Zwarte Piet & Soros

26-11-2017

Ik heb nu drie blogs over de Nieuwe Wereld Orde- NWO – geschreven. Tientallen filmpjes gedeeld op Twitter. Helaas heeft dat jullie nog niet wakker gemaakt. De Nieuwe Wereldorde bestaat wel degelijk en heeft als doel de wereld te domineren. Voor dat doel zijn er voor hen geen grenzen. Een oorlog beginnen, een aanslag plegen, personen elimineren het maakt hun niets maar dan ook niets uit. Het grote doel heiligt alle middelen.

Daarom denk ik dat het tijd wordt om met een concreet voorbeeld te komen waartoe de NWO in staat is en hoe zij dat altijd op een zelfde manier bereiken. Dit voorbeeld betreft onze Zwarte Pieten discussie.

Wat heeft Soros ( top 3 van de NWO) te maken met zwarte piet. Wel dat ga ik proberen uit te leggen.

Hoe is het begonnen:

In juni 2011 startte Quinsy Gario samen met de kunstenaar Kno’ legde Cesare ( Jerry Afriyie) het kunstproject “Zwarte Piet Is ‘Racisme’

Op 12 november 2011 toen de intocht van Sinterklaas plaatsvond in Dordrecht, droegen Gario en Cesar T-shirts met daarop de tekst “Zwarte Piet Is Racisme”, waarna ze beiden gearresteerd werden. Dat kwam in het INTERNATIONALE nieuws. Gario diende een klacht in bij de politie omdat hij zich beperkt voelde in zijn vrijheid van meningsuiting.

In het jaar 2012 zijn er eigenlijk geen problemen bij de intocht in Roermond. Buiten dan dat het hard regent. Geen protesten. Weinig tot geen discussie? Behalve dat tussen beide actievoerders een knallende ruzie ontstaat en Quinsy houdt het voor gezien en gaat alleen verder.

‘Ik weet dat mensen ons zien als rolmodellen’. Omdat wij Zwarte Piet nationaal op de agenda hebben gezet. Maar als je het mij vraagt is dat reden te meer om kritisch te kijken naar ons doen en laten. Quinsy heeft het witte superioriteitsgevoel overgenomen en probeert dat toe te passen in de beweging. Ik zal dat nooit toe laten”. aldus Jerry Afriyie. Inmiddels bestaat stichting ‘Beter voor Nederland ‘ en opgericht door Jerry Afriyie.

Maar er is weer onrust rond Zwarte piet in 2013. Er wordt weer protestmars georganiseerd en Quinsy mag weer bij Pauw aan tafel zitten. Bekende personen doen ook een duit in het zakje. De tegenstellingen groeien en de discussie laait op.

Dan komt Barryl Biekman. Zij is een Nederlands politica van Surinaamse afkomst. Partij D66. Zij is ook de auteur van het D66-initiatiefvoorstel Diversiteitsbeleid: etnisch culturele minderheden bij de provincie Zuid-Holland. Biekman maakt zich sterk voor een breed en goed toegankelijk aanbod bij algemene instellingen voor mensen die naast de Nederlandse cultuur nog een andere cultuur hebben. Zij zit in verschillende organisaties. Voorzitter van de Afro-Europese Vrouwenbeweging Sophiedela, en voorzitter van het Landelijk Platform Slavernij Verleden. Contacten met United Nations Human Rights.

Zij stuurt een klacht naar Verene Shepherd een deskundige van UN Human Rights. Zij gaat er vanuit dat door slavernij de zwarte gemeenschap is achtergesteld en wil daar een financiële compensatie voor. Hoe dan ook, het resulteerde in een telefonische vraaggesprek bij Een vandaag op 22-10-2013 en op een werkbezoek in juli 2014. Waar zij overigens niet praat met Sint Nicolaas genootschap Nederland. In telefonisch interview heeft zij haar besluit al genomen voor dat zij op werkbezoek komt. In hetzelfde filmpje van Een vandaag zegt Rutte: ‘Piet moet zwart blijven’. En Biekman heeft het expliciet over ‘de witte mensen’.

De tegenstellingen worden steeds groter en de discussie heftiger. https://eenvandaag.avrotros.nl/item/bezoek-vn-werkgroep-mensen-van-afrikaanse-afkomst/

Als Verene Shepherd terug gaat naar de States, zet zij inderdaad Zwarte Piet op de agenda en schrijft een rapport. Dat resulteerde in een tik op de vingers in aug 2015 aan de Nederlandse Overheid.

https://nos.nl/artikel/2054595-vn-rapport-zwarte-piet-moet-anders.html

En in diezelfde maand capituleert Nederland

http://www.dutchnews.nl/news/archives/2015/08/the-netherlands-promises-un-an-acceptable-zwarte-piet/

Intussen is ook Sylvana Simons op het toneel verschenen. Zij is erg boos en verschijnt in verschillende programma’s: DWDD, RTL Late Night en Pauw ( en Witteman )

Silvana is bevriend met beide actievoerders Quinsy en Jerry. Dus bekend met hun stichtingen.

Silvana Simons roept dat wij Nederlanders iets moeten doen aan deze situatie en naar de toekomst moeten kijken. Nobel streven, alleen jammer dat zij alleen maar achterom blijft kijken. Ons een schuldgevoel aanpraten. Het moet gezegd. Wij waren geen lief volk. Wij hebben heleboel verschrikkelijke dingen gedaan. Maar HALLO Dat waren onze voorouders. Moeten wij dan nu in het stof bijten en het schaamrood op onze kaken krijgen? Zo heeft elk land zijn geschiedenis met voorouders die waarvan de huidige generatie nu zegt; ´dat hadden ze beter niet kunnen doen’.

Roger Williams maakte een docu over Zwarte Piet wel of niet in opdracht van CNN dat weet ik niet. Het feit is wel dat deze docu ‘Blackface ‘ op zondag 29 nov 2015 werd uitgezonden op CNN https://www.nrc.nl/nieuws/2015/11/30/bekijk-hier-de-korte-documentaire-van-cnn-tegen-zwarte-piet-a1405532

De opzet van de docu: ‘Doordat een groot Amerikaans nieuwszender dit toont, denk ik dat heel veel mensen hem gaan zien en het schandalig vinden’. ‘ Andere landen zullen druk op Nederland uitoefenen om hier een einde aan te maken’. En de Nederlandse kijkers? ‘Ik hoop dat ze zich generen’. Einde citaat.

Op maandag 30 nov 2015 verschijnt Roger Williams bij Humberto Tan in programma RTL Late Night. Daar mag hij zijn docu toelichten. Dit veroorzaakt nog meer sociale onrust. Barryl Biekman komt direct in actie. Zij schrijft de volgende dag Humberto Tan een brief: http://afromagazine.nl/opinie/open-brief-aan-humberto-tan

RTL had tot sept 2015 het beleid: Behoud van Zwarte Piet en gewoon uitzenden. Een maand later oktober komen zij ineens met bericht dat zij het beleid gaan veranderen en zal Zwarte piet niet meer ondersteunen. Waar komt dat ineens vandaan?

https://opiniez.com/2016/10/27/wat-heeft-rtl-met-bertelsmann-en-soros/#prettyPhoto

En zo komen we uit bij George Soros. Deze man heeft de enge gewoonte overal waar er in een land, continent de nodige sociale onrust is – lees tegenstellingen – daar duikt zijn naam op. Oh en hij is een Nazie. Lees mijn eerste blog

https://wakker119.wordpress.com/2017/11/14/eerste-blogbericht/

En dat is nou precies wat er in ons land gebeurt. Alle personen en gebeurtenissen zijn verbonden met elkaar d.m.v. Soros en zijn stichting Open Society Foundations.

1

Soros heeft controle in meer dan vijftig landen over de Main Stream Media, Regeringen, Veiligheidsdiensten, Sociaal media: Facebook, Twitter,Snapchat en zo ook over internationale overheidsinstanties zoals UN Human Rights waar o.a. Verene Shepherd en Barryl Diekman aan gelinkt zijn. Soros heeft een schenking gedaan van 100 miljoen aan de UN Human Rights

https://www.hrw.org/news/2010/09/07/george-soros-give-100-million-human-rights-watch

2

Alle hoofdpersonen in dit verhaal krijgen een podium op de televisie CNN NPO NOS en RTL

3

CNN/CIA staat onder controle van Soros. Uitgerekend daar wordt de docu van Roger Williams uitgezonden. En volgens eigen zeggen ons ‘Nederlanders het schaamrood op de kaken zien te krijgen’. Lees tegenstelling/onrust kweken

https://www.dotcomnieuws.com/george-soros/ciacnns-anderson-cooper-onderuit-nadat-congreslid-vertelt-dat-charlotsville-soros-operatie-was/

4

Sylvana Simons , Quinsy Gario en Jerry Afriyie zijn verbonden door hun stichtingen die volgens kamer van koophandel op hetzelfde adres zijn gevestigd. Herkent u de namen van de stichtingen? Daar hoort ook nog Kick out Zwarte Piet bij.

https://drimble.nl/bedrijf/amsterdam/k59381523/stichting-nederland-wordt-beter.html

Op 22 aug 2017 is er een AFA (Anti Fascistische Actie) en Jerry houdt daarbij een toespraak voor Charlottesville en alle slachtoffers van racisme en fascisme. Twee citaten:

1

Witte suprematie is een ziekte die wij kunnen verslaan als wij kinderen leren dat de kleur van onze huid niets zegt over de potentie of de inhoud van mensen. Het is onze taak om de volgende generatie racisme- en fascisme vrij op te laten groeien. Wij moeten ons niet lenen voor de verdeel-en-heers tactiek van de politie en de media”.

2

Of ik nou spreek met Black Lives Matter-activisten of met familie en kennissen in Amerika, dit is wat zij mij vertellen. Dit is wat zwarte mensen dagelijks meemaken. Dit is het Amerika dat wij kennen en altijd zullen kennen”. Hij zegt het en dat moeten wij dan voetstoots aannemen. http://www.soulrebelmovement.com/als-nazis-hebt-afa-nodig/ Ik twijfel aan zijn woorden, zeker gezien dat hij kennelijk in contact staat met Black Lives Matter. Daar heb ik al moeite mee omdat ELK leven even belangrijk is. Ten tweede Soros ondersteunt de BLM.

http://yournewswire.com/black-lives-matter-produced-by-george-soros/ Of ik nu luister naar Barryl Biekman, Verene Shepherd, Roger Williams, Jerry Afriyie of Silvana Simons, ze hebben het allemaal over de ‘witte suprematie’. Ons een schuldgevoel aanpraten. En Soros heeft nu zijn zin. De tegenstellingen zijn groter dan ooit. We praten nu over witte en zwarte mensen. Ik heb meelij met deze genoemde personen dat zij zo gebruikt worden om hun sentimenten of ze doen het heel bewust volgens plan en dan is het nog erger.

De NWO bestaat uit drie pijlers:

Jacob Rothschild die wereldwijd de banken onder controle heeft – is afgelopen 17 nov betrokken geweest bij een helikopter crash en is sindsdien niets van hem vernomen. Een van de rijkste mannen verdwijnt er nergens in de Main Stream Media een melding of besproken?

De House of Saoedi Arabië. Deze financiert alle terroristen groepen op de wereld –Tijdens aanslag Las Vegas is er ook een aanslag geweest op de kroonprins het eigenlijke doel van de aanslag.

Wederom niets in de Main Stream Media.

George Soros beheert de Main Stream Media wereldwijd en steunt via zijn stichting Antifa, IS en Black Lives Matter. Zien jullie nu het Patroon? Alleen maar tegenstellingen creëren via gefinancierde protesten om een land in tweeën te verdelen. Verdeel en heers!

Het gaat dus niet zo zeer of je voor of tegen Zwarte Piet ben, maar het gaat op de manier hoe het geregisseerd wordt en met welk doel. Daar ben ik faliekant op tegen. Wordt WAKKER!

Wij worden tegen elkaar uitgespeeld op zo’n ingenieuze diabolische wijze dat heeft alle kenmerken van Soros en de NWO.

Doe je eigen onderzoek. Stel vragen. Waarom zit Twan Huys niet te praten bij DWDD over dit onderwerp? Of Pauw? of NOS? Waar is Maarten van Rossum de grote Amerika kenner?

Op Twitter #Followthewhiterabbit #QAnon en en kijk Hannity op Fox news #wakeupned

B@2017