan de sharia te volgen.

Ons baserend op de wetten die in onze natie werden voorgesteld op het moment dat Saoedische prins Al Waleed bin Talal tientallen miljoenen dollars naar de stichtingen van corrupte Amerikaanse politici stuurde, lijkt het erop dat dat precies hetgene was waar hij (en de corrupte politici die hij bezat) naar toe aan het werken waren hier.

Maar hoe past dat allemaal in verband met Pakistan?

Wat of wie is de brug die Pakistan in de mix brengt?

Als u de belangrijke, reeds lang bestaande alliantie tussen Pakistan en Saoedi-Arabië niet begrijpt, moet u dit korte artikel van het Brookings Instituut lezen waarin wordt uitgelegd hoe lang en hoe diep hun strategische alliantie en partnerschap gaan.

Een belangrijk fragment uit het artikel:

“Pakistan heeft sinds de zestiger jaren meer hulp uit Saoedi-Arabië ontvangen dan enig ander land buiten de Arabische wereld. Bijvoorbeeld in mei 1998, toen Pakistan besliste om te reageren op India’s test van vijf kernwapens, beloofden de Saoediërs 50.000 vaten gratis olie per dag om het land te helpen de economische sancties op te vangen die door de Pakistaanse tegentest zouden kunnen worden veroorzaakt.”

Dus Pakistan en Saoedi-Arabië staan op een lijn wat betreft strategie, militaire allianties, financiering en inlichtingenallianties (niet in dit artikel vermeld, maar erg belangrijk).

Maar wat bindt deze twee landen met een moslimmeerderheid nog meer samen?

Als je de Moslimbroederschap zou raden, zou je gelijk hebben.

En wie, verbonden aan de Moslimbroederschap in Pakistan, heeft recentelijk grote golven veroorzaakt in onze natie?

De Awan-broers, de aan de Moslimbroederschap & Pakistaanse ISI gelieerde agenten die de leiding hadden over de gehele IT-infrastructuur van de Democraten in het Congres.

Q heeft ons opgedragen om naar al deze connecties te kijken in drop 71 op 4 november 2017 (hey, wat een verrassing, dezelfde dag als de tweet van President Trump naar Saudi Aramco).

De drop is veel te lang om hier te kopiëren, maar ik stel voor dat je even de tijd neemt om het te lezen op Qmap.pub alvorens verder te gaan met de rest van deze sectie.

Een zeer interessant onderdeel van het Awan-broers-schandaal dat niet in de media wordt besproken (stel je mijn verbazing voor) is dat het heel waarschijnlijk is dat de Awan-broers hun spionagecampagne tegen Congresdemocraten begonnen met Anthony Weiner.

Ja, die Anthony Weiner.

De theorie luidt dat Weiner hun toegang tot het Congres heeft verschaft, en het was pas toen hij betrapt werd op het sturen van seksberichten naar minderjarige meisjes dat de Awan-broers moesten overgaan naar het op één na meest corrupte lid van het Congres, Debbie Wasserman Schultz.

De US/Pakistan Hulp Tijdlijn

Q heeft ons ook opgedragen in drop 1250 van 23 april 2018 om de geschiedenis van de hulp van de VS aan Pakistan te onderzoeken en te koppelen aan de operatie om Osama Bin Laden uit te schakelen, evenals de concurrerende pro-Pakistan resoluties voorgesteld door extreem corrupte politici & anti-Pakistan-resoluties voorgesteld door anderen.

Laten we dus eerst eens kijken naar de Amerikaanse hulp aan Pakistan, uitgelegd in dit artikel dat Q ons aangaf te lezen.

Iets uit het artikel dat u misschien nog niet wist:

Pakistan is van oudsher een van de top ontvangers van Amerikaanse hulp – sinds 1948 heeft de VS meer dan £ 30 miljard aan directe hulp naar het land gestuurd. Bijna de helft hiervan was voor militaire hulp. Sinds echter Osama Bin Laden eerder dit jaar in Abbottabad werd ontdekt en gedood, staat de Amerikaanse president Barack Obama steeds meer onder druk om de Amerikaanse hulpuitgaven in het land te rechtvaardigen.

$30 miljard lijkt misschien veel geld als je niet al wist hoeveel we Pakistan in de loop van de jaren hebben gestuurd, maar als je de boeken Ghost Wars en Directorate S leest zul je een zeer nauwkeurig begrip krijgen van hoezeer de VS door de jaren heen is beetgenomen door haar alliantie en hulppakketten aan Pakistan.

Terug naar de tijdlijn.

Op 2 mei 2011 werd Osama Bin Laden gedood in Abbottabad, Pakistan, in de onmiddellijke nabijheid van wat vaak wordt genoemd: “Het West Point van Pakistan”, wat duidt op een duidelijke relatie tussen hem en het Pakistaanse leger (of, beter gezegd, hun inlichtingen-agentschap, de ISI).

De relatie tussen de Taliban en ISI was al lang bekend (zoals beschreven in de hierboven gelinkte boeken), maar om een of andere reden was het gewoon iets waar niemand over wilde praten of naar voren brengen, zodat we elk jaar miljarden dollars aan hulp konden blijven geven aan Pakistan, en de oorlog in Afghanistan konden voortzetten met hun “steun”.

Maar na de inval, de executie en massale publicatie van de locatie van Bin Laden, was de kat uit de zak en plotseling zagen we leden van het Congres Pakistan behandelen zoals ze eerder hadden moeten worden behandeld.

Iemand heeft het uiteindelijk in 2011 ter sprake gebracht, in H.R. 1699 toen vertegenwoordiger Ted Poe (R-TX-2) de Pakistan Foreign Aid Accountability Act introduceerde.

Uit de tekst van deze Huis-Resolutie:

SEC. 2. VERBOD OP BIJSTAND AAN PAKISTAN.

(a) Verbod.—Bijstand mag volgens geen enkele wettelijke bepaling aan Pakistan worden verleend, tenzij de Minister van Buitenlandse Zaken aan het Congres verklaart dat —

(1) de regering van Pakistan geen informatie had over de mogelijke verblijfplaats van Osama Bin Laden op of na 11 september 2001; of

(2) indien de Pakistaanse regering op of na 11 september 2001 wel informatie had over de mogelijke verblijfplaats van Osama Bin Laden, heeft zij deze informatie op een snelle manier aan de regering van de Verenigde Staten meegedeeld.

(b) Vorm van certificering.—Een certificering zoals beschreven in subsectie (a) moet worden ingediend—

(1) op schrift en bevattend specifieke bevindingen en conclusies; en

(2) in niet-geclassificeerde vorm, maar kan indien nodig een geclassificeerde bijlage bevatten.

(c) Ingangsdatum.—Deze wet wordt van kracht op de datum van inwerkingtreding van deze wet en is van toepassing op bedragen die zijn toegewezen voor bijstand aan Pakistan en die niet zijn uitgegeven op of na die datum.

We moeten even de tijd nemen om onszelf af te vragen … wie was Minister van Buitenlandse Zaken in 2011, die op grond van deze resolutie verplicht was te verklaren dat Pakistan sinds 2001 geen kennis heeft van de verblijfplaats van Osama Bin Laden?

Hillary Clinton.

Op 5 mei 2012 introduceerde vertegenwoordiger Dana Rorbacher (R-CA-46) H.R.5734, de Pakistan Terrorism Accountability Act van 2012.

Als je dit wetsvoorstel doorleest, wordt in het begin de ISI-ondersteuning van het Haqqani-netwerk uiteengezet, een van de grootste terroristische netwerken in Afghanistan, die we vaak als doelwit hadden en waartegen we vochten.

Het wetsvoorstel somt ook een zeer groot aantal aanvallen op die teruggaan tot 2008, en die specifiek worden beschreven als zijnde ondersteund door de ISI.

Ik vraag me af waarom niemand het vóór 2012 ter sprake bracht. Misschien is het gewoon toeval dat die aanvallen teruggaan tot 2008… wie werd President in 2008?

Nu we toch over corrupte politici spreken die gelinkt zijn aan door de Moslimbroederschap gedomineerde naties en die bereid zijn om onze natie voor een duit te verkopen, laten we nu eens naar een andere verzameling politici gaan die Q ons heeft gevraagd te onderzoeken, om hun ware trouw aan steekpenningen boven het Amerikaanse volk te tonen.

Ik ben een trotse Texaan (hoewel ik de afgelopen 10 jaar in Californië heb gewoond, noem ik mezelf nog steeds een Texaan), en ben dankbaar dat ik ben opgegroeid in Houston, waar mannen mannen zijn, vrouwen vrouwen en ik kon opgroeien in een omgeving waar ik meer over het echte leven zou kunnen leren dan over het plastic dat Los Angeles heet.

Maar er zijn twee redenen dat Houston de laatste tijd een pijnlijk punt voor mij is geweest: vertegenwoordigers Al Green en Sheila Jackson Lee.

Sheila Jackson Lee heeft een overvloed aan schandalen waarop we ons kunnen concentreren (een medewerker ontslaan die aanklachten heeft ingediend tegen de Congressional Black Caucus-leden waarvan ze beweert dat ze haar hebben verkrachtde ring die ze draagt ​​met het symbool voor pedofielen, en de mysterieuze envelop die ze de advocaten van Ford overhandigde tijdens de Kavanaugh-hoorzittingen).

Maar laten we ons voor nu concentreren op waar Q ons heen heeft geleid: vertegenwoordiger Al Green en zijn vreemde fascinatie voor het verkrijgen van de tijdelijke beschermde status van Pakistanen (Sheila Jackson Lee heeft deze H.R. mede gesponsord, die onmiddellijk een waarschuwing met rode vlag naar iedereen zou moeten sturen).

In drop 1250 gaf Q een link naar H.R.285, voorgesteld door Al Green op 12 januari 2011.

Op het eerste gezicht lijkt het interessant dat Al Green, een van de meest vocale anti-Trump-politici die we vandaag hebben, degene die probeerde een stemming te krijgen voor artikelen van impeachment voordat Nancy Pelosi er zelfs mee zou instemmen, zo bezorgd zou zijn met Pakistani’s die in Amerika wonen.

Misschien is het niet iets om aandacht aan te besteden dat hij dit wetsvoorstel heeft ingevoerd, waardoor Pakistanen die in de VS wonen, vrij terug kunnen reizen naar Pakistan, vanwege overstromingen in Pakistan die plaatsvonden in 2010.

Tot we wat dichterbij gaan kijken.

Als je kijkt naar de H.R. via deze link, vind je iets heel bijzonders: hij heeft dit wetsvoorstel vier verschillende keren geïntroduceerd, elke keer met bijna identieke bewoordingen, met als enige verschil welke natuurramp hij aangaf als reden voor de Pakistanis om te worden vermeld onder de tijdelijke beschermde status.

Op 18 oktober 2005 (kort nadat de operatie van de Awan-broers begon in 2004), introduceerde hij dit wetsvoorstel voor het eerst en noemde hij de aardbeving met een kracht van 7,6 in Pakistan op 8 oktober 2005 als de noodzaak voor een tijdelijke beschermde status (het slaagde niet om door te gaan).

Op 10 juli 2007 introduceerde hij de resolutie opnieuw, met de aardbeving opnieuw vermeld als de reden (het slaagde niet).

Op 8 december 2010 introduceerde hij opnieuw de resolutie, dit keer veranderde de redenering in overstromingen in Pakistan vanaf de zomer van 2010 (het slaagde niet).

En uiteindelijk op 11 januari 2011 introduceerde hij de resolutie voor de vierde keer, waarbij hij de overstromingen van 2010 opnieuw opsomde als de noodzaak van een tijdelijke beschermde status (ook deze is niet geslaagd).

Het grootste deel van de tekst uit de resolutie is standaardtaal en gegevens van de natuurrampen die voor hem de reden waren om dit te introduceren.

Maar als we naar het allerlaatste gedeelte kijken, wordt het interessant en geeft het ons misschien de reden dat Al en Sheila zo hard hebben geprobeerd om het erdoor te jassen:

(c) Toestemming om naar het buitenland te reizen

De Secretaris van Binnenlandse Veiligheid verleent de voorafgaande toestemming om naar het buitenland te reizen zoals beschreven in sectie 244(f)(3) van die wet aan een vreemdeling die een tijdelijke beschermde status heeft op grond van de aanwijzing ingevolge deze sectie, als de vreemdeling tot de tevredenheid van de Minister van Binnenlandse Veiligheid aantoont dat noodgeval en omstandigheden buiten de controle van de vreemdeling vereisen dat de vreemdeling vertrekt voor een korte, tijdelijke reis naar het buitenland. Een vreemdeling die terugkeert naar de Verenigde Staten in overeenstemming met een dergelijke machtiging wordt op dezelfde manier behandeld als elke andere terugkerende vreemdeling die een tijdelijke beschermde status heeft op grond van sectie 244 van die wet.

Is dat niet interessant?

In Q-drop 118 van 6 november 2017 worden we doorverwezen naar vragen die bijzonder relevant lijken voor noodreizen voor buitenlandse spionageagenten in de VS die tegen onze belangen ingaan:

Welke familie had toestemming om te vertrekken onmiddellijk na 9/11?

Wie heeft het vertrek geautoriseerd?

Waarom is dit relevant?

Had iemand anders toestemming om te vertrekken?

Herhaling.

Had iemand anders toestemming om te vertrekken?

Was het een privévliegtuig?

Als je niks weet over de Bin Laden-familie die na de aanslagen van 9/11 direct uit de VS werd gevlogen, lees dan hier een artikel dat duidelijk maakt hoe schimmig en vreemd dat hele debacle was.

Om het grote plaatje van die gebeurtenis opnieuw te schetsen: na 9/11 werd het hele Amerikaanse luchtruim gesloten, werden vliegtuigen aan de grond gezet en werd de hele natie in de hoogste alarmfase gezet, met tienduizenden Amerikanen die gedwongen waren hun reisplannen te annuleren of te veranderen, en velen gestrand ver weg van huis.

Maar op aanwijzing van een of ander onbekend federaal agentschap mocht de familie die rechtstreeks verwant was met de man die verondersteld werd de aanslag te hebben gepleegd en die in nauw contact stond met de Saoedische koninklijke familie, naar 10 Amerikaanse steden reizen, hun familieleden ophalen en het land verlaten via een privéjet.

Hier zijn een paar weetjes uit het bovenstaande artikel die het meest raadselachtig en huiveringwekkend zijn:

Hij (contraterrorisme-tsaar Richard Clarke) vroeg het bureau eerst om te controleren of er niemand “ongepast” wegging.

“Ik heb geen idee of ze het goed hebben gedaan,” voegde hij eraan toe.

En:

“Dale Watson, het voormalige hoofd van terrorismebestrijding van de FBI, zei dat, hoewel het bureau de Saoedi’s had geïdentificeerd die in het vliegtuig zaten, “ze niet waren onderworpen aan serieuze ondervragingen.”

En:

“Er wordt aangenomen dat het vliegtuig is geland in tien Amerikaanse steden om passagiers op te halen, waaronder Los Angeles, Washington DC, Boston en Houston. Destijds was de toegang tot het Amerikaanse luchtruim beperkt en vereiste speciale goedkeuring van de overheid.”

“Tom Kinton, directeur van de luchtvaart op Logan Airport in Boston, zei: “we zaten midden in de ergste terroristische daad in de geschiedenis en hier zagen we een evacuatie van de Bin Ladens.”

Maar hij zei dat het duidelijk was dat de vlucht was gesanctioneerd door de federale autoriteiten.

En tenslotte:

“Het Witte Huis heeft geweigerd commentaar te geven op de claims, maar bronnen zeiden dat de regering Bush ervan overtuigd was dat er geen geheime vluchten plaatsvonden.

De heer Clarke zei dat hij zich niet herinnerde wie toestemming voor de vluchten had gevraagd, maar geloofde dat het de FBI of het Ministerie van Buitenlandse Zaken was.

Maar FBI-woordvoerder John Iannarelli zei: “Ik kan ondubbelzinnig zeggen dat de FBI geen rol heeft gespeeld bij het faciliteren van deze vluchten.”

Het was dus het Ministerie van Buitenlandse Zaken, dezelfde organisatie die veel van de corrupte groepen van George Soros financierde en als dekmantel diende voor duistere, clandestiene agenten die onze President bespioneerden, die waarschijnlijk de uittocht van de familie Bin Laden via een privéjet op 9/11 heeft bevolen, toen alle andere vliegtuigen aan de grond stonden.

Om even niet te vergeten, John Brennan was zowel een vermeende SpyGate-staatsplotter als ook de CIA-stationschef in Saoedi-Arabië die analisten overstemde om de 9/11-kapers toe te staan om hun visa naar de VS te krijgen, zoals hierboven vermeld.

Wat heeft dat te maken met twee vocale anti-Trump-leden van het Congres die voortdurend een resolutie voorstellen die het voor Pakistaanse staatsburgers gemakkelijker maakt om naar en van de VS naar Pakistan te reizen, die vier verschillende keren werd ingevoerd, de eerste kort nadat de Awan-broers op het toneel verschenen en de IT-afdeling van het Congres infiltreerden?

Zou het kunnen dat, op basis van het succes van het uit de VS halen van de familie Bin Laden op 9/11 toen alle andere Amerikaanse vluchten aan de grond stonden, deze vertegenwoordigers probeerden een ontsnappingsplan te maken voor de familie Awan (en andere Pakistaanse Moslimbroederschap agenten) om de VS te verlaten als ze gepakt zouden worden?

Samenvatting

Zoals ik in het begin van dit artikel heb uiteengezet, is veel hiervan informatie die je waarschijnlijk nog nooit hebt gehoord van de MSM of een van de pratende hoofden die je volgt, tenzij het Q-onderzoekers zijn.

Maar, zoals ook eerder gezegd, moet u zich afvragen – waarom niet? Als het allemaal openbaar beschikbare informatie is, waarom heeft geen van onze crackpot-journalisten in de MSM dit ontdekt en de puntjes voor u verbonden?

Het is belangrijk om nogmaals te herhalen, als je de Q-drops niet volgt – geen van deze informatie kwam uitsluitend van Q die ons een verhaal ingoot om te volgen, zoals de MSM doet. Alle links in dit artikel kwamen uit publiekelijk beschikbare bronnen en Q wees ons alleen maar in de goede richting.

Om samen te vatten wat in dit artikel is behandeld:

  • Bewijs dat President Trump op 4chan was voordat Q op het toneel verscheen
  • Ondanks overweldigend bewijs dat Q en President Trump met elkaar verbonden zijn, heeft niemand in de media – zelfs niet de verslaggevers die Q proberen te ontkrachten – hem er ooit naar gevraagd
  • Q is hoogstwaarschijnlijk afkomstig van een eenheid binnen JSOC die zowel pionierde met veel van onze huidige SIGINT-mogelijkheden als ook de mogelijkheid heeft om HUMINT & kinetische (gevechts) operaties uit te voeren
  • Q koos “de chans” (4chan, 8chan en 8kun) voor de unieke eigenschappen, anonimiteit en de vaardigheden van de gebruikers op dat platform
  • Hoewel veel van de operatie geheim is, hebben we meerdere openlijke berichten van president Trump gehad dat deze operatie is begonnen en nog steeds aan de gang is
  • Saoedi-Arabië was zo belangrijk dat het het eerste doelwit moest zijn en President Trump en Mohammad bin Salman werken samen
  • Corrupte Saoedische prinsen en de Moslimbroederschap zijn onze regering geïnfiltreerd en hebben corrupte politici gebruikt om hun wereldwijde jihad uit te voeren
  • Huma Abedin was zeer waarschijnlijk een agent voor de Moslimbroederschap en diende als een brug tussen hun leiderschap en Hillary Clinton, The Clinton Foundation en andere politici in de VS
  • Pakistan en hun Moslimbroederschap zijn waarschijnlijk via de Awan-broers in het Congres geïnfiltreerd en werken al heel lang tegen ons in Afghanistan en hier thuis, met hun eigen “gekochte” Amerikaanse politici

Voor degenen onder u die het zo ver hebben gehaald, ik waardeer het dat u bij ons blijft – ik weet dat dit veel informatie is om in te nemen … maar we zijn nog lang niet klaar met deze reis.

In de volgende aflevering van deze serie zullen we doorgaan richting het oosten, en behandelen we Azië en vervolgens de EU. (Opmerking van de vertaler: het vorige artikel van de schrijver, waar vaak naar wordt verwezen, wordt op dit moment ook vertaald en volgt binnenkort.)

Daarna zullen we ons wagen aan de nieuwe communicatiemethoden die door Q worden gebruikt om “Future Proves Past” te bevestigen en ons een hint geven over wat komen gaat, een volledig artikel over Q-bewijzen (aangezien er teveel van zijn om te combineren met iets anders), interviews uit de eerste hand met een aantal geweldige Q-onderzoekers, en President Trump & Q-team die het wereldwijde netwerk van kinderhandel en pedofielen ontmantelen.

Hoewel er een aanzienlijke hoeveelheid duisternis is die onthuld wordt door Q en de anons die graven om de drops te onderzoeken, is er hoop en een licht aan het einde van de tunnel. Neem troost in de wetenschap dat er miljoenen mensen over de hele wereld zijn die de drops volgen, en dat The Great Awakening groeit en zich met de dag verspreidt.

Houd je alstublieft op de hoogte van mijn of de Heroes Media Group Twitter & Facebook accounts voor updates over de volgende afleveringen van deze serie.

En het belangrijkste, als je vrienden, familie of collega’s hebt waarvan je denkt dat ze klaar zijn om ‘de rode pil’ te nemen of zich in hun burgerrecht aangetast voelen door de MSM & en hun angst-hitsers, deel dan a.u.b. dit met hen.

Ik zie veel berichten van mensen die vragen wat ze kunnen doen als hun vrienden en familie nog steeds “in de ban” zijn van de MSM.

Het belangrijkste dat we kunnen doen, is geduld hebben, een verzameling rode pillen en hapklare brokjes van waarheid voorbereiden om te kunnen delen wanneer zij klaar zijn, en bovenal: verspreid geduld en begrip in plaats van woede, anders helpen we niet mee in het gevecht om de rest van onze natie wakker te maken over wat er precies is gebeurd onder onze neus, door diegenen die ons was aangeleerd om te vertrouwen.

Deze beweging en deze ontwaking moet door ons worden gedeeld met de wereld, om Donker naar Licht te veranderen en om er koste wat kost voor te zorgen dat dit nooit meer kan gebeuren.

Ik ben blij dat je hebt besloten om met ons mee te doen in deze strijd, en ben dankbaar dat we weten dat God uiteindelijk altijd wint.

God zegene Amerika, God zegene President Trump en moge God met ieder van ons zijn in deze strijd.

Where We Go One, We Go All (WWG1WGA)

Robert Patrick Lewis is een voormalige Green Beret OIF/OEF-gevechtsveteraan met 10e SFG(A), ondernemer, MBA en auteur van Love Me When I’m Gone: The True Story of Life, Love and Loss for A Green Beret In Post-9/11 War , The Pact and The Pact Book II: Battle Hymn of the Republic. Volg hem @RobertPLewis op Twitter of op zijn RobertPatrickLewisAuthor Facebook pagina.

Oorspronkelijk artikel in het Engels: https://www.heroesmediagroup.com/president-trump-jsoc-qanon-the-plan-to-save-the-world/
(Nederlandse vertaling: Qnl)