Mediastilte: Aan Clinton Foundation verbonden AGT speelde topgeheime VS inlichtingen door aan Rusland – FBI/DOJ stopten het in doofpot – Deel V

CF

Een DOJ-strafrechtelijk onderzoek in 2016 werd stilgehouden door de FBI/DOJ die grote New Yorkse Democratische machthebbers, Bill en Hillary Clinton en de Clinton Foundation betrokken. Het onderzoek draaide rond de illegale verkoop van Amerikaanse binnenlandse veiligheidstechnologie aan Rusland en China in de jaren vóór de verkiezingen van 2016 door een bedrijf met de naam AGT International.

DOJ beëindigde zijn interne onderzoek ondanks duidelijk en onweerlegbaar bewijsmateriaal van misdadige activiteiten en verborg het voor het publiek.

In deel I van deze reeks bespraken we de Clinton Foundation en de donaties aan de stichting van de voorzitter en CEO van AGT International evenals van sjeiks in de Verenigde Arabische Emiraten. Deze miljoenendonaties waren voor gunsten van de Clintons.

In deel II van deze reeks bespraken we de illegale acties die AGT Int. ondernam om wereldwijd inkomsten te genereren. Zeer gevoelige ITAR-geclassificeerde technologie werd aan China, Rusland en andere landen geleverd in naam van de omzetgroei. Deze acties waren niet alleen strafbaar, ze waren verraderlijk. Bekijk hier een AGT-artikelover de beste defensiesoftware van het bedrijf 4D Security Solutions.

In deel III van deze reeks bespraken we het onderzoek dat de FBI/DOJ begonnen is naar AGT en de Clinton Foundation, maar vervolgens hebben beëindigd en verborgen gehouden voor de presidentsverkiezingen (2016) ondanks onweerlegbare misdaden!

In deel IV van deze reeks bespraken we de activiteiten van personen die bij AGT zijn betrokken bij het verkrijgen van toegang tot een zeer gevoelige Amerikaanse inlichtingen-faciliteit om de controles te omzeilen die illegale toegang tot de faciliteit voorkomen.

In dit deel (V) bespreken we de inspanningen van AGT om topgeheime Amerikaanse inlichtingen te verkrijgen met als enig doel: verkopen aan de Russen. AGT-personeel gebruikte de informatie als een middel om verkoop door Amerikaanse tegenstanders aan te moedigen.

Zoals opgemerkt in deel IV in deze reeks, was 4D Security Solutions (een AGT-bedrijf) een belangrijke defensie-aannemer voor entiteiten zoals de Amerikaanse marine, de Philadelphia Police Department en het US Department of Homeland Security.

agt-spawar

agt-philadelphia

agt-maritime

Ten minste één van AGT’s bedrijven, 4D Security Solutions, heeft zijn producten geleverd aan een faciliteit die werd gereguleerd door de Amerikaanse overheid en vereiste screening en een Amerikaans paspoort om toegang te krijgen.

agt-safety-act

Zoals opgemerkt in deel IV, in 2014, toen AGT haar Real Time Crime Center (RTCC) -producten wereldwijd actief verkocht, bezochten drie van haar leidinggevenden, Jason Stark, Geoffrey Baird en Zvi Moskowitz de DVIC in Philadelphia om inlichtingen  en operationele informatie te verzamelen op de beveiligde locatie. Dit bezoek werd geregeld en gepland via achterkanalen.

agt-dvic-mail

Volgens de details van hun uitnodiging voor de vergadering, zouden deze topmanagers van AGT een persoon met de naam Justin Frank bellen zodra ze de DVIC–faciliteit benaderden. Volgens zijn LinkedIn-pagina is Frank detective bij de Philadelphia Police Department en werkt hij ook voor een bedrijf genaamd Intuidex.

De DVIC die deze personen wilden bezoeken, is een veilige locatie die alleen Amerikaanse burgers met speciale toegangsrechten toestaat. De DVIC traceert en onderhoudt informatie die topgeheim is, inclusief onderscheppingen en bestanden over terrorisme, bendes, enz.

De verbazingwekkende observatie van het bezoek aan de DVIC door de groep van AGT is dat deze groep de procedures leek te omzeilen om illegale toegang tot de locatie te voorkomen. Dit is te zien aan de details van de bezoekplanning. De betrokken partijen maakten gebruik van privé-e-mailcommunicatie om de details door te nemen en beperkten officiële inspecties, goedkeuring en achtergrondcontroles, die blijkbaar nooit werden uitgevoerd.

Baird en naar verluidt Moshkovitz waren geen Amerikaanse burgers. Om toegang te krijgen tot de DVIC-faciliteit moesten er enorm veel controles en verificaties plaatsvinden, maar er zijn geen aanwijzingen dat deze activiteiten plaatsvonden.

Uit de verzamelde informatie en de daaropvolgende discussies van het managementteam van AGT International is het ook duidelijk dat het doel van deze bezoeken was om waardevolle inlichtingen en operationele gegevens te extraheren en vervolgens te gebruiken voor financieel gewin en deze te verkopen of in het buitenland in te wisselen. Deze acties waren verdacht en waarschijnlijk crimineel.

AGT International verzamelde op regelmatige basis deze informatie van verschillende Amerikaanse defensie-, wetshandhavings-, inlichtingen- en beveiligingsbronnen. Zoals blijkt uit de interne communicatie door senior AGT-leidinggevenden, was dit niet eenmalig.

agt-mail-star-8219210


De volgende afbeelding toont meer interne communicatie over de behoefte aan RTCC-informatie. Het heeft alle AGT-leiders en andere leidinggevenden van het bedrijf op de distributielijst.

agt-mail-star-8219210-2


De volgende afbeelding toont een bijeenkomst om het RTCC-project in een van de voormalige Sovjet Unie-landen (Kazachstan) te bespreken met prijsinformatie van $ 1,5 miljoen. In de e-mail staat “C” voor Israël.

agt-mail-kazachstan

De volgende vier afbeeldingen bevatten gedetailleerde discussies over wat er aan de Russen zou worden gegeven als ze langskomen voor een fysiek bezoek. In deze e-mails staat “MM” voor MasterMind, een inlichtingenplatform. Merk ook op dat Lenz Gadi de 4D Security e-mail in deze uitwisselingen gebruikt. Hij is een Amerikaan die werkt voor een Amerikaans gereguleerd defensiebedrijf met speciale toestemming tot toegang (zij leveren diensten, software, hardware, enz. aan de FBI) ​​en hij neemt de leiding om de uitwisseling met de Russen te doen. Deze voorbereiding voor de man-tot-man-ontmoetingen met de Russen laat zien dat de Russen eigenlijk alles willen zien, niet alleen ‘MM’.

 agt-rusland1

agt-rusland_2

agt-rusland_3

In het laatste deel van de bovenstaande e-mail staat een uitwisseling die laat zien dat een Rus instructies geeft aan individuen bij AGT (inclusief CEO Mati Kochavi) die aangeven dat nadat de NDA is ondertekend “we mogelijk beginnen met het uitwisselen van de informatie”.

agt-rusland_4

Naar welke informatie verwijst deze e-mail hierboven? Het vermoeden bestaat dat de informatie zeer gevoelige Amerikaanse defensie-inlichtingen zijn die zijn verkregen binnen Amerikaanse faciliteiten die door AGT worden onderhouden!

Hieronder is een dia van een presentatie aan de Russen:

agt-rusland

De volgende afbeelding toont het gegevensinvoerscherm van de NYPD Real Time Crime Centre (RTCC):

agt-rusland_5

En hieronder ziet u de gegevensstroomweergave van de NYPD RTCC:

agt-rusland_6

Urban Shield is een ander systeem van het RTCC-type dat werd aangeboden door AGT:

agt-urban-shield-architecture

In de volgende dia worden de cyberbeveiligingsfuncties van de aan Wisdom gerelateerde producten weergegeven. De dia laat zien dat de systeemfuncties “realtime” weergaven bevatten met een “zero day database“. Dit zijn termen die computernerds gewoonlijk zouden gebruiken om tijdskaders met betrekking tot hacken te definiëren. Deze dia beschrijft ook “Metasploit-frameworks” die gebruikmaken van de penetratietestsoftware Metasploit.

Waar we het hier over hebben is een cyberaanvallensysteem dat het Metasploit-raamwerk gebruikt dat de mogelijkheid heeft om aanvallen op afstand uit te voeren (zoals de zogenaamde hacks van het DNC​/HRC-type). Kortom, AGT biedt de Russen een hypermodern cyberaanvallensysteem met de nieuwste technologie.

agt-rusland_7

Deze laatste dia toont meer van de functies Wisdom en MasterMind van AGT. Merk op dat “CI-bediening en -planning” counter-intel opties zijn. Met andere woorden, AGT biedt de Russen de mogelijkheid om contra-intel-operaties uit te voeren (bijvoorbeeld onderschepping van mobiele telefoons, volgen van objecten en voertuigen, enz.). Ook kunnen de Russen door “OSINT-integratie” op het internet aansluiten bij deze operaties. Al deze informatie aan de Russen was topgeheim en had nooit in hun handen mogen worden gegeven.

agt-rusland_8

De AGT-bedrijvenfamilie nam deel aan talrijke verdachte, zo niet criminele activiteiten. De leiders van het bedrijf waren Clinton-vrienden en belangrijke donoren van de Clinton Foundation. De Clintons hielpen op hun beurt bij het promoten van AGT. AGT nam vervolgens deel aan talloze duistere en criminele activiteiten, waarvan de meest ernstige Amerikaanse ITAR-gereguleerde producten aan de Russen en Chinezen verkopen.

Het FBI/DOJ-onderzoek van AGT verhulde het betaalsysteem van de Clintons: Quid-quo-pro via de Clinton Foundation. Het onderzoek naar de Clinton Foundation en AGT was belangrijk voor de Amerikaanse verkiezingen van 2016 en toch hielden de FBI en DOJ het voor het Amerikaanse publiek verborgen.

De Clinton Foundation moet worden onderzocht en personen die in verband staan met de misdaden gepleegd door de stichting moeten voor het gerecht worden gebracht!

Lees verder in deel VI.

Bron: The Gateway Pundit