Rabbithole

Je hoort het steeds vaker: “Sjonge sjonge ik zit me nou toch in een rabbithole”.

“Sjeses, deze is diep”. “ ik ga steeds dieper en dieper, lijkt geen einde aan te komen”. Zomaar een paar citaten. Maar wat is nu een rabbithole? en belangrijker, en hoe kom je daar weer uit?

Het is begonnen met Q. Deze doet in kader van de Great awakening, broodkruimels strooien. Q vraagt aan ons of wij de kleine stukjes info nader willen onderzoeken. En daar begint het.

Meestal begint het met lezen van een artikel. Je herkent een naam of namen uit eerdere info. Of je ziet een foto met daarop een persoon met een andere persoon die je daar niet had verwacht. Soms heb je geluk en ga je via een foto of een naam een heel netwerk (rabbithole) in. Je deelt de info en de andere anons zeggen ‘ohhh’ of iets in die trant. En uiteraard is het soms helemaal niets.

Vandaag was er weer zoiets. En ik besloot om dit proces eens over mijn schouder mee te laten kijken.

Het begon met een krantartikel met de kop: Kinderdagverblijven Partou en KidsFoundation gaan samen verder. Samen hebben zij dan honderden KDV onder beheer en delen hun visie. Nu wij weten wat er in de USA gebeurt in verschillende kinderdagverblijven, dacht ik toch even nader in te duiken.

Eerst even naar de website van Partou. Zie ik daar iets vreemds? Wat is er met het logo? Zie ik iets in het symbool wat mij verder brengt? Wie zit er in raad van bestuur? Zie ik bekende namen opduiken? Ik zie een mogelijkheid om een paar blogs te lezen van medewerkers en ouders. Ik ga deze op mijn gemak lezen en ben alert op de woorden en eventule verborgen boodschappen. Kijk dit doet Q dus met je als je in die mood bent. Efin. Na een uur gelezen te hebben, kom ik tot de conclusie, er is hier niets wat ik nader zou moeten onderzoeken. Hieronder de link zodat jezelf kan kijken en oordelen.

https://www.partou.nl

Dan maar naar het volgend kinderdagverblijf. KidsFoundation. Ik ga naar die website en kijk naar het logo. Hmm denk ik. Ik zie een swipe onderaan logo. En zie ik nu een vlinder in die rode spot? Even uitvergroten. Nee dus, gewoon een rode spot of toch niet? Nog eens vergroten. waarom zit er een vierkant in? Een afbeelding verborgen? Ik weet het niet en laat het dan maar zo. Ja en dan die swipe. Saturnus? Hmm kan ook weleens iets zien wat er niet is natuurlijk. Ik besluit om het logo te laten rusten. Tijd voor een bakkie pleur.

Zo nu verder lezen van de site. Ik klik op een video. Ik zie vrolijke kinderen en die leggen uit wat de KidsFoudation allemaal doet en zijn erg blij. Ik let dan op de kleding, op symbolen, luister wat ze zeggen, kijk naar de achtergrond en denk oke leuk filmpje, niks aan de hand. Dan scrol ik wat naar beneden. Godver zie ik nu weer een uil? Ik ga rechterop zitten en kijk verder. Zie ik daar ineens een kind met één oog bedekt door een vergrootglas. Ja daar gaan we weer. Of, kinderen moeten ontdekken, dan is een vergrootglas in dit kader weer niet zo vreemd. Maar er is dan wel zoiets in mij dat nog alerter wordt. Ik sla het op en ga verder.

Ik ga naar het nieuws.

Onex nieuwe eigenaar van KidsFoundation

“Almere, 19 juli 2018 – Onex wordt de nieuwe aandeelhouder en strategische partner van KidsFoundation. De Canadese investeerder neemt de aandelen over van H.I.G. Capital en wil KidsFoundation met financiële slagkracht en kennis helpen bij haar kwalitatieve en internationale groei-ambities. KidsFoundation is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een krachtige en één van de best gewaardeerde kinderopvang-organisaties van Nederland”

Whuut! Onex! had ik daar niets iets eerder van gelezen. En Canadese investeerder! En H.I.G. Capital? Deed die niet veel zaken met de Carlyle Group? De alarmbellen om dit moment zijn zo luid ,dat de buurvrouw aanbelt en vraagt wat is er aan de hand? Bij wijze van 😀

Hoe dan ook. Onex opzoeken. Wie is daar de CEO? Hoe heet die, wat is zijn achtergrond en met wie heeft hij te doen. En dan rijst gelijk nog een vraag: Wat moet een Canadese investeerder met nu de grootste kinderopvang van Nederland? Gezien de schokkende info die wij al eerder vonden, gaat nu naast de alarmbel ook een scheepstoeter af.

Oke rustig adem halen en verder lezen.

Onex Corperation is een private equity en een credit investor. Lijkt mij een financiëel bedrijf dat met prive vermogen andere bedrijven financiëert zoiets. Is niet geheel mijn ding zal ik maar zeggen. Ze doen het niet verkeerd met een beheer van een vermogen van 31 Biljoen. Ik kijk naar logo, niks bijzonders of er zou een subliminale boodschap in verborgen moeten zijn. En weer doooor!

Oprichter bedrijf Gerry Schwartz. Gerry Schwarzt. Schwartz. SCHWARTZ. SCHWARTZ!!!

WHUUT! 🤪 Watermeloenen Theezakjes Fietsbellen!

Die naam heb ik toch zeker eerder gelezen? Ja toch! En tegelijkertijd: het zal toch niet! Gerry….George….Schwartz.Ik ga gelijk opzoek naar foto van deze Gerry. Het zal toch niet aka George Schwartz Soros zijn? De adrenaline spuit nu mijn oren uit. Doekjessss. Neen, lijkt er niets eens op. Ene kant teleurstelling en andere kant grote opluchting. Stel je voor! Soros ook nog controle over ons grootste kinderdagverblijforganisatie. Er gaat een rilling door mij heen

Sja die achtergrond. 🤔

Maar coincidence, zegt Q, bestaat niet! Dus waarom heeft Gerry dezelfde achternaam die George uit lafheid heeft veranderd in Soros? Dus ik ga weer verder zoeken. Is er een link met Soros? Hebben ze in elkaars bedrijven geïnvesteerd? Gaat het om elkaars kinderen? Dan denk ik, Soros heeft één zoon Alexander Soros, maar is dat wel zo? Dus je ziet zo zit ik in de kinderdagverblijven en zo zit ik weer in Soros biografie te spitten.

Soros: Drie x getrouwd en twee keer gescheiden. 5 kinderen. 4 zonen en 1 dochter. Dit wist ik nog niet. Hoe dan ook. Daar heb je:

Robert Daniel Soros 1963

Andrea Soros Colombel 1965

Jonathan Tivadar Soros 1970

Alexander Soros 1985

Gregory James Soros 1988

De laatste is een artist. Heb me rot gezocht of ik wat kon vinden wat hij gemaakt zou kunnen hebben. Niks gevonden. Dus wie zich geroepen voelt!

Maar Robert, de oudste zoon van George, is weer getrouwd met Melissa Robin Schiff. Een zuster van Adam Pencil schiff.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/George_Soros

Hoe ik ook verder zoek. Ik zie geen enkele link met de oprichter van Onex. Gerry Schwartz lijkt gewoon toevallig dezelfde achternaam te hebben als George Schwartz Soros. Ik zie wel op de site van Onex heel veel namen van bedrijven waarvan ik denk Hmm. Ook zie ik dat Onex gelinkt is aan H.I.G. Capital wat op zijn beurt weer gelinkt is aan Carlyle Group (Rothschild) en deze is weer gelinkt aan AlpInvest Partners, die gekocht is door Carlyle Group en ja die naam had ik ook al eerder gehoord. Ik kijk weer naar het logo en denk ja ja. Weer die swipe en as above as below. Je ziet het symbool en je weet, hier moet ik ook even naar kijken. En dan schrik ik. Oja dat waren hullie dacht ik. Dit bedrijf heeft namelijk twee grote klanten. En wat zij beheren gaat mij aan het hart, en uit mijn portomonnee

.

-AlpInvest Partners is een private-equityfirma, het bedrijf belegt kapitaal voor twee Nederlandse pensioenfondsen: het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP) en het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW, voorheen PGGM). AlpInvest werd opgericht in 1999 door ABP en toen nog PGGM, de firma werkte exclusief voor beide pensioenfondsen. Vanwege de kredietcrisis ging het in 2008 slecht met Alpinvest, maar in 2010 behaalde de belegger een recordrendement. ABP en PFZW verkochten Alpinvest daarop in januari 2011 aan de Carlyle Group, de beide pensioenfondsen blijven de belangrijkste klant-🤭

En dan zegt Q ook nog: volg de vrouwen. Pftft nee he…

Nou vooruit dan maar.

De vrouw van Gerry Schwartz heet Heather Reisman 1948. Ik ga naar haar pagina en zie dat zij en haar man ook een liefdadigheidsfoundation hebben. Wat een toeval. Verder zie ik dat zij nog meer foundations hebben. Ik zie namen die bij mij allemaal een alarmbelletje laten rinkelen. Wow ik zie nog meer alarmbellen:

Reform Synagogue Holly Blossom Temple in Toronto.

Harvard University

Indigo Books en Music. De grootste leverancier in het land van boeken, muziek en speelgoed. Als liefdadigheid ook boeken verstrekken aan scholen. (Invloed?)

Kabo. Dat is een bedrijf dat een spin-off is van Indigo. Zij gingen een samenwerking aan met Apple en de Chinezen. Het grootste bedrijf nu in het land op gebeid van e-readers, audibooks, ebooks en tablets.

Reisman is een lid of the Steering Committee of the Bilderberg Group

Je ziet zomaar een paar namen en onderwerpen waard om verder te onderzoeken. Ik beloof je als je dat doet, kom je terug met een goed verhaal.

Hoe dan ook, weer terug naar het begin. Waar ik begon met de vraag: wat is een rabbithole? en hoe kom je daar weer uit?

Nu je hebt over mijn schouder meegekeken en je ziet dat je van ene en via nieuwe wegen weer bij andere onderwerpen/namen komt. Dat is een rabbithole.

Hoe kom je eruit?

Is eigenlijk heel simpel en tegelijkertijd erg moeilijk.

Stop met onderzoeken en rond het af.

We begonnen met een krantenartikel die de fusie aankondigde van Kinderorganisatie Partou en van KidsFoundation.

We lazen dat een Multi financieel bedrijf, de eigenaar is geworden van deze grootste KDV organisatie in ons land.

We schrokken van de CEO zijn naam en deden onderzoek.

Door onderzoek zijn er verschilende feiten en vragen naar boven gekomen.

Het is wel jammer dat ik niet de vraag kan beantwoorden:

Waarom wordt Onex de eigenaar van Partou en Kidsfoundation?

Wat voor verdienmodel gebruiken zij?

Of zijn er andere voordelen?

Zo en hier zeg ik stop!

Ik heb je nu laten hoe een onderzoek in zijn werk gaat en waar je oplet. Ik heb nu genoeg info achter gelaten voor diegene die verder willen spitten. Ik beveel zeker een dieper onderzoek aan, naar Heather Reisman. Verder zet ik hier onder alle links die ik heb gebruikt en die je nog nodig kan hebben.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Onex_Corporation

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Gerry_Schwartz

https://en.m.wikipedia.org/wiki/The_Carlyle_Group

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/AlpInvest_Partners

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Indigo_Books_and_Music

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Heather_Reisman

Wil van deze gelegenheid gebruik maken om te zeggen dat er op de 8chan nu ook een Nederlands broodje wordt gebakken. Daar kun je meme’s, foto’s, en /of verhalen posten.

https://8ch.net/qresearch/catalog.html dan zoek je het laatste Ned broodje op.

Wil je chaten en of praten op een nederlands Q gerelateerd discord?
Kom naar KU-EN-EL. Hoe meer zielen bla bla…https://discord.gg/5CsxXw2

WWG1WGA

GoedLicht