Twitter-1984

Twitter Goes Full 1984 en gaat vanaf deze week de Q Anon-Movement proberen plat te leggen. De paniek is groot!

Dit is niet alleen in strijd met de Vrijheid van Meningsuiting, het is plankgas censurering. Maar zij zijn uitsluitend een doorgeefluik van onze bevindingen. Facebook heeft aangegeven hetzelfde te gaan doen. Ook zij zijn enkel een doorgeefluik. Wat zij niet beseffen is dat het ‘Q-Leger’ miljoenen Anons omvat, wereldwijd. Wanneer deze mensen niet meer op Twitter en Facebook kunnen posten, gaan zij gewoon verder op 8kun. Daarnaast zullen de Anons die actief zijn op deze platformen meer tijd overhouden om de straat op te gaan en mensen de rode pil vriendelijk doch dringend aan te bieden. De échte normies die nu nog de rode pil nodig hebben zitten niet op Twitter of Facebook. Die lopen op straat. Q-Anon zal na deze maatregelen dus nóg zichtbaarder worden bij het grote publiek. Het Streisandeffect.

Ruim twee jaar lang heeft de MSM geprobeerd de beweging kapot te maken. BIG FAIL! We zijn alleen maar gegroeid. In april 2018 waren we al behoorlijk groot en sindsdien zijn we alleen maar gegroeid.

1787

Hier kun je ruwweg zien wat er in het afgelopen jaar over ons is geschreven. Hebben ze dat ooit eerder gedaan voor een “groepje complotdenkers”? De grootste kranten op aarde doen er aan mee. Zijzelf zijn verspreiders van Fake News. Wij als beweging zijn verspreiders van feiten en waarheid. Maar besef wel dat er ook infiltranten zijn. Mensen die ingezet worden om de beweging van binnenuit kapot te maken. We zijn een bedreiging, dat is allang duidelijk. Waarom zouden de grote kranten anders zoveel uitgeven om ons te bestrijden? De meest succesvolle manier om iets kapot te krijgen is infiltratie. Dat hebben we gezien met Barack Hussein Obama. En dat zouden we hebben gezien met Hillary Clinton. Dat is de enige reden waarom Donald J. Trump kapot moet van de Mockingbird Media, de pedofiele eliten en corrupte politici wereldwijd. Luister naar de speech van John F. Kennedy.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ZjC-DnGiGZk?controls=0&w=800&h=500]

Een ander euvel is de nieuwe groep mensen die onlangs Q hebben ontdekt. Zij hebben nog niet geleerd alles te onderbouwen, niet iedereen zomaar te geloven en zij zijn nog niet in staat echt kritisch zélf na te denken. Laat dit dus opbouwende kritiek zijn. Als jij ook net nieuw bent, lees je eerst in alles in, ga door ALLE Q-posts, leer van de mensen die al bijna drie jaar getraind Digital Soldier zijn en check ALLES wat je verspreid.

Het is heel makkelijk voor Useful Idiots om te roepen dat wij complotdenkers zijn. Het is moeilijker voor ze om onze feiten te negeren. Dus blijf onderzoeken als Twitter en/of Facebook je account sluiten. Zet je onderzoek op 8kun (onze tutorial).

Think logical

Be careful who you follow

Nothing can stop what is coming


Kijk de film 1984 naar het boek van George Orwell.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Wl4kt4kUE88?controls=0&w=800&h=500]

Of lees het e-book (Engels):
https://archive.org/details/Orwell1984preywo/mode/2up

Of beluister het boek:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=YzX-ebD9Axw?controls=0&w=800&h=500]