BidenGate | Laptop From Hell | Vervolg 1

Wij houden u zo goed mogelijk op de hoogte met tweets die opinie, informatie en artikelen bevatten omtrent dit schandaal en de censuur van social media die ermee samenhangt om Biden te beschermen. Deel het via WhatsApp of e-mail met uw familie, vrienden en kennissen die nog heilig geloven in Good Old Joe Biden. Twitter en Facebook hebben onze paginalinks op hun zwarte lijst staan en deze kunnen daarom niet gedeeld worden.

Dít is waarom Trump al vier jaar lang wordt dwarsgezeten door de Washington DC-insiders en hun medeplichtigen. Zij zijn zo corrupt dat alles wat nu uitkomt door hun vrienden van de (social) media gecensureerd moet worden. Maar dit is niet meer te stoppen. Q had gelijk: “Nothing can stop what is coming… NOTHING!” Of CNN nu rapporteert of niet.
Trump is de outsider die opruiming komt houden om de macht terug te geven aan het volk. Dit schandaal is 1000 x Watergate. Hij móet herkozen worden om het werk af te maken.

FYI: De WhatsApp- en e-mail-deelknop staat onderaan dit artikel.

Klik hier voor ons eerste artikel met links naar vele krantenartikelen over dit schandaal.

Onze laatste link was:
Hunter biz partner confirms email, details Joe Biden’s push to make millions from China: Goodwin

Het is oorlog… INFORMATION WARFARE! Maar alleen feiten gaan het winnen.

Het vervolg:

FOX NEWS: Hunter Biden business partner calls email ‘genuine,’ says Hunter sought dad’s advice on deals

De Press Secretary:

Ga verder naar Vervolg 2