Is het over met Nederland?

Ik heb een vraag voor je: Is het over met Nederland?

Zo niet, waarom hebben we dan toegestaan dat alle facetten van ons leven in de tentakels van de linkse globalisten terecht zijn gekomen?

We hebben toegestaan dat ze de film- en muziekwereld overnamen.
We hebben toegestaan dat ze het nieuws overnamen.
We hebben toegestaan dat ze de praatprogramma’s overnamen.
We hebben toegestaan dat ze onze educatieve instellingen overnamen.
En nu staan we toe dat ze ook onze vrijheden op het internet overnemen.

Ze beheersen alle facetten van ons leven, alles waar jij elke dag hard voor werkt.

Dus ik vraag nogmaals: Hebben we echt alles verloren waar we om geven hier in Nederland?

Laat me je meenemen in het leven van een gemiddelde Nederlander zodat je een beter plaatje krijgt.

De gemiddelde Nederlander wordt ’s morgens wakker en gaat misschien eerst naar de sportschool en dan naar zijn werk.

In de sportschool stapt hij op de loopband en kijkt naar de tv, wat ziet hij daar? Het NOS-journaal? Het RTL-nieuws? Misschien wel CNN of MSNBC? Het maakt niet uit welk nieuwsprogramma er op staat. Ze zijn allemaal van en worden bestuurd door extreem-linkse mediabonzen.

Na de hersenspoeling van het nieuws gaat hij naar huis en maakt zich klaar om naar het werk te gaan. Hij stapt in de auto en zet de radio aan. Of hij neemt de trein en doet zijn oortjes in. Op de radio gaat zo goed als elk muzieknummer dat ze horen, over seks, drugs, rock & roll of ze spugen een anti-haat of rascistische agenda uit. Veel nummers tegenwoordig halen de nieuwe president van Amerika door het slijk.

Dus onderweg naar zijn werk krijgt hij weer de nodige propaganda en manupulatie op hem afgestuurd.

Hij komt aan bij zijn werk, zet de radio uit en gaat aan de slag. Na acht uur, voor sommigen langer of korter, stapt hij weer in de auto, zet de radio weer aan en krijgt weer de linkse propaganda binnen. Niet alleen dat. De artiesten zijn vaak socialistische, anti-conservatieve boodschappers die hun Social Media-kanalen volkladden met linkse propaganda zoals pro-abortus, open grenzen, pro-immigratie en het aanbidden van bekende transseksuelen.

Hij komt thuis en zet de tv aan. Elke commerciële boodschap die hij ziet, elke Hollywoodfilm die op het scherm verschijnt, is weer beladen met de linkse agenda.

Dag na dag wordt ons brein gemanipuleerd en gestuurd door links.

Stel je voor wat ze met onze kinderen doen. Onze kinderen spenderen uren per dag op school, uren op universiteiten en worden letterlijk gehersenspoeld door het gemeenschappelijke, linkse programma.

Ik zou willen dat ik een grapje maakte maar dit is een nieuwe manier van hersenspoeling die we nog nooit eerder hebben gezien. In feite… het wordt allemaal onder de radar gedaan en het gebeurt allemaal onder onze neus. Maar niemand, althans… weinigen zeggen er iets van.

Conclusie? Je wordt gehersenspoeld en gemanipuleerd in elk facet van je leven en raad eens? Door die manipulatie begint men op de manier te denken zoals de linkse globalisten dat van ons willen in plaats van ons eigen verstand te gebruiken en zelf na te denken. Men gaat denken dat dít het narratief is, dat iederéén zo denkt omdat Hollywood, de Mainstream Media en Social Media ons dit vertelt en iedereen volgt braaf het narratief als een schaap in de kudde. Uitzonderingen daargelaten.

We lopen letterlijk in de val van slavernij.

De Tytler Cyclus:
Spiritueel vertrouwen -> Moed -> Vrijheid -> Overvloed -> Egoïsme -> Zelfgenoegzaamheid -> Onverschilligheid -> Afhankelijkheid -> Slavernij -> Spiritueel vertrouwen -> …

tytlercycle

Historisch gezien zijn veel landen (meerdere malen) door deze cyclus gegaan.

Eerst heb je spiritueel vertrouwen, je hebt de moed om te doen wat je moet doen om vrij te zijn. Als je de vrijheid hebt, krijg je overvloed uit puur kapitalisme, het echte kapitalisme dat toestaat dat men het goed heeft. Dan slaat egoïsme toe en mensen worden hebberig. Dan komt zelfgenoegzaamheid: we hebben wat we nodig hebben, we hoeven er niet om te vechten, dat gebeurde in het verleden. Dus worden we zelfgenoegzaam. Daarna komt onverschilligheid. Dit punt zijn we al gepassseerd want het interesseert mensen niet wat er om zich heen gebeurt, ze zijn niet geïnteresseerd in anderen of de belangrijke dingen in het leven zoals de globale problemen die er zijn: armoede, mensensmokkel, kinderhandel, corruptie, etc. Veel van jullie interesseert het wél maar de slapende massa heeft geen idee en bevindt zich al een tijdje in het stadium van onverschilligheid. Dan komt de afhankelijkheid. Waarom is de huidige jonge generatie zo afhankelijk van de overheid? Ze zien socialisme als iets goeds, de verzorgingsstaat. Dat wordt hen door het linkse, globalistische narratief bijgebracht. En dat maakt hen afhankelijk van de overheid. En waar leidt dat naartoe? 100% slavernij.
Vanuit afhankelijkheid en onverschilligheid ontstaat… slavernij.

Is dit niet waar we vandaag de dag op afkoersen? Is het met het Nederland dat we ooit kenden en waar we van hielden gedaan? Waarom zijn zoveel van onze jongeren afhankelijk van de overheid. Is dat omdat hen wordt verteld om afhankelijk te zijn? Absoluut, 100%!

Als je de slapende massa wakker wil maken, dien je je in te lezen in rapporten, video’s bekijken, naar websites gaan die de MSM als Fake News bestempelt. Je dient je te abonneren op kanalen om alles te zien en de informatie delen om ze uit de linkse hersenpoelingstechnieken te krijgen.

Iedereen die van school of universiteit komt is automatisch een linkse propagandist. Tenzij men zeer sterke ouders heeft die hem of haar vanaf dag 1 thuisscholing hebben gegeven. De meeste ouders hebben hier echter geen tijd voor, zij zitten in de matrix. Elke dag moeten werken om belasting te betalen aan hun overheid. Of ze krijgen een uitkering waarmee ze al 100% slaaf zijn van de overheid. En daarom komt 90% van de kinderen als een linkse globalist van school of universiteit.

Het is tijd om hen wakker te maken.

Geïnspireerd door Lisa Haven.


Als je dit artikel nuttig vindt, deel het dan op Twitter, Facebook, via mail of WhatsApp. Schud Nederland wakker!