Be Loud, Be Heard

contact-TK

Wil je graag je stem laten horen aan onze volksvertegenwoordigers? Het kan nu op een makkelijke manier. Een van onze Anons heeft een mooi overzicht gemaakt van alle Tweede Kamerleden.

Het overzicht bevat drie tabbladen. Op het tabblad ‘Tweede Kamer‘ staan alle gegevens. Op het tabblad ‘Mailadressen TK‘ staan de adressen zo vermeld dat je ze makkelijk kan kopiëren naar een mailprogramma. Op het tabblad ‘Twitter Handles‘ vind je alle Twitternamen van de Tweede Kamerleden met een Twitteraccount, makkelijk per batch te kopiëren. Elke batch is het maximale aantal posities te versturen per tweet.

Hier vind je het overzicht van de Tweede Kamerleden.

Hier vind je een .PDF met gegevens van de Eerste Kamerleden.

Be loud, be heard! Laat je stem horen!

Eén antwoord op “Be Loud, Be Heard”

  1. Ik heb ze allemaal zowel eerste kamer als tweede kamer een bericht gestuurd, het valt me op dat ik hetzelfde antwoord terug krijg, dat ze geen tijd hebben om een persoonlijke boodschap terug te zenden vanwege het aantal mails die ze dagelijks krijgen. Echt allemaal! Zelfs via de mail zijn ze niet te bereiken

Reacties zijn gesloten.