Trump gaat het echt doen

Jullie weten allemaal waarom Trump nu het Witte Huis heeft verlaten – door de hele WH-staf uitgezwaaid voordat hij naar Ohio reisde – omdat hij een tijdje niet terug zal zijn, om naar zijn resort in Bedminster, New Jersey te gaan, toch?

wh-goodbye

Iedereen concentreert zich op SPYGATE SPYGATE SPYGATE. (Of OBAMAGATE OBAMAGATE OBAMAGATE, de nieuwe naam die sommigen hebben aangenomen voor het schandaal).

Doe een stapje achteruit en onthoud het grote geheel. Wat wilden Obama & Co. zo wanhopig verborgen houden als Trump de verkiezingen zou winnen? Ik kan uit mijn hoofd drie dingen bedenken die Obama, Hillary en Biden en heel veel meer swamp creatures uit Washington uitzinnig zouden maken om te voorkomen dat ze worden blootgesteld:

1 Uranium One: de verkoop van 25% van de uraniumvoorraden in de VS, waardoor deze onder de directe controle van Vladimir Poetin en de Russen komen te staan. En masse steekpenningen maakten de weg vrij om die deal te sluiten om de VS in de uitverkoop te doen. Mensen die het smerige geld hebben aangenomen, zijn wanhopig om het begraven te houden.

2 Onnoemelijke miljarden dollars aan Amerikaanse hulp gestuurd naar corrupte buitenlandse regeringen, waar Amerikaanse functionarissen niet alleen wisten dat veel van deze hulp GESTOLEN zou worden… ze hielden het geld stromende in ruil voor een paar miljoen dollar, onder de tafel teruggesluisd naar DC.

3 De Weiner-laptop, die naar verluidt informatie bevatte die ervoor zorgden dat doorgewinterde NYPD-rechercheurs moesten braken. Ik zal er een vierde aan toevoegen:

4 De plaatsvindende geheime deals en omkoping die ervoor zorgden dat de Iran-deal gesloten werd, en het door het Obama-Witte Huis bespioneren van tegenstanders in het Congres en de Senaat die tegen de deal waren én het bespioneren van verslaggevers die de illegale activiteit onderzochten.

Er gaat iets gebeuren

Trump moet zich in een streng gecontroleerde omgeving bevinden terwijl wat dit ook is, gebeurt. Veel mensen hebben toegang tot het Witte Huis die géén toegang tot hem zullen hebben in Bedminster.

De Optima FBI-invallen in Cleveland (link) en Miami (link) drie dagen geleden stuurden een duidelijk signaal naar de vijanden van de president dat, ja inderdaad, hij en William Barr en Rudy Giuliani dit zullen doorstaan.

Ze gaan het écht doen. Ze bluffen níet.

Die FBI-invallen in Cleveland en Miami hielden rechtstreeks verband met de Oekraïense corruptie die ervoor zorgde dat ten minste $ 6 miljard aan Amerikaans belastinggeld dat naar Oekraïne werd gestuurd, verdween.

De twee kantoren die werden overvallen, waren betrokken bij een enorme hoeveelheid witwaspraktijken. Het blijkt dat twee van de Oekraïense oligarchen die PrivatBank runden, een grote bank die $ 1,8 miljard aan Amerikaanse hulp kreeg en ‘kwijtraakte’, honderden miljoenen dollars witwaste via meer dan een dozijn lege vennootschappen en vervolgens de witgewassen dollars gebruikten voor onroerend goed in Cleveland.

Ongeveer anderhalf jaar lang, sinds Rudy Giuliani onthulde dat hij het geldspoor van al deze gestolen Amerikaanse hulp in Oekraïne aan het onderzoeken was (link), bespotten de Democraten en de DNC Media hem ronduit.

Het hield niets tegen.

Laten we dus eens kijken wat er de afgelopen drie dagen is gebeurd.

De vijanden van Trump hebben een enorm struikelblok gekregen van twee gelijktijdige FBI-invallen gericht op het gestolen witwaspad van de PrivatBank in Cleveland en Miami.

Trump reist naar Cleveland, poseert voor wasmachines. Trump zegt dan dit terwijl hij voor die wasmachines in Cleveland staat:

Trump gaat daarna niet terug naar het Witte Huis. Dat blijkt uit het feit dat het personeel hem kwam uitzwaaien voordat hij naar Cleveland vertrok omdat niemand hem een ​​tijdje zal zien, en daarna zou hij Cleveland hebben verlaten om af te reizen naar zijn Bedminster Resort in New Jersey. Terwijl Trump in Cleveland verscheen, werd dit (link) ingediend door de Department of Justice, om beslag te leggen op alle activa die door PrivatBank zijn aangekocht met het witgewassen geld in Kentucky en Texas. Uiteraard zal ook al het onroerend goed dat de PrivatBank heeft gekocht in Cleveland en Miami in beslag worden genomen.

Nu weet u waarom Trump de afgelopen drie jaar zorgvuldig verbeurdverklaringen voor vermogens (link) heeft opgezet.

Link: How Ukrainian Oligarchs Secretly Became the Largest Real Estate Owners in Downtown Cleveland

Begrijp één ding: tot drie dagen geleden maakten veel mensen die betrokken waren bij deze enorme wereldwijde corruptie zich waarschijnlijk wijs dat Trump dit niet zou durven proberen. De gevolgen zouden veel te groot zijn.

Hij zou weten dat ze hem in pure wanhoop achterna zouden komen.
En met die invallen, en die allereerste van vele aangiften van verbeurdverklaring door de Department of Justice, kennen deze mensen nu de waarheid tot in het merg van hun botten:

Trump gaat het doen. HIJ GAAT HET ÉCHT DOEN.

Hij en Barr en Giuliani trokken aan het pinnetje van deze granaat.
En nu de pin eruit is getrokken, weten de Democraten, de betrokken Republikeinen, de buitenlandse leiders die erbij betrokken zijn en de media allemaal waar die granaat naartoe wordt gegooid.

De granaat is nu onderweg naar hen. Onderschat niet de wanhoop en de pure wreedheid waarin deze mensen zouden afdalen in hun pogingen om alles te doen wat nodig is om te voorkomen dat die granaat in hun midden landt en afgaat en hen volledig blootstelt.

Trump onderschat hen beslist niet!

Bron: Brian Cates

24 antwoorden op “Trump gaat het echt doen”

    1. Wat een groot president is er in de usa,geweldig
      En wat een goor zooitje hebben wij in deze wereld?
      Nog vier maanden en dan is er niet veel leiders meer over! Hoera
      En dat pikken die schaapjes maar, slaap lekker hoor idioten.

  1. Gooit hij nu dan die wereldwijde beerput open? Komt de waarheid nu echt boven tafel. Ik hoop het.

  2. Trump zal en moet als de grote winnaar naar voren komen , en dit zal geschieden..De Satanisten zullen de diepte in verdwijnen ,waar ze nooit meer terug gevonden worden.

  3. De rijken der aarde staan aan de macht en zijn allang bezig de aarde te verlaten om arbeiders de overgebleven grondstoffen te laten delven voor hun behoefte (blik in de toekomst???) wellicht herinnerd u zich het verleden nog

  4. 👏🏻👊🏻Respect voor Trump, de enige met de ballen en kapitaal om de gevaarlijkste families en grootste machtsmisbruikers te ondermijnen! Go for it and may all good and love be with you

  5. Mr. President D. Trump do what you must do for your Country and for the World
    Stay Safe and God Bless You and Your Family.
    Greetings from the Netherlands

  6. Jarenlang ben ik slapende geweest, en ik heb de mainstream media geloofd. Nu ben ik eindelijk wakker! En nu dat de volledige waarheid tot me is doordrongen ben ik in diepe rouw vanwege alle kinderen die zijn vermoord, verkracht en misbruikt. Vanwege alle mensen in de wereld die slachtoffer zijn van deze in en in slechte mensen. Trump pak ze allemaal. Stuk voor stuk en zorg dat deze mensen nooit meer het daglicht gaan zien. Maar blijven in de duisternis waar ze zelf in vastzitten. Dank je wel Trump, dat jij zo’n sterke man bent. Dat het licht met je is.

  7. Had het al veel eerder moeten gebeuren,maar hij moet het hele zooitje nu oppakken!
    Maar gelukkig nog vier maanden en dan is het zo ver!!!!!!
    En als er nog eenidioot nog aanhet slapen is,moet hij maar blijven slapen.

  8. Trump is de absolute all american hero.
    Diep respect voor deze immer verguisde HELD.
    Komen wij aan met onze mp rutte, deze corrupte, pedofiele LAFBEK die landverraden heeft geleerd van zijn gore nsb opa klaas willing.
    Dit gedrocht (rutte) staad samen met dat andere stuk gedrocht (met baard) die ook weer een nazaat is van een landverrader, oplichter, deserteur, pedofiel op 4 mei een door ons betaalde krans te leggen voor de gevallen nederlanders.
    Wat een aanfluiting, ze zijn zelf verantwoordelijk voor al die doden.
    Dus wij hebben liever dit soort tuig aan het roer staan dan iemand als trump die WEL al zijn beloftes nakomt.
    Conclusie : dit laffe volk heeft de leiders die het verdient.
    Wees er trots op en vergeet niet om met jullie idiote vlaggetjes te wapperen, stelletje KNEUZEN!!!

Reacties zijn gesloten.