Tweede Kamerverkiezingen 2021: Observanten gezocht

We hebben allemaal gezien hoe het in de Verenigde Staten van Amerika is gegaan tijdens de laatste presidentiële verkiezingen. Wie ons de laatste jaren heeft gevolgd, heeft gezien hoe Democraten vier jaar lang Trump hebben gedemoniseerd via het leger van het DNC (Democratic National Committee)… de MSM. De niet-zelfdenkenden hobbelden achter CNN, MSNBC, de Washington Post en de New York Times aan. Onze kranten, groot en klein, NOS Journaal en RTL Nieuws kopieerden letterlijk wat zij de wereld inslingerden. Fake news!

Twee keer hebben de Democraten geprobeerd Trump af te zetten. De Amerikaanse Grondwet is met voeten getreden en de Amerikanen weten dit. Veel politici en rechters zijn corrupt. Ze hebben corona aangegrepen om massaal per brief te stemmen en het tellen van de stemmen over meerdere dagen uit te smeren. Zelfs het Amerikaanse Hooggerechtshof heeft de zaken afgewezen waarin bewezen kon worden dat er verkiezingsfraude heeft plaatsgevonden.

Deja vu?

Wie opgelet heeft, heeft ook gezien hoe Trump op Twitter gecensureerd werd en uiteindelijk van het platform werd geschopt. We zien nu ook de Twitterwaarschuwingen onder de tweets van Thierry Baudet verschijnen. Het zal ons daarom niet verbazen als Baudet vóór de verkiezingen nog een ban krijgt.

Daarom moeten wij dit jaar, tijdens de verkiezingen, onze ogen goed openhouden en wáár we kunnen gebeurtenissen en uitslagen vastleggen binnen de stembureaus. Ollongren (D’66, vergelijkbaar met het Amerikaanse DNC) heeft het briefstemmen gepusht en het stemmen vindt plaats over meerdere dagen. Dit heeft een reden: mogelijkheden tot frauderen. Hoe de tellingen gaan verlopen moeten we nog zien.

Fraude moet je kunnen bewijzen. We weten dat er fraude zal gaan plaatsvinden. Mogelijk niet bij de stembureauvoorzitters maar mogelijk wel bij de burgemeesters, die moeten tekenen en de resultaten doorgeven aan het centrale punt waar alles bij elkaar komt.

Lees deze thread om te zien welke burgemeesters van de grootste gemeenten van Nederland deze macht hebben. Het zijn allemaal burgemeesters van de zittende kliek:

Via Thread Reader: https://threadreaderapp.com/thread/1328992638884868098.html

Wat kunnen we doen?

  • Een oogje in ’t zeil houden of stempassen goed gecontroleerd worden want er zijn al meerdere berichten naar buiten gekomen dat er dubbele stempassen zijn verstuurd én ontvangen.
  • Gedrag van stembureaumedewerkers peilen. Dit zijn vaak de meest fanatieke politieke personen. Ze hebben allemaal een politieke voorkeur en niet iedereen is eerlijk. De leden van een stembureau worden aangesteld door het college van B&W van de gemeente (ding ding ding).
  • Het bijwonen van het tellen van de stemmen, ook bij het tellen van de briefstemmen. Komt het biljet op de juiste stapel? Beoordeelt een medewerker een biljet wel juist of het geldig/ongeldig is etc.
    “Een ieder is welkom om de telling bij te wonen, mits dit de orde van het stembureau niet verstoort, en met inachtneming van de coronamaatregelen. Als iemand meent dat er iets niet goed verloopt tijdens het tellen van de stemmen, dan kan hij/zij dat aangeven bij de voorzitter van het stembureau. Deze maakt hiervan een aantekening in het proces-verbaal.”
  • Het bijwonen van het voorlezen van het proces-verbaal door de stembureauvoorzitter.
  • De website van je gemeente bekijken, het proces-verbaal zal daarop gepubliceerd worden.
  • Observeren in het algemeen, alles wat vastgelegd mág worden, vastleggen met foto’s, video’s, geluidsopnames, notities maken. Neem dus een pen en een notitieblok mee. Er gaan verschillende geluiden rond over het fotograferen van het proces-verbaal. Mag het wel, mag het niet? Wij hebben navraag gedaan:

Voorkom dat je een stembureau wordt uitgezet!

  • Hou je aan de coronaregels, ga geen stampij maken over mondkapjes. Als je geen mondkapje wil dragen tijdens deze kritieke democratische gebeurtenis, laat het dan aan een ander over. Dit gaat even niet over mondkapjes maar over eerlijke verkiezingen.
  • Volg aanwijzingen op van de stembureaumedewerkers. Als je deze niet opvolgt, word je buitengezet. Einde verhaal.

Wij rekenen op ieders inzet, ongeacht je politieke kleur! We willen allemaal dat onze verkiezingen eerlijk verlopen. Het kan ook jóuw stem zijn die gestolen wordt.

We hebben een Telegram-groep geopend om misstanden te melden. Onderbouw ze zo goed mogelijk met foto’s, video, geluid. Tevens hebben we een e-mailadres geopend om vanalles door te kunnen sturen. Mails kunnen vaak niet groter zijn dan 10MB dus als je grote bestanden wilt versturen (bijv. een geluidsopname of video), doe dit dan via de Telegram-groep. Je video’s kun je ook eerst op Bitchute, Rumble of Youtube plaatsen en ons daarvan de link er naartoe sturen.

Telegram-groep: https://t.me/verkiezingen2021

E-mailadres: verkiezingen2021@wrwy.nl

Nuttige links:

Website Kiesraad:
https://www.kiesraad.nl/

Website Overheid:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/verkiezingen

Vragen over briefstemmen:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/verkiezingen/per-brief-stemmen-voor-70-plussers

Lijst van gemeenten die nog op zoek zijn naar stembureauleden:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/verkiezingen/documenten/publicaties/2020/12/04/overzicht-van-gemeenten-die-op-zoek-zijn-naar-stembureauleden-en-tellers

Stemlokalen in Nederland:
https://waarismijnstemlokaal.nl/

Tellen van de stemmen:
https://www.kiesraad.nl/verkiezingen/provinciale-staten/uitslagen/tellen-van-de-stemmen