Wakker worden!

Ik maak mij zorgen!

Ik vind dat de NOS NPO RTL NRC CNN CBS ABC aan gemanipuleerde nieuwsvoorziening doen. Ik ben geen schrijver. Ik schrijf het op zoals ik denk en voel.

Er werd opgemerkt dat ik voor het eerst mocht stemmen.  Op wie werd er gevraagd? Wist ik veel. ‘Maakt geen reet uit gozer, is toch 1 pot nat’ zei  Frans een collega. ‘Het land wordt toch geregeerd door de grote multinationals’.  Ja hoor, daar heb je Frans weer met ‘zijn complot’ zeiden de andere collega’s schamper. ‘ Nee is echt waar’. Shell, Unilever, Philips enz. Die bepalen wat hier gebeurt.  Ze vergaderen altijd in de Zeven Planeten’. En weer door’ zeiden de andere collega’s lachend.

Jaren later hoorde/las ik van de Bilderberggroep. Een club die jaarlijks bij elkaar komt, en zou bepalen wat er in de wereld gebeurt.  Ik moest denken aan Frans en besloot op dat nader te onderzoeken

Op YouTube viel ik in de ene verbazing na de andere. Bilderberggroep , Skull & Bones, Bohemian Grove, Ondergrondse steden, Mindcontrol en Gemanipuleerde onderwijs. Tenslotte kwam ik terecht via Jordan Maxell, bij Alex Jones over de Nieuwe Wereldorde -NWO- en George Soros. Later kwamen er nog meer schokkende onderwerpen bij zoals: DeepState en Hollywood. Wat weer resulteerde in Pizzagate – een pedofiele ring wat tot de hoogste kringen leidt. Las Vegas aanslag, Verkoop van Uranium 1 aan de Russen en het onderwerp Antifa en andere zgn. boze groepen die bewust/betaald rellen veroorzaken. Tenslotte het Omvolken van Europa. En overal duikt de naam Soros op!

Alex Jones: Het viel mij op dat hij werd uitgelachen en neer werd gezet als een gekkie. Vele talkshows en vele politici beschimpten hem. Ik vroeg mij af : als hij toch een gekke complotdenker is, waarom zoveel aandacht aan hem besteden Ik volg hem nu 12 jaar Ik heb geprobeerd alles wat hij zegt onderuit te halen met tegenargumenten. Dat is mij niet gelukt

Correctie 1 juli 2018

Het blijkt nu dat Alex Jones bewust zich gedroeg als een gekkie. Dit om de indruk te geven aan de buitenwereld, dat complot denkers inderdaad maf zijn. Zover gaat dus de DeepState. Bewust een persoon een podium geven, om een halve waarheid te laten vertellen, om de hele grote leugen te verdoezelen. Gelukkig bestaat er nog zo iets als 8 chan. Deze patriotten hebben de leugen ontdekt van Alex Jones en die van Dr. Jerome Corsi. Zij beiden zijn geen patriots maar paytriots.

In tegendeel door de jaren heen heeft t mij gesterkt in t idee dat er inderdaad een schaduwregering bestaat. Dat er inderdaad al jaren wordt gebouwd aan een NWO. In diverse toespraken -op beeld- van JFK en Reagan, zij waarschuwden voor de NWO. Rockefeller gaf het toe in zijn boek en George Soros vertelde het in een interview van programma 60 minutes.  Ook de EU spreekt nu openlijk over NWO.  Zij geven nu toe wat ze jarenlang hebben tegengesproken. Daarom is het ook mogelijk dat een ‘democratisch land’  als Spanje een coup kan plegen in Catalonië. Heel de EU zwijgt en knikt instemmend. Juncker kreeg er van de week er een onderscheiding voor.

George Soros. Hij is een God – niet mijn woorden,  dat zegt hij zelf. Hij is een Multimiljardair , een filantroop die miljoenen schenkt en hij is, zegt hij zelf ‘Het geweten van de wereld’.

Diezelfde George Soros is ook verantwoordelijk voor devaluatie van munteenheid in: Thailand , Indonesië, Rusland , Maleisië en Japan Hij noemt dit een spel. Hij heeft daarmee duizenden mensen de financiële afgrond in gestort en miljoenen mee verdiend. Over spel gesproken Hij zegt: Ik hou van het spel, zolang ik zelf de spelregels kan maken’.  Met dat spel heeft hij in 1992 de Bank van Engeland laten klappen. In een interview -op beeld- zegt hij daarmee een miljard te hebben verdiend.

George Soros is verantwoordelijk voor de val van: Hongarije, voormalig Joegoslavië, Slowakije, Georgië en Oekraïne. George Soros volgend doel is de USA.  Zijn woorden.

George Soros is machtiger dan welk staatshoofd dan ook. Sjeik, Koning of Regeringsleider. Hij speelt een spel en heeft wereldwijd de macht -d.m.v. infiltratie- over Regeringen, Veiligheidsdiensten,  Banken, Bedrijven, Sociaal/Media en is in 50 landen daarmee actief. Laat dat even tot u inwerken!

Kijk naar YouTube video van 2012 onderzoeksjournalist Glenn Beck: The Puppetmaster. Ronduit schokkend!  Hierin wordt ook uitgelegd welke vijf basis regels Soros hanteert om een revolutie te ontketenen. Dit is hem dus al enkele keren gelukt.

Hoe is t mogelijk dat deze man nooit is besproken door Amerika kenners Bijv. door Twan Huys bij tv programma DWDD of Het uur van de Wolf of bij Pauw???? Van Rossum hoor ik er ook nooit over. Hoe is het mogelijk dat in afgelopen maand, Soros een pagina groot advertentie kan laten plaatsen in de New York Times met een oproep van Antifa om jl. 4 nov een coup te plegen in de USA?  Hier niks van gehoord/ gezien of gelezen hier in de media.

Soros zet mensen tegen elkaar op. Soros financiert groepen die rellen. De meeste mensen weten niet eens dat zij gebruikt worden. Soros creëert tegenstellingen. Hij creëert chaos zodat wij roepen om meer bescherming en daarmee steeds meer onder controle komen.  Soros gaat over lijken. Schokkend is t interview (60 minutes) waarin hij zegt als 14 jarige jongen, die met zijn vader mee liep , om hun joodse vrienden te verraden aan de Duitsers toentertijd in Hongarije ten tijde van de oorlog aldaar. Het deed hem niks ook nu nog niet.

Soros is nu 87 en geraakt aan t einde maar heeft wel gezorgd dat na zijn dood zijn doel wordt voortgezet: Werelddominantie. Hij heeft 18 biljoen overgemaakt naar zijn stichting ‘Open Society Foundations’ en zijn zoon zit al klaar om het over te nemen.

Er staan zoveel video’s over al deze genoemde onderwerpen op YouTube. Er wordt door mensen met gevaar voor eigen leven zo veel getuigenissen opgetekend. Er zijn al zoveel moorden gepleegd om dit alles stil te houden. Maar er word niet geluisterd of de moeite genomen om te kijken. Dit komt niet door jullie, maar is een onderdeel van de tactiek van de NWO. Wij zijn door de jaren heen zo geconditioneerd en gemanipuleerd. Dit door te kijken naar nietszeggende tv programma’s , gemanipuleerde talkshows en onze nieuwe aanwinsten HBO VIDEOLAND en Netflix.  Kijk maar naar t kastje en ga vooral niks onderzoeken of vragen stellen.  Zoals vroeger bij de Romeinen: ‘ Geef ze brood en spelen’. Nou dat brood wordt ook steeds minder, zie het regeerakkoord.

Het blijkt nu – mei 2016 –  dat Alex Jones, Dr Corsi en Glenn Beck , toch naar de donkere kant zijn overgegaan. Dat wil niet zeggen dat de video’s toentertijd gemaakt, geen waarde zouden hebben. In tegendeel. Je moet zo opletten.  Zo wakker blijven. Dit geeft maar aan hoe geraffineerd de Elite opereert. Met open ogen ingetuind.

De Puppetmaster https://youtu.be/pPLm0-uAZbs  Wil je echt op de hoogte zijn van het wereldnieuws?  Kijk dan Fox News: Sean Hannity,  Fox nieuws and friends.

De naam @WakkerWordenNed is gekozen omdat ik echt denk dat wij op weg zijn naar een NWO. Omdat ik echt denk dat Nederland met al zijn tradities en zijn waarden bewust wordt kapot gemaakt. Omdat t krom is dat voor de verkiezingen er altijd een financiële meevaller is en na de verkiezingen valt t weer tegen. Omdat t krom is dat vaak het argument wordt gebruikt : Denk aan de toekomst van onze kinderen, en daarom nu zuinig zijn met de uitgaven, terwijl mensen nu behoefte hebben aan oplossingen. Omdat t krom is grote bedrijven te belonen en de leraren – ondanks belofte- in de kou laten staan. Omdat t krom is dat politieke partijen zomaar hun principes en idealen over boord gooien als t uitkomt. Omdat ik echt denk dat wij in slaapmodus worden gehouden en dat t hoogste tijd wordt om wakker te worden.

Wees vrij om je mening daarover door te geven op Twitter @WakkerWordenNed Inmiddels weer Twitternaam veranderd in @WakeyQ

Ik maak mij oprecht zorgen.

#Wakeupnederland

Dank voor jullie aandacht 👍🏻

@2017