Anon Dig: Goud, Zilver & andere (edel)metalen

Door Anon Sookie naar aanleiding van vier Q-drops.

Het feit dat wij hier weinig over weten heeft de nieuwsgierigheid van mij gewekt en mij aangezet naar deze dig.

Om de eliten-obsessie om alles te bedekken met goud en zilver te begrijpen, moet je eerst weten wat goud en zilver zijn. Deze elementen behoren tot de edelmetalen, metalen die niet onderhevig zijn aan oxidatie of zuur.

Thread: klik op de tweet om op Twitter te openen. Klik hier voor de threadreader.

Wij mensen kunnen geen goud maken, dit leidt terug naar het ontstaan van het heelal (de oerknal) en het ontstaan van de zon. Na de oerknal zijn veel zware sterren ontstaan. De zware sterren maken goud, vlak voor het einde van hun bestaan, tijdens de implosie van de kern en de explosie van de buitenlagen. Men noemt dit een supernova. De kern van de ster stort in tot een neutronenster of zwart gat en de buitenste lagen van de ster worden de ruimte in geblazen. Hierin zullen ook fusieproducten als goud zitten. Veel zware sterren hebben al een supernova ondergaan en gas en fusieproducten als goud de ruimte ingeblazen. Hieruit ontstaan nieuwe sterren, bijvoorbeeld onze zon met haar planetenstelsel. Op onze aarde bevinden zich hierdoor aanzienlijke hoeveelheden goud, afkomstig van zware sterren. Waar zou die zonaanbidding toch vandaan komen?

Goud brengt ons terug naar de tijd van de piramides, de Egyptenaren die alles vervaardigen in goud. Denk aan Q-drop 194/195/196/197.
Alle spirituele krachten werden vervaardigd met goud, zilver of koper.

Ook in vele religies hebben ze het over goud. Denk aan goud als bruidsschat en aan bijvoorbeeld moslimmannen die geen goud mogen dragen in verband met vruchtbaarheid.

Dan heb je nog de spreekwoorden en gezegden over goud en zilver.
-Goudeerlijk
-Spreken is zilver, zwijgen is goud
-Je gezondheid is goud waard
-Gouden appels op zilveren schalen
-Niet alles wat blinkt is goud
-Een hart van goud
-Woorden op een gouden schaaltje
-Gouden bergen beloven
-Een gouden dak op een huis hebben

Dan hebben we nog een sprookje over goud: Vrouw Holle van de gebroeders Grimm. Het is het enige sprookje dat herleid is van een godin. De godin van de onderwereld, die alleen in het voorjaar de onderwereld mocht verlaten. De godin van de onderwereld heet Persephone, de vrouw van Hades. Godin van het dodenrijk en van de lente en staat symbool voor lente/zomer. Trouwens: toeval dat er een dame in de film The Matrix voorkomt die Persephone heet?

Vrouw Holle is geschreven door de gebroeders Grimm, die ondanks hun vroeggestorven vader toch de bibliotheek van Napoleon in beheer hadden. Weer een connectie met de eliten.

Dan heb je nog de Gouden Driehoek: Thailand, Myanmar en Laos.
En de Gouden Sikkel: Afghanistan, Pakistan en Iran.

Beide gebieden bevatten smokkelroutes voor opium en zijn gebieden met beruchte papaverteelt en brachten veel geld op voor de Orde van de Halve Maan en de Orde van de Stralende Ster.

De Orde van de Halve Maan (Turks: “Hilal Nishani”) was een ridderorde van het Ottomaanse Rijk. De orde werd in 1799 gesticht door sultan Selim III om de Britse vlootvoogd Horatio Nelson, 1e Burggraaf Nelson, na de overwinning in de Slag bij de Nijl te kunnen decoreren. De op dat ogenblik bestaande Ottomaanse orden waren voor moslims gereserveerd. Selim III werd erg beïnvloed door mystiek. Egypte had veel goud en daar werd bij de Nijl naar gezocht. Via de mystiek vallen we weer in het konijnenhol van de magie van heksen. Heksen mogen geen goud dragen omdat het mannelijk is en bij de zon hoort. Ze mogen wel zilver dragen, dat hoort bij de maan.

Tijdens de speurtocht leidde de Gouden Driehoek (Golden Triangle) me naar een artikel over de vondst van foetussen. In Bangkok, de hoofdstad van Thailand, waren zes foetussen in beslag genomen die geroosterd waren en bedekt waren met goud. Ze waren bedoeld voor rituelen van zwarte magie. Dit is een connectie met smokkelroutes en zwarte magie.

Wie zich ook met magie bezig hield was Aleister Crowley. In 1898 sloot hij zich aan bij de Hermetic Order of the Golden Dawn. Ook had hij een band met Egypte.

Dan de connectie tussen (edel)metalen en gezondheid:

Goud en ziektebehandeling

Aurum Colloïdale (goudwater) is een natuurlijk medicijn uit de klassieke geneeskunde waar al veel onderzoek naar is gedaan maar niet echt publiekelijk bekend is. Vroeger kookte men gouden munten in water en rijst om zo goudmoleculen aan het water toe te voegen.

In Egypte stuurde de farao’s aan op het winnen van goud omdat het een belangrijk middel was om de gezondheid op peil te brengen. Goud wordt ook vergeleken met fluoride. Goud werkt IQ-verhogend en het wordt ook levenselixer genoemd. Het wordt voor veel aandoeningen en als pijnmedicatie gebruikt. Zie ook: Goudwater

Zilver en ziektebehandeling

De cowboys gebruikte zilveren munten al een paar honderd jaar geleden. Niet alleen om aankopen te doen maar ook voor het zuiveren van melk en water. Zilver staat voor antibioticum tegen virussen, bacteriën, schimmels, parasieten en prionen. Zover bekend zijn er zo’n duizend infecties die niet tegen zilver bestand zijn. Tevens doodt zilverwit alleen de goede virussen, schimmels, parasieten of prionen.
Colloïdaal zilver word gebruikt bij verschillende huidontstekingen, brandwonden of onnatuurlijke uitgangen zoals maagsondes of blaaskatheter door de buikwand.

Koper en ziektebehandeling

Koper is een essentieel sporenelement, onmiskenbaar voor mens, dier en plant. Koper werkt ook desinfecterend voor bijvoorbeeld legionella en MRSA (ziekenhuisbacterie). Het heeft een thermische of elektrische geleider. Groenten blijven langer vers op een koperen schaal. Koperen of messing knoppen zijn bacteriologisch schoner. Koper zorgt voor ons zenuwstelsel. Het zorgt voor opname van ijzer en vitamines. Zeer belangrijk voor zwangeren, voor ontwikkeling van de foetus.

Als je koper met zink legeert, ontstaat messing. Dit is een goudkleurig metaal dat harder en sterker is dan koper. Legeer je het met tin dan krijg je brons. Brons is ook harder en sterker, en een stuk taaier. Daarom wordt brons gebruikt voor de bladen van al het gereedschap.

IJzer en ziektebehandeling

Teveel ijzer of tekort aan ijzer, beide geven vaak klachten. Hemochromatose (ijzerstapelingsziekte) klachten lijken op burn-out of vermoeidheidssyndroom. Er bestaat geen behandeling die primaire hemochromatose kan genezen omdat de erfelijke aanleg niet genezen kan worden. Er bestaat echter wel een behandeling die ijzerstapeling tegen gaat. Dit is aderlating (erytrocytaferes). Aderlating is het aftappen van bloed, waardoor het overtollige ijzer in het bloed het lichaam kan verlaten. Denk ook aan opstapeling in alvleesklier. Dan heb je het over diabetes (suikerziekte). Ook leidt het tot gewrichtspijn.

Tekort aan ijzer geeft klachten als: snel moe, bleke huid, snel buiten adem, last rusteloze benen, drang om ze te bewegen. Deze treden vaak op voor het echte tekort bloedarmoede genoemd. Bij kinderen is dit vooral erg belangrijk voor hun denkvermogen en spiercoördinatie.
Bij angststoornissen, slaapproblemen, depressies en psychoses wordt steeds vaker de link gelegd naar ijzertekort. Behandeling: goede voeding en ijzersupplementen. Een tekort of overschot van ijzer zorgt dat je gevoeliger bent voor infecties. Het immuunsysteem gebruikt ijzer voor het doden van bacteriën maar bij een teveel aan ijzer zorgt het juist voor een actieve groei van bacteriën en virussen.

Zink en ziektebehandeling

Zink is een mineraal en heeft ongekende levenskracht. Het verhoogt je weerstand en zelfs je libido. Tekort aan zink geeft problemen aan de huid, steeds verkouden, verminderde concentratie en laag libido. Zink remt moleculen af en het zorgt voor aanmaak van dopamine.

Kalium en ziektebehandeling

Zorgt voor vochtbalans. Hartritmestoornissen bij teveel of tekort. Trekt vocht de cellen binnen. Kalium werkt niet zonder natrium. Kalium is nodig bij spierbeweging. 2000 mg nodig per dag. Klachten: slaapproblemen, oorsuizingen, bloeddruk hoger. Dit geldt ook voor dieren.

Natrium ziekte behandeling

Zorgt voor een goede combinatie tussen hersenen, spieren en zenuwen.
Klachten: hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid tot braken. Doordat er storingen zitten in de signalen van hersenen naar spieren, lukt een beweging maken niet. Je hersenen zijn in de war wat wij ervaren als duizelig. Als dit aanblijft heb je een verminderde werking van cognitieve functies. Oorzaken: medicijnen voor het hart, psychische aandoeningen of plastabletten. (Dit zijn vaak calcium- of natriumonttrekkers.)

Zeven metalen die we gebruiken voor onze gezondheid.

Wat ik opvallend vind is dat bovenstaande metalen zoveel invloed op je gezondheid hebben maar we hier weinig tot niks over leren of horen. Ik leerde vroeger wel dat opereren eigenlijk falen was van de arts, dit stond in de oude geneeskundeboeken.

In de tijd van nu waarin we al via anders denkende artsen horen dat zink, vitamines C en D goed helpen bij de behandeling tegen corona wekt dit alles alleen nog maar meer vragen op. Wat houden ze allemaal voor ons verborgen? Wordt dit ook verzwegen om Big Pharma groot te houden? Dure vaccins in plaats van het goedkope HCQ, zink en vitamine D? Of het goedkope Zelenko Protocol? Daar mogen we niets van weten, het wordt gecensureerd en artsen worden bestempeld als kwakzalvers. Trump werd belachelijk gemaakt toen hij hydroxycholorquine vermeldde. Onze posts erover op social media worden weggehaald en mensen worden van de platforms gegooid. De clowns in de pers maakten er “drinking bleech” van. Doe je eigen onderzoek, of je je eigen gezondheid kunt verbeteren. Ik ben verbaasd dat bijvoorbeeld het RIVM nog steeds niks over vitamines en mineralen vermeldt, maar ja spreken is zilver en zwijgen is goud… maar blijf altijd vragen stellen!