Seks, Drugs, Rock ’n Roll, Klimaat & de Nieuwe Wereldorde

1_Bb5LHASt6qI82H95qvwy6Q

Als we nu niet ingrijpen worden onze kinderen satanische, perverse globalisten. Hoe wordt onze jeugd dan beïnvloed?

  • Muziekvideo’s vol satanisme en seks. Madonna, Katy Perry, Beyoncé, Lady Gaga, Cardi B., Nicki Minaj, Miley Cyrus, Rihanna, Britney Spears, Ariana Grande (en nog veel meer als je je er wat in verdiept), de dames die onder het mindcontrol sekskitten programma dienen en als satanische verleidsters hun lichamen en occulte symbolen tonen met Madonna aan de top als hoge priesteres. Denk ook aan haar optreden tijdens het Songfestival 2019. Bij de heren zijn onder andere Justin Bieber, Robin Thicke, Bruno Mars, Jay Z de verleiders met de al in de 80’s actieve Bono in de hoogste rangen. Mick Jagger kan er ook wat van en de Beatles zijn een voorbeeld uit de vroegste jaren. Bekijk de albumhoes van Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band maar eens goed. Bekijk ook “Muzikale waarheid“.
  • Hip Hop-clips vol met humpende sletjes en vloekende pooiers als “zangers”.
  • Heavy Metal en Hardrock concerten en video’s waar drank en de satansvingertjes welig tieren.
  • Drugs moet kunnen. Softdrugs moet helemaal legaal worden en niemand kijkt er meer van op als een politicus in bezit van GHB en wiet in Amsterdam wordt opgepakt na het verstoren van de openbare orde. De man liep al snel weer over straat. In de stad, spreekwoordelijk gezegd, een koffieshop op elke hoek van de straat. Softdrugs toegankelijk voor iedereen. Liever wat coke? Bel op de Zuidas even de dealer en binnen 10 minuten komt het scootertje aanstuiven voor weer een lijntje.
  • Geweldadige films vol met seks, drugs en wapengeweld. Zet maar een gemiddelde film aan op de Nederlandse tv en dat is wat je ziet. Ook in de films krijgen de meest verdachte personen, hardste roepers en activisten de hoofdrollen: Robert de Niro, Johnny Depp, Tom Cruise, Jake Gyllenhaal, Matt Damon, Charlize Theron, Angelina Jolie, Nicole Kidman, Steven Seagal, Jason Statham, etc etc. Dan heb ik het nog niet over de horrorfilms waarin onze jeugd kan kijken naar bloeddorstige moordenaars die kinderen verkrachten en opensnijden. Dat noemen ze de “entertainment” industrie…
  • Social Media zou veilig moeten zijn als je de Community Guidelines van de grote namen leest want niets mag. Maar met name Instagram staat vol satanisten en perverselingen, pornosterretjes en cokesnuivende modellen. Waarom? Omdat Instagram onder de jeugd populairder is dan Twitter en Facebook. Gebruik wat trefwoorden en ga eens op onderzoek uit. Bekijk vooral de jonge modellen. Ik heb honderden afbeeldingen gerapporteerd waar naakt op te zien is, (volnaakt, open en bloot bedoel ik dan, niet alleen een blote kont) wat dus volgens Insta’s eigen regels niet mag. Ze staan er allemaal nog.
  • Geen tiener meer zonder de verslavende smartphone. De hele dag door kijken en luisteren ze naar de zojuist genoemde bagger waar ze helemaal niets van leren. Ja, zelfs tijdens de les want ze mogen hun smartphone meenemen in de klas. Ze zien de “voorbeelden” voorbij komen die het hélemaal zijn: populair, mooi, rijk! Vader en moeder, de slaven van de Rotschild banken, moeten de hele dag werken, komen ’s avonds thuis, moeten de kudde eten geven (terwijl M door de huiskamer blèrt) en vervolgens zijn ze te moe om te checken waar hun tiener eigenlijk de hele dag mee bezig is. Even bijkomen en lachen om wat kattenfilmpjes op Youtube of bellen met vriendinnen om te vertellen welke handtas ze willen kopen. Na Pauw of Jinek, afhankelijk van het seizoen, gaan de schaapjes slapen om de volgende dag weer de knopen te moeten verdienen voor de stapel stenen waar ze in wonen.
  • Als de jeugd al naar nieuws kijkt, kijken ze op Social Media naar de berichten van de NOS en RTL. Verder kijken ze niet. Fake News dat wordt gekopieerd van de Amerikaanse Mockingbird Media en de Britse BBC. Bekijk aflevering 1, 2 en 3 van het KU-EN-EL Report voor nadere uitleg. Orange man bad...
  • Op school worden ze gehersenspoeld door linkse, globalistische, geiten-wollen-sokken-dragende leraren. Als uw kind ook maar iets dat lijkt op een rechts geluid laat horen, kan hij of zij flink tegengas krijgen en mogelijk de pispaal worden van de betreffende leraar.
  • Homoseksualiteit, transgenderisme, abortus? Geen probleem! Het moet normaal zijn om als griet in je BH’tje in de disco een andere meid af te lebberen onder de invloed van alcohol en drugs. Of in een gay bar een 10 jarige geld te geven voor een dragqueen-optreden. Van veel drank moet je een plasje doen en als een griet even het tasje neerzet op de wastafel op het toilet van een gemiddelde club op de zaterdagavond, wordt ze door een drugshond besnuffeld op Schiphol als mejuffer de volgende dag naar Lloret wil vliegen om twee weken lang voor weinig geld in een goedkoop appartementje van de dagelijkse one-night-stands te genieten. “Jeugdvakanties.” Als je met je zatte kop zwanger wordt en je komt er thuis achter, dan regel je even een abortus bij de Rutgerstichting. Niks aan de hand.
  • Greta Thunberg zorgt ervoor dat onze jongste scholieren angst ingepraat wordt en vooral niet meer mogen ademen (zuurstof erin, kooldioxide eruit). Spijbelen is okay zolang het maar voor het klimaat is. Het arme kind wordt zwaar misbruikt door de cabal. Thuis word je door je 8-jarige de les gelezen want paps moet maar op de fiets naar zijn werk door weer en wind en mama mag geen vlees meer klaarmaken want koeien en varkens produceren teveel kooldioxide en worden elke dag gemarteld in de stallen. Greta vergeet er bij te zeggen dat kooldioxide goed is voor planten en dat wanneer het gehalte in onze atmosfeer te laag wordt, we allemaal de pijp uitgaan…
  • Overal hoort de jeugd het globalistische “linkse geluid”. De hersenspoeling gaat gewoon door als we niet ingrijpen. Over 30 jaar leven we in een wereld waar een chip in je lijf wel zo makkelijk is voor alledaagse zaken, en waarmee alles wordt bijgehouden. Ze weten dan zelfs wanneer je ’s morgens niet hebt kunnen poepen en je krijgt dan advertenties van Dulcolax op je smartphone. En net zoals in communistisch China, waar je punten krijgt voor goed gedrag maar aftrek krijgt voor slecht gedrag en zomaar geld van je rekening wordt afgeschreven voor een boete voor verkeerd oversteken.
  • Tot slot: Geld! De jeugd wil alles hebben, zonder er ook maar 5 minuten iets voor te doen. Ze worden op Social Media platgegooid met advertenties. Dure merken met wel 70% korting! En ze trappen er allemaal in. Handig, zo’n app op je smartphone waarmee je kan bestellen en betalen. En als je nu niet kan betalen, betaal je gewoon elke maand een beetje. Tsja, alle beetjes bij elkaar wordt een hele hoop en voor ze het weten zijn ze slaaf van de bank. Ze lenen op 18-jarige leeftijd al voor een rijopleiding, auto, studie, telefooncontract… niets beters voor de cabal dan koopzieke jongeren met een plaat voor hun kop.

Heb je (kleine) kinderen? Doe dan vooral je eigen onderzoek en luister niet naar de Mockingbird Media. Licht je kinderen zelf voor over de grote, boze wereld waar ze straks in terecht gaan komen.


Als je dit artikel nuttig vindt, deel het dan op Twitter, Facebook, via mail of WhatsApp. Schud Nederland wakker!