Is Dana Boente een ‘stealth bomber’ in de Assange-zaak?

2019-04-17 22.47009117
Q-post 2676 https://qmap.pub/read/2676

Vandaag zat ik te luisteren naar een van de dagelijkse podcasts van Dan Bongino. Ik volg hem niet echt want hij valt onder de noemer MSM, hij is namelijk vaste commentator op Fox News. Maar als er niet veel te doen is, zet ik hem even op. Hij kwam in deze podcast met een aannemelijk verhaal dat door zijn bronnen was aangegeven en het deed mij denken aan de ‘Stealth Bomber’ waar Q het een paar keer over heeft gehad, onder andere in post #2676.

Hier is zijn uitzending maar ik zal het proberen samen te vatten in het Nederlands.

Hij merkte op dat de timing van de Assange-arrestatie zeer opmerkelijk is…

Het hele Trump-Rusland-verhaal is zo opgezet dat het afhankelijk is van de samenspanning tussen de Trump-campagne, de Russen en WikiLeaks. Mueller heeft al aangegeven geen bewijzen van samenspanning te hebben gevonden. Maar stel dat Assange het bewijs heeft dat hij geen informatie van de Russen heeft gekregen. Julian Assange zou het moeten weten… van wie kreeg hij dan zijn informatie? Gezien de timing van de arrestatie, leken ze te wachten met de arrestatie tot Robert Mueller klaar was met zijn onderzoek en William Barr in functie was als DOJ’s Attorney General.

Op 6 maart 2018 is er een aanklacht tegen Assange uitgegeven die onlangs ontzegeld werd. Wie heeft die aanklacht ingediend? Tracy Doherty-McCormick. En wie heeft dit onderzoek waarschijnlijk uitgevoerd? Dana Boente.

Boente was DOJ-functionaris in Eastern District of Virginia. Toen Sally Yates werd ontslagen na het weigeren van het uitvoeren van Trumps reisverbod, nam Boente het over. Hij was wel bereid deze taak op zich te nemen. Hij tekende echter ook de 3e Fisa-aanvraag voor Carter Page.

Is Boente geflipt en nu actief betrokken bij het onderzoek?

In de laatste Executive Order van Barack Obama van 17-01-2017, net voor zijn ambtsbeëindiging, wijzigde hij de volgorde van opvolging binnen de Department of Justice en vervangt daarmee Boente door McCormick. Boente is tijdens het Mueller-onderzoek geïnterviewd door Mueller en Boente heeft hem zijn notities van zijn gesprekken met Comey gegeven.

Wat heel belangrijk is om te weten is dat drie mensen uit het Obama-tijdperk niet zijn ontslagen door Trump: Rod Rosenstein, John Huber en Dana Boente. Obama wilde Boente uit het leiderschap van de Department of Justice hebben. Boente zat bij de National Security Division en werd geleid door John Carlin, voormalig stafchef van Mueller. Boente was waarnemend assistent procureur-generaal.

Hij tekende voor het 3e Fisa-aanvraag, maar was er woedend over na het ontdekken van de vooringenomenheid die er was inzake Trump. Heeft de aanvrager tegen Boente gelogen bij het ondertekenen van de Fisa-aanvraag? Was hij woedend genoeg om zich tegen deze mensen te gaan verzetten?

Wat gebeurde er tussen januari en april 2017? George Papadopoulos werd geïnterviewd, Joseph Mifsud werd geïnterviewd. Mifsud vertelde Papadopoulos dat de Russen smerigheid hadden over Hillary Clinton. Als Mifsud geen Russische agent is (wat dus zou moeten blijken uit het Mueller-rapport) en deze informatie niet aan Trump heeft doorgegeven, is deze hele zaak een grote hoax en kijk je niet naar een Russisch samenspanningsschandaal maar naar een federaal valstrikschandaal. Overigens, van Mifsud ontbreekt nu ieder spoor, niemand kan hem vinden.

Boente werd dus geïnterviewd door Mueller en maakt deel uit van dit onderzoek. Het heeft niets te maken met samenspanning omdat Mueller weet dat het een hoax is. Dit is duidelijk een Obstruction of Justice-onderzoek dat twee dingen moet doen:

  1. Haal het Trump-team neer  en leid de aandacht af van de Clinton-campagne, bouw politieke druk op voor Trumps afzetting.
  2. Onderzoek naar belemmering van de rechtsgang zou iedereen in de DOJ omvatten. Iedereen bij DOJ die een onderzoek naar belemmering uitvoert, zou door Mueller worden tegengehouden, want als ze mensen interviewen, zouden ze het onderzoek van Mueller naar belemmering van de rechtsgang belemmeren.

Dit verklaart waarom Boente geïnterviewd werd door Mueller omdat hij het hele verhaal kent, hij een van de Fisa-warranten heeft ondertekend en hij uit de successiestructuur is geschrapt door Obama. Trump brengt hem terug in de successiestructuur door hem door Christopher Wray, directeur van de FBI, te laten benoemen als FBI’s General Counsel.

Boente is de sleutelbewaarder!

Boente is, zoals eerder gezegd, een van de drie mensen die niet door Trump is ontslagen.

  1. Rod Rosenstein heeft de informatie. Rosenstein is een politieke operator en doet alles wat hij moet doen om zijn reputatie te redden.
  2. Boente die in de NSD zat, ondertekende dit soort zaken, hij kent Carlin, Carlin was stafchef van Mueller toen deze FBI-directeur was.
  3. Huber, die dit nu onderzoekt in de DOJ. Obama wilde hem eruit hebben, Trump wilde hem terug.

Mueller interviewde Boente over enkele aantekeningen die hij maakte tijdens zijn interactie met Comey. Wat als het verhaal van Boente is dat Trump er niet bij betrokken was?

Assange kreeg zijn informatie niet van de Russen, hij kreeg het van iemand anders. dan is het verhaal van de Russische samenspanning zo dood als een pier.

Dan komt nu het mooie… Boente was de Acting-Attorney General for the Eastern Discrict of Virginia. Boente geeft zijn onderzoek door aan zijn opvolger, Tracy Doherty-McCormick. Dat is de naam op de aanklacht tegen Assange staat. Ze was niet lang genoeg in functie om dit onderzoek zelf te hebben uitgevoerd, af te tekenen of te leiden. Ze was er maar een korte tijd. Dit is een ingewikkeld onderzoek. Het onderzoek werd waarschijnlijk geleid door… Dana Boente! Als iemand weet waar Assange zijn informatie heeft gekregen, is het Boente.

Tracy McCormick was de Acting-Attorney General for the Eastern District of Virginia en heeft de functie na een korte periode weer verlaten. McCormicks opvolger is Zachary Terwilliger, hij is de zoon van George Terwilliger. George was de US Deputy Attorney General voor William Barr tijdens de Bush-regering.

Voor wie heeft Zachary Terwilliger nog meer gewerkt? Hij werkte voor Chuck Grassley. Grassley heeft zero tolerance voor wetshandhavingsmisdrijven.

De timing

Wachtten ze op het afronden van het Mueller-onderzoek? Hebben ze feiten over Assange en de Russen en wisten ze al die tijd dat Mueller de informatie had dat de Russen niet met Trump samenspanden? Zou het kunnen verklaren waarom Mueller zijn onderzoek heeft afgerond en Weissman, de bulldog van Mueller, is opgestapt?

Dus John Huber is nu de Amerikaanse advocaat die daar onderzoek naar zou moeten doen. Assange heeft alle informatie. Er zijn aanwijzingen dat er kritieke informatie is over wie wie ontmoette, wie samenspande met wie, wie als bron werd gezien. Van wie kreeg Assange zijn informatie? Als het kan worden bevestigd dat het NIET de Russen waren, zal dit verwoestend zijn voor Mueller.

Hoe vroeg hadden de hoofdrolspelers bij de FBI de informatie van Assange? Als hij de informatie die gelekt was niet van de Russen kreeg en er nog steeds geen echt hard bewijs is van het feit dat de Russen bij de DNC-servers binnendrongen, hoeveel daarvan in de handen van de FBI kwam en als ze de informatie kregen, waarom zou de FBI dan nog steeds onderzoek doen naar Russen die de DNC hacken en waarom de computers van de DNC opeisen en waarom zouden ze Crowdstrike inhuren, een niet-wetshandhavingsentiteit om het te doen?

De ontknoping is nabij! Mueller-rapport wordt morgenochtend (18-04-2019) vrijgegeven door William Barr.

Opmerking: Als Assange moet gaan getuigen zou hij nog wel eens met het feit kunnen komen dat hij zijn informatie had van Seth Rich. Seth Rich werd vermoord door MS13-bendeleden en men denkt dat zij opdracht kregen van wie anders dan… ?