Over President Donald J. Trump

Auteur/bron: Sylvain LAFOREST/Oriental View

De timing is goed voor iedereen om te begrijpen wat Donald Trump doet en proberen de dubbelzinnigheid te ontcijferen hoe hij het doet. De controversiële president heeft een veel duidelijkere agenda dan iemand zich kan voorstellen met betrekking tot zowel buitenlands beleid als binnenlandse zaken, maar omdat hij aan de macht moet blijven of zelfs in leven moet blijven om zijn doelstellingen te bereiken, is zijn strategie zo verfijnd en subtiel dat bijna niemand dat kan zien. Zijn algemene doelstelling is zo ambitieus dat hij willekeurige elliptische routes moet volgen om van punt A naar punt B te komen, met behulp van patronen die mensen afleiden van hun begrip van de man. Dat omvat de meeste onafhankelijke journalisten en zogenaamde alternatieve analisten, evenals de westerse reguliere nepnieuwsuitgevers en een grote meerderheid van de bevolking.

Over zijn strategie zou ik een snelle en nauwkeurige analogie met medicatie kunnen maken: de meeste pillen zijn ontworpen om een ​​probleem te genezen, maar komen met een reeks secundaire nawerkingen. Nou, Trump gebruikt medicatie alleen voor hun nawerkingen, terwijl de eerste bedoeling van de pil is wat hem in kracht en levend houdt. Aan het einde van dit artikel ziet u dat deze metafoor van toepassing is op zowat elke beslissing, beweging of verklaring die hij heeft gemaakt. Als je eenmaal begrijpt waar Trump over gaat, zul je het buitengewone presidentschap dat hij leidt waarderen, alsof geen enkele voorganger ooit in de buurt kwam.

Om te beginnen, laten we het ene aspect van zijn missie duidelijk maken: hij is de eerste en enige Amerikaanse president die ooit de ergste collectieve fout van de mensheid heeft aangepakt, de totale onwetendheid van de realiteit. Omdat media en onderwijs beide worden bestuurd door het handjevol miljardairs die de planeet besturen, weten we niets over onze geschiedenis die door de winnaars is verdraaid en hebben we geen idee van onze huidige wereld. Toen hij de politieke arena binnenstapte, maakte Donald Trump de uitdrukking “nepnieuws” populair om de Amerikaanse burgers, en ook de wereldbevolking, te overtuigen dat media altijd tegen je liegen. De uitdrukking is nu gemeengoed geworden, maar realiseer je je hoe diep schokkend het feit is dat bijna alles waarvan je denkt dat je het weet nep is? Medialeugens gaan niet alleen over geschiedenis en politiek, maar ze hebben uw valse perceptie gevormd over onderwerpen als economie, voedsel, klimaat, gezondheid, van alles. Wat als ik je zou vertellen dat we precies weten wie JFK vanaf de Grassy Knoll heeft doodgeschoten, dat de voorkennis van Pearl Harbor voor de rechtbank is bewezen, dat het CO2-broeikaseffect wetenschappelijk absurd is, dat ons geld wordt gecreëerd door leningen van banken die dat doen zelf de middelen niet hebben, of dat de wetenschap met 100% zekerheid bewijst dat 9/11 een inside job was? Ooit gehoord van een reguliere journalist, PBS-documentaire of universitaire docent die je hierover vertelde? 44 presidenten kwamen en gingen zonder zelfs maar één woord over dit enorme probleem aan de orde te stellen, voordat de 45e kwam. Trump weet dat het bevrijden van de mensen uit deze ondoorgrondelijke onwetendheid de eerste stap is naar algehele vrijheid, dus begon hij reguliere journalisten en hun nieuwsuitingen te noemen voor wat ze zijn: pathologische leugenaars.

“Duizenden professionals in de geestelijke gezondheidszorg zijn het eens met Woodward en de auteur van de New York Times: Trump is gevaarlijk.”

Bandy X. Lee, The Conversation 2018

“De vraag is niet of de president gek is, maar of hij gek is als ’n vos of gek als ’n gek.”

Masha Gessen, The New Yorker 2017

Laten we één ding duidelijk maken: voor de gevestigde orde wordt Trump niet mentaal uitgedaagd, maar hij wordt zeker gezien als een mogelijke aartsvijand van hun wereld. Sinds hij naar het Witte Huis is verhuisd, wordt Trump afgeschilderd als een narcist, een racist, een seksist en een klimaatscepticus, vol met duistere verhalen uit het verleden en mentale problemen. Hoewel ongeveer 60% van de Amerikanen de media niet meer vertrouwen, hebben velen het verhaal aangenomen dat Trump misschien een beetje gek of ongeschikt is om te regeren, en de statistieken stijgen nog hoger als je buiten de VS kijkt. Natuurlijk doet Donald niets speciaals om de diep negatieve perceptie te veranderen die zoveel journalisten en mensen over hem hebben. Hij is openlijk schandalig en provocerend op Twitter, hij klinkt meestal impulsief en dom, handelt irrationeel, liegt dagelijks en gooit sancties en bedreigingen weg alsof het snoep is uit de zak van de kerstman is in een winkelcentrum in december. We kunnen meteen één hardnekkige mediamythe vernietigen: het beeld dat Trump projecteert is zelfvernietigend en het is precies het tegenovergestelde van hoe pathologische narcisten handelen, omdat ze gedijen om door iedereen geliefd en bewonderd te worden. Donald maakt het gewoon niet uit of je hem leuk vindt of niet, wat hem door zijn psychologische definitie tot de ultieme anti-narcist maakt. En dat is niet eens bespreekbaar als opinie, het is een vrij eenvoudig en onmiskenbaar feit.

.

Trump en het moeras

Zijn algemene plan en favoriete motto: “We zullen het volk de macht teruggeven”, omdat de Verenigde Staten en hun imperialistische web geweven over de hele wereld in handen zijn geweest van een paar globalistische bankiers, militaire industrie en multinationals al meer dan een eeuw. Om zijn doel te bereiken, moet hij oorlogen in het buitenland beëindigen, de kinderen terughalen, de NAVO en de CIA ontmantelen, controle krijgen over de Federal Reserve, alle banden met buitenlandse bondgenoten verbreken, het SWIFT Financial System afschaffen, de propagandamacht van de media vernietigen, het moeras dreggen van de Deep State die de spionageagentschappen leidt en de schaduwregering uitschakelen die op de loer ligt in de Council on Foreign Relations (CFR) en de kantoren van de Trilaterale Commissie. Kortom, hij moet de Nieuwe Wereldorde en haar globalistische ideologie vernietigen. De taak is enorm en op zijn zachtst gezegd gevaarlijk. Gelukkig is hij niet alleen.

Voordat we op zijn technieken en tactieken ingaan, moeten we een beetje meer weten over wat er echt aan de hand is in de wereld.

.

Machtig Rusland

Sinds Peter de Grote, is de gehele geschiedenis van Rusland een permanente demonstratie van de wil om politieke en economische onafhankelijkheid van internationale banken en imperialisme te behouden, wat deze grootse natie dwingt om vele kleinere landen te helpen hun eigen onafhankelijkheid te behouden. Tweemaal  hielp Rusland de Verenigde Staten tegen het Britse/Rothschild-rijk; eerst door hen openlijk te steunen in de Onafhankelijkheidsoorlog, en opnieuw in de Burgeroorlog, toen Rothschild de Zuidelijken financierde om de natie politiek af te breken om het terug te brengen in de kippenren van het Britse koloniale rijk. Rusland vernietigde ook Napoleon en de nazi’s, die beide door internationale banken werden gefinancierd als middel om economisch onafhankelijke naties te verpletteren. Onafhankelijkheid zit in hun DNA. Na bijna een decennium van de westerse oligarchie die de Russische economie overnam na de val van de Sovjet-Unie in 1991, nam Poetin de macht en trok het Russische moeras leeg. Sindsdien heeft elke beweging die hij heeft gemaakt tot doel het Amerikaanse rijk te vernietigen, of de entiteit die het Britse Rijk in 1944 verving, wat de “nette” naam is van de Nieuwe Wereldorde. Het nieuwe rijk is in wezen hetzelfde centrale banksysteem, met slechts een iets andere samenstelling van eigenaars die het Britse leger voor de NAVO verwisselden als hun wereldgestapo.

Totdat Trump kwam, vocht Poetin in zijn eentje tegen de Nieuwe Wereldorde, wiens eeuwenoude obsessie de controle over de wereldoliemarkt is, omdat olie het bloed is dat door de aderen van de wereldeconomie stroomt. Olie is duizend keer waardevoller dan goud. Vrachtschepen, vliegtuigen en legers werken niet op batterijen. Om de globalisten tegen te gaan, ontwikkelde Poetin daarom de beste offensieve en defensieve raketsystemen, met als resultaat dat Rusland nu elke onafhankelijke olieproducent zoals Syrië, Venezuela en Iran kan beschermen. Centrale bankiers en de Amerikaanse schaduwregering houden nog steeds vast aan hun afstervende plan, want zonder een overwinning in Syrië is er geen uitbreiding van Israël, waardoor de eeuwenoude fantasie van het verenigen van de olieproductie in het Midden-Oosten in handen van de Nieuwe Wereldorde wordt beëindigd. Vraag Lord Balfour als u enige twijfel hebt. Dat is de echte inzet van de Syrische oorlog, het is niets minder dan Do or Die.

.

Een eeuw van leugens

Nu, omdat een schaduwregering directe bevelen geeft aan de CIA en de NAVO in naam van banken en industrieën, heeft Trump geen controle over het leger. De Deep State is een krans van permanente ambtenaren die Washington en het Pentagon regeren, die alleen reageren op hun bevelen. Als je nog steeds gelooft dat de “opperbevelhebber” de leiding heeft, leg dan uit waarom elke keer dat Trump opdracht gaf zich terug te trekken uit Syrië en Afghanistan, er meer troepen kwamen. Terwijl ik deze tekst schrijf, trokken Amerikaanse en NAVO-troepen zich terug uit de Koerdische zones, gingen naar Irak en kwamen terug met zwaarder materieel rond de oliereserves van Syrië. Donald Trump heeft nog veel meer moerasdreggen te doen voordat het Pentagon daadwerkelijk luistert naar alles wat hij zegt. Trump zou woedend moeten zijn en hardop moeten klagen dat het militaire bevel zich niet druk maakt over wat hij denkt, maar dit zou een onvoorstelbare chaos veroorzaken, en misschien zelfs een burgeroorlog in de VS, als de burgers die ongeveer 393 miljoen wapens in hun bezit hebben moesten leren dat privébelangen de leiding hebben over het leger. Het zou ook leiden tot een zeer eenvoudige maar dramatische vraag: “Wat is precies het doel van democratie?” Deze wapens zijn de titanium hekken die de bevolking beschermen tegen een totalitaire Big Brother.

Men moet zich realiseren hoeveel moeite het Amerikaanse leger en spionage-agentschappen al meer dan een eeuw hebben gedaan om valse vlagoperaties te creëren, zodat hun interventies er altijd rechtvaardig uitzagen, in de naam van bevordering van democratie, mensenrechten en rechtvaardigheid over de planeet. Ze bliezen het Maine-schip in 1898 op om de Spaans-Amerikaanse oorlog in te voeren en vervolgens de Lusitania in 1915 om de Eerste Wereldoorlog in te voeren. Ze dwongen Japan om Pearl Harbor in 1941 aan te vallen, wisten tien dagen van tevoren van de aanval en zeiden niets tegen de Hawaiiaanse basis. Ze verzonnen een Noord-Vietnamese torpedo-agressie op hun schepen in de Tonkin-baai om invasie van Vietnam te rechtvaardigen. Ze verzonnen een verhaal over Iraakse soldaten die kinderdagverblijven vernietigden om Koeweit binnen te vallen in 1991. Ze vonden massavernietigingswapens uit om Irak opnieuw aan te vallen in 2003, en organiseerden 9/11 om de grondwet van 1789 te vernietigen, Afghanistan aan te vallen en een oorlog tegen terreur te lanceren. Dit totaal nepmasker van deugd moet worden beschermd om de mening van de Amerikaanse burgers en hun binnenlandse wapenarsenaal te beheersen, die moeten geloven dat ze de witte cowboyhoeden van democratie dragen.

Dus hoe reageerde Trump toen hij hoorde dat Amerikaanse troepen opnieuw Syrië binnengingen? Hij herhaalde keer op keer in elk interview en elke verklaring dat “we de olievelden van Syrië hebben beveiligd”, en voegde er zelfs aan toe “ik denk erover om Exxon naar de regio te sturen om voor de Syrische olie te zorgen”. Neocons, zionisten en banken waren verrukt, maar alle anderen zijn woedend, omdat de overgrote meerderheid niet begrijpt dat Trump deze pil slikt alleen vanwege de nawerkingen. Op deze fles staat in kleine lettertjes geschreven dat “het gebruik van dit medicijn de Amerikaanse NAVO-troepen uit Syrië zou kunnen dwingen onder druk van de verenigde wereldgemeenschap en de verbijsterde Amerikaanse bevolking.” Trump maakte de situatie onhoudbaar voor de NAVO om in Syrië te blijven, en hoe hij deze diep shockerende, politiek incorrecte positie heeft herhaald, toont duidelijk zijn echte intentie. Hij vernietigde meer dan een eeuw nepdeugd in een enkele zin.

.

Trump is een historische afwijking

Trump is slechts de vierde president in de geschiedenis van de VS die daadwerkelijk voor de mensen vecht, in tegenstelling tot alle 41 anderen, die het geld van de mensen hoofdzakelijk via een pijplijn van dollars naar particuliere banken voerden. Eerst was er Andrew Jackson die werd neergeschoten nadat hij de Tweede Nationale Bank had vernietigd die hij openlijk ervan beschuldigde dat hij werd bestuurd door Rothschild en The City of Londen. Dan was er Abraham Lincoln, die werd vermoord na het drukken van zijn “greenbacks”, nationaal geld dat de staat had uitgegeven om de soldaten te betalen, omdat Lincoln had geweigerd om geld van Rothschild te lenen tegen een rente van 24%. Dan was er JFK, die om een ​​dozijn redenen werd vermoord die meestal in tegenspraak was met de winsten van banken en militaire industrieën, en nu is het Donald Trump, die schreeuwde dat hij “Amerika terug zou geven aan het volk”.

Net als de meeste zakenmensen heeft Trump een hekel aan banken vanwege de enorme macht die ze hebben over de economie. Neem eens een kijkje in het enige boek van Henry Ford, “The International Jew” om te ontdekken hoe diep zijn wantrouwen en haat jegens internationale banken was. De bedrijven van Trump hebben veel geleden vanwege deze instellingen die u in feite een paraplu verkopen, om deze terug te vorderen zodra het regent. De controle van private banken over geldcreatie en rentetarieven, via elke centrale bank van bijna elk land, is een permanente macht over naties, ver boven de vluchtige cyclus van politici. Tegen het jaar 2000 waren deze natie plunderaars slechts een paar stappen verwijderd van hun planetaire totalitaire droom, maar een paar details hield hen tegen: Vladimir Poetin en 393 miljoen Amerikaanse wapens. Toen kwam Donald Trump met een oranje gezicht langs, het laatste stukje in de puzzel dat wij, het volk, nodig hadden om 250 jaar van het bankimperium te beëindigen.

.

Technieken en tactieken

In het begin van zijn mandaat probeerde Trump naïef de directe aanpak, door zich te omringen met gevestigde rebellen zoals Michael Flynn en Steve Bannon, vervolgens door elke en al zijn buitenlandse bondgenoten te irriteren, hun vrijhandelsverdragen te versnipperen, belastingen op invoer te heffen en hen in hun gezicht te beledigen tijdens de G7-vergaderingen van 2017 en 2018. De reactie was sterk en iedereen verdubbelde de Russische absurditeit, omdat het de enige optie leek om de man te stoppen op zijn pad van de vernietiging van het globalisme. Voorspelbaar leidde de directe benadering nergens; Flynn en Bannon moesten weg en Trump raakte verstrikt in een handvol vragen die hem deden beseffen dat hij met transparantie niets zou bereiken. Hij moest een manier vinden om de gevaarlijkste mensen op de planeet te vernietigen, maar tegelijkertijd aan de macht en in leven blijven. Hij moest slimmer worden.

Toen vuurde hij zijn genialiteit af op de wereld. Hij veranderde zijn strategie en aanpak volledig en begon absurde beslissingen te nemen en schandelijke verklaringen te tweeten. Zo bedreigend en gevaarlijk als sommigen van deze tweets aanvankelijk leken, gebruikte Trump ze niet voor hun betekenis in de eerste graad, maar mikte op de echte tweedegraadse effecten die zijn bewegingen zouden hebben. En het kon hem niet schelen wat mensen van hem dachten, want uiteindelijk tellen alleen de resultaten. Hij zou zelfs de dorpsgek spelen via Twitter, er naïef, gek of ronduit idioot uitzien, misschien in de hoop het idee te laten doordringen dat hij niet wist wat hij deed en dat hij niet zo gevaarlijk kon zijn. Hij is opzettelijk politiek incorrect om het lelijke gezicht te tonen dat de Verenigde Staten achter hun masker verstoppen.

.

Trump/Kim-top in Hanoi

De eerste test van zijn nieuwe aanpak was om te proberen het groeiende gevaar van een aanval en invasie van Noord-Korea door de NAVO te stoppen. Trump beledigde Kim Jung-Un via Twitter, noemde hem Rocket Man en dreigde Noord-Korea met de grond gelijk te maken. Zijn woedende politieke incorrectheid duurde weken tot het in ieders gedachten daalde dat dat geen goede redenen waren om een ​​land aan te vallen. Hij verlamde de NAVO. Trump ontmoette toen Rocket Man, en ze liepen in het park met het begin van een prachtige vriendschap, samen lachend, terwijl ze absoluut niets bereikten in hun onderhandelingen, omdat ze niets hebben om over te onderhandelen. Velen spraken over de Nobelprijs voor vrede, omdat velen niet weten dat deze meestal wordt overhandigd aan het witwassen van oorlogsmisdadigers zoals Obama of Kissinger.

Toen kwam Venezuela. Trump ging nog een stap verder om ervoor te zorgen dat niemand een aanval op het vrije land kon ondersteunen. Hij zette de ergste neo-cons op de zaak: Elliott Abrams, voorheen veroordeeld voor samenzwering in de Iran-Contra-affaire in de jaren ’80 en John Bolton, beroemde eerstegraads oorlogszuchtige. Trump bevestigde vervolgens Juan Guaido als zijn keuze voor president van Venezuela; een lege pop zo dom dat hij niet eens kan zien hoeveel hij gebruikt wordt. Nogmaals, Trump dreigde het land te verbranden, terwijl de wereldgemeenschap vol ontzag keek naar het totale gebrek aan subtiliteit en diplomatie in het gedrag van Trump, met als gevolg dat Brazilië en Colombia zich terugtrokken en zeiden dat ze niets te maken wilden hebben met een aanval op Venezuela. Het medicijn van Trump liet wereldwijd slechts 40 satellietlanden achter, met presidenten en premiers hersenendood genoeg om Guaido de Joker verlegen te ondersteunen. Donald vinkte het vakje naast Venezuela aan op zijn lijst en bleef naar beneden scrollen.

Toen kwamen de twee geschenken aan Israël: Jeruzalem als hoofdstad en de Syrische Golanhoogte als bevestigd bezit. Netanyahu, die niet het scherpste potlood in de doos is, sprong op van vreugde en iedereen schreeuwde dat Trump een zionist was. Het echte gevolg was dat het hele Midden-Oosten zich verenigde tegen Israël, dat niemand meer kan ondersteunen. Zelfs hun historische medeplichtige Saoedi-Arabië moest deze enorme klap in het gezicht van de islam openlijk afkeuren. De twee Trump-geschenken waren in feite messteken in de rug van de staat Israël, wiens toekomst er tegenwoordig niet al te rooskleurig uitziet, aangezien de NAVO de regio zal moeten verlaten. Weer een vakje afgevinkt.

.

Terwijl de realiteit inzinkt

Maar er is meer! Met zijn gebrek aan controle over de NAVO en het leger, is Trump zeer beperkt in zijn acties. Op het eerste gezicht ziet de uitstekende vermenigvuldiging van economische sancties tegen landen als Rusland, Turkije, China, Iran, Venezuela en andere landen er hard en genadeloos uit, maar de realiteit van deze sancties duwde die landen uit het SWIFT Financial System dat is ontworpen om tot slaaf gemaakte landen te laten blijven door de hegemonie van de dollar, en ze glijden allemaal weg van de greep van de internationale banken. Het dwong Rusland, China en India om een ​​alternatief systeem van handelsbetalingen te creëren op basis van nationale valuta, in plaats van de almachtige dollar. De bipolaire realiteit van de wereld is nu officieel en met zijn aanstaande volgende sancties zal Trump meer landen uit het SWIFT-systeem duwen om zich aan de andere kant te voegen, terwijl belangrijke banken in Europa beginnen te vallen.

Zelfs in de politieke storm waarin Trump zich bevindt, vindt hij nog steeds tijd om zijn bijna kinderachtige arrogante humor te tonen. Kijk naar zijn grandioze spot richting Hillary Clinton en Barrack Obama, terwijl hij rond de tafel ging zitten met de meest oprechte generaals die hij kon vinden, om een ​​foto te maken in de zogenaamde “Situation Room” terwijl ze de beelden van de dood van Baghdadi vervalsten… ergens waar hij niet kon zijn, precies zoals zijn criminele voorgangers lang geleden deden met de nepmoord op Bin Laden. Hij pushte zelfs de farce om de details toe te voegen van een hond die Daesch’s nepkalief herkent door aan zijn ondergoed te snuiven. Nu je begrijpt hoe Trump werkelijk in elkaar steekt, zul je de show ook kunnen waarderen, in al zijn pracht en ware betekenis.

“We hebben de olievelden van Syrië beveiligd.” Inderdaad, met deze korte zin voegde Trump zijn stem toe aan die van generaal Smedley Butler, die 80 jaar geleden de wereld op zijn kop zette met een klein boekje genaamd “War is a racket”. Het plunderen en stelen van olie is absoluut niet zo deugdzaam als het bevorderen van democratie en rechtvaardigheid. Wat me verbaast zijn die talloze “alternatieve” journalisten en analisten, die op de vingertoppen elk technisch probleem over 9/11 kennen, of de wetenschappelijke realiteit over het absurde verhaal over de opwarming van de aarde, maar nog steeds geen idee hebben van wat Trump doet, drie jaar in zijn mandaat, omdat ze de reguliere media geloofden die iedereen ervan overtuigde dat Trump mentaal niet helemaal in orde is.

Voor degenen die nog steeds twijfels hebben over de agenda van Trump, geloof je echt dat de overduidelijke implosie van het Amerikaanse imperialisme over de planeet toeval is? Gelooft u nog steeds dat het vanwege de Russische invloed op de verkiezingen van 2016 is dat de CIA, de FBI, alle media, het Amerikaanse Congres, de Federal Reserve, de Democratische Partij en de oorlogszuchtige helft van de Republikeinen tegen hem werken en hem zelfs proberen te beschuldigen? Zoals de meeste dingen die uit media komen, is de realiteit precies het tegenovergestelde van wat je te horen krijgt: Trump is misschien de meest toegewijde man die ooit toegetreden is tot “The Oval Office”. En zeker de meest ambitieuze en politiek incorrect.

.

Conclusie

De wereld zal tussen 2020 en 2024 drastisch veranderen. Het tweede en laatste mandaat van Trump valt samen met het laatste mandaat van Poetin als president van Rusland. Er zal waarschijnlijk voorlopig lang niet zo’n groot toeval zijn, en beiden weten dat het nu of misschien nooit is. Samen moeten ze een einde maken aan de NAVO, SWIFT en de Europese Unie moet instorten. Terrorisme en de door mensen veroorzaakte opwarming van de aarde zullen in een draaikolk terechtkomen en met hun makers verdwijnen. Trump zal het moeras waarin de CIA en het Pentagon zich bevinden moeten dreggen en hij moet de Federal Reserve nationaliseren. Samen met Xi en Modi zouden ze een eind kunnen maken aan private banken en omzetten in publieke zaken, door te weigeren een enkele cent van hun schulden te betalen, en de wereldeconomie resetten door over te schakelen op nationale valuta geproduceerd door overheden, omdat private banken zullen omvallen als dominostenen, zonder Obama-achtige dienaar om ze op jouw kosten te redden. Als dit eenmaal is gebeurd, kunnen vrede en welvaart over de planeet tieren, omdat onze belastingen betalen voor de ontwikkeling van onze landen in plaats van nutteloze militaire uitrusting te kopen en rente te betalen op leningen door bankiers die in de eerste plaats niet eens het geld hadden.

Als je Donald Trump na het lezen van bovenstaande nog steeds niet begrijpt, ben je hopeloos. Of je bent misschien Trudeau, Macron, Guaido of een andere nuttige idioot, niet wetende dat het tapijt onder je voeten al is weggetrokken.

Auteur/bron: Sylvain LAFOREST/Oriental View

Eén antwoord op “Over President Donald J. Trump”

  1. ik denk dat het waar is en hoop dat er vrede komt over de hele wereld

Reacties zijn gesloten.