Mark Passio: The Science of Natural Law

Mark Passio is een anarchist, onafhankelijk onderzoeker, openbaar spreker, presentator van een radiotalkshow, organisator van conferenties, vrijheidsactivist uit Philadelphia, PA. Mark heeft de taak op zich genomen om enorme hoeveelheden onderzoek te verzamelen op het gebied van metafysica, occultisme, spiritualiteit, symbologie en bewustzijnsstudies.

In 2007 begon Mark deze informatie te presenteren in de vorm van een presentatiereeks met de titel What On Earth Is Happening, met de bedoeling om de implicaties van deze hoeveelheid kennis bij het grote publiek bekend te maken. Mark lanceerde zijn eigen website in 2008. In 2010 begon Mark met het hosten van zijn eigen internetradioshow, ook What On Earth Is Happening genoemd, die tot nu toe meer dan 200 afleveringen heeft. Mark was een van de medeoprichters van de Free Your Mind Conference, de in Philadelphia gevestigde conferentie over bewustzijn, mind control en het occulte. Mark heeft intensieve live seminars gegeven, waaronder Natural Law: The Real Law Of Attraction & How To Apply It In Your Life waarvan wij vinden dat iedereen deze moet zien/horen. Het is een lange zit, bijna negen uur, hieronder te zien in drie delen:

Op hetzelfde seminar kwam Art Capozzi ook nog aan het woord:

Website Mark Passio: www.whatonearthishappening.com

2 antwoorden op “Mark Passio: The Science of Natural Law”

  1. Mark Passio is geen voorstander van q anon. jullie zijn volgens hem en ik deel zijn mening passieve gebrainwashte mensen die hun hoop vestigen op een externe beweging. Door passief te blijven trappen jullie in deze mind control. Jullie doen dus precies wat zij willen

Reacties zijn gesloten.