Ten Days Of Darkness

We lezen hierover al jaren op de Q-boards. Er zijn vele keren geweest dat velen, waaronder ikzelf (anon PunisherPatriot), dachten dat we erin zaten. Maar we hadden het allemaal mis. 

Trump heeft de verkiezingen gewonnen. En ’s nachts werden ze van hem gestolen. We moesten het eerst zien: de trollen zien dansen op het metaforische graf van Trump en de val van Amerika en de opkomst van het socialisme moeten vieren. Vier dagen later, voldoende bewijs van fraude en ze kondigen Joe Biden aan als de President Elect… geprojecteerd, natuurlijk. 

Ik krijg elke dag berichten van gekwetste Trump-supporters die zich afvragen wat het nut hiervan is. “We kunnen niet winnen zonder vals te spelen en we kunnen ze niet stoppen. En alsnog verloren we.”

“En waar is Bill Barr? Waarom is hij er nog niet bij betrokken?” Geldige vragen. Wat als ik je vertel dat Trump WILDE verliezen? Wat als ik je zou vertellen dat verliezen door frauderen door de tegenstander het plan was? Optics are important.

Trump móest een monsterzege behalen, en dat deed hij. Zodat de omvang van de fraude, die nodig is voor de Dems om te winnen, zo groot moet zijn dat het onmogelijk is om het te verbergen. Als Trump had gewonnen zoals hij in 2016 deed, zou er geen juridische strijd over zijn geweest. De lagere rechtbanken zouden Team Trump eruit hebben gegooid, zoals ze nu zijn (behalve in Pennsylvania). Het Hooggerechtshof zou het niet hebben aangehoord, aangezien het ook naar links leunde en er was geen noodsituatie waarbij de nationale veiligheid in gevaar kwam. 

Maar verliezen met een conservatief leunend Hooggerechtshof, met bergen bewijs, was het plan. Met bewijs dat onmogelijk te ontkennen is. 

Nu, volgens de grondwet, als de race zo gelijk opgaat, kan het Congres over de winst beslissen. Dit is de reden waarom ze net genoeg fraudeerden om een ​​overwinning voor Biden te behalen, zodat als Trump zou uitdagen en geen zaak van het Hooggerechtshof kon krijgen, ze gewoon in het voordeel van Biden konden beslissen.

Ik weet dat dit een lange thread is, maar blijf lezen. Ik ga het straks voor je duidelijk maken.

De Democraten denken dat ze er zijn door Biden tot winnaar te verklaren. Het punt is echter dat de race nog lang niet gelopen is. Dit is waarom: Patriot Joe M’s Twitter-account werd opgeschort wegens deze opmerking:

“Patriotten, wees gewaarschuwd. President Trump heeft juridisch de staten ‘opgeëist’ waarvan hij weet dat hij eerlijk heeft gewonnen. Het tellen is nu slechts een formaliteit omdat het de bedoeling is om in de rechtbank te schikken, niet op de stemlocaties. Want als hij bij deze telling verliest, betekent het niets omdat deze verkiezing voor Amy Coney Barrett zal zijn om te beslissen. Ik beloof en garandeer je dat Biden nooit zal worden beëdigd als president.”

Twitter bande hem uren later. Niet de post, het hele account. Waar heeft hij het over? Hij gebruikte de sleutelwoorden: “juridisch” en “opgeëist” bij het verwijzen naar de overwinning. Met andere woorden, Trump zal de verkiezingen optisch verliezen maar de rechtbank zal zeggen dat hij heeft gewonnen. Ik weet dat je dat gek in de oren klinkt, maar laat me je vertellen waarom dit waar is. 

Biden won de tellingen. Fraude of niet, hij won de tellingen. Dat is een feit. Maar de staten die na de dag van de verkiezingen stembiljetten bleven accepteren en tellen, zijn in strijd met hun eigen staatswetten. Waar heb ik het over? 

Pennsylvania heeft wetten in de boeken die stellen dat ze geen nieuwe stembiljetten kunnen accepteren die na de dag van de verkiezingen aankomen. Alles wat daarna binnenkomt is ongeldig. 

U denkt waarschijnlijk: “Nou, het Hooggerechtshof van Pennsylvania heeft die wet terzijde geschoven in een gerechtelijke uitspraak en ze nog drie dagen de tijd gegeven om te tellen.” En je zou gelijk hebben. Maar zoals het rechtssysteem is opgezet, kunnen de rechtbanken geen wetten maken. Ze kunnen alleen de wet volgen die al in de boeken staat. Om ervoor te zorgen dat de staat de aanwijzingen van het Hooggerechtshof van hun staat volgt, moeten ze daadwerkelijk de wetten herschrijven om de beslissing van de rechtbank te reflecteren.

Begrijp dit: Elke dag is een IQ-test omdat deze idioten nóóit enige wetten hebben herschreven om de uitspraak van het hooggerechtshof van de staat juridisch bindend te maken. Welke andere staten waren zo onzorgvuldig en laks met de juridische procedure? Meer dan 30 staten deden hetzelfde in strijd met hun eigen wetten door nieuwe stemmen te tellen ná de verkiezingsdag. 

Met andere woorden: al deze stembiljetten in de vrachtwagens die op 4 november om 2:00 en 3:00 uur ’s ochtends binnenkomen, zijn ongeldig. Biden heeft misschien “de telling gewonnen”, maar alleen omdat ze dagenlang ongeldige stemmen bleven tellen nadat de verkiezingen waren afgelopen. Het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten zal die stemmen niet tellen. En aangezien Trump de leiding had toen de verkiezingen eindigden, is hij de legitieme juridische president.

Daarom bleef ik je al die tijd vertellen dat Amy Coney Barrett de troefkaart (Trump Card) was. De nucleaire kaart zou de Staat van Beleg en massa-arrestaties zijn. Maar dat is een zeer gevaarlijke toestand voor het land. Winnen, juridisch winnen in het rechtssysteem, was de Trump Card. En terwijl ze in de rechtbank zijn, kunnen ze al het bewijsmateriaal aanvoeren om massale fraude aan te tonen. 

In Michigan ontdekten ze een “glitch” in het stemsysteem. Nadat er stemmen waren uitgebracht in één county, liepen meer dan 6000 stemmen voor Trump over in Biden-stemmen. “Glitch.” Softwarefoutje…

Deze software werd gebruikt in 47 andere counties in Michigan en overal in het land. Als ze allemaal gemiddeld hetzelfde aantal stemmen hebben geteld, is dat ver in de miljoenen stemmen die na het uitbrengen door de software zijn gewijzigd.

Hier is het interessante deel: De stemcomputers waren allemaal verbonden met inTERnet. Ja, ze horen te zijn gekoppeld aan inTRAnet, wat betekent dat het een intern computernetwerk van die ene faciliteit is. Maar ze horen níet te zijn gekoppeld aan het wereldwijde web. 

Sydney Powell, de advocaat van Generaal Flynn, zei dat ze een algoritme hebben ontdekt dat berekende hoeveel stemmen Biden nodig had om te winnen. Ze zei dat ze erachter kwamen dat de stemcomputers net genoeg stemmen van Trump naar Biden overhevelden, zodat Biden kon winnen. Dat is waarom ze “hertellingen” deden en wij bleven zien dat de cijfers van Trump omlaag gingen en de cijfers voor Biden omhoog in verschillende staten. 

En dan nu het deel “dit kun je niet verzinnen”:

De software die de stemcomputers gebruiken om de stemmen te tellen, is eigendom van en wordt beheerd door Paul Pelosi. Ja, de echtgenoot van Nancy Pelosi! (Noot van de redactie: Dit moet zijn Richard Blum, Dianne Feinstein’s echtgenoot, hij is 60% eigenaar van Avid Technologies Inc. welke de software bezit. ) Hij zit niet alleen in het bestuur van het softwarebedrijf dat de stemmen telt, hij is ook de medeëigenaar. Dus deze “glitches” die uitsluitend in één richting “glitchen” zijn geen glitch. Het is een computerprogramma, ontworpen om dit allemaal te doen zonder dat iemand van ons het weet. Het doet het zo snel dat we het tijdens het tellen niet eens kunnen detecteren. Zo konden ze 10 minuten na afloop van de verkiezingen al in diverse staten een winnaar uitroepen. Het algoritme berekende een Biden-overwinning op basis van informatie die ze in het systeem hadden ingevoerd.

Dus als Sidney Powell deze informatie heeft, weet het Ministerie van Justitie het ook. En ze hebben waarschijnlijk meer dat naar buiten zal komen tijdens de hoorzittingen van het Hooggerechtshof. Het MinJus (DOJ)… waar zijn ze? Zij hebben alle informatie. Ze hebben de rechtbank niet nodig om hen te vertellen dat ze moeten arresteren, alleen het bevel van President Trump. Waarom zijn ze zo stil? 

Ten Days Of Darkness. Tien dagen duisternis. Het was niet wat we dachten, mensen. Het was niet tien dagen van media-black-out, of tien dagen van social media-black-out. Tien dagen duisternis, een periode waarin Q stil werd, de president de verkiezingen verloor en het lijkt erop dat we op weg zijn naar een socialistische regering. De DOJ mag zich volgens de grondwet pas bemoeien met de verkiezingen vanaf… komtie… tien dagen na de verkiezingsdag. Tien dagen. De verkiezingen waren op 3 november. Volgens de wet moeten ze wachten tot de 14e om zich erin te mengen. Het betekent niet dat ze geen arrestaties kunnen verrichten. Ze kunnen enkele kleine spelers arresteren die bij het complot betrokken waren. 

Ik heb gisteravond van een betrouwbare bron gehoord dat een paar van deze arrestaties ergens volgende week zullen plaatsvinden. Maar na tien dagen kan Barr iedereen arresteren, van de stagiair in de Biden-club tot Biden zelf! Q zei dat de eerste grote arrestatie je zal choqueren. Ik kan niets nog schokkender zien dan dat de “verkozen president” van de Verenigde Staten wordt gearresteerd wegens verraad, stemfraude en misdaden tegen de menselijkheid. Dus leun lekker achterover, pak je popcorn en kijk naar de film. De patriotten hebben de touwtjes in handen. We zitten midden in de storm! 

Bron: PunisherPatriot