Nikola Tesla: Master of Lighting

Als ik jullie nu vraag: Wie was de grootste genius die de wereld ooit heeft gekend? Dan zullen velen van jullie zeggen: Einstein, Leonardo da Vinci, Madam Curie, Mozart of sommigen onder jullie misschien wel Steve Jobs.

Laat ik een naam noemen die je hopelijk nooit meer vergeet, al wil de Media (NWO) graag dat die naam onderbelicht blijft en liefst onbesproken.

NIKOLA TESLA 10 juli 1856 – 7 januari 1943

was een Servisch-Amerikaanse uitvinder, elektrotechnicus en natuurkundige. Hij was een van de grootste ingenieurs uitvinder en visionair aller tijde. Voordat hij iets bouwde, had hij het al gevisualiseerd en de fouten er uit gehaald. Hij had een fotografische geheugen en sprak zes talen. Heel in het kort zijn verhaal.

Tesla ging in 1884 naar Amerika. Daar werd hij de assistent van Thomas Edison. In die tijd ontdekte Tesla de wisselstroom. (AC) en Edison was met gelijkstroom bezig (DC) Er ontstond een strijd tussen die twee. Beter bekend als: The war of currents. Maar die strijd ging niet alleen tussen die twee, nee het ging om geld zoals altijd. Een heleboel geld. Even tussendoor, Edison had de gloeilamp niet uit kunnen vinden zonder de theorie en een patent van Tesla. Hetgeen later Edison toegaf.

Nou werd in die tijd de verlichting verzorgd door olielampen in huis. En de olielamp vond je ook op straat. Diegene die de kerosine verstrekte en daar veel geld aan verdiende was niemand minder dan J.D. Rockefeller (NWO). Die was niet blij dat er elektriciteit werd ingevoerd. Edison voorstander van gelijkstroom werd gefinancierd door J.P Morgan (NWO) Deze zakenman wilde perse dat Amerika gebruik ging maken van gelijkstroom. Hiermee kon hij namelijk veel geld mee verdienen dan de goedkope wisselstroom van Tesla.

Tesla op zijn beurt werd financieel gesteund door George Westinghouse een concurrent van Morgan. Edison en Morgen begonnen publiek een campagne om Tesla kapot te maken. Door openlijk dieren te elektrocuteren om aan te tonen dat wisselstroom gevaarlijk was. Wat niet geheel lukte. Maar moe van alle rechtszaken verkocht Westinghouse het patent aan Morgan. Deze had nu het monopoly van beide stromen. Hij richtte General Electric op en dit immens groot bedrijf bestaat nog steeds. (Dit in heel kort war of currents)

Tesla besloot voor zich zelf te beginnen en wilde niet omkijken. Hij opende zijn eigen laboratorium, en ging aan het werk. Het resultaat van uitvindingen: Inductie motor, Tesla spoel, Elektrische motor, Wisselstroomgenerator, Radio, Afstandsbediening, Wifi, Onderzeeër, Laser, Radar, Xray, Robotica, Idee over Smartphone, Neonlicht, Star wars schild en HAARP. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Zonder al zijn ideeën zouden wij nu geen smartphone, plasma tv, haardroger, en noem allerlei elektrische app maar op. Maar krijgt Tesla de erkenning Neen!

Op een dag brand op mysterieuze wijze zijn lab volledig uit. Al zijn werk van afgelopen jaren, in rook op. Tesla was niet verzekerd en was gebroken op dat moment. Tesla zou Tesla niet zijn als hij daar niet uit zou komen. Zo hij ging verder met – wat hij noemde – zijn levensproject.

Tesla wilde VRIJE ENERGIE voor heel de wereld. Daar bouwde hij een Coil voor. De Tesla Coill. Tesla deed in het geheim experimenten en liet vervolgens verbluffende staaltjes zien van draadloze energie die lampen liet branden en motoren liet draaien. Tesla wilde dat in het groot doen. Maar de elite (nwo)kon dat niet toestaan. Zij allen verdienden grof aan de elektriciteit die zij tot op de dag van vandaag ons aanbieden tegen veel te dure prijzen.

Boven de Tesla coil origineel. Onder de Tesla coil verborgen in een Noord-Korea hotel

Tesla trok zich terug, genegeerd door collega, bestempeld als een Gekke wetenschapper, een man die in zich zelf praatte. Tesla stierf eenzaam in zijn hotel, nadat eerst te zijn aangereden voor hotel. Tesla werd gevonden tussen al zijn dossiers. De volgende dag kwam de CIA en de FBI (Deep State) direct in actie. Zij namen alle dossiers in beslag. Dat tekent toch wel de belangrijkheid van zijn werk.

De Familie kreeg na negen jaar de zwaar gecensureerde documenten terug. Nu nog te zien op de site van CIA. Ik weet dat de NWO deze documenten/kennis voor hun eigen gebruik in hun gelederen hebben. Met name de kennis van VRIJE ENERGIE en H.A.A.R.P.

H.A.A.R.P staat voor High frequency, Active, Aureol Research Program. Dit systeem kan dus aardbevingen veroorzaken, vulkanen laten uitbarsten, het weer beïnvloeden, raketten uit de lucht halen en Mindcontrol. Ik ben geen technicus, maar het draait om controle over energie, frequenties en trillingen. Precies wat Tesla vertelde. Het is nagenoeg bekend dat de CIA in Alaska experimenten hebben gedaan. Weer een voorbeeld dat de techniek van Tesla is gestolen. En als je toch afvraag hoe het kan dat wij de laatste tijd meer dan anders vulkaan uitbarstingen, aardbevingen, tropische stormen hebben, of personeel van ambassades psychische klachten en meer hoofdpijn hebben dan anders, denk dan even hier aan terug.

Er zijn vele uitvinders die hun resultaat aan Tesla hebben te danken en wel dan niet patenten hebben gestolen

Het staat vast dat CIA en FBI de dossiers na de de dood van Tesla hebben ontvreemd voor eigen gewin. Het staat vast dat deze technieken werken en actief zijn.

Het staat vast dat Edison ideeën van Tesla heeft gebruikt.

Het staat vast dat NIET Marconi maar Tesla de radio heeft uitgevonden. Bevestigd door oppergerechtshof in Amerika en patent van Edison op radio werd ingetrokken. Waarom als je dan googelt zie je dan als uitvinder nog steeds Marconi staan?

En uitvloeiend: waarom de Marconi Award die elk jaar wordt uitgereikt door BM – Broadcast Magazine. Waarom heet die nog Marconi Award? Dat is omdat de NWO Tesla naam wil begraven en dat kan omdat zij invloed hebben al eerder gezegd – op de Main Stream Media. Dus ook BM.

Elk jaar is er altijd een grote happening: de uitreiking van de Awards. Veel publiciteit maar de naam Tesla is nergens te horen Het zou en moet voortaan de TESLA- AWARD worden genoemd!!

En daar heb je nog Elon Musk. Een CIA puppet. Hij is de oprichter van SpaceX en Tesla elektrische auto. Zijn auto zou niet kunnen rijden zonder de theorie van Tesla. En dan het gore lef om de auto Tesla te noemen. Tesla die niet van het geld was maar mensen wilde helpen met zijn uitvindingen. BLOODY SHAME!

Maar dat is niet het enige. Tesla vindt je nu ook niet meer in de geschiedenisboeken. De meeste elektro ingenieurs hebben nog nooit van hem gehoord. Is een SCHANDE van de bovenste plank.

Tesla was geen Gekke Wetenschapper. Alles wat Tesla heeft bedacht, uitgevonden blijkt te werken en nog steeds. Tesla is beschimpt, uitgelachen, bedrogen, genegeerd, gesaboteerd, beroofd van zijn uitvindingen en vermoord door de Nieuwe Wereld Orde.

Tesla was een hele vriendelijke, intelligentie, en zachtaardige man. Zijn enige doel in het leven was de wereld voorzien van VRIJE ENERGIE. Maar dat kost de grote bedrijven (NWO) miljarden dus dat hebben zij tegen gehouden al deze jaren.

Albert Einstein zei over deze man: ‘als ik het niet meer weet, vraag ik het Tesla’.

Als deze GROTE man nu weet hoe zijn uitvindingen (mis)gebruikt worden heden ten dage, zou hij zich drie keer omdraaien in zijn geliefde universum

Doe je eigen onderzoek WORDT WAKKER!

Ben@2017