Mediastilte gaat door: Aan Clinton Foundation verbonden AGT stuurde topgeheime US Intel naar Rusland – Omkoping om deals te sluiten – FBI/DOJ stopten het in de doofpot – Deel VI

CF

Een DOJ-strafrechtelijk onderzoek in 2016 werd stilgehouden door de FBI/DOJ die grote New Yorkse Democratische machthebbers, Bill en Hillary Clinton en de Clinton Foundation betrokken. Het onderzoek draaide rond de illegale verkoop van Amerikaanse binnenlandse veiligheidstechnologie aan Rusland en China in de jaren vóór de verkiezingen van 2016 door een bedrijf met de naam AGT International.

DOJ beëindigde zijn interne onderzoek ondanks duidelijk en onweerlegbaar bewijsmateriaal van misdadige activiteiten en verborg het voor het publiek.

In deel I van deze reeks bespraken we de Clinton Foundation en de donaties aan de stichting van de voorzitter en CEO van AGT International evenals van sjeiks in de Verenigde Arabische Emiraten. Deze miljoenendonaties waren voor gunsten van de Clintons.

In deel II van deze reeks bespraken we de illegale acties die AGT Int. ondernam om wereldwijd inkomsten te genereren. Zeer gevoelige ITAR-geclassificeerde technologie werd aan China, Rusland en andere landen geleverd in naam van de omzetgroei. Deze acties waren niet alleen strafbaar, ze waren verraderlijk. Bekijk hier een AGT-artikelover de beste defensiesoftware van het bedrijf 4D Security Solutions.

In deel III van deze reeks bespraken we het onderzoek dat de FBI/DOJ begonnen is naar AGT en de Clinton Foundation, maar vervolgens hebben beëindigd en verborgen gehouden voor de presidentsverkiezingen (2016) ondanks onweerlegbare misdaden!

In deel IV van deze reeks bespraken we de activiteiten van personen die bij AGT zijn betrokken bij het verkrijgen van toegang tot een zeer gevoelige Amerikaanse inlichtingen-faciliteit om de controles te omzeilen die illegale toegang tot de faciliteit voorkomen.

In deel V van deze reeks bespraken we de inspanningen van AGT om topgeheime US Intel te verkrijgen met als enig doel de verkoop aan de Russen. AGT-personeel gebruikte de informatie als een middel om verkoop door Amerikaanse tegenstanders aan te moedigen. AGT bood de Russen de mogelijkheid om contra-intel-operaties uit te voeren (bijvoorbeeld onderschepping van mobiele telefoons, tracking van objecten en voertuigen, enz.). Al deze informatie aan de Russen was topgeheim en had nooit in hun handen mogen worden gegeven. Deze informatie werd verstrekt door AGT Senior Managers zoals Gadi Lenz, een Amerikaans staatsburger die ook een leidinggevende functie bekleedde bij  de in de VS gevestigde defensie-aannemer 4D Security Solutions.

Onderstaande afbeelding toont het LinkedIn-profiel van Gadi Lenz dat hem identifi-ceert als een CTO bij 4D Security Solutions en een hoofdwetenschapper bij AGT:

agt-gadi-lenz1

Hieronder een afbeelding van een Cyber ​​Security-oplossing door AGT aangeboden aan de Russische overheid:

agt-rusland_7

Afbeelding hieronder toont een AGT C4I-systeem dat wordt ingezet in Liaoyuan, China. Het systeem is onder meer ontworpen om automatisch een gedetailleerd bewegingspatroon van voertuigen van westerse ambassades bij te houden en te creëren:

agt-china1

In dit deel (VI) van deze reeks laten we de duistere inspanningen zien die AGT deed om contracten te krijgen in de VS.  AGT gebruikte de COB en de Clintons om toegang te krijgen tot hooggeplaatste Law Enforcement Agents (LEA’s) en voormalige federale en politieke figuren om deuren te openen en toegang te krijgen tot federale, staats- en politieke leads die het bedrijf hebben geholpen de markt op de VS te penetreren.

Wat zou een Clinton-schandaal zijn zonder voormalig Clinton-Minister van Energie, Bill Richardson? Zo heeft Thomas Betro , hoofd van de afdeling Global Law Enforcement, in een door een AGT-bedrijf (3i-MIND)  georganiseerde ontmoeting, en een voormalige National Counterintelligence Executive een aantal ‘raadgevende’ services georganiseerd voor een bijeenkomst met de volgende deelnemers:

  1. John Magaw – President Clinton’s directeur van het Bureau voor Alcohol, Tabak en Vuurwapens (ATF) van 1993 tot 1999. Voordien was hij directeur van de geheime dienst van de Verenigde Staten van 1992 tot 1993. Magaw nam de ATF over na de belegering in Waco dat eindigde toen de FBI probeerde de Branch Davidian Compound binnen te dringen, resulterend in een vuurgevecht waarbij meer dan 70 mensen werden gedood.
  2. Bradley Buckles – President Clinton’s voormalige directeur van het Amerikaanse Bureau voor Alcohol, Tabak, Vuurwapens en Explosieven begon in 1999. Buckles volgde Magaw op in deze rol.
  3. Gouverneur Bill Richardson – President Clinton’s voormalige Amerikaanse Ambassadeur bij de Verenigde Naties en voormalig Amerikaans Minister van Energie. Richardson werd later gekozen tot gouverneur van New Mexico.

Terwijl Richardson Minister van Energie was, werd de energieafdeling ontsierd door een incident waarbij een chinees met de naam Wen Ho Lee werd beschuldigd van spionage in de Los Alamos National Laboratories. Later werden een paar computerschijven op dezelfde locatie vermist. Na vertragingen bij het verstrekken van informatie over de vermiste schijven, schopte de FBI in juni 2000 Richardson eruit.

Richardson werd later overwogen voor een functie in de Obama-regering, maar Richardson trok zijn benoeming in vanwege een onderzoek naar de vraag of hij staatscontracten in New Mexico voor de financiering van campagnes had ingewisseld.  Obama’s Department of Justice heeft uiteindelijk het onderzoek naar deze quid-quo-pro-aantijgingen afgeketst.

Het lijkt te verwachten dat de Clinton Foundation-donateurs Edelman en Kochavi, Richardson en de Clintons zouden betrekken bij promoties voor hun bedrijf AGT. Op 3 en 9 augustus 2011 heeft AGT vergaderingen gehouden met de experts hierboven vermeld.

agt-3aug-9aug

Als resultaat van deze ontmoetingen stelde AGT contracten op met de volgende politiediensten in het hele land:

  • Tucson
  • Newark
  • Boston
  • Colorado Springs
  • San Diego
  • Riverside
  • Memphis
  • Jacksonville

AGT gebruikte regelmatig hoog aangeschreven voormalige militairen, LEA en voormalige federale en politieke figuren om deuren te openen om geheime informatie te verkrijgen. Hieronder ziet u bijvoorbeeld een afbeelding van een envelop met contant geld die werd gebruikt om ambtenaren in een Aziatisch-Pacifisch land te betalen:

agt-cash-singapore

De AGT-bedrijvenfamilie nam deel aan talrijke verdachte, zo niet criminele activiteiten. De leiders van het bedrijf waren Clinton-vrienden en belangrijke donoren van de Clinton Foundation. De Clintons hielpen op hun beurt bij het promoten van AGT. AGT nam vervolgens deel aan talloze duistere en criminele activiteiten, waarvan de meest ernstige Amerikaanse ITAR-gereguleerde producten aan de Russen en Chinezen verkopen.

Het FBI/DOJ-onderzoek van AGT verhulde het betaalsysteem van de Clintons: Quid-quo-pro via de Clinton Foundation. Het onderzoek naar de Clinton Foundation en AGT was belangrijk voor de Amerikaanse verkiezingen van 2016 en toch hielden de FBI en DOJ het voor het Amerikaanse publiek verborgen.

De Clinton Foundation moet worden onderzocht en personen die in verband staan met de misdaden gepleegd door de stichting moeten voor het gerecht worden gebracht!

Lees verder in deel VII.

Bron: The Gateway Pundit