Mengde Obama zich meer in verkiezing dan Vlad Poetin?

Qpost-643
Q-post 643 van 30 januari 2018

De voormalige Amerikaanse procureur Joe DiGenova trad woensdagavond samen met de voormalige gouverneur Mike Huckabee en Trumps advocaat Rudy Giuliani op in The Ingraham Angle op Fox News.

DiGenova vertelde het panel dat het rapport van de inspecteur-generaal Horowitz en een rapport over uitsluitend James Comey over ongeveer twee weken zal uitkomen. DiGenova zegt dat het rapport criminele verwijzingen bevat.

Joe DiGenova: “Het Horowitz-rapport verschijnt in mei of begin juni. Er is nog een rapport dat iedereen vergeten is waarin het uitsluitend over James Comey gaat. Dat zal over twee weken gepubliceerd worden. Dat rapport wordt een bom. Het gaat het onderzoek op een zeer hoog niveau openen en er zullen strafrechtelijke verwijzingen in zitten.

Op donderdag liet onderzoeksjournalist Paul Sperry nog een bom vallen op het naderende rapport van de inspecteur-generaal (IG).

Volgens Paul Sperry: “FBI-agenten Joe Pientka en Mike Gaeta, samen met DOJ-ambtenaar Stu Evans, zijn prominent aanwezig als getuigen in het onderzoek van IG Horowitz naar FISA-misstanden bij afdelingen. De bevindingen in het komende IG-rapport zouden “verwoestend” zijn.

Paul Sperry voegde toen iets toe wat we al wisten, het lijkt erop dat Barack Obama en zijn regering een zwaardere hand hadden in het bemoeien met de verkiezingen van 2016 dan Poetin!

Het belooft de komende weken spannend te worden!

Bron: The Gateway Pundit