Hoe je binnen te werken bij topgeheime Amerikaanse inlichtingenfaciliteit – FBI/DOJ-doofpot aan Clinton Foundation verbonden AGT – Deel IV

CF

Een DOJ-strafrechtelijk onderzoek in 2016 werd stilgehouden door de FBI/DOJ die grote New Yorkse Democratische machthebbers, Bill en Hillary Clinton en de Clinton Foundation betrokken. Het onderzoek draaide rond de illegale verkoop van Amerikaanse binnenlandse veiligheidstechnologie aan Rusland en China in de jaren vóór de verkiezingen van 2016 door een bedrijf met de naam AGT International.

Bekijk hier een AGT-artikel over een project over binnenlandse veiligheid.

DOJ beëindigde zijn interne onderzoek ondanks duidelijk en onweerlegbaar bewijsmateriaal van misdadige activiteiten en verborg het voor het publiek.

In deel I van deze reeks bespraken we de Clinton Foundation en de donaties aan de stichting van de voorzitter en CEO van AGT International evenals van sjeiks in de Verenigde Arabische Emiraten. Deze miljoenendonaties waren voor gunsten van de Clintons.

In deel II van deze reeks bespraken we de illegale acties die AGT Int. ondernam om wereldwijd inkomsten te genereren. Zeer gevoelige ITAR-geclassificeerde technologie werd aan China, Rusland en andere landen geleverd in naam van de omzetgroei. Deze acties waren niet alleen strafbaar, ze waren verraderlijk. Bekijk hier een AGT-artikel over de beste defensiesoftware van het bedrijf 4D Security Solutions.

In deel III van deze reeks bespraken we het onderzoek dat de FBI/DOJ begonnen is naar AGT en de Clinton Foundation, maar vervolgens hebben beëindigd en verborgen gehouden voor de presidentsverkiezingen (2016) ondanks onweerlegbare misdaden!

In dit deel (IV) bespreken we de activiteiten van personen die bij AGT zijn betrokken bij het verkrijgen van toegang tot een zeer gevoelige Amerikaanse inlichtingen-faciliteit om de controles te omzeilen die illegale toegang tot de faciliteit voorkomen.

4D Security Solutions (een dochteronderneming van AGT) was een belangrijke defensie-aannemer voor entiteiten zoals Amtrak, Penn Station in New York City, de Amerikaanse marine, de Philadelphia Police Department, de New York – New Jersey Port Authority en het US State Department. Het had ook klanten in het Midden-Oosten. Sommige projecten van AGT omvatten surveillance- en inlichtingensystemen over de hele wereld.

agt-amtrak
agt-mobile-surv
agt-penn-station
agt-spawar
agt-philadelphia.jpg
agt-maritime
agt-dos.jpg

Jason Stark, een Amerikaans staatsburger die de AGT Vice President of Technology Management and Operations was, voerde zijn bedrijf uit vanuit de New York City-kantoren van Star Management (een ander AGT-bedrijf) met behulp van zijn ‘**********’ account, terwijl hij ook AGT-teams beheerde in de Verenigde Staten, Duitsland en Israël.

agt-stark
agt-stark2

Jason Stark, zijn baas Geoffrey Baird, en een andere collega, een AGT Sales Executive met de naam Zvi Moshkoviz (die 3 e-mailadressen tegelijkertijd had op ‘**********’) hielden ook ook kantoor vanuit de 4D Security Solutions-kantoren in South Plainfield, New Jersey en communiceerden via hun interne netwerk en hadden volledige toegang tot al hun systemen en producten.

agt-zvi1
agt-zvi2

Dit ondanks het feit dat de 4D Security Solutions-faciliteit werd gereguleerd door de Amerikaanse overheid en vereiste screening en een Amerikaans paspoort om toegang te krijgen.

agt-safety-act

De baas van Jason Stark, Geoffrey Baird, was een Britse staatsburger, woonde in de VS en had ook zijn hoofdkwartier in hetzelfde Star Management-kantoor in New York City van waar hij een groot aantal werknemers in de VS en in het buitenland leidde en meerdere internationale projecten die het hoogstwaarschijnlijk nooit bekendgemaakt  werden aan de regelgevende instanties of gerapporteerd aan de Amerikaanse IRS of schatkist.

agt-mailing-list

Baird had ook gelijktijdig gecommuniceerd via meerdere e-mailadressen.

agt-baird1
agt-baird2

In 2014, terwijl AGT haar RTCC-producten over de hele wereld actief verkocht, bezochten drie van haar leidinggevenden, Jason Stark, Geoffrey Baird en Zvi Moskowitz de DVIC in Philadelphia om inlichtingen en operationele informatie over de beveiligde site te verzamelen. Dit bezoek werd geregeld en gepland via achterkanalen.

agt-dvic-mail

Volgens de details van hun uitnodiging voor de vergadering, zouden deze topmanagers van AGT een persoon met de naam Justin Frank bellen zodra ze de DVIC– faciliteit benaderden.

Volgens zijn LinkedIn-pagina is Frank detective bij de Philadelphia Police Department en werkt hij ook voor een bedrijf genaamd Intuidex.

agt-justin-frank

In de tweede baan van Frank bij Intuidex houdt hij zich bezig met cyberveilig-heidsanalyse (merk op dat het telefoonnummer hetzelfde is als het nummer in de uitnodiging voor de vergadering hierboven).

agt-justin-frank2

Intuidex is een in Pennsylvania gevestigde defensie-aannemer die onder meer diensten levert aan de Amerikaanse federale overheid die deze agentschappen omvat:

  • DHS S & T, Centers of Excellence
  • DHS S & T SBIR-programma
  • DOJ/OJP, Nationaal Instituut voor Justitie en het Bureau van Justitie Assistance
  • Nationaal Visual Analytics Centre (NVAC) (PNNL en DHS S & T)
  • Intelligence Advanced Research Projects Activity (IARPA)
  • Luchtmacht van de Verenigde Staten (AFRL)
  • Interagency Council voor Applied Homeland Security Technology (ICAHST)
  • Nationaal Centrum voor terrorismebestrijding (NCTC)
  • Klachtencentrum voor internetcriminaliteit (IC3)

Zowel Moshkoviz als Stark rapporteerden rechtstreeks aan Baird, zoals blijkt uit het bedrijfsprofiel van Baird:

agt-mailing-list

(Merk op dat deze rapportagelijnen een vermenging van bedrijven en verantwoorde-lijkheden tussen de AGT-familie laten zien, wat werd aangegeven in het tweede deel in deze reeks, waarin deze bedrijven alleen in naam gescheiden bleken te zijn om AGT in staat te stellen te verkopen aan verschillende Amerikaanse en buitenlandse bedrijven en de Amerikaanse regelgeving ter bescherming van ITAR-gereguleerde producten te omzeilen.)

De DVIC die deze personen wilden bezoeken, is een veilige locatie die alleen Amerikaanse burgers met speciale toegangsrechten toestaat. De DVIC traceert en onderhoudt informatie die topgeheim is, inclusief onderscheppingen en bestanden over terrorisme, bendes, enz. De functionaliteit wordt beschreven als:

“De DVIC is de thuisbasis van het Real Time Crime Center (RTCC), een innovatieve eenheid die realtime analytische en onderzoeksondersteuning biedt aan de Philadelphia Police Department. Videofeeds van Philadelphia, SEPTA en camera’s van onafhankelijke bedrijven zijn 24 uur per dag beschikbaar voor bewaking door personeel van het Real Time Crime Center. De RTCC verwerkt ook criminaliteitstips die worden ingezonden door het publiek.

De DVIC biedt een gecentraliseerd, multi-agentschap inlichtingen-delend netwerk. Dit fusiecentrum verbetert de effectiviteit van de agentschappen, organisaties en maatschappelijke partners die betrokken zijn bij activiteiten voor risicopreventie.

De DVIC houdt zich aan alle toepasselijke wetten die de privacy beschermen. Het heeft een formeel privacybeleid opgesteld, een fulltime privacyfunctionaris en doorlopende trainingsprogramma’s met betrekking tot de bescherming van burgerlijke vrijheden.”

De verbazingwekkende observatie van het bezoek aan de DVIC door de groep van AGT is dat deze groep de procedures leek te omzeilen om illegale toegang tot de locatie te voorkomen. Dit is te zien aan de details van de bezoekplanning. De betrokken partijen maakten gebruik van privé-e-mailcommunicatie om de details door te nemen en beperkten officiële inspecties, goedkeuring en achtergrondcontroles, die blijkbaar nooit werden uitgevoerd.

Baird en naar verluidt Moshkovitz waren geen Amerikaanse burgers. Om toegang te krijgen tot de DVIC-faciliteit moesten er enorm veel controles en verificaties plaatsvinden, maar er zijn geen aanwijzingen dat deze activiteiten plaatsvonden.

Uit de verzamelde informatie en de daaropvolgende discussies van het managementteam van AGT International is het ook duidelijk dat het doel van deze bezoeken was om waardevolle inlichtingen en operationele gegevens te extraheren en vervolgens te gebruiken voor financieel gewin en deze te verkopen of in het buitenland in te wisselen. Deze acties waren verdacht en waarschijnlijk crimineel.

Hieronder ziet u een voorbeeld van interne communicatie over projecten in de VS en China.agt-mail-rtcc

Deze gebeurtenis is een ander voorbeeld van de corrupte praktijken die de AGT-bedrijvenfamilie heeft doorgaan. De leiders van het bedrijf waren Clinton-vrienden en belangrijke donoren van de Clinton Foundation. De Clintons hielpen op hun beurt bij het promoten van AGT. AGT nam vervolgens deel aan talloze duistere en criminele activiteiten, waarvan de meest ernstige Amerikaanse ITAR-gereguleerde producten aan de Russen en Chinezen verkopen.

Het FBI/DOJ-onderzoek van AGT verhulde het betaalsysteem van de Clintons: Quid-quo-pro via de Clinton Foundation. Het onderzoek naar de Clinton Foundation en AGT was belangrijk voor de Amerikaanse verkiezingen van 2016 en toch hielden de FBI en DOJ het voor het Amerikaanse publiek verborgen.
De Clinton Foundation moet worden onderzocht en personen die in verband staan met de misdaden gepleegd door de stichting moeten voor het gerecht worden gebracht.

Lees verder in deel V.

Bron: The Gateway Pundit