We zijn kwantum-verbonden

Zoals Q heeft aangegeven: The News is Fake, The War is Real.

Het nieuws is nep, de oorlog is echt. Wij, Anons, merken het elke dag. Hoe meer we naar buiten brengen, des te meer we worden verbannen van de Social Media platforms. Grote (internationale) kranten zetten duurbetaalde journalisten aan het werk om onze beweging in een zo negatief mogelijk daglicht te zetten. Vraag je je dan nooit af waarom ze dat doen? Denk daaraan als je weer een negatief stuk leest over de QAnon-beweging. Als je geen onderzoek doet naar ons, dan mag je ons niet uitmaken voor complotdenker of wappie. Je kan dan onze rug op en we zullen jou dan juist aanmerken als “bruikbare idioot”. Een bruikbaar persoon die de propaganda van de MSM verspreidt. Na gebruik te hebben gemaakt van jou word je gewoon gedumpt. Maar dat je een bruikbare idioot bent, kun jij ook niets aan doen, je bent gehersenspoeld door de media, door de politiek en de zogenaamde influencers op allerlei websites en platforms. Wat wij je willen leren is dat je altijd twee kanten van het verhaal moet horen en zonodig moet gaan onderzoeken. Logisch denken en je eigen mening vormen, niet een of andere journalist of bekende Nederlander nablèren.

lady-qanuck-thread

Een van onze hooggewaardeerde speurneuzen, @LadyQanuck, is tijdelijk beperkt op Twitter nadat zij een interessante thread schreef over GESARA-NESARA. Nou heb ik mij daar nog niet zo erg in verdiept maar als Twitter haar daarom beperkt en haar thread laat verdwijnen, gaan bij mij alle alarmbellen af. Dus vandaag ga ik haar thread vertalen en opgraven wat eruit verdwenen is. Doe ermee wat je zinnig lijkt!

Hier gaan we: (“Ik” hieronder is @LadyQanuck)


De Mensheid is VRIJ! We zijn QUANTUM-verbonden!

Is dit het missende puzzelstuk? Quantum. Onthoud dit woord. Het is ENORM! Dit is groter dan iedereen zich ook maar kan indenken!

qantum001

Ik ben wat verder gaan graven in de relevantie van de Title 4 Freedom Flag, waarom Q deze meerdere malen heeft gepost en hoe dit in verbinding staat met NESARA/GESARA.

Gordels vast!

usa-flag

Voordat we verdergaan, laten we ’n korte terugblik doen op de historie.

In 1999 werd de VS geconfronteerd met het derde en laatste faillissement, toen het contract met Groot-Brittannië bijna afliep. Op het moment dat dat contract afliep, zou de Amerikaanse grondwet, samen met de Amerikaanse Bill of Rights, zijn ontbonden. Clinton was president en het ‘plan’ was om te wachten tot het contract afliep waardoor de Amerikaanse grondwet en de Bill of Rights een herinnering aan het verleden waren en dan stilletjes de VS OVERGEVEN aan de Britse monarchie.

President Franklin D. Roosevelt heeft geprobeerd ons te waarschuwen:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=oFCgdJTjaXk?controls=0&w=800&h=500]

President John F. Kennedy heeft geprobeerd ons te waarschuwen:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ZjC-DnGiGZk?controls=0&w=800&h=500]

President Ronald Reagan heeft geprobeerd ons te waarschuwen:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=qXBswFfh6AY?controls=0&w=800&h=500]

Ze hadden het gepland voor jaren. Ze zouden de VS overgeven aan Groot-Brittannië, waar ze de AMERI-EURO-dollar zouden uitvaardigen en hun Nieuwe Wereldorde (NWO) op de hele planeet zouden installeren. De mensheid zou nooit zijn hersteld. Ze wachtten alleen maar tot het contract afliep. Maar hun slechte plan werd verijdeld!

cross-flag

Twee heldhaftige en uiterst geniale mannen hadden zojuist een nieuwe Quantum Grammar-constructie gemaakt en hadden de wortels van de VS bestudeerd, helemaal tot aan de oorspronkelijke ‘Lay of the Land’, syntaxis en Autoriteit van de Kroon en stuitte onbedoeld op wat er met de VS zou gebeuren.

Zonder enige tijd te verspillen, gingen Russel-Jay: Gould en David-Wynn: Miller naar het Pentagon om te vragen of iemand het patent had op de originele ‘Title 4 Flag’, de ENIGE vlag die legaal bij de Verenigde Naties werd ingevoerd.

russell-jay-gould

david-wynn-miller

Niemand had het patent!

trump-bomb

Gould verwierf in het geheim het patent op de Title 4 Flag en haastte zich naar de Verenigde Naties om de vlag te registreren, samen met zijn nieuwe Quantum Grammar-constructie waardoor een gloednieuwe Global Federal Government ontstaat. De VN gaven Gould vervolgens de soevereiniteitsstatus. Op het moment dat dit gebeurde, maakte het de autoriteit van de slechte monarch ongeldig, tot aan de bloedlijnen toe! In wezen hebben ze sinds die dag NUL controle of autoriteit. Het is allemaal een ILLUSIE en een complete psy-op geweest sinds 1999! Achttien dagen lang stond Amerika open voor overname, terwijl NIEMAND de titel of controle had over het Washington D.C Post Office of International Trades.

Ze ‘vergaten’ schijnbaar deze Post Office, en hoe noodzakelijk het eigenlijk was.

De Post Office van 1899 op Pennsylvania Avenue, Washington DC was de oorspronkelijke Post Office. Het bezat het grootste gezag onder de Kroon, en wie het tactisch bevel over deze Post Office had, had de volledige controle over alle handel en commercie in heel Noord-Amerika.

post-office

Na zijn terugkeer van de VN, op 12 augustus 1999, liet Russel-Jay: Gould de Title 4 Flag op de oorspronkelijke DC-Post Office staan waardoor hij ook de ‘nieuwe’ Global Federal Government activeerde en in wezen tactisch bevel nam over de hele PLANEET, inclusief de Global Militaries!

gould-flag

Maar omdat hij zo snel werkte en het Amerikaanse leger niet op de hoogte bracht van zijn acties, wist niemand wat er was gebeurd dus gingen Clinton en de cabal door met hun wereldmacht-/controleplan en probeerden ze in het geheim de vlag terug te stelen. Ze sloegen Gould bijna dood in een poging hem te dwingen de Vrijheidsvlag over te geven. Hij weigerde.

Maar vanwege de wereldwijde autoriteit die hij nu had, samen met specifieke topgeheime toegangscodes, konden ze hem niet echt omleggen tenzij hij zich overgaf. Wat een held!

Vanaf dat moment ging de cabal aan het werk om hun NWO-plannen te installeren, terwijl ze ook een psy-op (link) creëerde op de wereld van enorme proporties; ervoor zorgen dat niemand ooit te weten zou komen wat er zojuist echt was gebeurd met de Title 4 Flag en de VS.

Ze creëerden ‘nepvlaggen’ en een nieuw privaat ‘bedrijf’ om de VS te blijven besturen, terwijl ze elke Amerikaanse president van de NWO vanaf dat moment nauwgezet ‘plaatsten’; elke keer gebruikmakend van FAKE niet-geregistreerde vlaggen. Illegaal.

Door middel van georkestreerde evenementen brachten ze de bevolking ertoe te geloven dat er een bedreiging voor hun land was. Allemaal in een poging om hun NWO naar voren te schuiven en het Amerikaanse leger en de NAVO-bondgenoten te gebruiken om het Midden-Oosten binnen te vallen om regeringen en banken die hun NWO hebben geweigerd, in te laten storten.

911

Amerikaans Leger: Generaal Wesley Clark spreekt over orders die gegeven werden aan het leger, tien dagen na de tragedie van de Twin Towers in New York op 11-09-2001:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=gTbg11pCwOc?controls=0&w=800&h=500]

In de jaren negentig diende Harvey Barnard een wetsvoorstel in dat het financiële systeem zou hervormen. Dit na het zien van de destructie die het volk werd aangedaan, de destructie die door de Deep State en het Federal Reserve Systeem werd aangericht.

Dat wetsvoorstel van Harvey Barnard heette NESARA:
National Economic Security and Recovery Act (link).
(GESARA: Global Economic Security and Recovery Act)

nesara

@TommyG schreef onlangs een goede thread op Twitter over NESARA.
(Deze is verwijderd maar er bestaat een video van iemand die deze thread doorloopt.)

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=WlhUR1FW9n4?start=17&w=800&h=500]

Naar verluidt heeft het Amerikaanse leger Clinton in 2000 gedwongen NESARA in stilte te passeren. Samen bevrijdt NESARA/GESARA uiteindelijk ieder mens op aarde van de financiële slavernij van het corrupte Deep State Federal Reserve Systeem en de Centrale Banken.

nesara-gesara-1

nesara-gesara-2

Had het Amerikaanse leger op dat moment kennis van wat Russel-Jay: Gould slechts enkele maanden eerder had gedaan?

Wisten ze hoe deze held Amerika en de wereld had gered van de naderende ondergang? Het is veilig om aan te nemen dat het Amerikaanse leger het wist, aangezien het George Bush Senior’s eigen ClA was die Gould versloeg voor de overgave van de vlag.

De NSA weet en ziet alles.

Gould, gebruikmakend van zijn expertise in kwantumgrammatica, rechten en juiste syntaxis, herschreef elke federale contractuele wet die in elk land van kracht is; gebruikmakend van feitelijke “nu-tijd”, de kwantumgrammatica en de juiste syntaxis betekent dat deze wetten over 100 jaar nog steeds worden gelezen als “nu, vandaag”. Door dit te doen, creëerde hij een volledig nieuw Global Federal Government-systeem voor de hele wereld, dat uitsluitend is gebaseerd op WAARHEID, met behulp van wiskundig certificeerbare grammatica.
Dit omvatte ook het herschrijven van de Amerikaanse grondwet en de Amerikaanse Bill of Rights naar de “nu-tijd”, de Quantum Grammar-constructie.

Toen de “nu-tijd”-kwantumgrammatica eenmaal werd gepresenteerd, maakte het elk HUIDIG contract WERELDWIJD ongeldig omdat de gebruikte syntaxis en grammatica nu als “grammaticale fraude”, illegaal en onjuist werden beschouwd.
Het gebruik van de juiste syntaxis en kwantumgrammatica betekent dat elk document op exact dezelfde manier van boven naar beneden of van onder naar boven leest, waardoor een bewijskrachtig wiskundig feit ontstaat.
Binnen de nieuwe Quantum Grammar-constructie werd ook een nieuwe elementaire grafiek en periodiek systeem gevormd.

Net als bij de juiste syntaxis, wanneer de elementaire grafiek en het periodiek systeem afwikkelen, creëert het een wiskundig feit vooruit en achteruit, waardoor een oneindigheid ontstaat.

infinity

Waar hebben we dat eerder gezien? Gewoon doorlopen 😉

8kun

Russel-Jay: Gould werd door zijn werk met Quantum Grammar door het Department of Energy “Genie” genoemd.

Deptartment of Energy heeft Q clearance! (link)

q-clearance

Laten we onthouden wie Russel-Jay: Gould is, en de titels die hij nu heeft:

Postmaster General of the World
Commander and Chief of the Global Militaries

en veel andere titels die hieronder worden vermeld.

titels-gould

Gould ging vervolgens door met het creëren van een kwantumcomputer en een kwantum-financieel systeem dat elk mens op aarde zal beschermen tegen fraude, terwijl ook hun financiële privacy wordt beschermd. Het kan niet worden gehackt!
Gould heeft talloze interviews afgenomen waarin hij sprak over deze “zeer geheime kwantumcomputer” die nog niet openbaar is gemaakt.
Maar onlangs hield Brad Parscale, campagnemanager van President Trump, een interview waarin hij sprak over een gloednieuw systeem dat binnenkort zal worden geactiveerd en openbaar zal worden gemaakt! Een kwantumsysteem?

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=PhBr_TyvHUc?start=1243&w=800&h=500]

Wat voor soort systeem zou er moeten zijn om NESARA/GESARA correct te activeren om ervoor te zorgen dat het nooit door het kwaad kan worden teruggenomen?

Een kwantumsysteem? Een die niet kan worden gehackt?

Toen ik deze informatie oorspronkelijk tegenkwam, was ik absoluut verbaasd dat veel mensen, waaronder ikzelf, niet leken te weten wie deze twee helden waren. Slechts enkele dagen daarvoor had Q ons allemaal gevraagd om de Eed van de Amerikaanse Grondwet (#TakeTheOath) te nemen, wat veel patriotten die geen Amerikaans staatsburger waren, in verwarring bracht.

qpost4510

Toen vond ik deze informatie over de Title 4 Flag die Q meerdere keren had gepost. Het viel allemaal samen. Wauw, we waren nu allemaal Amerikaans? Daarom de eed!

Het klonk logisch tijdens mijn nachtelijke graafwerk. 🙃 Dus in mijn opwinding om te delen, heb ik deze thread gepost:

https://threadreaderapp.com/thread/1277118877588226050.html

ladycanuck-1st-thread

Maar hoe meer ik de afgelopen dagen begon te graven en dit allemaal samenvoegde, het klopte gewoon niet dat de hele wereld ‘Amerikaans’ zou worden.

Maar na het verbinden van veel punten, denk ik dat ik het puzzelstukje heb gevonden! 💥 De Amerikaanse Grondwet en Bill of Rights.

Alles wat we van President Trump en het Q-Team hebben gezien, sluit aan bij kwantumgrammatica, syntaxis en kwantumcomputers die Gould (en waarschijnlijk het Q-Team) heeft ingevoerd, evenals de Grondwet! Toen Gould de wereld zijn nieuwe kwantumgrammatica-systeem en Global Federal Government presenteerde, presenteerde hij dan ook aan de hele wereld een verenigde Quantum Grammer US Constitution en Bill Of Rights?

Zal President Trump dit binnenkort aankondigen en activeren?
De Amerikaanse Grondwet en de Bill of Rights waren het enige dat hen in de weg stond om hun tirannieke NWO eerder te installeren.

De Title 4 Flag staat voor de Amerikaanse Grondwet en VRIJHEID! Deze vlag alleen, heeft zojuist de wereld gered!

usa-flag

Hoe zou het de mensheid als geheel beïnvloeden als elk mens op aarde bescherming zou hebben onder de Amerikaanse Grondwet en de Bill of Rights? Als de hele wereld wordt beschermd door de Amerikaanse Grondwet en de Bill of Rights, zorgt en garandeert dat dan dat dit nooit meer  gebeurt? Kun je je de vrijheid voor de planeet voorstellen? Kun je je de overvloed voorstellen die voor elk land zou worden gecreëerd!

BIBLICAL!

Uit al het bewijsmateriaal lijkt het erop dat elk mens op de planeet binnenkort kan worden beschermd door de Amerikaanse Grondwet en de Bill of Rights!

Dít is de reden waarom ons allemaal werd gevraagd de eed af te leggen! We zijn allemaal één, onder dezelfde grondwet! Kwantum-verbonden. Ik probeer nog steeds volledig te bedenken hoe dit wereldwijd zal werken voor zover het regeringen, leiders enzovoorts betreft. Zullen we ze nog hebben? Zullen ze zelfs nodig zijn met de komende kwantum-veranderingen? Of zijn dit gewoon allemaal nieuwe wetten voor elk land?

Leuk weetje: in augustus 2013 tekende de Trump Organization een 60-jarige huurovereenkomst voor het oude postkantoor en renoveerde het tot een hotel. Het postkantoor blijft federaal eigendom.

Link: A Trump Makeover for Washington’s Old Post Office. (2014)

Kreeg president Trump ook extra bevoegdheden/controle onder het Global Command?

“Lang geleden gepland.”

qpost2903

Wat gebeurt er als President Trump de bevoegdheid heeft om de wereldlegers tegelijkertijd te activeren? KA-BOOOOM! Bijbels!
We zullen moeten afwachten of Q dit bevestigt, of hoe dit zal verlopen maar het kwaadaardige, illegale plan dat sinds 2000 in stand is gehouden, is over!

Het is duidelijk dat President Trump en het Q-Team werken met kwantumgrammatica/-computers en werken aan de bevrijding van de mensheid. Dit is groter dan we ons zelfs kunnen voorstellen! We kijken naar een film! Maak je klaar voor de finale die schijnt te beginnen! 💥🍿

Kwantumgrammatica verandert alles in FEIT. Fictie is niet langer!

Kwantumcomputers beschermen elk mens!

Kwantum financieel systeem bevrijdt de wereld!

Is de wereld verenigd onder één Grondwet en Bill of Rights? Is dit het ontbrekende stukje van de puzzel? Zijn we binnenkort KWANTUM-verbonden?

Q plaatste gisteren (01-07-2020) opnieuw Goulds Title 4 Freedom Flag en zei: “Dit is geen tijd om zelfgenoegzaam te zijn. Wil je de oproep beantwoorden?

qpost4559

President Trump heeft ons vier jaar geleden gewaarschuwd en miljoenen patriotten hebben de oproep gehoord. We zijn nu miljoenen meer, wereldwijd. We zullen niet falen! Luister opnieuw met de kennis die je nu hebt.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=G2qIXXafxCQ?controls=0&w=800&h=500]

Patriotten, we vechten voor ons leven! We vechten voor vrijheid. We vechten voor de mensheid! We vechten The Infinite Game. Dit is nog nooit eerder geprobeerd. Wees voorbereid! We gaan KWANTUM!

WWG1WGA!

wwg1wga

Ik dring er bij iedereen op aan om deze volledige video’s te bekijken waarin wordt uitgelegd hoe de Title 4 Flag in detail is opgeslagen en hoe “Nu Tijd” kwantumgrammatica DE WERELD HEEFT GERED.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ZiLaG9b8bbo?controls=0&w=800&h=500]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=e4KNxgWY5yg?controls=0&w=800&h=500]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=u5HrrGUQeUQ?controls=0&w=800&h=500]

Een speciaal bedankje aan President Trump en het Q-Team voor uw moed en opoffering voor onze vrijheden. De mensheid is gered omdat een kleine groep patriotten opstond tegen het kwaad en de rest van ons waarschuwde. Wij staan ​​voor u klaar! Dit eindigt bij ons! God wint! WWG1WGA!

this-time-we-win

Oorspronkelijke thread (link).

Twitter blokkeert onze artikelen (keiharde censuur!). Je kan niet langer de Twitterknop hieronder gebruiken. Verspreid daarom onze artikelen via andere manieren aub.

2 antwoorden op “We zijn kwantum-verbonden”

  1. We moeten uit deze gecreëerde chaos ontsnappen

    Gelukkig zijn er genoeg mensen die dit ook willen!!!!

  2. Kan niet wachten tot de waarheid boven tafel komt en we weer in vrijheid en vrede kunnen leven over de hele wereld Peace for all
    Wwg1 wga love ❤️

Reacties zijn gesloten.