Hoe men in vier stappen een verkiezing kan stelen

Door Philip Schuyler

Het was januari en de Democraten hadden een probleem: het ging te goed in Amerika. Geen oorlogen, verbeterde grensbeveiliging, lagere medicijnprijzen, lagere belastingen en een groeiende financiële markt zouden waarschijnlijk samenzweren om Trump in november herkozen te krijgen.

In februari 2020 bereikte Covid-19 de kusten van de Verenigde Staten. Terwijl de meesten van ons probeerden erachter te komen hoe serieus het was, formuleerden de top-Democraten van Amerika een ingenieus, zij het sadistisch plan om in november Covid-19 te gebruiken om het presidentschap te stelen.

Stap één: promoot het virus als mogelijk wereldbeëindigend. Ongeacht hoe ernstig het in de VS bleek te zijn, het zou als besmettelijk en dodelijk worden gepubliceerd; mensen mochten niet in groepen bijeenkomen uit angst het te verspreiden. Overheidsinstanties, prominente democraten en de media zouden het neerzetten als een pandemie die eens in de eeuw plaatsvond, zoals die in 1918 waarbij 30 miljoen mensen omkwamen. Ze zouden bedrijven sluiten en het dragen van maskers verplicht stellen om het idee te helpen verankeren.

Covidangst en quarantaines zouden isolatie, eenzaamheid, depressie en misschien een recessie veroorzaken. Wanneer kiezers ontevreden zijn, neigen ze ertoe de zittende partij te verdrijven, en met het valse verhaal van de incompetentie van Trump dat voortdurend wordt versterkt door de media, zouden de kiezers Trump hopelijk de schuld geven en afwijzen. Bovendien, en nog belangrijker, zou het virus de rechtvaardiging bieden die nodig is om stemmen per post toe te staan, de geprefereerde manier om vals te spelen als je weet dat je tienduizenden of honderdduizenden valse stemmen nodig zult hebben om te winnen. Jimmy Carter noemde het stemmen via de post de grootste bron van potentiële kiezersfraude.

Op 1 april 2020 meldde het CDC (Centers for Disease Control and Prevention) dat Covid-19 26.473 Amerikanen had gedood. Een maand later, op 1 mei, was het dodental meer dan verdubbeld. Maar de volgende dag verminderde het CDC het dodental in de VS met de helft en beweerde dat sommige sterfgevallen ten onrechte aan Covid-19 waren toegeschreven. Vier maanden later, op 30 augustus, na de hele zomer een steeds hoger Amerikaanse dodental te hebben gepost, veranderde de CDC het aantal opnieuw stilletjes – van 153.504 naar 9.210 – een “correctie” van 94%: het CDC had het Amerikaanse dodental twintig keer overdreven. Het virus was niet nep; Er is echt iets ontsnapt uit een Wuhan-laboratorium, maar het was lang niet zo dodelijk als men in de VS zei dat het was, dus loog het CDC voor politieke doeleinden. (Als je het moeilijk vindt te geloven dat het CDC zo bedrieglijk zou kunnen zijn, heb je de politisering en corruptie van de federale overheidsinstanties en media onderschat.)

De Democraten bevestigden per ongeluk hun plan om het virus te misbruiken. Op 20 mei 2020 om 13:09 tweette Rep. Alexandria Ocasio-Cortez:

“Het is van vitaal belang dat de gouverneurs beperkingen handhaven op het bedrijfsleven tot na de verkiezing in November, omdat het economisch herstel Trump zal helpen te worden herkozen. Een paar bedrijfssluitingen of banenverlies is een kleine prijs die moet worden betaald om vrij te zijn van zijn presidentschap.”

Nadat ze door de andere bedriegers was geïnformeerd dat het plan niet bekend mocht zijn bij het grote publiek, heeft ze de tweet verwijderd.

In de VS was Covid-19 een verkoudheid die met succes als een crisis werd verpakt. Op macht beluste gouverneurs en burgemeesters gebruikten het als excuus om bedrijven te sluiten op basis van hun politiek. Het virus heeft duizend absurde, onbillijke wetten voortgebracht. In Californië kun je naar een stripclub of casino gaan, maar je kunt een boete krijgen of gearresteerd worden omdat je naar de kerk gaat. Pennsylvania had een wet die mensen verplicht om in hun eigen huis maskers te dragen. Vermont had er een die mensen verbood om gasten in hun huizen te hebben.

Televisie en internet kunnen worden gebruikt om mensen te manipuleren om alles te geloven: de meeste Amerikanen voelden dat er een echte crisis was, ondanks dat er geen zieke mensen in de buurt waren, geen wachtrijen bij de eerste hulp, lege ziekenhuizen en ze niet in staat waren om één persoon te noemen die uitsluitend aan Covid-19 was overleden. Door de tv gingen mensen via hun eigen ogen onzin geloven.

De gehoopte recessie heeft zich nooit ontwikkeld en de Democraten hebben de populariteit van Trump niet geschaad, omdat de Amerikanen konden zien dat de Democraten, en niet hij, verantwoordelijk waren voor de quarantaines en de lockdowns en voor het verslechteren van hun jaar 2020. Maar de Democraten bereikten wel hun grotere doel: ze stemden via briefstemmen in de staten waar ze het nodig hadden, en belangrijke verkiezingsbeveiligingsmaatregelen werden ingetrokken.

Stap twee van het plan was om het idee te koesteren dat Biden een uitstekende kans had om te winnen, meestal bereikt via neppeilingen. (De opiniepeilers zijn schaamtelozer dan de media, geen sinecure.) Biden liep ver achter, dus beweerden ze dat hij leidde – om Biden-aanhangers te inspireren – maar ze hadden nog een reden om zijn kansen te overdrijven. Als de peilingen eerlijk waren geweest, als ze hadden aangetoond dat Biden weinig kans had en hij won, zouden zelfs Democraten iets vermoeden. Om hun latere bewering dat Biden de verkiezingen eerlijk had gewonnen geloofwaardig te maken, moesten ze aantonen dat hij kon winnen, zodat wanneer hij tot winnaar werd uitgeroepen, alleen de Republikeinen fraude zouden vermoeden.

De peilingen hadden Biden met tien tot twintig punten laten stijgen, zelfs in staten die Trump in 2016 had gewonnen van Hillary Clinton, zoals Michigan en Wisconsin. Lachwekkend want iedereen die video’s had gezien van de menigten die Trump bij elkaar kreeg zagen een ander beeld. Terwijl Trump tussen de 20.000 en 50.000 mensen liet opdagen (vier dagen voor de verkiezingen trok Trump 57.000 mensen in Butler PA), kon Biden er maar een paar honderd trekken. Dit werd zo beschamend voor de Democraten, samen met de vergeetachtigheid van Biden, dat ze hem ervan moesten weerhouden campagne te voeren.

Toen werd het erger. Drie weken voor de verkiezingen bracht de New York Post een verhaal uit over Joe Biden’s zoon Hunter op basis van informatie van Hunter’s laptop, die was meegenomen voor reparatie. De laptop bevatte video’s van Hunter die flirt met minderjarige meisjes terwijl ze crack rookten. Schadelijker is dat de voormalige Biden-familiezakenpartners Tony Bobulinski en Bevan Cooney, samen met computerwinkel-eigenaar John Paul Mac Isaac, bevestigden – met tienduizenden primaire brondocumenten – dat Hunter Biden miljoenen dollars ontving van buitenlandse naties, waaronder Amerikaanse vijanden voor toegang tot Joe Biden, die wist dat zijn zoon op zijn naam handelde met China, Oekraïne en Kazachstan. Het Chinese energiebedrijf CEFC had $ 5 miljoen betaald aan de familie Biden.

Joe Biden ontkende dat hij er iets van wist, ondanks een foto waarop hij te zien was met hun Chinese zakenpartner Jonathan Li in een Chinese hotellobby. Tien dagen nadat de foto was gemaakt, kreeg Hunter Biden een private equity-deal van $ 1 miljard, gefinancierd door de Chinese regering. Joe Biden had ook een ontmoeting gehad met functionarissen van het beruchte Oekraïense energiebedrijf Burisma, dat Hunter Biden zonder aanwijsbare reden $ 1 miljoen per jaar had betaald. Joe Biden (in Hunter’s e-mails “The Big Guy” genoemd) profiteerde direct van de uitbetalingen: in een aparte e-mail aan een van zijn kinderen schreef Hunter: “Maar maak je geen zorgen. In tegenstelling tot Pop, zal ik je niet de helft van je salaris laten afstaan. ” Met andere woorden, Biden gebruikte zijn drugsverslaafde zoon als een collectant om miljoenen voor zichzelf te verzamelen.

De media en sociale media vonden het verhaal van Hunter Biden zo politiek verwoestend voor Joe Biden dat ze het censureerden. De Amerikaanse vrije pers verbood een waar, goed gedocumenteerd, relevant nieuwsbericht omdat het hun kandidaat politiek schaadde, iets wat een totalitaire regering doet.

In de dagen voorafgaand aan de verkiezingen probeerden diezelfde media het te laten lijken alsof Covid-19 snel veel erger werd en dat we landelijke sluitingen moesten verplichten: we moesten Biden kiezen. Dr. Fauci en het CDC suggereerden dat het virus jarenlang een probleem zou kunnen zijn. Twee dagen na de verkiezingen maakten ze bekend dat er een vaccin was ontdekt, dat weken of maanden eerder was gevonden sinds een aantal onderzoekers en Trump zelf er in tweets naar hadden verwezen, maar het nieuws – en het vaccin – was achtergehouden voor het publiek omdat het Trump politiek had kunnen helpen.

Stap 3: De verkiezing

Na middernacht op de verkiezingsavond legden zes gouverneurs, allemaal democraten, het tellen van de stemming enkele uren stil. In Nevada, toen ze waren gestopt met tellen, was het bijna gelijk; Trump had in de andere vijf staten geleid:

Pennsylvania: Trump met 682.000 stemmen (15,2%)

Georgia: Trump met 311.000 stemmen (7,5%)

Michigan: Trump met 307.000 stemmen (9,6%)

Wisconsin: Trump met 128.000 stemmen (4,9%)

North Carolina: Trump met 77.000 stemmen (1,4%)

Toen de zes staten weer begonnen te tellen, was een onmogelijk percentage van de stemmen voor Biden en waren de meeste stembiljetten blanco voor alle andere races.

Dus tegen de ochtend na de verkiezingen was het duidelijk dat er iets mis was. Het bleek dat gemiddeld omstreeks 03.45 uur honderdduizenden valse Biden-stemmen waren toegevoegd aan de tellingen in zes staten.

Ooggetuigen zouden dit een paar weken later bevestigen. Tijdens de hoorzitting in Pennsylvania, werd een getuige van de fraude gevraagd, met betrekking tot een bijzonder merkwaardige “piek” van 600.000 stemmen: “Hoeveel van die stemmen waren voor Trump?” Het antwoord was: “3200”. De zaal barstte in lachen uit omdat dit natuurlijk onmogelijk was dat Biden 99,5% van de stemmen zou hebben gekregen.

Een ooggetuige van de fraude in Michigan vereklaarde: “Er was een pauze van drie uur na middernacht in het Detroit Vote Center totdat de busjes rond vier uur ’s ochtends arriveerden met ongeveer 60 dozen met stembiljetten”, bijna allemaal voor Biden. Een andere getuige uit Michigan verklaarde dat alle militaire stembiljetten die ze zag ‘eruit zagen als Xerox-kopieën van elkaar – 100% voor Biden’. In Wayne County verklaarde een verkiezingsmedewerker in een beëdigde verklaring dat ze de opdracht had gekregen om duizenden briefstemmen voor Trump te vervalsen. Die provincie had ook zoveel fantoomkiezers dat er meer stemmen waren dan geregistreerde kiezers.

In Wisconsin verklaarden vier getuigen dat 100.000 stembiljetten om 04.30 uur waren binnengebracht en zonder enige inspectie waren geteld, opnieuw allemaal voor Biden. Tijdens de hoorzitting in Arizona verklaarden getuigen dat meer dan 400.000 illegale stembiljetten waren ingevoerd onder leiding van democratische functionarissen in de provincies Maricopa en Pima. De gouverneur van Arizona, Ducey, weigerde uit te leggen waarom hij een buitenlands, corrupt stemmachinebedrijf had uitgekozen om de stemmen te tellen of waarom kiezers in zwaar Republikeinse delen van de staat een soort magische markering hadden gekregen waarvan bekend was dat deze niet op de stembiljetten werd geregistreerd. In Georgia lag het afwijzingspercentage van de stembiljetten 90% onder het historische gemiddelde en had de staatssecretaris, met goedkeuring van gouverneur Brian Kemp, voorafgaand aan de verkiezingen een ‘instemmingsdecreet’ ondertekend om het onmogelijk te maken om de handtekeningen op stembiljetten en enveloppen te matchen, wat dus wijst op voorbedachten rade.

Technische experts zagen ook opvallende verschillen. De uitvinder van e-mail, Dr. Shiva Ayyadurai tweette naar zowel Trump als Biden: “Onze analyse in Michigan geeft aan dat waarschijnlijk een computeralgoritme is gebruikt om 69.000 stemmen over te hevelen. We zijn bereid om onze resultaten aan een kritische en transparante evaluatie te onderwerpen met uw vertegenwoordigers. Staat u hiervoor open?”

Alle controversiële staten en verscheidene anderen hadden Dominion Voting Systems gebruikt, een softwarebedrijf dat banden heeft met Smartmatic, de technologieleverancier bij de Venezolaanse verkiezingen die Hugo Chavez aan de macht brachten. Smartmatic-directeur Antonion Mugica gaf in 2017 toe dat ze “ten minste één miljoen” nepstemmen hadden gecreëerd bij de verkiezingen van dat jaar in Venezuela. Onderzoekers ontdekten dat stemmen uit 28 Amerikaanse staten naar Duitsland en Spanje waren gestuurd om door Smartmatic / Dominon te worden geteld.

Een Facebook-bericht uit 2016 van Dominion Systems Security Chief Eric Coomer over Trump: “Als je van plan bent om te stemmen op die autocratische, narcistische, fascistische, ass-hat blowhard en zijn christelijke jihadistische VP, ONVRIEND MIJ NU.” Meer recentelijk schepte Coomer naar verluidt op: “Maak je geen zorgen over de verkiezingen, Trump gaat niet winnen. Daar heb ik verdomme voor gezorgd.” Een week later ontdekten de verkiezingsonderzoekers dat Dominion-software ten minste 2,7 miljoen Trump-stemmen had genegeerd en ten minste 435.000 stemmen van Trump naar Biden had omgedraaid.

Het was echter niet genoeg om de verkiezingen te stelen. Zoals Trump-advocaat Sidney Powell uitlegde: “Trump-stemmen waren geprogrammeerd om gedeeltelijk over te gaan naar Biden, maar het aantal stemmen voor Trump was zo hoog dat het niet goed werkte omdat ze hun algoritmen niet hoog genoeg hadden ingesteld.” Daarom moesten ze de tellingen op de verkiezingsavond stoppen. Ze moesten haastig honderdduizenden stemmen toevoegen aan het systeem in de vroege ochtend van 4 november om toch de stemmen in het voordeel voor Biden uit te laten komen via deze software.

De meest flagrante fraude vond plaats in Pennsylvania, waar 1,8 miljoen stembiljetten werden verzonden en 2,5 miljoen terugkwamen. Minstens 21.000 overleden Amerikanen stemden in Pennsylvania, waaronder bokslegende Joe Frazier die in 2011 overleed. In Pittsburgh kregen 17.000 mensen die gingen stemmen te horen dat ze al per post hadden gestemd. Tijdens de hoorzitting in Pennsylvania hebben tientallen getuigen verklaard dat tienduizenden Trump-stemmen opzettelijk niet waren geteld en dat er om 3 uur ’s nachts op de verkiezingsavond een enkele dump van 186.000 stemmen was, allemaal voor Biden.

Niets aan de verkiezing was logisch. Volgens Judicial Watch hadden 353 provincies in 29 verschillende staten een kiezersregistratie van meer dan 100%. Biden presteerde slechter dan Hillary Clinton in alle grote steden behalve in Michigan, Wisconsin, Pennsylvania en Georgia, vier van de zes staten met de verdachte stopzetting van de telling. Hoe kon de GOP elke toss-up race in het Huis van Afgevaardigden en 18 van de 19 bellwether-provincies in Amerika hebben gewonnen, maar niet de presidentsverkiezingen? Hoe had Biden meer stemmen van de zwarte gemeenschap kunnen krijgen dan Obama?

Een onevenredig groot aantal overheidsmedewerkers lijdt aan het Trump Derangement Syndrome (TDS), een diepgewortelde haat tegen Trump en zijn aanhangers, irrationeel omdat het niet kan worden gerechtvaardigd door iets echts. Staatssecretaris van Arizona Katie Hobbs, die toezicht houdt op de stemming in die staat, tweette:

De man die verantwoordelijk was voor de presidentsverkiezingen in Georgië noemde Trump-kiezers ook wel ‘nazi’s’.

Gelukkig waren er, naast het soort mensen dat bedrog als gerechtvaardigd rationaliseert (omdat het Trump is), veel eerlijke, principiële opiniepeilingen en postbeambten die uit de eerste hand getuige waren van de fraude en daarvoor beëdigde verklaringen ondertekenden – uit elke staat in het land, honderden uit sommige staten. Stembiljet- en telwaarnemers werden illegaal verwijderd van de stem- en tellingslocaties; Biden-stemmen werden kunstmatig bijgemaakt en met terugwerkende kracht; Trump-stemmen werden vernietigd of opzettelijk niet geteld; servers werden schoongeveegd. In Amerika was zoiets nog nooit gebeurd.

Zoals Rudy Giuliani het uitdrukte: “De Democraten speelden vals op alle plaatsen die voor hen cruciaal waren, misdadig van boven naar beneden.” Hij merkte ook op: “Er was te veel fraude op te veel plaatsen om toevallig te zijn”, en gaf in feite toe dat dit een professioneel georganiseerde poging was om de natie illegaal over te nemen.

In werkelijkheid ontving president Trump waarschijnlijk tussen de 74,5 miljoen en 76,5 miljoen stemmen, waarmee hij zowel de populaire als de electorale stem gemakkelijk won.

Stap 4. Het verkopen van het Biden Victory-verhaal

De media meldden dit allemaal niet, behalve anekdotisch als Republikeins geklaag. Ze meldden dat Biden had gewonnen en dat hij de gekozen president was, hoewel hij dat niet was omdat de telling nog gaande was. Grote mediabedrijven weigerden belangrijke updates van de president van de Verenigde Staten te verspreiden en bespotten iedereen die de integriteit van de verkiezingen in twijfel trok: Trump was een huilbaby, Giuliani was uit balans, Sidney Powell was een complottheoreticus. Toen Fox News ervoor koos de grimmige realiteit te negeren ten gunste van de leugen (Tucker Carlson beschuldigde Powell – misschien wel de meest gerespecteerde advocaat in Washington – van het maken van beweringen die ze niet kon onderbouwen), verloor een groot deel van zijn kijkerspubliek aan Newsmax en OANN, netwerken waarvan het nieuws niet van tevoren is geschreven.

Democraten: “Waarom kunnen we niet allemaal gewoon met elkaar opschieten?” “Een tijd voor genezing”, aldus de kranten. Ze verdedigden het stemmen via mail, het stoppen van de telling, Dominion-software, enz. Bewijs maakte hen niet uit, alleen verkochten ze het verhaal dat Biden de winnaar was. Ze riepen de hulp in van Trump-hatende Republikeinen zoals Mitt Romney, Chris Christi en Paul Ryan om Trump, de overweldigende winnaar, te smeken toe te geven dat de winst voor Biden was.

Facebook en Twitter tagden tweets die naar het bedrog verwijzen met mededelingen als: “Officiële bronnen hebben deze verkiezing anders uitgeroepen” of “Deze bewering over verkiezingsfraude wordt betwist”. Ze waren van tevoren ingesteld om deze tags aan tweets te koppelen, wat de vraag oproept: waarom verwachtten ze zoveel claims van fraude? Ook voorafgaand aan de verkiezingen hadden de CEO’s Zuckerberg en Dorsey hun bezorgdheid geuit over gebruikers die commentaar gaven op de verkiezing “terwijl de telling gaande was” – waarschijnlijk omdat ze wisten van het stelen en dus wisten dat de telling niet uren maar weken zou duren. De tags en censuur waren hun middelen om in die periode waarheidsvertellers te ondermijnen. Gebruikers waren woedend. Duizenden verlieten Facebook en Twitter voor het rivaliserende sociale mediabedrijf Parler, dat de rechten van het eerste amendement eerbiedigt.

Joe Biden deed alsof hij de legitieme president was en zijn vrouw Jill handelde als de First Lady. Biden deed alles wat een nieuwe leider geacht wordt te doen: hij riep op tot eenheid; hij zei dat hij een president zou worden voor alle mensen; hij wisselde beleefdheden uit met wereldleiders; hij begon de leden van zijn kabinet te kiezen.

Links was er echter niet 100% zeker van dat het stelen uiteindelijk zou slagen. Trump was nog steeds immens populair, dus ze wisten dat de race niet close zou eindigen en dat de fraude misschien te flagrant en overduidelijk moest zijn om stand te houden. (Er is slechts één succesvolle gestolen verkiezing in de Amerikaanse geschiedenis, de wedstrijd tussen Samuel Tilden en Rutherford Hayes, en het vereist een zeer nauwe wedstrijd, zie Gore Vidal’s “1876.”) Dan, op 18 september, 46 dagen voor de verkiezing stierf rechter Ruth Bader Ginsburg, waardoor een overwinning van de Democraat nog minder waarschijnlijk was. Voor een Biden-overwinning was waarschijnlijk tussenkomst van het Hooggerechtshof vereist en het Hof had zojuist zijn meest anti-Trump-lid verloren, vervangen door een rechter. benoemd door Trump.

Vandaar dat de bedriegers, als ze het presidentschap niet zouden winnen, een plan B hadden. Gedurende de twee maanden die nodig zouden zijn om de rotzooi op te lossen, zouden de media melden dat Biden eerlijk had gewonnen, waarbij ze alle tegensprekende informatie censureerden of negeerden, terwijl ze pretendeerden tot het laatst mogelijke moment (toen de rechtbanken Trump tot winnaar verklaarden) om het te laten lijken dat Trump de overwinning had behaald via ‘achterkamerovereenkomsten’, zoals miljardairs doen, waardoor het gevoel van onrechtvaardigheid van de Democraten werd aangewakkerd en een vals verhaal voor de komende vier jaar: Trump heeft de verkiezingen van 2020 gestolen, hij is niet de rechtmatige president, dit is een staatsgreep; hij is een tiran, enz. Ze lieten de Democraten achter met het gevoel dat ze een verschrikkelijk onrecht hadden geleden en dus verschuldigd waren, een doctrinaire linkse methode om vijandigheid en geweld aan te wakkeren.

Zeven maanden lang hadden invloedrijke schrijvers, waaronder buitenlanders, een vreemde vraag gesteld: wat als president Trump de verkiezingen zou verliezen maar weigerde het Witte Huis te verlaten? (Vreemd omdat er geen reden was om te denken dat een van beide zou gebeuren.) Latere gebeurtenissen onthulden de reden voor de vraag.

Links blinkt uit in het verdelen van mensen: media-gelovigen kunnen er niet van worden overtuigd dat de overwinning van Biden nep was – desinformatie is zo krachtig – en ze doen elke waarheidspreker af als gepropageerd. (Desinformatie is een reeks leugens die gewicht in de schaal leggen omdat ze zelfconsistent zijn en ze lijken afkomstig te zijn van een officiële bron of een ongeïnteresseerde derde partij. Slachtoffers van desinformatie weten niet dat ze gemanipuleerd worden omdat ze het gevoel hebben dat hun conclusies over feiten waarheid zijn.) Desinformatie versterkt verkeerde oordelen, kristalliseert vooroordelen en verschaft een zelfrechtvaardiging voor minachting en zelfs crimineel gedrag. Plan B: verontwaardiging opwekken; het verdelen van Amerikanen; maak de natie zo onbestuurbaar mogelijk.

Dit is de schade die de Verenigde Staten wordt toegebracht als links faalt . Als ze erin slagen het presidentschap te stelen, als ze de rechtbanken en rechters hebben gecorrumpeerd zoals ze de inlichtingendiensten en het ministerie van Justitie hebben gecorrumpeerd (geen van de opstellers van het Russische Hoax Dossier is vervolgd en AG Barr heeft de FBI van Chris Wray toegestaan ​​om de president te ondermijnen) is de toekomst veel donkerder. We zullen terugkijken op het nepnieuws van vandaag, corruptie, censuur en opschortingen door almachtige techreuzen als ‘de goede oude tijd’.

Let op de omvang van wat er is gebeurd. Wanneer overheidsinstanties de dodelijkheid van een ziekte vervalsen, mensen isoleren, lockdowns opleggen en een recessie proberen te veroorzaken, wanneer ze misleiden door middel van ongrondwettelijke wetten, valse opiniepeilingen, onnodig briefstemmen en vervalste software, wanneer de fraudeurs het CDC, de FBI en CIA, puppets op hoog niveau binnen andere agentschappen, gouverneurs en procureurs-generaal, de uitzendmedia en sociale media naar hun hand zetten – allemaal om één man neer te halen omdat hij de keuze van de mensen is – dat is geen “verkiezingsfraude”. Het is een georganiseerde staatsgreep.

Zijn de democraten die u kent hiertoe in staat? Kunnen Pelosi, AOC, Swalwell en de rest dit voor elkaar krijgen? Of zijn het gewoon politiek georiënteerde opdrachtnemers, zoals onze media en sociale media, van waarschijnlijk Soros en China, een paar dat vaak samenwerkt omdat ze een gemeenschappelijke vijand delen? De democraten van vandaag worden gecontroleerd door extreem-linkse Alinskyieten die spanning en chaos veroorzaken en vervolgens het kapitalisme, racisme en Trump de schuld geven. Kijk wat ze ons dit jaar hebben aangedaan. Hoeveel Amerikanen hebben ze geïsoleerd om de virusleugen te verkopen? Hoeveel depressie en inkomensverlies hebben ze veroorzaakt? Hoeveel echtscheidingen? Hoeveel ouderen moesten alleen sterven om het verhaal van links te dienen? Ze onderdrukten zelfs maandenlang het effectieve covid-medicijn hydroxychloroquine – ze hielden medicijnen achter van mensen die het nodig hadden – alleen omdat president Trump had gezegd dat het medicijn effectief was en ze niet konden toestaan ​​dat Trump ergens gelijk over leek te hebben. Zoals opgemerkt, onderdrukten ze ook het vaccin. De partij is niet langer een politieke tegenstander; het is een Amerikaanse vijand en de meest tegenwerkende kracht in Amerika.

Als links had toegestaan ​​dat Trump werd herkozen zoals hij had verwacht, zou het goed komen: we hebben vrede, de economie groeit weer en met een vaccin tegen corona is er minder ‘behoefte’ aan viruswetten. Vrijheid zou kunnen terugkeren. Maar door te doen wat ze ons in 2020 hebben aangedaan met de overdrijving van het virus, de valse peilingen, de gigantische verkiezingsfraude en de opzettelijke inplanting van rancune door de media, wil de helft van de Amerikanen niet met de andere helft praten, verre van ideaal voor ons, maar een perfecte situatie voor Amerikaanse vijanden, niet toevallig.

Als de staatsgreep slaagt en het presidentschap van Biden wordt bekrachtigd, is het Amerika dat we kennen overleden. Vul de tweede datum op de grafsteen in. Er is geen 2024. Als Trump de Deep State als de gevestigde exploitant niet kan verslaan, welke uitdager zal hen dan ooit verdringen? De VS zal een nieuwe EU worden, een marionetten-democratie met valse verkiezingen, wetten maken die niet gesteund worden door de geregeerden, falend immigratiebeleid, spraakbeperkingen en wetgeving die niet-politiek correcte groepen straft. Door beleid in te stellen dat een zogenaamde vreedzame samenleving tegenwerkt, stimuleren linkse regeringen de mensen om te smeken in te grijpen, totdat geleidelijk een Sovjet-Unie of een China wordt bereikt, waardoor de mensen zich afvragen wat er met hun rechten is gebeurd terwijl de poppenspelers lachen.

Sinds de burgeroorlog is deze staatsgreep, vermomd als verkiezingsfraude, misschien wel de meest ernstige bedreiging voor het voortbestaan ​​van Amerika als een vrij land.

Vertaald stuk van Philip Schuyler