Opzettelijke depopulatie?

01-Georgia_guidestones

De Georgia Guidestones zijn grote granieten zuilen op een heuvel in de Verenigde Staten en wel in Elbert County, Georgia. Op de granieten zuilen staan inscripties waarin tien hoofdpunten worden weergegeven in acht moderne talen. Het bericht bestaat uit aanwijzingen voor de overlevenden van een toekomstige apocalyps die een nieuwe en vooral betere beschaving moeten zien op te bouwen. De structuur zelf is tegelijkertijd een kompas, kalender en klok.

02-Georgia_guidestones

Opvallende eerste inscriptie:

“Houd de wereldbevolking onder 500 miljoen, in eeuwigdurende balans met de natuur.”

De andere inscripties zijn:

  • Guide reproduction wisely. Improving fitness and diversity;
  • Unite humanity with a living New language;
  • Rule passion, faith, tradition and all things with tempered reason;
  • Protect people and nations with fair laws and just courts;
  • Let all nations rule internally, resolving external disputes in a world court;
  • Avoid petty laws and useless officials;
  • Balance personal rights with Social duties;
  • Prize truth, beauty, love, seeking harmony with the infinite;
  • Be not a cancer on the earth, leave room for nature.

Over wie opdracht tot de Georgia Guidestones heeft gegeven en wat de bedoeling is, bestaat veel onduidelijkheid, omdat de enige nog levende man die de opdrachtgever R. C. Christian heeft ontmoet heeft beloofd niets te zeggen. Christian, die niet zijn echte naam gaf, vertegenwoordigde een ‘kleine groep van loyale Amerikanen’. De constructie begon in de zomer van 1979. Christian betaalde het land en de constructie, maar droeg het monument later over aan Elbert County.

Waarom komt George Soros bij mij naar boven drijven?

Wikipedia meldt:

“Begin september 2014 werd gemeld dat een inkeping, gemaakt in 2009 op de Engelstalige steen, was opgevuld met een stenen blok met de inscriptie “20” en “14”. Op 25 september 2014 verwijderde een ambtenaar van Elberton het blok. Nadat hij dit op de grond had gegooid werden er vier extra markeringen zichtbaar: “8”, “16”, “MM” en “JAM”. Het blok werd vervolgens kapotgeslagen op het terrein en de stukken werden uitgedeeld aan de omstanders. In de graniet en marmer industrie staat “MM” voor “fabrikant van graniet gedenktekens, monumenten en markers”. Het is een merkteken voor gecertificeerde producten en diensten in de industrie. De term “JAM” staat voor “Joint Annual Meeting” en wordt gebruikt door vele industrieën, waaronder de graniet- en marmerindustrie. Het betekent dat de betreffende industrie jaarlijks een congres organiseert.”

Nou weten we van Wikipedia dat het een aftakking is van de linkse agenda van de globalisten. Onder het motto: “Geef de lezers de informatie die wij willen dat zij hebben en probeer ze allemaal te hersenspoelen.” Laat men ons hier denken dat de graniet- en marmerindustrie zomaar even een steentje achterlaat? Na ruim anderhalf jaar QAnon laat ik niets meer aan het toeval over.

Joint Annual Meeting betekent: Gezamenlijke Jaarvergadering. Jaarvergadering als in Annual Bilderberg Meeting? Bekijk de deelnemerslijst en je weet in principe genoeg. George Soros was al vele malen aanwezig bij dit jaarlijkse ritueel maar dit jaar liet hij verstek gaan. Geen nood, hij heeft vast wel een of meerdere handlangers gestuurd. Genoeg over George Soros.

Met deze Guide Stones in het achterhoofd stel ik de vraag: Wordt er bewust ontvolkt?

03agenda21
Klik op de afbeelding om te vergroten.

Bovenstaande afbeelding is een extract van een PDF van de Verenigde Naties: Agenda21.
https://sustainabledevelopment.un.org/content/documents/Agenda21.pdf

“De groei van de wereldbevolking en productie gecombineerd met niet vol te houden consumptiepatronen zet de levensondersteunde capaciteiten van onze planeet steeds meer onder druk.”

Hoe handig is dan:

  • Abortus?
  • Homoseksualiteit?
  • Transgenderisme?
  • Oorlog?
  • Drugs?
  • GMO’s?
  • 5G

ABORTUS: Abortussen in Nederland (waarvan we weten):

Laatste cijfers 2017:

  • 30.523 abortussen.
  • Ongeveer 170.000 geboorten.
  • Totaal dus zo’n 200.000 zwangerschappen.

1 op 6 van de foetussen wordt geaborteerd. Nederlandse cijfers over verkrachtings- en/of incestabortussen kon ik niet vinden. In de VS is dit ongeveer 1,5%.

04-pro-choice

Pro-choice-activism tiert welig. Vrouwen worden verteld dat het hun keus mag zijn om abortus te plegen. Dat het hun recht is. Waar zijn de vaders? Waarom geen goede anti-conceptie? Hoe zit het met het recht van de foetus?

HOMOSEKSUALITEIT

Homo zijn lijkt wel hip. Je hoort steeds vaker dat iemand homo is en ze worden aangemoedigd uit de kast te komen. Elke politicus zegt de LGTB-gemeenschap te steunen. Het hoort er tegenwoordig gewoon bij, laten we maar zeggen. Maar homoseksuelen kunnen niet zelf biologisch reproduceren.

Als zij een kinderwens hebben, kunnen zij echter draagmoeders/zaaddonoren inzetten of… adopteren. Waar komen deze kinderen vandaan? Vaak uit het buitenland. Deze kinderen kunnen dan in hun land van herkomst dus niet meer voor nazaten zorgen. En dan komt er nog een vervelend issue op: is hier sprake van kinderhandel?

Roelie Post, oud-medewerker van de Europese Commissie. Zij deed onderzoek naar adopties vanuit het buitenland en meldde dat er kinderhandel plaatsvond. Luister hier naar een aflevering van VPRO’s Argos. Roelie werd als klokkenluider door de commissie ontslagen terwijl Frans Timmermans twee maanden daarvoor nog meedeelde dat klokkenluiders beschermd dienden te worden.

TRANSGENDERISME

Transgenders moeten ook normaal gevonden worden, het wordt ons en onze kinderen door de strot geduwd.  En de transgenders worden steeds jonger. Voordat ze 21 worden, worden al seksoperaties gedaan. Biologische mannen kunnen daarna als vrouw seks hebben en andersom maar men kan zich niet meer voortplanten.

Transgenderisme wordt enorm aangemoedigd en genormaliseerd. Op scholen worden kleuters al blootgesteld aan ‘drag queens’. Mannen met pruiken, teveel make-up, hoge hakken en overdreven vrouwelijke kleding.

Op TLC liep lang een serie over Jazz Jenner, een kind dat van jongen naar meisje ging. U mocht alvast wennen. Dit ‘meisje’ zag er als een normale tiener uit.

06jazz-jennings02

Tsja, wat moet ik ervan denken. Is dit kind gepusht voor publiciteit, dus geld?

Hoe gunstig is het voor de cabal dat mensen zich laten operen om niet meer voort te planten? Valt het kwartje al?

Dan is er nog Desmond. Een jong ventje die door het leven gaat als een ‘drag queen’. Ik ga hier geen video’s delen over Desmond. Het is te triest voor woorden. Hij lijkt ook vaak onder invloed van drugs. Mocht je geïnteresseerd zijn in bewegend materiaal, zoek het dan aub zelf op.

09trans03
Desmond

Dit artikel is geschreven door een wakkere want het is puur misbruik:
Letting an 8-year-old be a drag queen isn’t progressive, it’s child abuse

08trans02
Queen Lactatia (wtf!)

LGBTQ -> Gayprides -> Normalisering -> Wen er maar aan

Nog even en er staat een M achter. M van MAP, Minor Attracked Person. Pedofiel dus. Ook dat willen ze normaliseren. We zagen het in Nederland al met de verboden “Vereniging Martijn”. Nu wordt in sommige landen al gepusht voor wetten die toestaan om seks te hebben met kinderen, jonger dan 18.

OORLOG

Oorlog brengt doden met zich mee.
Oorlog brengt vluchtelingen met zich mee.

Soros start tegelijkertijd acties om massale illegale immigratie naar Europa en de VS te creëren en je krijgt chaos. Meer criminaliteit. Meer verkrachtingen en MOORDEN (die Harbers voor ons verborg) en (dodelijke) ziekten. Men veroorzaakt verdeling onder de inheemse bevolking want de een wil wel dat men open grenzen heeft, de ander niet. De nieuwelingen integreren niet en overheden maken hier ook geen prioriteit van. Stop Islam bij Christendom bij elkaar en er onstaat weer een oorlog zoals in het verleden. Er ontstaan conflicten zoals we dagelijks vernemen in het nieuws en Social Media. Het is aansturen op burgeroorlogen.

DRUGS

(Hard)drugs (en drank) maakt meer kapot dan je lief is. SIRE weet het. Waarom dan niet bij de bron aanpakken? Het veroorzaakt:
-ontwrichting van families: gevangenisstraffen, scheidingen, isolatie.
-doden door overdoses.

GMO’s

GMO=Genetically Modified Organism=Genetisch Gemodificeerd Organisme. Men manipuleert bijvoorbeeld het DNA van gewassen. Genetisch gemodificeerde gewassen zijn planten die in de landbouw worden gebruikt, waarvan het DNA is gemodificeerd met behulp van genetische manipulatiemethoden. In de meeste gevallen is het doel om een ​​nieuwe eigenschap aan de plant te introduceren die van nature niet voorkomt in de soort. Voorbeelden in voedingsgewassen omvatten resistentie tegen bepaalde plagen, ziekten, omgevingscondities, vermindering van bederf, weerstand tegen chemische behandelingen (bijvoorbeeld resistentie tegen een herbicide) of verbetering van het voedingsprofiel van het gewas. Voorbeelden van niet-voedingsgewassen zijn de productie van farmaceutische agentia, biobrandstoffen en andere industrieel bruikbare goederen, evenals voor bioremediëring.

Zaden -> Planten -> Dierenvoer
Dierenvoer -> Vee -> Voedsel
Zaden -> Gewassen -> Voedsel

De American Academy of Environmental Medicine (AAEM) dringt er bij artsen op aan GMO-vrij-dieet voor alle patiënten voor te schrijven. Onderzoek op proefdieren heeft aangetoond dat GMO’s orgaanschade, gastro-intestinale en immuunsysteem-aandoeningen, versnelde veroudering en onvruchtbaarheid veroorzaken. Studies bij mensen tonen aan hoe genetisch gemodificeerd voedsel schadelijk materiaal in het lichaam kan achterlaten. Hier kun je meer lezen.

5G

Het lijkt zo mooi, sneller internet. “Niet omdat het moet maar omdat het kan.” De marketingwereld weet er wel raad mee. Wat zijn de gevaren van deze straling?

– kanker
– neurologische stoornissen
– leer- en geheugenstoornissen

12-5G

Vraag je eens af waarom er zoveel mensen kanker krijgen. In 2017 bijvoorbeeld, stierven 44.885 mensen aan kanker. Hoe ouder men wordt, hoe groter de kans op kanker. Waarom? Omdat zij al langer zijn blootgesteld aan alle chemicaliën en toevoegingen in ons voedsel en de producten die ze sinds de laatste 40/50 jaar hebben gebruikt? Insecticiden, deodoranten, crèmes, sprays, parfums, schoonmaakmiddelen, etc? Bingo!

In een toekomstig artikel ga ik het ook nog hebben over vaccinaties.

Zoals je ziet: het zal lekker opruimen in de komende 100 jaar. Op naar de 500 miljoen.

Doe zelf onderzoek en trek je eigen conclusies, informeer je naasten!


Als je dit artikel nuttig vindt, deel het dan op Twitter, Facebook, via mail of WhatsApp. Schud Nederland wakker!