FACTS Matter

Q3929

Gisteren plaatste Q de bovenstaande post en deze toont ons dat de ongebaseerde info op dit moment heerst. We willen hier graag op ingaan.

Wij, als trouwe volgers van Q sinds 2017, zien de sensatieverhalen toenemen. Onze Discordserver wordt op dit moment overspoeld met vage bronnen, ongecheckte claims en sensatieverhalen. Zo ook het hele internet. “Ik heb gelezen op Facebook.” “Mijn buurman vertelde me dat…” Wilde ‘decodes’ met allerlei cijfers en datums. Het trekt even de aandacht van mensen maar de info is vaak onjuist en er worden geen links meegeleverd waar informatie te vinden is. Het is goed dat mensen opletten maar ze moeten wel kritisch en logisch blijven denken. We verbieden natuurlijk niemand die info te bekijken maar blijf kritisch. Filteren en je boerenverstand gebruiken. Bij twijfel NIET verspreiden. Probeer speculatie te voorkomen. We moeten als Q-beweging niet bekend komen staan als negatieve complotdenkers maar juist als positieve feitenboodschappers.

Do you provide the playbook to the enemy w: specific dates?

Nee, natuurlijk geef je geen specifieke datums. Je speelt dan je vijand in de kaart. Q blijft onvoorspelbaar. Zijn uitspraak ‘Learn our comms‘ is weggelegd voor de échte slimmeriken en daar zijn er niet veel van. Wij laten het over aan de ‘autists‘ op 8kun.

Het grootste deel van Nederland zit nu thuis. Mensen gaan meer op internet kijken en sommigen van hen denken wakker te worden. Na het lezen van een negatief bericht over 5G, vaccinaties en een tunnel denkt men wakker te zijn. We hebben nieuws voor je: NIEMAND is helemaal wakker. Er is zoveel informatie over alles dat het onmogelijk is om alles bij te houden.

Tijdens de verspreiding van berichten ontstaat een explosie van ideeën die loskomen bij mensen die anderen wakker willen gaan maken. “Ik wil íets doen.” Zelf stickers maken, zelf flyers drukken, zelf boekjes in elkaar draaien en gaan verspreiden. Niet doen. Waarom niet? Iedereen zit voorlopig nog binnen, het kost je een hoop geld en we weten dat het pas werkt bij gigantische oplagen en daarbij komt dat je vaak je eigen mening verspreid in plaats van feiten.

Waar zitten de mensen NU? Thuis, voor de televisie en op hun social media pagina. Dáár moeten we dus zijn om de ‘normies’ te laten zien wat er nu werkelijk allemaal speelt. We moeten niet beginnen met de lugubere, duistere dingen zoals ontvelde mensenlichamen en kannibalisme. Ja, het bestaat echt en het is te ziek voor woorden maar dit soort berichten schrikt een normie af en zal hij/zij meteen denken dat het fake is en word je direct beschuldigd van complotdenken. Je moet ze langzaam wakker maken. Prettig laten ontwaken. We moeten met feiten komen zoals Q in de bovenstaande én onderstaande post zegt.

Q2754

Nu weet je hoe het niet moet. Hoe moet het dan wel? Je dient de info aan te bieden zoals wij de info ook willen ontvangen:

  • Staat er een link bij om te checken.
  • Wie is de brenger van de boodschap.
  • Wanneer is de boodschap verspreid.
  • Wordt er op meer plaatsen deze info verstrekt.

En hoe en waar kun je informatie aanbieden?

Q3030
Gebruik actuele hashtags
  • Gebruik Social Media. Gebruik memes en zet links en hashtags in je berichten zodat wanneer een normie naar iets gaat zoeken, de kans groter wordt dat jouw bericht naar boven komt in de zoekresultaten.
  • Gebruik de info die we hebben waarvan we weten dat het feiten zijn. Nogmaals: bij twijfel niet verspreiden.
  • Volg invloedrijke mensen met veel volgers op social media en laat je ‘truthbombs‘ achter in de reacties als het over een onderwerp gaat waar je munitie voor hebt. Stay on topic.

Q3929
Think CEO departures.
Think FBI departures.
Think DOJ departures.
Think State departures.
Think WH departures.
Think DIA departures.
Think Pentagon departures.
Think Senate departures.
Think House departures.
Think Amb departures.
Think IG departures.

De ontslagen, vertrekken, aftredens van belangrijke personen in onze samenleving kun je allemaal vinden op https://www.qmap.pub/resignations. Dit is een verzameling van alle gevonden vertrekken. Dit wil NIET zeggen dat ze allemaal te maken hebben met foute zaken maar de foute mannen en vrouwen staan er wel tussen. Zo kun je links leggen tussen bepaalde gebeurtenissen en vertrekken van bepaalde personen. Bijvoorbeeld het vertrek van Eric Schmidt (Google) de dag na Donald J. Trump z’n inauguratie.
Zoek bijvoorbeeld op ‘FBI’ of ‘Department’, de blauwe tekst zijn hyperlinks naar de mededelingen/artikelen:

resignations

Verder zijn de websites van Federal Bureau of Investigation (FBI) en Department of Justice (DoJ) zeer goede bronnen van informatie:

FBI: https://www.fbi.gov/news
DoJ: https://www.justice.gov/
Project Safe Childhood van DoJ: https://www.justice.gov/psc/press-room
Human Global Incident Map: http://human.globalincidentmap.com/

Er is bijzonder weinig informatie over dit soort zaken in Nederland te vinden. De politie deelt wel wat op hun website maar het is mager vergeleken de Amerikaanse informatie.
https://www.politie.nl/nieuws

Europol deelt informatie op https://www.europol.europa.eu/publications-documents

Als normies zien wáár je je informatie vandaan haalt, zullen ze sneller wakker worden en bepalen of je feiten of complotten verspreidt. We zijn bezig met The Great Awakening, Q verspreidt voornamelijk Amerikaanse informatie. Daar is waar The Draining of the Swamp is begonnen. Daar zit alle kennis van de Good Guys.

De Storm zal ook naar Europa over gaan waaien, we moeten hiervoor echter nog wat geduld hebben. The Best Has Yet To Come. Dit is een gigantische operatie, nooit eerder gebeurd, en er mogen geen fouten gemaakt worden. Daarom duurt het lang. Wanneer is alles voorbij? Dat weten we niet, we zouden speculeren als we denken dit te weten.

Q1454Q1307

Blijf ondertussen positief, leer zoveel mogelijk. You awake is their greatest fear.
Laat de White Hats hun werk doen, ze weten waar ze mee bezig zijn. Ze laten hun vijand telkens weer in de val lopen. Als de vijand in de val loopt, stapelt bewijsmateriaal zich op.

Q3466