Q: The Silent War Continues

Dit artikel is het vervolg op het eerdere geplaatste stuk van Zero Hedge (origineel van American Thinker), lees het hier.

(Afbeeldingen in onderstaand artikel zijn er door QAnon Nederland bijgeplaatst.)

Door Deborah Franklin, The American Thinker…

De stille oorlog gaat door

q3843

We leven in dramatische tijden die moeilijk te begrijpen zijn. Een manier om ze te interpreteren is via de cryptische aanwijzingen van Q, die op een anoniem online forum verschijnen en uiterst geheime kennis van aankomende evenementen impliceren.

Zoals ik schreef in mijn artikel “An Introduction to Q“, geloven Q-volgers dat Q een militaire inlichtingenoperatie is, de eerste in zijn soort, wiens doel het is om het publiek van geheime informatie te voorzien. Q is een nieuw wapen in het spel van informatieoorlogvoering, het omzeilen van een vijandige media en corrupte overheid om rechtstreeks met het publiek te communiceren.

Het is interessant op te merken dat kort nadat mijn artikel hier was gepubliceerd, American Thinker een reeks ongekende hackpogingen onderging. Opmerkelijk is ook dat Twitter het account van Zero Hedge, een populair financieel blog, twee weken nadat het mijn artikel had gepost permanent heeft afgesloten.

President Trump blijft aandacht vragen voor Q, heeft herhaaldelijk Q-volgers geretweet, Q-fans in zijn advertentiecampagne opgenomen, en tijdens een rally een ‘Q baby’ publiekelijk tentoongesteld. Maar de media stellen Trump nooit de voor de hand liggende vraag: wat vindt u van Q?

q-baby

In plaats daarvan blijven de media hun aanvallen op Q en de steeds groeiende wereldwijde beweging die Q inspireert, versnellen. Op 9 februari publiceerden zowel de AP (link hier) als de New York Times (link hier) schrijnende anti-Q-artikelen, waarin werd beweerd dat Q ongegronde, ontkracht extreemrechtse samenzweringen promoot en Q beschuldigde van het aanzetten tot geweld in gestoorde volgers. De dag vóór deze nieuwste media-hinderlaag bracht een massale cyberaanval 8kun tijdelijk naar beneden, het berichtenbord waarop Q berichten plaatst. Ron Watkins, 8kun’s beheerder, tweette:

“De hele dag zijn er aanvallen geweest. Zeer geavanceerde en dure aanvallen; de persoon die hiervoor betaalt heeft waarschijnlijk diepe zakken…”

Op hetzelfde moment dat 8kun werd aangevallen, werd X22 Report, dat Q-posten omvat, ook gebombardeerd. Op zijn Twitter-feed schreef de site:

“De Deep State is voor een reden in paniek, de X22 Report site werd aangevallen vanuit 54 verschillende landen met behulp van honderden verschillende IP-adressen, ik heb nog nooit zoiets gezien. Zo ziet paniek er uit.”

Op 12 februari plaatste Q in reactie op deze gebeurtenissen:

q3857
“Zeer geavanceerde aanvallen op ‘staatsniveau’ [v 8kun] gevolgd door FAKE NEWS-aanvallen [v Q] de volgende dag?
Gecoördineerd?
Stel jezelf een eenvoudige vraag: waarom?
Het is tijd om wakker te worden.”

In bijna 4.000 berichten heeft Q een verontrustend, veelzijdig portret geschilderd van een wereldwijd misdaadsyndicaat dat straffeloos werkt. De afgelopen weken is president Trump explicieter geworden over sommige misdaden van het syndicaat. In een toespraak met de National Governors Association verklaarde president Trump (link hier) op een bijna informele, onhandige manier waarom de Verenigde Staten zijn nucleaire rakettechnologie onlangs tegen hoge kosten hadden opgewaardeerd. “… We kopen nieuwe, we hebben supersnelle, een enorm aantal supersnelle raketten. We noemen ze supersnel waar ze vier, vijf, zes of zelfs zeven keer sneller zijn dan gewone raketten. We hebben dat nodig want opnieuw… Rusland heeft er ook. Ik zal je niet vertellen hoe ze het hebben gekregen. Ze hebben het zogenaamd van de Obama-administratie gekregen toen wij ze niet hadden. En dat is jammer. Het is niet goed. Maar zo is het gebeurd.”

De advocaat van de president, Rudy Giuliani, is ook specifieker geworden in zijn beschuldigingen en tweette:

“De Biden Family Enterprise verkoopt zijn kantoor al jaren. De corrupte media hebben het verdoezeld. Het werd me overhandigd en ik had de moed om het te onthullen wetende dat het Moeras me zou proberen te vernietigen. Ik diende mijn land. Zij verraden het. Ik zal niet stoppen.”

Q-volgers waren niet verrast door de opmerkingen van president Trump of de beschuldigingen van Giuliani, omdat ze de vele aanwijzingen van Q over het verraad van de Amerikaanse elite hebben onderzocht. Het Q-leger leest de krantenkoppen door een andere lens dan degenen die op de reguliere media vertrouwen voor informatie. Q-volgers verwachtten bijvoorbeeld de recente arrestatie van Jussie Smollett op beschuldigingen in verband met zijn vermeende enscenering van een haatmisdrijf, en ze verwachten dat zijn hoax rechtstreeks zal worden gekoppeld aan twee mislukte presidentskandidaten en hun politieke strategieën.

Ik wil graag enkele Q-referenties tonen die kunnen helpen om recente gebeurtenissen beter te kunnen duiden en ons voor te bereiden op toekomstige ontwikkelingen. Met de nederlaag van de beschuldigingsdreiging lijkt president Trump aanzienlijke tegenbewegingen te lanceren tegen degenen die hij beschuldigt van het plannen van een staatsgreep. Q-volgers verwachten dat hij gevoelige overheidsdocumenten zal declassificeren en schokkende misdaden en samenwerkingen zal onthullen. De blootgestelde criminelen zullen waarschijnlijk reageren met gevaarlijke tegenaanvallen, waarvan de meeste niet zichtbaar zijn voor het publiek. Zoals Q onlangs schreef, gaat de stille oorlog verder.

Laten we een paar recente gebeurtenissen bekijken in het licht van de berichten van Q.

Trump vrijgesproken in afzettingsproces: toen republikeinen het Huis van Afgevaardigden in 2018 verloren, waren veel Q-volgelingen ontzet. Ze vreesden dat de Democraten hun nieuwe macht zouden gebruiken om disruptieve onderzoeken te ontketenen en afzetting te pushen. Q reageerde verschillende keren dat “The Senate Was The Target“, benadrukkend dat de tussentijdse verkiezingsstrategie van het Q-team gericht was op het versterken van de Senaat als onderdeel van een langetermijnplan. Nu president Trump uit de afzettingsbeproeving op zijn politieke hoogtepunt komt, blijft Q’s vertrouwen in de tussentijdse verkiezingsresultaten resoneren.

Het beste moet nog komen: het nieuwe herhalingsthema van Trump.

President Trump beëindigde zijn recente State of the Union-toespraak door te verklaren: “Het beste moet nog komen.” Deze verklaring, met zijn inherente optimisme, lijkt centraal te staan ​​in zijn herverkiezingsboodschap en hij en zijn team hebben het verschillende keren ingezet.

De president debuteerde deze boodschap op 28 januari tijdens zijn massale rally in Wildwood, New Jersey door met deze exacte woorden (link hier) af ​​te sluiten. Q-volgers waren echter al bekend met de slogan, omdat Q hem diezelfde middag om 2:26 had gepost.

q3798

Trump hint naar Tarmac Meeting Deal: Op 27 juni 2016 hielden Bill Clinton en toenmalig procureur-generaal Loretta Lynch een zogenaamd spontane bijeenkomst in haar vliegtuig op Phoenix Airport, waar ze (volgens hen) golf en kleinkinderen bespraken. Sceptici vermoedden al lang (link hier) dat Clinton en Lynch een deal uitwerkten waarin Lynch ermee instemde de zaak in het e-mailschandaal van Hillary Clinton te laten vallen in ruil voor een uitbetaling.

Op 14 januari, tijdens zijn rally in Milwaukee, bood president Trump enig inzicht in de aard van de uitbetaling, toen hij suggereerde (link hier) dat Bill Clinton Lynch een benoeming voor het Hooggerechtshof beloofde, die zou worden verleend na de verwachte overwinning van Hillary.

Q-volgers waren al bekend met dit scenario omdat Q op 6 februari 2018 het volgende bericht had gepost over de Tarmac-bijeenkomst: SC / LL-deal> AS 187

q674

Dit is hoe sommige Q-volgers die boodschap interpreteerden: de deal met het Supreme Court / Loretta Lynch was verbonden met de vermeende moord op Antonin Scalia, de rechtbank van het Supreme Court. (Opmerking: 187 is politiecode voor moord. Q gebruikt deze term vaak bij de bespreking van vermeende Deep State-moorden.) Scalia stierf plotseling op een ranch in Texas op 13 februari 2016 en werd telefonisch dood verklaard (link hier) door natuurlijke oorzaken. Geen lijkschouwer of medisch onderzoeker heeft hem ooit gezien en er is geen autopsie uitgevoerd.

Trump beschuldigt Adam Schiff van ‘een zeer zieke man’ te zijn. President Trump heeft House Intelligence-voorzitter Adam Schiff beschuldigd van verschillende daden van politiek chicanery, maar in een tweet van 26 januari bracht hij zijn kritiek naar een ander niveau: “Shifty Adam Schiff is een CORRUPT POLITICIAN en waarschijnlijk een erg zieke man. Hij heeft de prijs nog niet betaald voor wat hij ons land heeft aangedaan!”

De woorden van de president riepen onmiddellijk een van de kenmerkende zinnen van Q op, die Trump zelf ook heeft gezegd: “Deze mensen zijn ziek.” ( “These people are sick.“) Maar de overgang van “deze mensen” naar de specifieke persoon van “Adam Schiff” markeert een andere fase van openbaarmaking. Op 31 januari 2018 liet Q hints vallen dat Schiff ernstige criminele daden pleegde die verband hielden met de Standard Hotel-keten (link hier).

q655

Q vestigde de aandacht op een helikoptercrash in Californië die net Kimberly Watzman, General Manager van het Standard Hotel in West Hollywood had gedood, en vroeg: “Wat is er gebeurd in dat hotel?” Misschien kan enige context voor deze potentiële criminele handelingen worden afgeleid uit de nauwe vriendschap (link hier) van Schiff met Ed Buck, een belangrijke Democratische donateur (link hier) die in oktober 2019 werd gearresteerd voor het doden van twee mannen met overdoses drugs in zijn appartement en het bijna doden van een derde (link hier). Schiff heeft ook zijn vriend, Dr. Bruce Hensel, de medische correspondent van NBC die in 2019 werd gearresteerd (link hier) wegens seksuele aanklachten met betrekking tot een 9-jarig meisje, publiekelijk geprezen.

Q heeft deze buitengewone tijd “The Great Awakening” genoemd, waarin de wereld van “Donker naar Licht” beweegt. Terwijl de duisternis van gruwelijke elite-geheimen plaats maakt voor het licht van publieke controle, zal onze standvastigheid worden getest. Maar Q verzekert ons: “Je kijkt naar de systematische vernietiging van de OUDE WACHT.” En wanneer het nieuws te beangstigend wordt, is het de moeite waard om de vaak herhaalde richtlijn van Q te onthouden: “Bid.”

Q-berichten worden hier geplaatst: https://qanon.pub/.

Vertaling van het artikel “The Silent War Continues”, American Thinker.