BidenGate | Laptop From Hell | Vervolg 7

Wij houden u zo goed mogelijk op de hoogte met tweets die opinie, informatie en artikelen bevatten omtrent dit schandaal en de censuur van social media die ermee samenhangt om Biden te beschermen. Deel het via WhatsApp of e-mail met uw familie, vrienden en kennissen die nog heilig geloven in Good Old Joe Biden.

Wij delen geen expliciete beelden op onze pagina’s. Als u nieuwsgierig bent naar wat er nu allemaal vrijgegeven wordt van de Laptop From Hell, raden we u aan zelf te kijken op het videoplatform GTV.ORG of de 🔗 website van de klokkenluiders.

Het blijft handig om ook een account op Parler te hebben waar diverse informanten en klokkenluiders huishouden. Wie weet wat er nog in die paar dagen gebeurt voor de verkiezingen. Als u besluit een Parler-account te nemen, volg dan de volgende mensen:

Steve Bannon: https://parler.com/profile/WarRoomPandemic
Rudy Giuliani: https://parler.com/profile/RudyG
Rudy G Podcasts: https://rudygiulianics.com/podcast-common-sense/
Dan Bongino: https://parler.com/profile/Dbongino/
Chinese klokkenluider: https://parler.com/profile/Lude/
Chinese klokkenluider: https://parler.com/profile/MilesGuo

En als u daar toch bent:
Chinese klokkenluider (COVID19) https://parler.com/profile/DrLMYAN19Jan2020

Buckle up!

VERVOLG 7

🔗 New York Post: How tweet it is: Twitter backs down, unlocks Post’s account
🔗 RealClear Investigations: Senate Panel Investigating Hunter Biden’s Failure to Register as Foreign Agent
🔗 Daily Mail: Glenn Greenwald posts Biden article The Intercept refused to publish where he tears into ‘biased’ journalists for ‘making excuses’ for Joe – and shares his editors’ demands to ‘narrow down’ his corruption claims
🔗 The National Pulse: Hunter Called ANOTHER Foreign Spy Chief A ‘Close Friend,’ Met KGB-Linked Man With Joe Biden
🔗 Washington Examiner: Another Hunter Biden laptop taken into custody during DEA raid: Report

🔗 Just The News: Former Israeli envoy to U.S. sees ’tens of billions of dollars’ for Iranian terror under Biden
🔗 Investment Watch: The Bidens were working to sell 14% of Rosneft Oil Company to the Chinese to circumvent US sanctions on Russia. FBI Director Christopher Wray represented Rosneft.

The More You Know:

Op 25 oktober veroorzaakte een tatoeage op de rug van Hunter Biden vanaf zijn laptop opschudding op sociale media. Het is een nauwkeurige kaart van de Finger Lakes-regio in de staat New York. De meren zijn verbonden door verlaten ondergrondse spoorwegtunnels, die nu zijn veranderd in een berucht ondergronds transportkanaal voor mensensmokkel naar macabere herenhuizen en verlaten militaire bunkers.

Een artikel ‘Mensenhandel in de Finger Lakes-regio: ‘It’s real, and it’s here’ van mpnnow.com onthulde dat mensenhandel nu vaker voorkomt in de regio. Helaas kunnen we het artikel niet bereiken maar het staat nog wel in de zoekresulaten van Google:

Er zijn speciale trainingen gegeven aan zorgaanbieders in de regio “om de bewustwording in de regio over mensenhandel te vergroten”. Verpleegkundigen zijn opgeleid om indicatoren te herkennen om ervoor te zorgen dat ze weten wat ze moeten doen als ze vermoeden dat iemand het slachtoffer is van mensenhandel.

Het is duidelijk dat we enkele verbanden kunnen zien tussen de tatoeage van Hunter en mensenhandel in het gebied van Finger Lakes. Maar wat veroorzaakte bij Hunter deze criminele hobby? Volgens een expert in het bestuderen van crimineel gedrag in China, zou het kunnen worden toegeschreven aan de mishandeling van Hunter Biden in zijn kindertijd of gezinsopvoeding en omgeving die kan leiden tot deze reeks abnormale psychologieën. Tegelijkertijd heeft National File een geïdentificeerde kopie van het dagboek van Biden-dochter Ashley Blazer Biden verkregen, waarin staat: “Niet gepaste douchepartijen met Joe als kind.” Het is dan niet vreemd dat kinderen uit deze familie in dezelfde praktijken vervallen.

Meer donkere zaken die op de laptop van Hunter Biden zijn verborgen, zullen de komende dagen door GTV.org en GNEWS.org worden onthuld. Gerechtigheid komt misschien laat, maar is nooit afwezig.

War Room Pandemic:

“A Chinese corporation tried to buy Stork Group. The reason for this was: the Stork Group is the producer of high tech metal powders, for coating everything from a tank to a pen.”

Jack Maxey

Stork is een Nederlands bedrijf.

🔗 Breitbart: Biden Whistleblower Calls Out Media for Corruption Silence: ‘History Will Not Judge Kindly’

🔗 New York Post: Hunter Biden’s Ukraine contact allegedly a ‘fixer’ for shady oligarchs

🔗 Daily Mail: EXCLUSIVE: National security nightmare of Hunter Biden’s abandoned laptop containing phone numbers for the Clintons, Secret Service officers and most of the Obama cabinet plus his sex and drug addictions – all secured by the password Hunter02

Molly Hemingway tweette de bovenstaande link. Generaal Flynn retweet het volgende:

🔗 Nationalist Review: Exclusive: Hunter Biden, In His Own Words, Describes Trading Access To White House For Burisma Funding

🔗 New York Post: Lindsey Graham predicts Hunter Biden scandal could swing the election

Verder naar Vervolg 8