Dit Clinton Foundation Schandaal is groter dan ‘Uranium One’ – FBI/DOJ stopten het in doofpot vóór verkiezingen 2016 – Deel X

Clinton-Global-Initiative

Een DOJ-strafrechtelijk onderzoek in 2016 werd stilgehouden door de FBI/DOJ die grote New Yorkse Democratische machthebbers, Bill en Hillary Clinton en de Clinton Foundation betrokken. Het onderzoek draaide rond de illegale verkoop van Amerikaanse binnenlandse veiligheidstechnologie aan Rusland en China in de jaren vóór de verkiezingen van 2016 door een bedrijf met de naam AGT International.

DOJ beëindigde zijn interne onderzoek ondanks duidelijk en onweerlegbaar bewijsmateriaal van misdadige activiteiten en verborg het voor het publiek.

In deel I van deze reeks bespraken we de Clinton Foundation en de donaties aan de stichting van de voorzitter en CEO van AGT International evenals van sjeiks in de Verenigde Arabische Emiraten. Deze miljoenendonaties waren voor gunsten van de Clintons.

In deel II van deze reeks bespraken we de illegale acties die AGT Int. ondernam om wereldwijd inkomsten te genereren. Zeer gevoelige ITAR-geclassificeerde technologie werd aan China, Rusland en andere landen geleverd in naam van de omzetgroei. Deze acties waren niet alleen strafbaar, ze waren verraderlijk.

In deel III van deze reeks bespraken we het onderzoek dat de FBI/DOJ begonnen is naar AGT en de Clinton Foundation, maar vervolgens hebben beëindigd en verborgen gehouden voor de presidentsverkiezingen (2016) ondanks onweerlegbare misdaden!

In deel IV van deze reeks bespraken we de activiteiten van personen die bij AGT zijn betrokken bij het verkrijgen van toegang tot een zeer gevoelige Amerikaanse inlichtingen-faciliteit om de controles te omzeilen die illegale toegang tot de faciliteit voorkomen.

In deel V van deze reeks bespraken we de inspanningen van AGT om topgeheime US Intel te verkrijgen met als enig doel de verkoop aan de Russen. AGT-personeel gebruikte de informatie als een middel om verkoop door Amerikaanse tegenstanders aan te moedigen. AGT bood de Russen de mogelijkheid om contra-intel-operaties uit te voeren (bijvoorbeeld onderschepping van mobiele telefoons, tracking van objecten en voertuigen, enz.). Al deze informatie aan de Russen was topgeheim en had nooit in hun handen mogen worden gegeven. Deze informatie werd verstrekt door AGT Senior Managers zoals Gadi Lenz, een Amerikaans staatsburger die ook een leidinggevende functie bekleedde bij  de in de VS gevestigde defensie-aannemer 4D Security Solutions.

In deel VI van deze reeks toonden we de verdachte inspanningen die AGT zich getroostte om contracten in de VS en in het buitenland te krijgen.  AGT gebruikte hun voorzitter (COB) Martin Edelman en de Clintons om toegang te krijgen tot hooggeplaatste wetshandhavers (LEA’s) en voormalige federale en politieke figuren in de VS en gebruikte steekpenningen over de hele wereld om deals te sluiten.

In deel VII van deze reeks toonden we aan dat AGT de identiteit van zijn werknemers op de Amerikaanse markt heeft verhuld door aliassen te gebruiken.

In deel VIII van deze reeks toonden we aan dat AGT International een groep Chinese functionarissen heeft bijgestaan ​​om onopvallend de VS binnen te komen zonder het werkelijke doel van hun bezoek goed te identificeren, namelijk het verkrijgen van zeer gevoelige en geclassificeerde US Homeland Security-informatie en gevoelige operationele informatie.

In deel IX van deze reeks bespraken we AGT International’s ‘smeermiddelen’ (het betalen van individuen en entiteiten om verkoop te initiëren en deuren te openen). AGT International organiseerde een officieel staatsbezoek aan de regering van Singapore om de Falcon’s Eyes-oplossingen te promoten.

In dit deel (X) van de reeks bespreken we de plotselinge exit van AGT International van de markt in Singapore vanwege zijn corrupte acties. (Het bedrijf is  Singapore uitgetrapt!)

AGT was in 2013 aanwezig in Singapore, zoals werd erkend op de website van de onderneming. Het bedrijf was blij om op haar website te melden dat de Singaporese overheid AGT haar mijlpaal Safe City Project had toegekend:

agt-singapore1

Maar toen gebeurde er iets. Kort nadat het bovenstaande artikel werd gepubliceerd, werd AGT Singapore uitgezet. AGT werd door de regering op de hoogte gebracht van het feit dat zij een overtreding hadden begaan:

agt-singapore2

Als u vandaag naar de website van het bedrijf gaat, is er geen sprake van activiteiten in Singapore voor AGT International. Er wordt beweerd dat de “beveiligingsinbreuken en onbevoegde gegevensextractie” van een overheidsinstantie hebben geleid tot de uitzetting.  Weer een dag, weer een corrupte daad van dit aan de Clinton Foundation gerelateerde bedrijf.

De AGT-bedrijvenfamilie nam deel aan talrijke verdachte, zo niet criminele activiteiten. De leiders van het bedrijf waren Clinton-vrienden en belangrijke donoren van de Clinton Foundation. De Clintons hielpen op hun beurt bij het promoten van AGT. AGT nam vervolgens deel aan talloze duistere en criminele activiteiten, waarvan de meest ernstige Amerikaanse ITAR-gereguleerde producten aan de Russen en Chinezen verkopen.

Het FBI/DOJ-onderzoek van AGT verhulde het betaalsysteem van de Clintons: Quid-quo-pro via de Clinton Foundation. Het onderzoek naar de Clinton Foundation en AGT was belangrijk voor de Amerikaanse verkiezingen van 2016 en toch hielden de FBI en DOJ het voor het Amerikaanse publiek verborgen.

Dit is slechts het topje van de ijsberg. De Clinton Foundation moet worden onderzocht en personen die in verband staan met de misdaden gepleegd door de stichting moeten voor het gerecht worden gebracht!

Lees hier verder in deel XI.

Bron: The Gateway Pundit