QAnon voor beginners

Op Twitter kwam ik de onderstaande thread tegen van @_Wardy_ en vond ‘m zeer nuttig voor de nieuwelingen die net kennis maken met QAnon en de Q-beweging:

https://threadreaderapp.com/thread/1102902654638804994.html

Lees onder de afbeelding de vertaling naar het Nederlands.

Q-letter28

Dit is mijn draad over #Qanon en #Anons.
Er komen nog steeds veel mensen aan boord van de Q-beweging en zij zijn een beetje overdonderd door de hoeveelheid van de Q-informatie.
Dit is wat jij, en anderen, moeten begrijpen voordat je gaat deelnemen.
#WWG1WGA

Ik probeer het zo eenvoudig mogelijk te houden zodat het voor eenieder te begrijpen is.

1. Geduld is noodzakelijk.
Ingebouwde pauzes bij een aftelling zorgen voor een optimale timing van een lancering. Bedenk eens hoe vaak een shuttlelancering werd uitgesteld vanwege slecht weer, maar de missie ging altijd door wanneer de ‘beste kans’ ontstond en niet wanneer mensen dachten dat het zou moeten gebeuren.

2. Sommige desinformatie is noodzakelijk, de oppositie waakt ook. Als desinformatie wordt gebruikt, weet de Deep State niet of het waar is of niet en ze moeten reageren, ongeacht of het waar is of niet en je dwingt hen hun eigen listen aan het publiek bloot te geven. De kunst van oorlog.

3. Speltheorie. Je doet een zet, zij doen een zet. Je zet vallen om een ​​wild dier te vangen, je loopt er niet naartoe en zegt ‘je gaat stilletjes met me mee’. Ik weet zeker dat je levend wordt opgegeten voordat je je mond mag openen.

4. Q kan niet openlijk zeggen wat er zal gebeuren. Als ze dat wel doen, kunnen ze de nationale veiligheidswetten overtreden. Dit mag niet gebeuren… nooit. In code, afbeeldingen die later als bewijsmateriaal worden gebruikt, leiden de broodkruimels mensen ertoe de waarheid uit eigen beweging te ontdekken…

Het is een geval van ‘Ik zal je laten zien waar te kijken, maar niet wat te zien’, we moeten leren te onderscheiden hoe we het scenario van ‘een wolf in schaapskleren’ kunnen begrijpen.

5. Vertrouw op het Plan. Je hakt een boom niet om door bovenaan te beginnen. Je begint bij de basis en de rest brokkelt af, je zaagt en verdeelt de gevallen delen in hanteerbare stukken die de normies zullen begrijpen…
Geef de normies de tijd om te leren, ondertussen plant je zaadjes en doorsta je de storm. Verwijzing naar stap 1: Geduld.

6. Dit is een oorlog, een ECHTE OORLOG, maar niet met bommen en geweren. Dit keer is het een gevecht met gegevens, spirituele oorlogvoering, openlijke verklaringen zonder feiten, een corrupte reguliere media die een agenda volgen, niet de waarheid…
Onderzoek zelf, leer te herkennen wanneer bepaalde dingen worden gezegd en uit verband worden gerukt om maar een kop in de krant te krijgen.

7. Laat links maar boos worden, laat ze maar dreigen, laat ze maar schofferen en haten maar raak er niet in verstrikt. Ze zullen je neerhalen en je een verbaal pak slaag geven met hun ervaring op dit gebied.
Sta stevig in je schoenen en laat hen als idioten rond paraderen, men zal er snel achterkomen dat het hen alleen om zichzelf gaat en niet om het land waarin zijn wonen.  JIJ bent NIET waar zij om geven… PUNT!

8. 8chan, niet de plek waar je met je gezin zou gaan picknicken, maar er zijn Q-decoders zoals Praying Medic die dit toch zullen doen in een niet-sensationele manier om alles te volgen. Dat gezegd hebbende, de channers zijn een stel felle gasten waartegen een LARP (Live Action Role Play) niet lang stand zou kunnen houden…
Ze onderzoeken, behouden de waarheid (zelfs met hun vreemde trekjes) en roepen die wannabe’s verdomd snel ter verantwoording. Ongefilterd zoals ze zijn, zijn zij de juiste mensen voor deze taak omdat ze NIET BETAALD worden om het te doen, ze doen het voor de liefde voor hun land en hun president.

9. Q en de Anons zijn geen complotdenkers, al wil de MSM wel dat je dit gelooft. Als Q een complot, stel jezelf dan de vraag: Waarom doen de grootste mediabedrijven ter wereld zoveel moeite om Q te ontmaskeren? Waarom is Q zo’n bedreiging voor HEN?

10. Als je Q nog niet begrijpt, is dat prima. Zie het als een tv-soapshow. Als je in seizoen 3 begint te kijken, heb je geen idee van het achtergrondverhaal, wie is wie of wat er is gebeurd…

Opnieuw: vind een Q-decoder als Praying Medic http://www.prayingmedic.com
en zoek de ‘explanation videos’ op waar ze de gebeurtenissen en verleden samenvatten om je een vliegende start te geven. Als je eenmaal de hoofdrolspelers kent en wat hun plannen zijn, vallen de stukjes vanzelf op hun plek.

11. Volg deze mensen op Twitter als je wil meer wilt weten/leren:

@prayingmedic
@X22Report
@martingeddes
@BoogieBumper
@Realpersonpltcs
@40_head
@dbongino
@mitchellvii
@SaraCarterDC
@StormIsUponUs
@Cordicon
@DanCrenshawTX
@1776Stonewall
@LisaMei62

Dank voor het delen! 💫❤️💫🙏🏻


Link naar 8kun/qresearch: 
https://8kun.top/qresearch/catalog.html

Link naar X22report op Rumble: 
https://rumble.com/c/X22Report

Link naar alle Q-posts: https://qanon.pub/