‘Spygate’ en het Steele-dossier waren de Cover Story…

deep-state-plotters-crossfire-hurricane-scheme-team-2

‘Spygate’ en het Steele-dossier waren de ‘Cover Story’ – het echte probleem is jarenlange surveillance door het Obama-tijdperk en politieke spionageoperaties…

Als u het Weissmann/Mueller-rapport zorgvuldig leest, valt een aspect sterk op; het Mueller-onderzoek was volledig toegewijd aan het Steele-dossier. Een buitensporig groot deel van het rapport is gericht op het rechtvaardigen van hun onderzoeks-geldigheid en doel in het bekijken van de claims binnen het Steele-dossier.

Herhaaldelijk verwijst de onderzoekseenheid naar hun mandaat op basis van het Steele-dossier en de oorsprong van de contraspionage-operatie van de FBI die midden-zomer 2016 plaatsvond.

Waarom? Waarom was/is Crossfire Hurricane (juli 2016) en het Steele-dossier (oktober 2016) zo belangrijk voor het inlichtingenapparaat en het Mueller-team (2017, 2018, 2019)?

Ik geloof dat voormalig NSA-directeur Admiraal Mike Rogers ons het antwoord heeft gegeven. Begin 2016 greep Rogers in op een massale en reeds bestaande bewapening van overheidssurveillance en het gebruik van verzamelde NSA-metadata voor spionageactiviteiten. Alles dat na maart 2016 komt, is een grote algemene dekmantel… ALLES.

Het Russische samenspanningsverhaal; het gebruik van Joseph Mifsud, Stefan Halper, het Londense en Australische ambassadepersoneel; Erika Thompson, Alexander Downer, Amerikaanse DIA-functionarissen; alles rondom Crossfire Hurricane; en alles erna om de constructie van het Steele-dossier op te nemen; alles was nodig voor het creëren van een ‘after-the-fact‘ plausibele rechtvaardiging om te verbergen wat Mike Rogers begin 2016 ontdekte én de downstream ontmaskerde documenten die bestonden in de Obama White House SCIF.

Fusion GPS werd in april 2016 niet ingehuurd om Donald Trump te onderzoeken. De inlichtingengemeenschap hield zich al bezig met bewakings- en spionageactiviteiten. Ze wisten alles al van de Trump-campagne. De Obama-inlichtingendiensten hadden Fusion GPS nodig om hen een rechtvaardiging te geven voor reeds bestaande bewakings- en spionageactiviteiten.

Dat is de reden waarom de FBI, en later het Mueller-team, zich zo sterk inzetten voor en verdedigen van de vorming van het Steele-dossier en zijn twijfelachtige inhoud.

mueller-report-7-weissmann

Op pagina’s 11 en 12 van het Weissmann/Mueller-rapport schetst het speciale adviesteam het doel en de bedoeling van het onderzoek zoals geleverd door plaatsvervangend procureur-generaal Rod Rosenstein. Binnen deze pagina’s schetst Mueller de Scope Memo van 2 augustus die eerder is verborgen en die tot op de dag van vandaag zwart wordt gemarkeerd.

Lees zorgvuldig het gemarkeerde gedeelte om de omvang van de instructies te begrijpen. Let op de zorgvuldige formulering: “de speciale adviseur was gemachtigd sinds zijn benoeming om beschuldigingen te onderzoeken.” Dit betekent dat vanaf dag 1 van de Special Counsel, de reikwijdte van het onderzoek altijd was om de claims binnen het Ohr/Steele-dossier te onderzoeken:

mueller-report-scope-memo-august-2-2017

De Scope Memo van 2 augustus gaf bovendien toestemming voor het onderzoek naar “bepaalde andere aangelegenheden” die specifiek betrekking hebben op Manafort (financiële misdrijven), Papadopolous en Flynn (FARA-overtredingen).

Deze paragrafen vertellen ons veel over wat het doel van het FBI-onderzoek en het voortdurende doel van de Special Counsel tot stand heeft gebracht. Bedenk dat de Speciale Counsel een voortzetting was van de contraspionage-operatie van de FBI die officieel van start ging op 31 juli 2016. (Het onofficiële begin was veel eerder)

Nu begrijpen we dat Mueller vanaf dag 1 zegt dat hij het Steele-dossier aan het onderzoeken was; hier moeten we allemaal de aannames in twijfel trekken.

Waarom is het Steele-dossier zo belangrijk?

Vanaf het begin dachten de meeste mensen dat het doel van Fusion GPS was om vuil van Trump op te graven voor politieke uitbuiting. Echter, met alle recente informatie die is geschetst, is er feitelijk een grotere rol weggelegd voor Fusion.

Het algehele inlichtingenapparaat van de Amerikaanse regering voerde al politieke controle uit op hun politieke oppositie. De systemen van het inlichtingenapparaat, zoals FISA-702 (16) (17) database zoekfuncties, werden al maanden (of zelfs jaren) uitgebuit.

Toen NSA-directeur Admiraal Mike Rogers het misbruik van de database ontdekte, sloot hij de toegang van de contractant Fusion GPS op 18 april 2016 af .

fisa-abuse-contractors-v2

fisa-abuse-error-rate-v2

Toen Fusion GPS werd ingehuurd door het DNC-team en Clinton, ook in april 2016 onmiddellijk na de stopzetting van de toegang voor de FBI-contractant, lijkt het er nu op dat het motief was om dekking te bieden voor surveillance door de overheid die al plaatsvond. Misschien was een deel van dat motief vrees voor wat NSA Mike Rogers zou kunnen doen.

De Obama-regering (inlichtingenapparaat van de Amerikaanse regering) had een externe bron van informatie nodig die hun binnenlandse surveillance en spionage-operaties kon bestrijken. Daarom werd Fusion GPS ingehuurd en werd er nadruk gelegd op het gebruik van Europese en Australische inlichtingencontacten om het aannemelijke proces te creëren om door te gaan met bewaking die altijd plaatsvond.

Deze corrupte bewapening van het Amerikaanse inlichtingenapparaat is VEEL GROTER dan iemand zich momenteel kan voorstellen. Het Steele-dossier was een uiteindelijk onderdeel van de dekmantel.

Toen Peter Strzok en Lisa Page in augustus 2016 de “verzekeringspolis” bespraken, bespraken ze niet de “verzekering” vanuit het perspectief van hun succes, dat wil zeggen als Clinton verkozen zou worden. Ze bespraken de “verzekering” vanuit het perspectief mislukking.

Als Clinton gekozen werd, geweldig; alles gaat door zoals normaal. Als Clinton echter niet werd gekozen, had de bewapening van de regering een dekmantel nodig, een plausibele legitieme reden waarom politiek surveillance/spionage plaatsvond. Dit is de vereiste verzekeringspolis… Dit is waarom ze het Steele-dossier nodig hadden.

Ongeacht wat er gebeurde om hen tegen te houden, surveilleerden de inlichtingendiensten hun politieke oppositie. Om die surveillance te valideren, hadden de inlichtingendiensten een plausibele FBI contra-inlichtingenoperatie nodig. Dat is waar John Brennan (CIA) zijn entree maakt.

Brennan vervaardigde het aannemelijke excuus voor een FBI-operatie om te beginnen met het gebruik van “niet-officiële kanalen” via Joseph Mifsud, Stefan Halper en uiteindelijk Alexander Downer via Australisch inlichtingenfunctionaris  Erika Thompson. Zij werkte in Londen met de Amerikaanse inlichtingenfunctionaris Terrence Dudley en Greg Baker, dat wil zeggen: de “Papadopoulos-operatie”.

downer-7

Terwijl de overzeese operatie aan het werk was om plausibele uitleg te geven en Crossfire Hurricane te starten, werd Fusion GPS in de VS gecontracteerd om de schijn op te houden voor een binnenlands parallel parcours. Fusion voerde operaties uit voor de Russische optredens in de VS, bijvoorbeeld de Trump Tower-vergadering.

Voor hun inspanningen gebruikte Fusion eerder opgevraagde FISA-702 (16) (17) zoekresultaten om meer ondersteunend bewijsmateriaal en plausibel materiaal te creëren. Die inspanningen van Fusion GPS leidden tot het Steele-dossier.

Op een vergelijkbare manier was het voor de Brennan-operatie echter nodig dat de Australische diplomaat Alexander Downer overstapte van “onofficiële” naar “officiële” kanalen, het Steele-dossier had een manier nodig om over te gaan van “onofficieel oppositieonderzoek” naar de status van “officieel onderzoeksproduct”.

Introduceer het FISA-bevelschrift en Carter Page.

Een FISA-bevelschrift dat het Steele-dossier als basis had, was wat ze nodig hadden.

Het Steele-dossier was het onderzoeksvirus dat de FBI in het systeem wilde hebben. Om het virus in de officiële status te krijgen, gebruikten ze de FISA-aanvraag als leveringsmethode en richtten deze op Carter Page. De FBI kende Carter Page al; in wezen was Carter Page irrelevant, wat ze nodig hadden was het dossier in het systeem {Go Deep}.

Met de communicatie van Alexander Downer (basis voor de electronische communicatie), in samenwerking met het Steele-dossier (basis voor de Carter Page-FISA), hadden de CIA en de FBI nu een plausibele – zij het frauduleus verkregen – basis voor al hun politieke spionage- en surveillance-activiteiten van 2015 en 2016. Dit is hun “verzekeringspolis”.

Als Hillary de verkiezing wint, verdampt alles gewoon in de ether. Als Hillary echter de verkiezingen verliest, beschermt het frauduleuze onderzoeksdossier nu alle spelers voor hun rol in spionage- en surveillance-operaties met bewapende intelligentie.

Andrew Weissmann was/is een van de DOJ-deelnemers die goed op de hoogte is van de status van de operaties terwijl ze doorgaan. In 2016 en 2017 wordt Weissmann geïnformeerd door DOJ-functionaris Bruce Ohr die berichten van Fusion GPS en Chris Steele naar de FBI doorgeeft.

Frauduleuze rechtvaardigingen.

Net als het memorandum van Susan Rice, zijn frauduleuze motiveringen de kern van die paragrafen in de Rosenstein scope memo’s die aan Weissmann en Mueller zijn geleverd.

Fusion GPS was niet ingehuurd om Trump te onderzoeken, de inlichtingendiensten surveilleerden en bespioneerden al. De inlichtingendiensten hadden Fusion GPS nodig om hen een plausibele rechtvaardiging te geven voor reeds bestaande surveillance- en spionageoperaties.

Ziet u het verschil?

Fusion GPS gaf hen de rechtvaardiging die ze nodig hadden met het Steele-dossier.

Dat is de reden waarom het Steele-dossier zo belangrijk is in de scope memo’s.

mueller-report-scope-memo-august-2-2017

the-scheme-2

Bron: The Conservative Treehouse