Zomaar een greep uit het leven van een Anon

rutte-jong-crimineelAnon:Wat Mark R. en Hugo de J. aan het uitspoken zijn is echt misdadig, als je dat nu nog niet ziet heb je echt je kop in je reet zitten!

Deze post leidde tot een kort heen-en-weertje tussen een Anon en een normaal toch verstandige persoon maar nu dus duidelijk eentje met oogkleppen op. Wij vonden het wel de moeite waard om dit met jullie te delen.

Oogkleppen: Verklaar waarom misdadig. We worden tijdelijk beperkt in onze vrijheden t.b.v. bescherming van kwetsbaren. Geen oorlogen meegemaakt. Niets. Nu even een tijd inschikken en er gaan legio mensen op hun achterste benen staan. Naast burgerrechten hebben we ook burgerplichten. Dat is onderdeel van de maatschappij waar we ook allemaal van profiteren. Kort samen gevat. Even inschikken is niet dodelijk. Betekent zorgzaam voor de medemens.

Anon: Omdat het complete onzin is. Er wordt met cijfers gegoocheld. Eerst moesten we de stijgende lijn plat krijgen, toen dat gedaan was moesten we het aantal IC-opnames terugdringen en nu moeten we met z’n allen wachten op een vaccin (wat ik onder geen enkele voorwaarde in mijn bast ga laten rammen).

Eerst kwam men met de sterfgevallen en opnames, nu wordt alleen nog maar paniek gezaaid met BESMETTINGEN. Denk je in, een virus dat zó gevaarlijk is dat je je moet laten testen om te weten of je er misschien toevallig wellicht aan dood zou kunnen gaan?

Op 1 juni stonden er 14000 mensen hutje-mutje op de Dam, hoeveel daarvan zijn er overleden, op de IC beland of überhaubt besmet geraakt?

Nee, Hugo’s broertje knutselt in een laboratorium een hobbybrouwseltje in elkaar wat ‘ie voor een leuke fooi kan slijten aan de belastingbetaler (die overigens op geen enkele fatsoenlijke manier vrijstelling krijgt van diezelfde belasting omdat dat kennelijk wel door moet gaan, want de ambtenaren die smerige spoedwetjes in elkaar knutselen moeten wel doorbetaald worden).

Grondrechten worden geschonden, juristen trekken massaal aan de bel dat noodverorderingen en APV’s nooit op deze manier en zeker niet voor deze termijnen misbruikt mogen worden.

We zien berichten over het buitenspel zetten van de eerste kamer (lastig hè, als je controleurs aangeven dat wat je wilt niet mag) en inmiddels is de regering ook de rest van de Kamer al aan het omzeilen.

We zijn een lockdown ingejaagd zonder enig uitzicht op een uitweg. Waarom? Omdat de WHO dit opdraagt aan de aangesloten landen. Nou, hier mijn ’two cents’: op 4 november trekt de WHO hun keutel in, mark my words.

Ik riep in maart ook al dat hydroxychloroquine in combinatie met zink een werkend middel bleek te zijn. De instanties waren er als de kippen bij om dat middel aan banden te leggen (tja, de patenten op dat middel zijn verstreken). Terwijl duizenden artsen opstaan tegen de instanties dat het genoemde middel wel degelijk werkt worden ze ongegeneerd genegeerd door de reguliere media en gecensureerd door de social media.
Kennelijk weten Jack Dorsey (Twitter CEO), Mark Zuckerberg (Facebook CEO) en Sundar Pichai (Google CEO) beter of een medicijn werkt dan duizenden gecertificeerde artsen.

Een artikel in het gerenomeerde blad The Lancet werd er steeds bijgesleept om aan te tonen hoe gevaarlijk het genoemde middel was. Dat artikel is ingetrokken omdat de schrijvers ervan dat bij elkaar verzonnen hadden. Andere studies die worden aangehaald geven te hoge doses of laten zink weg.

HCQ is een middel wat al 60 jaar gegeven wordt tegen o.a. malaria, reuma en lupus. Het wordt zelfs aan zwangere vrouwen voorgeschreven, waarom zou het dan nu opeens gevaarlijk zijn?

Nu begint men over het traceren van contacten. zodat mensen weer in quarantaine geplaatst kunnen worden. Waarbij ook al gesteld wordt dat een negatieve testuitslag geen reden is tot opheffing van deze quarantaine.

Oké, ik heb de oorlog niet meegemaakt. Maar er zijn verdomd veel parallellen met 1939. Kijk eens wat verder dan de NOS, RTL, nu.nl of de kranten.

Wat is er met de griepcijfers van 2020 gebeurd? Hoeveel doden zijn er de afgelopen maanden gevallen? (En dan alleen degene die aan Covid 19 zijn overleden en niet mét Covid19. Bijna allemaal hadden ze onderliggende aandoeningen.)

Daarbij blijkt ook steeds meer dat er over de manier van verspreiding gelogen wordt. Overdracht via voorwerpen is uitgesloten en de 1,5 meter is kolder. In de buitenlucht is er helemaal geen gevaar en binnen is het alleen gevaarlijk als er niet goed geventileerd wordt. Dat is iets wat Maurice de Hond al maanden roept en wat het RIVM recent pas in een ondergeschoven rapport heeft toegegeven.

Dit hele circus is één dikke vette bliksemafleider voor een politiek schaduwspel dat onder de noemer Covid19 allerlei beperkende maatregelen aan het doorduwen is. En tegen de tijd dat mensen het zich realiseren, is het te laat.

Wist je bijvoorbeeld dat de behandeling van de spoedwet even snel van 10 september naar 20 augustus is verplaatst?

P.S. Hoe tijdelijk was het kwartje van Kok? Of de BTW-verhoging?”

Oogkleppen: “Wat ik zeg. Snap ik ook. Beperkingen accepteer je niet. Men wil ook voorkomen dat onze zorg niet weer overbelast raakt. Ik ken een vrouw die hoofdverpleegkundige is van de ic van het UMC. Als jij de kans had om eens met haar te praten zou je wel anders piepen. Bovendien een ambulancebroeder die werkzaam is in Amsterdam. Geen gelul, bullshit of verzinsels. Dat is de realiteit. Daar wil ik het ook bij laten. Groet.”

Anon: “Vraag eens aan ze hoeveel mensen er nu nog zijn met alléén Covid19. Zelfs de cijfers van notabene het RIVM stroken niet met het gevoerde beleid. Er gaan trouwens ook jaarlijks mensen dood aan de griep. Niets verzinsels, het is complete kolder om de complete wereld naar de verdoemenis te helpen om een Chinees kuchje.”

U ziet het. Wij Anons doen onze uiterste best om onze medemens de ogen te openen. Feiten zijn belangrijk. Als deze feiten er niet meer toe doen, zijn mensen verloren en gaan ze straks een zeer ruwe ontwaking meemaken.

brainwashed

3 antwoorden op “Zomaar een greep uit het leven van een Anon”

  1. Bij ons in het ZH ligt de ic nog steeds niet vol met covid 19 zoals de eerste keer. Alles wat maar naar covid ruikt wordt direct getest. Wat is het resultaat; het gros blijkt negatief te zijn. En veel besmette patienten overleven het. En ja, meer testen leidt tot een hoger resultaat. Hetgeen inherent is aan testen. Dat wil niet zeggen dat mensen er ook ziek van zijn. Dit suggereren is een vies politiek spel om mensen bang te houden, zodat straks iedereen aan de naald moet. Ook gezonde mensen. Beide pinokkios Rutte en de Jong hebben hier groot belang bij. Dus oogkleppen lijkt zijn kop idd in zn reet te hebben.

  2. Ja alleen Rutte en Hugo hebben er belang bij zijn smerige praktijken waar ze mee bezig zijn ten koste van de bevolking

  3. Rutte en de Jonge zijn puppets van de bovenste plank.
    Ook hun worden misbruik voor en door de puppetmasters.
    Blijf kijken naar de grote geldwolven, just follow the money.
    alleen al 486miljard WINST voor de rijkste der aarde in de laatste 6 maanden

Reacties zijn gesloten.