Cultuur van Corruptie: Aan Clinton Foundation verbonden AGT stuurde topgeheime US Intel naar Rusland – FBI/DOJ stopten het in de doofpot – Deel VIII

Clinton-Global-Initiative

Een DOJ-strafrechtelijk onderzoek in 2016 werd stilgehouden door de FBI/DOJ die grote New Yorkse Democratische machthebbers, Bill en Hillary Clinton en de Clinton Foundation betrokken. Het onderzoek draaide rond de illegale verkoop van Amerikaanse binnenlandse veiligheidstechnologie aan Rusland en China in de jaren vóór de verkiezingen van 2016 door een bedrijf met de naam AGT International.

DOJ beëindigde zijn interne onderzoek ondanks duidelijk en onweerlegbaar bewijsmateriaal van misdadige activiteiten en verborg het voor het publiek.

In deel I van deze reeks bespraken we de Clinton Foundation en de donaties aan de stichting van de voorzitter en CEO van AGT International evenals van sjeiks in de Verenigde Arabische Emiraten. Deze miljoenendonaties waren voor gunsten van de Clintons.

In deel II van deze reeks bespraken we de illegale acties die AGT Int. ondernam om wereldwijd inkomsten te genereren. Zeer gevoelige ITAR-geclassificeerde technologie werd aan China, Rusland en andere landen geleverd in naam van de omzetgroei. Deze acties waren niet alleen strafbaar, ze waren verraderlijk.

In deel III van deze reeks bespraken we het onderzoek dat de FBI/DOJ begonnen is naar AGT en de Clinton Foundation, maar vervolgens hebben beëindigd en verborgen gehouden voor de presidentsverkiezingen (2016) ondanks onweerlegbare misdaden!

In deel IV van deze reeks bespraken we de activiteiten van personen die bij AGT zijn betrokken bij het verkrijgen van toegang tot een zeer gevoelige Amerikaanse inlichtingen-faciliteit om de controles te omzeilen die illegale toegang tot de faciliteit voorkomen.

In deel V van deze reeks bespraken we de inspanningen van AGT om topgeheime US Intel te verkrijgen met als enig doel de verkoop aan de Russen. AGT-personeel gebruikte de informatie als een middel om verkoop door Amerikaanse tegenstanders aan te moedigen. AGT bood de Russen de mogelijkheid om contra-intel-operaties uit te voeren (bijvoorbeeld onderschepping van mobiele telefoons, tracking van objecten en voertuigen, enz.). Al deze informatie aan de Russen was topgeheim en had nooit in hun handen mogen worden gegeven. Deze informatie werd verstrekt door AGT Senior Managers zoals Gadi Lenz, een Amerikaans staatsburger die ook een leidinggevende functie bekleedde bij  de in de VS gevestigde defensie-aannemer 4D Security Solutions.

In deel VI van deze reeks toonden we de verdachte inspanningen die AGT zich getroostte om contracten in de VS en in het buitenland te krijgen.  AGT gebruikte hun voorzitter (COB) Martin Edelman en de Clintons om toegang te krijgen tot hooggeplaatste wetshandhavers (LEA’s) en voormalige federale en politieke figuren in de VS en gebruikte steekpenningen over de hele wereld om deals te sluiten.

In deel VII van deze reeks toonden we aan dat AGT de identiteit van zijn werknemers op de Amerikaanse markt heeft verhuld door aliassen te gebruiken.

In dit deel (VIII) van deze reeks zullen we aantonen dat AGT International een groep Chinese functionarissen heeft bijgestaan ​​om onopvallend de VS binnen te komen zonder het werkelijke doel van hun bezoek goed te identificeren, namelijk het verkrijgen van zeer gevoelige en geclassificeerde US Homeland Security-informatie en gevoelige operationele informatie.

Op 5 juni 2012 maakte AGT International in haar bedrijfsnieuwsbrief bekend dat het onlangs een overeenkomst in Guangzhou, China had ondertekend met een groep Chinese en Singaporese individuen om het zeer geclassificeerde en geavanceerde ‘Safe City‘-systeem in ’s werelds grootste metropool te implementeren.

agt-safe-city-china1

Een maand later, in juli, organiseerde het topmanagement van AGT International een bezoek aan de Star Management-kantoren in New York City door een groep Chinese functionarissen. Het leiderschap van AGT International werkte allemaal op deze locatie:

agt-leadership

De Star Management-kantoren aan Park Avenue fungeerde als entree voor het AGT International Headquarters in the VS waar alle leidinggevenden gezeteld waren.

agt-leadership2

Twee maanden later, in september 2012, na het succesvolle bezoek van de Chinese delegatie aan de AGT International NYC-kantoren, tekende de Chinese regering een driejarige overeenkomst van $ 10 miljoen dollar om de Homeland Security Technology in China in te zetten.

agt-china

Het is niet mogelijk dat ambtenaren uit China tot de VS zijn toegelaten om ITAR-gereguleerde producten van AGT International te verkrijgen die wereldwijd zijn verkocht onder namen als ‘Wisdom‘, ‘Urban Shield‘ en ‘CityMind‘, als de Amerikaanse autoriteiten wisten dat het product en andere defensietechnologie en operationele gegevens aan de Chinezen werden geleverd. Daarom is het ook zeer waarschijnlijk dat deze personen die naar de VS kwamen op de een of andere manier de VS binnenkwamen met een visum dat hun werkelijke reden van bezoek verhulden. Deze personen werden tevens naar het AGT-hoofdkwartier vervoerd op een soort van achterbaks voorwendsel buiten medeweten om van de Amerikaanse immigratie en het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

De persoon die de bijeenkomst met topmanagers van AGT International heeft opgezet, was Rami Kirshblum:

agt-china-meeting-kirshblum

In december 2012 bezocht een groep Chinese individuen de AGT International-locatie in Nederland en dit werd gepromoot via de nieuwsbrief van het bedrijf:

agt-locatie-nl

Hieronder vindt u een voorbeeld van deze zeer topgeheime technologie die AGT International heeft aangeboden, waaronder de nieuwste in de VS gevestigde Intelligence Gathering And Counterintelligence-systemen met geavanceerde analyse- en bewakingstechnologie. Zoals uit het volgende blijkt, zijn de systemen ontworpen om Westerse inlichtingenoperaties in China en in het buitenland te volgen, te onderscheppen en te identificeren:

agt-locatie-nl2

Merk op dat de software realtime zoekopdrachten kan uitvoeren op zelfs gedeeltelijke nummerborden en terug kan gaan in de tijd:

agt-kenteken

De onderstaande afbeelding toont realtime video-opname en analyse van AGT International in China:

agt-realtime-china

AGT International’s systeem omvatte zelfs realtime gezichtsherkenning en een entiteitsgrafiek en relatieanalyse en zette dit in China in:

agt-realtime-china2

Dit bedrijf was zo corrupt dat het betrokken moest zijn bij de Clinton Foundation!

De AGT-bedrijvenfamilie nam deel aan talrijke verdachte, zo niet criminele activiteiten. De leiders van het bedrijf waren Clinton-vrienden en belangrijke donoren van de Clinton Foundation. De Clintons hielpen op hun beurt bij het promoten van AGT. AGT nam vervolgens deel aan talloze duistere en criminele activiteiten, waarvan de meest ernstige Amerikaanse ITAR-gereguleerde producten aan de Russen en Chinezen verkopen.

Het FBI/DOJ-onderzoek van AGT verhulde het betaalsysteem van de Clintons: Quid-quo-pro via de Clinton Foundation. Het onderzoek naar de Clinton Foundation en AGT was belangrijk voor de Amerikaanse verkiezingen van 2016 en toch hielden de FBI en DOJ het voor het Amerikaanse publiek verborgen.

Dit is slechts het topje van de ijsberg. De Clinton Foundation moet worden onderzocht en personen die in verband staan met de misdaden gepleegd door de stichting moeten voor het gerecht worden gebracht!

Lees hier verder in deel IX.

Bron: The Gateway Pundit