Geopende FBI/DOJ-doofpot van Clinton Foundation en Rusland/China gerelateerde misdaden – Deel I

CF

Een DOJ-strafrechtelijk onderzoek in 2016 werd stilgehouden door de FBI/DOJ die grote New Yorkse Democratische machthebbers, Bill en Hillary Clinton en de Clinton Foundation betrokken. Het onderzoek draaide rond de illegale verkoop van Amerikaanse Homeland Security-technologie aan Rusland en China in de jaren vóór de verkiezingen van 2016.

DOJ beëindigde zijn interne onderzoek ondanks duidelijk en onweerlegbaar bewijsmateriaal van misdadige activiteiten en verborg het voor het publiek.
In dit eerste deel van het verslag gaat het over dit onweerlegbare schandaal en de verdoezeling daarvan.

Dit verhaal begint met de Clintons en hun Clinton Foundation. Het omvat Rusland en China en eindigt met een andere FBI/DOJ-doofpot van Clinton-misdaden. De FBI heeft het zo goed gedaan, dat het tot vandaag niet is gemeld.

Dit verhaal begon vóór de presidentsverkiezingen van 2016. In en rond 2007 ontmoette Martin L. Edelman, een advocaat van het New Yorkse advocatenkantoor Paul Hastings LLP, een goede vriend van Bill en Hillary Clinton en een van hun grootste donatiebemiddelaars Mati Kochavi, die naar verluidt zijn fortuin verdiende in de onroerendgoedmarkt van New York City. Ze kwamen met het idee om een ​​groep bedrijven te vormen en andere bedrijven aan te kopen die Homeland Security en inlichtingenoplossingen zouden ontwikkelen en verkopen in de VS en wereldwijd.

Martin L. Edelman werd de voorzitter van de Raad en Kochavi de CEO van hun bedrijf met de naam AGT International.

AGT International – het bedrijf dat door de Clintons werd opgericht, heeft er alles aan gedaan om inkomsten te genereren, ook al betekende dit flagrante inbreuk op de Amerikaanse wetgeving. In 2014 beschreef AGT zichzelf op zijn website als volgt:

De wereld van vandaag heeft meer apparaten en informatiebronnen dan ooit tevoren, maar zijn ze echt met elkaar verbonden? AGT International brengt een revolutie teweeg in de openbare veiligheid en beveiliging door eerder ontkoppelde apparaten en gegevens aan te sluiten waardoor relevante informatie toegankelijk en bruikbaar is voor besluitvormers en burgers.

We gebruiken onze diepgaande domeinexpertise om de meest relevante gegevens te verzamelen, analyseren en identificeren; en onze oplossingen bieden een betere zichtbaarheid om mensen, overheden en bedrijven in staat te stellen steden en andere complexe omgevingen te voorspellen, te visualiseren en te beheren.

Sinds de lancering in 2007 is AGT (een jaaromzet van $ 1 miljard) een pionier, waardoor de wereld veiliger is door de integratie van apparaten en nieuwe informatiebronnen te leiden. In de afgelopen vijf jaar hebben we een grotere verscheidenheid aan sensoren aangesloten dan wie dan ook in onze branche, terwijl we met succes een aantal van ’s werelds grootste en meest geavanceerde openbare veiligheids- en beveiligingsprojecten hebben geleverd.

AGT International maakt gebruik van drie van de meest aantrekkelijke huidige technologietrends om de openbare veiligheid en beveiliging te revolutioneren: het internet der dingen, big data-analyse en cloud computing. Onze geavanceerde eigen software voorziet in cloudgebaseerde kennisoplossingen die aangesloten sensoren en gegevens toegankelijk maken en services leveren die helpen bij het oplossen van complexe problemen.

AGT is een privébedrijf met het hoofdkantoor in Zwitserland. Het bedrijf is trots op zijn diversiteit: meer dan 50 nationaliteiten zijn vertegenwoordigd onder de 2.400 werknemers.

AGT International kende een enorme groei en ging van $ 0 naar meer dan $ 8 miljard aan contracten en $ 1 miljard aan inkomsten in ongeveer 5 jaar. De Clintons werden gecompenseerd voor hun steun en goedkeuring door Kochavi en Edelman via betalingen aan de Clinton Foundation. Deze betalingen bedroegen miljoenen dollars.

In 2016, toen er een DOJ-onderzoek naar AGT en haar illegale acties met betrekking tot de verkoop van haar uiterst gevoelige producten voor defensie en Homeland Security aan Rusland en China plaatsvond, heeft AGT haar website bijgewerkt en enkele verwijzingen naar de gevoelige aard van haar producten verwijderd. Het bedrijf heeft ook het grootste deel van zijn activiteiten in de VS afgesloten.

Edelman en Kochavi waren allebei betrokken bij het bedrijf. Bijvoorbeeld, een AGT-managementbijeenkomst met directieleden van alle bedrijfseenheden, waaronder Martin Edelman van Paul Hastings LLP die bovenaan de lijst stond.

Het vlaggenschipplatform van AGT heette “Wisdom” en “Urban Shield”. Het C4I-systeem (Command, Control, Communications, Computers en Intelligence) en enkele andere afgeleide technologieën waren ITAR-gereguleerd.

Voormalig president Bill Clinton onderschreef AGT-CEO Kochavi door publieke optredens en door zichzelf en Hillary te gebruiken om de onderneming met politieke macht en steun in de VS te helpen. In juli 2012 voegde president Clinton zich bijvoorbeeld bij Kochavi en Maria Bartiromo van de Wall Street Journal Review om Kochavi’s zakelijke onderneming te promoten:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=tPI8IrGGz3A&w=800&h=500]

E-mails vrijgegeven door WikiLeaks tonen de importantie van de relatie tussen Edelman, Kochavi en de Clintons. In een e-mail van 18 november 2011, waarin verschillende donoren aan de Clinton Foundation worden beschreven, is er een paragraaf die hun relaties beschrijft:

“Mati Kochavi
President Clinton heeft onlangs een aanbod van $ 8 miljoen afgewezen om Honorary Chairman te worden van Mati Kochavi’s nieuwe media-onderneming. Mati is een vroegere klant van Teneo, aan wie we zijn doorverwezen via Marty Edelman. Ik ging terug naar Mati en stelde een nieuwe structuur voor zonder zakelijke connecties behalve vier toespraken voor $ 1 miljoen en een donatie van $ 250k aan de stichting mocht president Clinton ervoor kiezen om het te accepteren. Dat zou ook het uitzenden van stichting-events of alles wat president Clinton op zijn website zou willen tonen, omvatten. Dit aanbod zal worden gedaan aan president Clinton in uitnodigingen voor Walker-toespraken, die hij kan weigeren of accepteren, zonder enige rol of relatie met het bedrijf.”

De e-mail vermeldt meer dan $ 50 miljoen aan donaties aan de Clintons in ruil voor persoonlijk werk en vermeldt $ 66 miljoen meer aan verwachte toekomstige donaties van verschillende bronnen, waaronder Edelman en Kochavi.

In een andere e-mail vrijgegeven door WikiLeaks, stuurde Edelman een e-mail naar Hillary Clinton en deelde het bericht dat een sjeik uit het Midden-Oosten naar Washington, DC kwam.

“Sjeik Muhammid komt kennelijk in de 1e week van mei. Lijst met bezoeken omvat secstate, sectreas. Net gehoord. Marty”

De sjeik waarnaar Edelman waarschijnlijk verwijst, is sjeik Mohamed bin Zayed Al Nahyan van de koninklijke familie van Abu Dhabi. Het vermoeden bestaat dat de sjeik via de investeringsmaatschappij Mubadala Investment Company kapitaal aan Edelman en Kochavi heeft verstrekt om hun AGT-onderneming op te starten. Het is niet verrassend dat de Clinton Foundation ook miljoenen in donaties ontving van gerelateerde entiteiten in het Midden-Oosten.

“Volgens belastingaangiften die deze maand [augustus 2015] in de VS zijn vrijgegeven heeft de voormalige Amerikaanse president Bill Clinton sinds 2011 $ 5.625 miljoen betaald gekregen van Dubai’s GEMS Education om de liefdadigheidstak van het bedrijf te leiden.”

Veel Amerikanen zijn zich bewust van de corruptieverhalen rondom de Clinton Foundation sinds de verkiezingen van 2016. De stichting ontving miljoenen in ruil voor de verkoop van een aanzienlijk deel van het Amerikaanse uranium aan de Russen. Democratische presidentskandidaat Hillary Clinton ontkende alle misstanden tijdens de debatten van 2016 en sprak zelfs over de Clinton Foundation als een buitengewone filantropische onderneming.

Toen toekomstige president Donald Trump was het oneens met Hillary en verklaarde dat de stichting een fraude was – de mensen in Haïti bijvoorbeeld, die de Clintons hadden ‘geholpen’, wilden niet dat de Clintons terugkwamen:

Hillary ontkende quid quo pro-praktijken waarbij de Clinton Foundation betrokken was, waarbij de Clintons om donaties aan hun stichting zouden vragen en in ruil beloofden zij om afgesproken acties voor deze betalingen uit te voeren. Hillary was niet eerlijk.

De Clintons namen miljoenen aan van Edelman, Kochavi en sjeiks in het Midden-Oosten. In ruil daarvoor deden de Clintons beloften en voerden acties uit voor een prijs. Helaas waren de acties van de Clintons, de bedrijven en individuen die aan hen schonken, vaak illegaal.

Lees verder in deel II.

Bron: The Gateway Pundit