EINDELIJK! Staten trekken verbod op hydroxychloroquine in

hcq-oplossing

In een abrupte ommekeer hebben de Ohio Board of Pharmacy en de gouverneur van Minnesota onlangs hun besluit ingetrokken om het gebruik van hydroxychloroquine voor de behandeling van COVID-19-patiënten te verbieden. Zoals het gezegde luidt: het is beter laat dan nooit.

Om voornamelijk politieke redenen is hydroxychloroquine een zeer controversieel medicijn geworden. Sinds president Trump zijn steun uitsprak voor het medicijn als een levensvatbare behandeling voor coronavirus, zijn de liberale reguliere media gek geworden en hebben ze er alles aan gedaan om hydroxychloroquine in diskrediet te brengen.

Houd in gedachten dat de liberale reguliere media geen dokters zijn.

Op 21 maart tweette president Trump:

Eindelijk, bijna vijf maanden na de tweet van Trump, staan ​​sommige staatsleiders inwoners van hun staten toe een medicijn te nemen dat letterlijk hun leven kan redden.

Op dit punt vraagt ​​u zich misschien af ​​waarom dit medicijn zo controversieel is geworden. Het is zeker niet te wijten aan een gebrek aan veiligheid, ook al zeggen de reguliere liberale media dat. In feite is hydroxychloroquine al meer dan 65 jaar goedgekeurd. Het wordt vaak gebruikt om ziekten zoals artritis, lupus en andere auto-immuunziekten te behandelen.

Ondanks de twijfels van de mainstream media-idioten, die geen idee hebben waar ze het over hebben, is hydroxychloroquine een niet-gepatenteerd medicijn dat betaalbaar en toegankelijk is en een enorm verschil zou kunnen maken in de strijd tegen het coronavirus.

Hier is een scherpe vraag voor de media-hypocrieten die hydroxychloroquine afkeuren: hoeveel Amerikanen moeten dood voordat veilige en levensvatbare behandelingen, zoals hydroxychloroquine, algemeen beschikbaar worden gemaakt?

Vanaf nu krijgt iedereen die het verhaal van de reguliere liberale media over het coronavirus of mogelijke behandelingen in twijfel trekt, zware kritiek. Helaas worden zelfs medische experts die geen politieke huid in het spel hebben, op het hakblok geplaatst als ze een tegenstandpunt bieden.

Dat is wat er gebeurde met de zeer gewaardeerde Harvey A. Risch, MD, PHD, een professor in epidemiologie aan de Yale School of Public Health. Risch is gebombardeerd met beledigingen van lichtgewichten in de media omdat hij een stuk publiceerde in het American Journal of Epidemiology: Early Outpatient Treatment of Sympotmatic, High-Risk COVID-19 Patients that Should be Ramped-UP Immediately as Key to the Pandemic Crisis

Het werk van Risch heeft landelijke aandacht gekregen. Onlangs was hij te zien in het tv-programma van Mark Levin, waar hij een onweerlegbaar argument aanvoerde voor het gebruik van hydroxychloroquine als behandeling en profylactisch middel tegen coronavirus.

Zoals Risch zei, suggereren zijn bevindingen dat “hydroxychloroquine … op grote schaal verkeerd is voorgesteld in zowel klinische onderzoeksrapporten als openbare media.”

Wat een trieste gang van zaken.

Artsen over de hele wereld hebben bergen bewijs geleverd dat hydroxychloroquine in combinatie met zink en azithromycine, wanneer het wordt gebruikt door patiënten die nog niet in het ziekenhuis zijn opgenomen en onlangs zijn geïnfecteerd, uiterst positieve resultaten oplevert.

Hoewel YouTube video’s heeft verwijderd van artsen die het gebruik van hydroxychloroquine promoten en de reguliere media het publiek opzettelijk blijven misleiden over dit medicijn, zijn Amerikanen zich nog steeds bewust van het overweldigende potentieel dat dit medicijn biedt voor mensen die lijden aan het gevreesde en dodelijke coronavirus.

Gelukkig realiseren sommige Staten zich hoe belachelijk het is om te voorkomen dat hun inwoners een medicijn krijgen dat al meer dan zes decennia bestaat en door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Wat eng is, is het feit dat verschillende Staten, onder één hoedje met een kwaadaardige mediacampagne om de president te vernietigen, hebben besloten dat het politiek wenselijk is om te voorkomen dat hun inwoners een medicijn gebruiken dat letterlijk duizenden levens kan redden.

Gezondheidszorg is een uiterst persoonlijke beslissing die in handen moet blijven van het individu, niet van het collectief. COVID-19 heeft zonder twijfel aangetoond dat smerige, verrotte politiek vaak het gezond verstand, mededogen en fatsoen overstijgt, zelfs in situaties van leven en dood.

Het wordt tijd dat Amerikanen alle wereldburgers eisen dat ze hun eigen beslissingen over de gezondheidszorg kunnen nemen, in overleg met hun artsen, en niet met media-roeptoeters die waarschijnlijk het verschil niet konden zien tussen een stethoscoop en een microfoon.

Bron: Townhall

3 antwoorden op “EINDELIJK! Staten trekken verbod op hydroxychloroquine in”

  1. jongens! .. Waar kan ik een Q-t-shirt kopen? Hier in Nederland, en in België?. Vriendelijke groeten. Pamela.

  2. Als jullie je waarlijk een echte onderzoekers noemen (die zijn altijd open en onpartijdig ook al ben je zo zeker van iets) dan raad ik jullie aan om hier even helder naar te luisteren en zelf op onderzoek uit te gaan. Ik wil nu eens zien, en vele met mij, de hitrate van de Q’s want ik denk dat het ondermaats is? Heb het hele tijd gevolg en veel ook niet uitgekomen en de volgende kan het weten en zo zien wij het ook dus wij gaan ons afsplitsen van jullie. Ik doe dit anoniem want we hoeven geen gezeik maar je zal veel zien vertrekken https://www.youtube.com/watch?v=Cq3R1MtGQ9s

    Het beste en gaat jullie goed

Reacties zijn gesloten.