The Storm has begun

20-11-2017

Dit wordt mijn derde blog in de hoop #wakeupNed. Op mijn eerste twee blogs is totaal geen reactie gekomen. Ligt dit aan de mensen of ligt dit aan Twitter, is mij nog niet duidelijk. Maar ik ga weer een poging wagen.

Waar te beginnen? Er is sinds eind oktober zoveel gebeurd aangaande de strijd tegen de NWO. Helaas is de mainstream media daar niet van gediend en zal t ook niet vermelden.

Ik geef een klein voorbeeld en ga dan verder met wat er allemaal in gang is gezet op dit zooitje lucifer aanbiddende satanische pedo criminelen achter de tralies te krijgen.

Afgelopen 17-11-2017 vrijdag in de middag, is er in Engeland een Cessna en een helikopter tegen elkaar gevlogen op/ rond het landgoed van Jacob Rothschild.In Aylesbury, Buckinghamshire, Er zijn verschillende doden waaronder zeer waarschijnlijk Jacob die gezien wordt als een van de grootste leiders in NWO. Maar de vraag is waarom niet in de media? Alleen Sky en wat lokale tv zenders hebben melding gemaakt. Normaal zit CNN al op het dak daar. Het is nu de 20de en nog niks. Er zijn verschillende links te vinden op YouTube. Kijk voor jezelf.

https://www.youtube.com/watch?v=mHwtNZ40j8c

Er is vanaf 28-10-2017 een operatie gestart onder de naam: ‘Alice in Wonderland’ door Trump en getrouwen. Deze operatie heeft de strijd aan gebonden met de Deep State dat onder de NWO valt zoals ook een paar rijke corrupte families. Rothschild, Rockefeller, Bush, Morgan en Dupont. Verder zijn de families Obama’s en de Clintons ook niet geheel vrij onbesproken gedrag. En wat te denken House of Saoedi Arabië en uiteraard Soros. Deze worden allemaal aangepakt in deze ongoing operatie.

Trump zei een tijdje terug na terugkomst bezoek Saoedi op vraag van journalisten: ‘wat staat er nog meer op het programma’? Antwoord Trump: ‘Er gaat komende tijd veel gebeuren! ‘Calm before the Storm’. En dat is nu precies wat er aan de hand is. Begin november is er een ‘helikopter ongeluk’ geweest in SA waar de kroonprins Monsour Bin Maqrin is omgekomen. https://www.youtube.com/watch?v=JifWUqoiG28 Deze had Snipers gestuurd naar Las Vegas waar Trump toen ook vermoedelijk was. Er is al aangetoond dat tijdens de slachting rond het Mandalay Bay Hotel er meerdere schutters aanwezig waren. https://www.youtube.com/watch?v=auzNPt2HSwg

Op forum kanaal 4Chan is op 28-10-2017 een account begonnen die zijn berichten ondertekent met Q. Hij/zij geeft top inside informatie over deze actie. Q staat voor dat die persoon in kwestie de 1 na hoogste of al dan niet de hoogste veiligheidsbevoegdheid heeft op top secret dossiers. Het is gebleken dat dit of Trump zelf of een persoon heel dichtbij hem. Uit de post waaronder een foto is te zien met daarop de coördinaten die aantonen dat op het moment van verzenden dat Trump in de AirForce1 zat tijdens bezoek Azië.

Deze Q stelt honderden vragen (soms retorisch) . Geeft voorspellingen aangaande acties, en voorspelt wie er wordt aangeklaagd. Tot nu toe heeft Q het bij het rechte eind gehad. En dat gaat dan over Senators, Podesta-groep, Clintons, Rothschild, Soros en nog veel meer. Dit geeft aan dat de info for real is.

Q leidt ons door dat proces en vraagt ook om antwoorden, geeft links om te kijken en geeft inzage in dossiers. Om dit allemaal uit te leggen is echt te veel. Wat wel vast staat dat alle zgn. complotten met elkaar verbonden zijn, zoals eerder genoemd in mijn blog 1 https://wakker119.wordpress.com/2017/11/14/eerste-blogbericht/

Vandaag is Q erg bang voor een aanslag op een geheime getuige die vandaag voor het Senaat wordt verwacht. Er zijn al zes aanslagen op diens leven geweest. Daar hoor je niks van in de media.

Wat je ook niet hoort is dat Trump verschillende hoge militairen verwijderd heeft en nu een groep om zich heen heeft verzameld die hij kan vertrouwen. Dat heeft geleid dat afgelopen zaterdag een special force team (MAU) het Hoofdkwartier van CIA in Langley https://www.youtube.com/watch?v=8b87udDOn4w heeft omsingeld om een coup te voorkomen.

Om Q te kunnen volgen op 4Chan geef aik nu een link met de post van 20-11-2017. Om te kunnen volgen wat er gezegd wordt,veel is in code , open dan: ANSWERS SPREADSHEET in een andere scherm. Daar zie je verklaring codes en wat antwoorden. Als je een post wilt lezen klik dan op een nummer en in ander scherm en daar zie je dan een chat. Helaas zitten er ook trollen tussen van de overheid. Hoop dat je daardoor heen prikt.

Op YouTube zijn video’s te vinden met dit onderwerp en daar wordt de post met je door genomen door analisten/hackers maar wel met een achtergrond zodat zij werkelijk de post kunnen duiden https://archive.4plebs.org/pol/thread/150171127/#150173114

Op Twitter te volgen #Followthewhiterabbit of #QAnon

Als deze operatie succes heeft zal dit gevolgen voor heel de wereld hebben. Hoelang wij nog kunnen posten hangt geheel van Facebook, Twitter en Google af. Uit de stukken blijkt dat zij midden december een grote censor gaan invoeren. Dus belangrijk deze post zoveel mogelijk te delen of gewoon doorslapen! #wakeupNed

@2017