Trumps grote Amerikaanse comeback in volle gang

Door Tim Murtaugh: “Trump’s great American comeback is underway.”

Het ongelooflijke banenrapport van juli maakt één ding overduidelijk: de grote Amerikaanse comeback is in volle gang.

President Trump vernieuwt, herbouwt en herstelt de economie, die in juli 1,8 miljoen banen heeft bijgedragen. Dat is de op twee na grootste banengroei van een maand in de geschiedenis van de VS, na alleen afgelopen juni en mei.

Dit brengt het totale aantal banen dat de afgelopen drie maanden is toegevoegd op een buitengewone 9,3 miljoen. Deskundige economen en partijdige critici blijven gokken tegen Trump, en ze hebben keer op keer ongelijk gekregen.

Het sleutelwoord hier is actie – Trump nam gerichte acties om de VS te helpen herstellen toen de ergste pandemie in meer dan 100 jaar onze kusten vanuit China trof. Het gedurfde leiderschap van de president, gecombineerd met de onbreekbare vastberadenheid van het publiek, leidde ons naar dit kritieke keerpunt.

Vanaf de eerste dag koos Trump voor een op gegevens gebaseerde aanpak om de volksgezondheid en veiligheid te beschermen en tegelijkertijd de basis te leggen voor economische groei.

Dankzij de Trump-regering heeft de VS ongelooflijke vooruitgang geboekt met therapieën en vroege opsporing, waardoor duizenden levens zijn gered.

Tot op heden hebben de Verenigde Staten meer dan 66 miljoen coronavirus-tests uitgevoerd. De VS voert nu gemiddeld meer dan 800.000 tests per dag uit en bijna 5 miljoen per week. Trump had absoluut gelijk toen hij zei dat meer testen op het coronavirus tot meer gevallen leiden – het is logisch dat de liberale media en Joe Biden het niet begrijpen. Dit niveau van testcapaciteit stelt ons land in staat om gedetecteerde gevallen te beheren en tegelijkertijd onze economie veilig te heropenen.

De Trump-regering kondigde aan dat het een half miljoen doses remdesivir, een baanbrekend medicijn dat de tijd die een patiënt in het ziekenhuis doorbrengt, met wel een derde kan verminderen, om te worden toegewezen aan ziekenhuizen en staten die het nodig hebben. “President Trump heeft een geweldige deal gesloten om ervoor te zorgen dat Amerikanen toegang hebben tot het eerste geautoriseerde therapeuticum voor COVID-19”, zei Alex Azar, Minister van Volksgezondheid. “We willen er zoveel mogelijk voor zorgen dat elke Amerikaanse patiënt die remdesivir nodig heeft, het kan krijgen.”

En op economisch vlak heeft de Small Business Administration leningen van het Paycheck Protection Program goedgekeurd aan meer dan 5 miljoen bedrijven ter waarde van meer dan een half biljoen dollar. In totaal beschermt het Paycheck Protection Program meer dan 51 miljoen banen tijdens de coronavirus-pandemie. Trump die voorstander was van het Paycheck Protection Program, zorgde ervoor dat werknemers hun baan konden behouden, hun salaris konden ontvangen en de Amerikaanse economie soepeler konden heropenen.

Het blockbuster banenrapport van juli is een direct bewijs van deze vooruitgang.

Terwijl Trump bezig was met die gewaagde acties, teerde Biden weg met partijdige handgranaten vanuit zijn veilige kelder. Helaas heeft Biden duidelijk gemaakt dat hij zich verzet tegen de grote Amerikaanse comeback.

In mei gaven top-democraten toe dat ze bang waren voor voorspellingen van een historisch economisch herstel. Goed nieuws voor de natie is slecht voor Biden. Op de vraag van CNBC of hij het eens is met experts die een explosief economisch herstel voorspellen, lachte Biden en zei: “Nee, dat doe ik niet.”

Het is geen verrassing dat Biden in paniek raakt over het recente geweldige economische nieuws. Hij is er al eens niet in geslaagd toe te zien op een economisch herstel. Onthoud: Biden en Barack Obama waren acht jaar lang voorzitter van het traagste economische herstel sinds de Grote Depressie in het Witte Huis. Om dat in perspectief te plaatsen: alleen al in de afgelopen drie maanden heeft de economie 42% van de banen die verloren zijn gegaan als gevolg van de uitbraak van het coronavirus, weer toegevoegd. Tijdens het armoedige door Biden geleide economische herstel duurde het twee jaar om hetzelfde percentage verloren banen terug te winnen.

Koppel Bidens mislukte staat van dienst aan zijn nieuw voorgestelde belastingverhogingen van 4 biljoen dollar, die de belastingen op 82% van de belastingbetalers zullen verhogen, en de keuze voor kiezers is duidelijk: Trump is de enige die de economie weer kan aanwakkeren.

Tim Murtaugh is communications director voor Donald J. Trump for President Inc.

Bron: Washington Examiner

6 antwoorden op “Trumps grote Amerikaanse comeback in volle gang”

  1. Voor behoudende politiek stellen de meeste conservatieve lui in Trump meer vertrouwen!
    Het inconsequent gedrag van democraten erger ik me mateloos! .

  2. Veel succes President Trump , come back stronger , so we can all make the world better en great again 🤣

  3. Veel succes President Trump , come back stronger , so we can all make the world better en great again 🤣
    With love from Belgium

Reacties zijn gesloten.