Het grotere plaatje

Ken je ze, die mensen die al jaren op Facebook (oftewel Darpa’s Lifelog en check even wanneer Lifelog werd geëindigd en Facebook werd “opgericht”) hun lief en leed delen? Foto’s van eten, waar ze op vakantie zijn geweest, bij welke kroeg ze op het terras gezeten hebben, welke gadgets ze gekocht hebben, enzovoorts.

Heel de dag door, zelfs tijdens werk, kijken ze op hun mobiele telefoon of ze nog belangrijk genoeg zijn bij vrienden door te checken of ze een appje gekregen hebben of dat hun Facebookpost geliked is. Leeghoofden die hun jaarlijkse vakantie en promotie belangrijker vinden dan het onderhouden van hun relatie. Om je heen vallen die relaties om, vechten ze om de kinderen (waar ze tijdens de relaties geen tijd voor hadden dus waarom nu ineens wel?) en de hond. En het is altijd de schuld van een ander.

Dat soort types komt nu ineens overal naar boven tijdens de coronacrisis want ze zitten gefrustreerd thuis en vervelen zich de pleuris. Ze kunnen niet met zichzelf en/of hun gezinsleden omgaan voor een langere tijd. De stilte maakt ze gek, het gekwebbel van de kinderen maakt ze gek, de partner maakt ze gek. Ze bestormen massaal social media en ontdekken dat er mensen zijn die anders denken dan zij. Wanneer wij, digital soldiers in het toch redelijk wakkere Q-leger, reageren onder een nieuwspost van NOS, RTL en Mouthaan, Telegraaf, NRC, Volkskrant, Nu.nl, het AD en vele anderen die vallen onder MSM, met andere feiten dan aangegeven wordt in het artikel, dan zullen deze leeghoofden ons wel eens vertellen hoe wij moeten denken want wij zijn complotdenkers!

Ze zien niet dat ze worden beetgenomen door het apparaat dat al jarenlang hun hersens vervuild heeft. De Mockingbird Media.

Uiteraard worden ook politici en bekende Nederlanders ingezet bij het verspreiden van propaganda om de gewenste agenda te volgen. Het is heel opvallend dat veel politici, zeker in de Verenigde Staten, familie zijn van mediakoppen. Ook hier in Nederland kennen we dat. Ollongren heeft een relatie met een tv-producente (Van den Brekel – Zondag met Lubach), om er maar eentje te noemen. De bekende Nederlanders staan bij elke demo vooraan. Georgina Verbaan en Halina Reijn waren aanwezig in Amsterdam op de Dam tijdens de Black Lives Matter demo.

Deze werd georganiseerd door Kick Out Zwarte Piet en Black Queer & Trans Resistance NL. Vertel mijn a.u.b. wat die te maken hebben met politiegeweld in de Verenigde Staten. Denk aan AGENDA.

Black Lives Matter bestaat sinds 2013 en komt op voor de onderdrukte zwarte mens. Op hun website vermelden ze de hashtag #DefundPolice. Wie komt hen dan helpen wanneer zij in gevaar zijn? Ze willen af van het Tweede Amendement én de politie? Als je verder leest op de site zie je vanzelf dat alles wat Trump doet in hun ogen fout is en zij hem op allerlei manieren tegen willen werken.

BLM is gewoon een verlengstuk van de DNC, de Democratic National Party. In de komende verkiezingen zal Joe Biden hen vertegenwoordigen als Hillary Clinton niet nog op komt draven en Creepy Joe de laan uit wordt gestuurd. Joe heeft in het verleden diverse malen racistische opmerkingen gemaakt, je vindt ze allemaal online. Hillary Clinton, ook Democraat noemt de mensen in het binnenland gewoon Deplorables, of ze nou blank of zwart zijn. De Democraten hebben ook een historie met de Ku Klux Klan (extreem-rechts en iedereen weet van hun rassenhaat) en Robert Byrd was Hillary Clinton’s mentor.

Op de BLM website geen letter over de moorden op blanken door zwarte politieagenten, of de moorden door zwarten op zwarten. Geen letter over Chicago waar elke maand vele moorden gepleegd worden door onder andere straatbendes. En Nederlanders demonstreren in naam van Black Lives Matter, onthoud dit.

Je vraagt je af waarom ze niet opkomen voor de onderdrukte witte mens? De onderdrukte kinderen? De onderdrukte ouderen? Wie zijn hier de werkelijke racisten?

Maar wat blijkt nu? De demonstraties worden heimelijk door o.a Antifa georganiseerd en geleid. Deugmensen die tijdens de coronacrisis niets te doen hebben lopen als schapen mee in hun demo’s, niet wetend waar Antifa ideologisch voor staat, totale anarchie. De heren in het volgende filmpje doen alsof ze heiligen zijn maar zijn ondertussen stil als de interviewer vraagt wie hen financiert. Wij weten wel beter.

In de Verenigde Staten mag je altijd en overal demonstreren. Je hoeft geen toestemming te vragen. Dat is een recht dat de Amerikaan heeft zolang het vreedzaam gebeurt. Zodra er geweld bij komt kijken wordt er normaal gesproken opgetreden door politie. Maar de rellen en plunderingen mogen van de Democratische burgemeesters nu doorgaan? Welke eerlijke burgerleiders laten dit toe? Dan moet je toch helemaal van de pot gepleurd zijn? Of je krijgt orders van hogeraf en wordt onder druk gezet door middel van chantage en afpersing.

Q heeft ons inmiddels laten weten dat er achter de schermen al is gewerkt aan het in kaart brengen van de Antifa-leiders en hun geldschieters want de Antifa-activisten worden betaald om te rellen. Dat moet dus wel een zeer rijke persoon of organisatie zijn die daarachter zit. Wij hebben het echte bewijs nog niet in handen, alleen een paar gevonden flyers en handleidingen van activisten. Ook kun je op internet het filmpje vinden waarin activisten staan te roepen dat ze hun geld nog moeten krijgen van Soros. Soros? Ja, George Soros. Dezelfde George Soros die Hongarije is uitgezet en op meerdere plaatsen niet meer welkom is. Hij woont nu in Amerika en Hillary Clinton is gek op hem!

Q4386 – Expect Us.

We komen even terug op de leeghoofden aan het begin van dit stuk. Zij zien niet wat er zich nu afspeelt, wat de werkelijke reden is voor de protesten die er nu zijn, in Amerika en inmiddels ook hier in Europa. Georganiseerd door Soros en DNC. Anons hebben al vele aanwijzingen dat de moord op George Floyd gepland was met als doel deze gekte los te laten breken ter afleiding.

Afleiding van alles wat nu aan het licht komt voor wat betreft Obama en Clinton. De illegale spionagepraktijken, de creatie en financiering van ISIS, de banden met de Muslim Brotherhood, het verkopen van staatsgeheimen aan China, wapen- en drugssmokkel en de perverse mensen-/kinderhandel.

En Democraten beseffen nu, na het falen van Stormy Daniels, ‘Grab ‘m by the pussy’, gefaalde moordaanslagen op Trump, het onderzoek van Mueller, de impeachment procedure, corona dat ten einde loopt én een zwakke Democratische presidentskandidaat, dat ze de macht aan het verliezen zijn. Verkiezingsfraude wordt aangepakt maar de Democraten willen een mail-in verkiezing omdat corona heerst. Dat is tenminste de smoes. De werkelijkheid is dat ze met die methode gigantisch kunnen frauderen. Het zal niet lukken. De coronacrisis loopt op zijn laatste benen. Er komen gewone verkiezingen op 3 november. De Democraten zullen hun puppets Fauci en Birx nog laten vertellen dat er een tweede coronagolf aankomt. Een fabel. Met de nu beschikbare goedkope medicijnen kan corona ook aangepakt worden maar dit mag niemand weten. Het wordt gebracht als zijnde killermedicijnen. Er wordt door de corrupte wetenschappers niet verteld dat het al tientallen jaren bestaat en dat het zelfs wordt voorgeschreven aan zwangere vrouwen o.a. ter preventie van malaria.

Bill Gates wil een duur vaccin op de markt brengen waar hij 20x zoveel aan verdient dan wat hij erin heeft geinvesteerd. En van deze man moeten we geloven dat hij het beste met ons voor heeft. Alle artsen die pleiten voor hydroxychloroquine in combinatie met zink en azitromycine worden voor gek verklaard door RIVM en kwakzalvers genoemd door Hugo de Jonge.

Om Trump eronder te krijgen en hem te stoppen in zijn ontmanteling van de Deep State zullen de Democraten een tweede coronagolf pushen om zo de verkiezingen uit te kunnen stellen om tijd te kopen want Trump moet en zal kapot. En daar schakelen ze ook hun Europese vrinden voor in. Waar was Ollongren drie maanden lang? Er wordt beweerd dat ze ziek was. Is dat waar? Was zij misschien in opleiding bij de Democraten? Werd haar het plan voorgelegd? Dit is speculatie maar wij kijken nergens meer van op. Zeker niet als je dingen eerst ziet gebeuren in de VS en later hier in Nederland.

Antifa zorgt voor de opschudding in de VS, Kick Out Zwarte Piet (BLM) zorgt voor opschudding hier (en op andere plaatsen in Europa) in samenwerking met Femke Halsema. En voila, je hebt weer de verdeeldheid. De corona-angsthazen schreeuwen moord en brand om iets dat 1,5 meter heet. De deugkneuzen roepen moord en brand om een valse vlag (moord op Floyd) in de VS door de cabal.

Waarom dan ook deze misère in Europa? Goede vraag die wij graag beantwoorden. De Deep State is wereldwijd. Overal heeft het zijn tentakels. Overal heeft het zijn (s)pionnen. Het lijkt net een James Bond film maar dan veel ingewikkelder. Ze willen de wereldmacht en die kunnen zij alleen verkrijgen door de bevolking slaafs te houden, afhankelijk van de overheid. Arm en niet of fout geïnformeerd. Alle grote nieuwszenders zijn tentakels van die Deep State, ze moeten allemaal de agenda pushen die de Deep State voor ogen heeft. Ook de grote Social Media giganten zoals Twitter en Facebook gaan vol in de aanval met “fact-checkers” wat dan uiteraard weer checkers zijn die voor dezelfde Deep State werken. Youtube haalt alles offline dat over de zogenaamde gevaarlijke hydroxychloroquine-combinatie wordt gemeld. Ook worden kanalen dichtgegooid van anders denkenden, pro-Trump burgerspeurders. Stel je voor dat de schapen gaan tegenwerken dus onderwerpen die de slapende massa wakker zouden kunnen maken moeten vermeden worden, desnoods met leugens. Met smerige praktijken houden zij politici, beroemdheden en mediabonzen onder de duim. Iedereen die ook maar enige invloed op de bevolking kan hebben. Denk Epstein: afpersing en chantage met beelden van kindermisbruik. Opgezette feestjes, drank en drugs, hoertjes of kinderen op de tweede verdieping en vooraf opgestelde camera’s. Dit is geen spel. Dit is de werkelijkheid. De walgelijke werkelijkheid.

Ze gaan over lijken, en als het moet ook het jouwe. Trump is opruiming aan het houden; de witwaspraktijken aan het blootleggen, pedonetwerken aan het oprollen, corruptie aan het aanpakken, mensenhandel aanpakken maar híj is de kwaaie? En de slapende meute herkauwt op verjaardagsfeestjes nog even het nieuws van de NOS en Jinek.

De grootste namen komen straks aan de galg te hangen en dat moet voorkomen worden, ten koste van ALLES! Rutte speelt straks hier de gewenste tweede coronagolf uit en uitstel van verkiezingen. De Democraten doen precies hetzelfde. Toeval?

De organisatie An0nym0us verspreid op dit moment leugens over Trump en minderjarigen. Denk je nou werkelijk dat de Deep State, met tot voor kort al hun pionnen nog in de inlichtingendiensten, dit niet gevonden zouden hebben? Denk na! Denk logisch na! Ze zijn als de dood, ze gaan er allemaal aan en ze schijten zeven kleuren bagger, ook hier in Europa, ook in China. Trump heeft alles, alle bewijzen, alle inlichtingendiensten nu tot zijn beschikking. Alle afdelingen van het leger tot zijn beschikking. Steeds meer wereldleiders scharen zich achter Trump en werken mee. Er gebeuren zoveel dingen dat het teveel is om hier nu te vermelden maar later meer daarover.

It’s going to be biblical! Grootse dingen staan te gebeuren, overal ter wereld.

We are going to show you a new world.
Those who are blind will soon see the light.
A beautiful brave new world lies ahead.
We take this journey together.
One step at a time.
WWG1WGA!
Q

Aan iedereen die ons complotdenker noemt en zelf niet nadenkt maar alleen de MSM nablèrt hebben wij de volgende boodschap:

Lees alle Q-posts. Alles komt uit, future is now proving the past. Kijk om de afleiding heen en leer! Leer de propaganda herkennen en zet die pokkentelevisie uit. In plaats van de hele avond naar die programmeerbuis te kijken, ga zelf op onderzoek uit. Alles wat je nodig hebt is open source info. Blijf logisch denken en probeer emoties uit te schakelen. Angst is een slechte raadgever. En als je meer het gehele plaatje in beeld krijgt, zul je zien dat niets dit meer kan stoppen, NIETS!

Bereid je voor op een betere wereld maar verbeter eerst jezelf en leer voor wie je moet opkomen.

nothing-can-stop-what-is-coming-02

3 antwoorden op “Het grotere plaatje”

  1. Super mooi en duidelijk stuk. Ik deel hem op fb. Bedankt voor de informatie. Duidelijk uitgelegd hopelijk snappen de niet wakkere deze uitleg ook ♥️

  2. Dankjewel voor het delen van deze informatie wij geloven hierin en staan naast je…

  3. Red jezelf van jezelf. Wat een totaal maar dan ook totaal gestoord volk. Sorry. Je moest eens weten. En nee, censureert dit bericht niet, schijnheilig zooitje.

Reacties zijn gesloten.