BidenGate | Laptop From Hell | Vervolg 5

Wij houden u zo goed mogelijk op de hoogte met tweets die opinie, informatie en artikelen bevatten omtrent dit schandaal en de censuur van social media die ermee samenhangt om Biden te beschermen. Deel het via WhatsApp of e-mail met uw familie, vrienden en kennissen die nog heilig geloven in Good Old Joe Biden.

Twitter en Facebook hebben onze paginalinks op hun zwarte lijst staan en deze kunnen daarom niet op hun platforms gedeeld worden via de normale weg. Deel ze daarom via WhatsApp!

Wij delen geen expliciete beelden op onze pagina’s. Als u nieuwsgierig bent naar wat er nu allemaal vrijgegeven wordt van de Laptop From Hell, raden we u aan zelf te kijken op het videoplatform GTV.ORG of de 🔗 website van de klokkenluiders.

U kan ook de volgende mensen volgen op Social Media. Twitter censureert alles wat naar buiten komt omtrent de Laptop From Hell. Dit geeft aan dat ze Biden de hand boven het hoofd houden en hun CEO’s mogelijk zelf betrokken zijn. Daarom is het nuttig om ook een account op Parler te hebben waar diverse informanten en klokkenluiders huishouden. Als u besluit een Parler-account te nemen, volg dan de volgende mensen:

Steve Bannon: https://parler.com/profile/WarRoomPandemic
Rudy Giuliani: https://parler.com/profile/RudyG
Dan Bongino: https://parler.com/profile/Dbongino/
Chinese klokkenluider: https://parler.com/profile/Lude/
Chinese klokkenluider: https://parler.com/profile/MilesGuo

En als u daar toch bent:
Chinese klokkenluider (COVID19) https://parler.com/profile/DrLMYAN19Jan2020

Let’s go!

VERVOLG 5

Gisteren eindigden we met deze foto. Als u de laatste video in Vervolg 4 heeft beluisterd, dan weet u waarom deze foto zo belangrijk is. Lees ook ’t artikel van de National Pulse (reeds eerder geplaatst).

Een nieuwe batch van beelden is vrijgegeven. Het ziet er NIET goed uit voor Hunter Biden. Op de beelden is o.a. te zien dat hij seks heeft met vermoedelijk zijn nichtje (gezicht afgeschermd). Meer beelden tonen webcamseks met een onbekende en een trio met, zover wij het kunnen bekijken, twee tieners, vermoedelijk prostituees of verhandelde meiden.

Deze tweede golf van schokkende beelden van Hunter Biden’s Laptop From Hell bevat nog meer videobeelden die nog wellustiger, onmenselijker en perverser zijn.

Het is het bewijs dat Hunter Biden’s seksuele omkoping, drugsverslaving, seksueel misbruik en incest, allemaal in het bezit is van de CCP (Chinese Communistische Partij). Dit materiaal maakt deel uit van hun BGY-strategie voor het chanteren van en macht hebben over de familie Biden, die een grote bedreiging vormt voor de nationale veiligheid van Amerika.

“BGY”-plan:

B (code voor Blue) – inlichtingen/informatie;
G (code voor Gold) – omkoping;
Y (code voor Yellow) – sexpionage

🔗 The American Report: Since 2015, FBI, DOJ Hid Secret Evidence Proving Hunter and Joe Biden’s China Ties Says CIA Whistleblower

En terwijl al deze bagger vrijgegeven wordt, “zweeft” The Big Guy afwezig rond tussen de mensen:

đŸ”—đŸ”„Just The News: In bombshell interview, whistleblower Bobulinski says he met Biden twice in connection with Chinese venture

Verder naar Vervolg 6