E-mail van 2015 aan John Podesta onthult complot “Slaughter Trump” door hem te linken aan Poetin en Rusland

De linkse komiek Jimmy Dore is de gastheer van “Agressive progressives” op het netwerk van de Young Turks.

Zoals The Gateway Pundit op zondag rapporteerde, hield Jimmy Dore een toespraak met behulp van feiten en openbare documenten om de oorsprong van het samenspanningsverhaal van Clinton-Podesta Trump bloot te leggen.

Natuurlijk was er nooit iets tussen Trump en Rusland. Rusland was verre van de Trump-campagne. Maar, zoals Jimmy Dore uitlegt, wist Hillary Clinton dat haar grootste kwetsbaarheid het feit was dat ze een vijfde van het Amerikaanse uranium aan de Russen verkocht voor een paar honderd miljoen en een half miljoen dollar van Poetin kreeg voor speech van Bill Clinton.

Dus John Podesta bedacht de leugen om op Trump te projecteren dat híj de kandidaat was die samenspande met Rusland.

Het was allemaal geïnitieerd door de binnencirkel van Clinton.

In december 2015 werd het plan bedacht om “Donald Trump af te slachten” door hem te koppelen aan Vladimir Poetin en Rusland.

En John Podesta was de belangrijkste speler achter het plan. Deze e-mail is uitgelekt door WikiLeaks en onthulde het plan van John Podesta en Hillary’s binnencirkel om Trump ‘af te slachten’.

slaughter-trump-plot01

En dit komt uit het boek “Shattered” over het ongelooflijke verlies van Hillary Clinton van Donald Trump in de verkiezingen van 2016.

Het team van Hillary bedacht na het verliezen van de verkiezingen binnen 24 uur een plan om presidentskandidaat Donald Trump in te kaderen. Ze hadden Russisch hacken al als een middelpunt van hun argument gepusht. En ze wisten al dat hun kameraden in de Deep State FBI en DOJ bezig waren met het opzetten en bespioneren van Trump-campagneleden.

slaughter-trump-plot02

Hier is de volledige video. Dit is uitstekend onderzoek door Jimmy Dore.

UPDATE: De gemarkeerde naam na de zin in de e-mail aan Podesta is ‘undefined’. Een vluchtige zoekopdracht onthult dat deze e-mail toebehoort aan Brent Budowsky, een Huffington Post-bijdrager, die ook heeft gewerkt voor democratische politici en lid is van de International Advisory Council of the Intelligence Summit. Dit lijkt een van de eerste discussies te zijn in het complot om Trump en zijn campagne met Russische leugens een hak te zetten.

Bron: The Gateway Pundit